סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 7:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 9:24 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פותח ת'רד חדש כי זה היה הדיון היה בת'רד על העתיד של שארלוט.

כאמור, העמדה שלי היא שפורטלנד צריכים לנצל את ההזדמנות ולהעביר את לילארד בטרייד כל עוד יש לו ביקוש משמעותי. נימוקים למטה.

B.Grant44 כתב:
סאבוניס כתב:
1. הוא מביע אי שביעות רצון מבנייה הדרגתית של קבוצה שתתן הרבה מקום לשחקנים מבטיחים להתפתח ותמנע ממהלכים שמתעדפים את השנתיים הקרובות על פני העתיד. בקיצור, הוא רוצה קונטנדרית גם אם הסיכוי לזה קטן, והוא רוצה את זה עכשיו, בלי קשר למחיר. לגיטימי מצדו. אבל זה לא אומר שזה נכון מבחינת פורטלנד להתיישר עם זה.
2. הסיכוי שהקבוצה שהוא רוצה שיבנו לו תהיה בשנתיים הקרובות קונטנדרית או אפילו אחת מארבע הקבוצות הטובות במערב נראה קטן במיוחד. מסכים שאליפות היא לא חזות הכל. אבל אם אתה מעביר נכסי עתיד (או מוותר על הזדמנויות) כדי לבנות קבוצת אינסטנט עם אופק קצר שהתרחיש הכי סביר עבורה הוא פליי-אין, אז חייבים לדבר על המחיר. תרבות וסמלים זה טוב ויפה אבל לא שווה את הסיכון הגדול של דשדוש בבוץ למשך חצי עשור לפחות.
3. הסיבה שזה לפחות חצי עשור היא שיש סיכוי לא זניח סביר שלילארד יהפוך בתוך שנה או שנתיים מנכס ששווה הרבה לקבוצות מסויימות (תמורה של שחקנים צעירים ובחירות דראפט) לנכס שלילי, אולי אפילו יותר שלילי מביל. אם למשל לילארד ממשיך להיפצע וגם יורד ביכולת כפי שסביר שיקרה (האתלטיות וההגנה לא הולכות להשתפר), אז בגיל 34 או 35 עם חוזה ארוך טווח של 60 מיליון לשנה פורטלנד יכולים להיתקע איתו בלי שאף אחת תרצה אותו, גם לא כמעט בחינם. זה לא תרחיש שחייב לקרות. אבל הסיכון כאן הוא עצום לדעתי. ובינתיים, יש גם מצב ששחקן ריכוזי כמוהו יפריע להתפתחות של שחקנים כמו סקוט או שארפ.
4. לבסוף, לתת לסמל שלך ללכת לרדוף אחרי אליפות במקום אחר כשברור שאצלך זה כבר לא יקרה, זה ממש לא בושה ולא בגידה בערכים.

1. איפה ראית שהביע אי שביעות רצון שכזו?
2. מסכים כאמור, לא הייתי מעביר את הבחירה השלישית עבור רוב התמורות המשוערות עד כה.
3. יש גם סיכוי לא זניח שחבילת הבחירות הבלתי מוגנות מפניקס לא תהיה שווה הרבה בזמן אמת, עם כמה שהסאנס נראים פציעים ופגיעים כרגע, לפחות יש שם בעלות שמכוונת גבוה.
4. מי דיבר במונחים כאלה?

1. כאן למשל (וגם בעוד מקומות):
https://bleacherreport.com/articles/100 ... -no-3-pick

2. כרגע, לא נראה שהבלייזרס יעבירו את סקוט. לפחות הם לא עושים את הטעות הזו (מקווה שגם לא יעשו).

3. אם הטרייד הוא אכן עם ברוקלין, יש כל מיני אופציות. פורטלנד יכולה למשל לקבל את דאריק ווייטהד שנחשב לאחד מהשחקנים המובילים במחזור שלו בתיכון לפני העונה הפצועה בדיוק. או קאם תומאס, סקורר טוסטר מהספסל. הבעלים של פיניקס אולי מכוונים גבוה, אבל זה היה נכון גם לבעלים של נטס בזמנן הטרייד עם הסלטיקס. ב-2025 דוראנט יהיה בן 37 וביל בן 32, שניהם עם היסטוריית פציעות משמעותית (גם בוקר לאחרונה נפצע לא מעט) ופיניקס עם אפס גמישות כלכלית. אח"כ יש בחירות גם ב-27 ו-29 ויהיה לא קל לפיניקס לבנות קונטנדרית אחרי ביל ודוראנט.
אבל הטרייד יכול להיות גם עם מיאמי תמורת הירו, יוביץ', חאקז, וכמה בחירות עתידיות. וגם כאן, מיאמי עם אופק מוגבל בהתחשב בגילאים של באטלר ולילארד.
או שאולי בכלל קבוצה אחרת, כי שלא כמו ביל בוושינגטון, לדיים אין זכות וטו על טריידים. זו יכולה למשל להיות ניו יורק תמורת איזושהי קומבינציה של אר ג'יי בארט/קוויקלי/טופין/גריימס/רובינסון וחבילת בחירות יפה.

בקיצור, יש הרבה אפשרויות כרגע ואם הולכים על פירוק והרכבה, אז גם על סיימונס אפשר אולי לקבל איזה חבילה עתידית סבירה. לדעתי תוך שנה שנתיים סיכוי טוב שהאופציות הללו כבר לא יהיו שם, לפחות לא בשביל דיים. כמובן שאין ביטחונות כשבונים קבוצה. סקוט או שארפ יכולים להתברר כפלופים (לא מאוד סביר לדעתי, אבל אפשרי) ואף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה בדראפט עתידי. מה שלדעתי כן ברור זה שפורטלנד כרגע היא לא קונטנדרית ולמעשה רחוק מזה, היא במקרה הטוב מתחרה על הפלייאוף ואני לפחות לא מאמין שהיא יכולה לבנות קונטנדרית עם לילארד. עם סקוט ושארפ? מי יודע, אבל לפחות זו אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 11:25 am 
Junior

"סקורר טוסטר" זה אומר סקורר-מיקרוגל לעניים? D:
הרבה תיכוניסטים נחשבו לשחקנים המובילים במחזור שלהם ואח"כ אכזבו במכללות ובליגה.

את הירו אני מעדיף לנתב לקבוצה שלישית, כשיש לנו כבר את סיימונס שאולי יועבר, אם הקו האחורי של העתיד הוא סקוט-שארפ.

גם לא הכי מתלהב מהחבילה הפוטנציאלית של הניקס.
טרייד שכן הייתי רוצה לראות זה דיים לפילדלפיה, טוביאס האריס אלינו, מקסי לספרס/יוטה תמורת בחירות עתידיות (בעיקר של הוקס/וולבס). לפי הדיווחים, קבוצות רבות מתעניינות בטוביאס, שזוכה להערכת-יתר מפילי - דרשה מקליבלנד את מובלי, אלן ובחירת סיבוב ראשון! אבל אם להתמקד באופציה ריאלית יותר, אז פניקס משום מה הציעה את אייטון בתמורה, והסיקסרס ביקשו שתמצא קבוצה שלישית. אז הייתי מחליף מיד את טוביאס באייטון, שייתן לנו סנטר בן 25 שטרם מיצה את הפוטנציאל המלא שלו בהתקפה ועדיין רחוק משיאו, חתום לשלוש העונות הבאות (שאין סיבה שנעביר אותן בטנקינג בוטה).

עסקה שנראית לי הגיונית היא דיים לפילי כאמור, מקסי ונורקיץ' לספרס, ובחירות עתידיות של הרפטורס (מוגנת טופ 6 בין דראפט 2024/2025/2026) ושל אטלנטה (בלתי מוגנת בדראפט 2027):

הסיקסרס בונים קונטנדרית עם חמישייה של דיים-מלטון-הארדן-טאקר-אמביד, הספרס משיגים את מקסי שמתאים לטיימליין ולתפקיד הרכז-סקורר סטייל טוני פארקר, בנוסף לנורקיץ' שחתום לעוד שלוש שנים במהלכן יהיה "סטיבן אדאמס" של וומבי (או אפילו למשך שנתיים בלבד, אחריהן ניתן לסחור בו כחוזה מסתיים).

אנחנו מהמרים כאן על שתי בחירות עתידיות שיכולות להיות מאוד אטרקטיביות, ומשיגים את טוביאס כאמור כקלף להשגת אייטון (או נכסים אחרים).
אני מאוד אוהב את הבחירה שלנו בכריס מוריי, שיוכל להיות הסמול הפותח כרול פלייר אידיאלי לצד סקוט-שארפ. אם משיגים פאוור מוכשר ומבטיח בלוטרי הבא, תהיה לנו אחלה חמישייה להריץ בשנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 2:48 pm 
מנהל פורום

אדיאלית הייתי רוצה שלילארד ישאר ויעזור לפתח את סקוט ושארפ
ואתם יודעים מה? זה בהחלט יכול לקרות
לדעתי, הכוח המניע העיקרי מאחורי הדיבורי עזיבה של לילארד זה מיאמי ולא דיים
התגובה שלי לספקולציות של גראנט שאני לא הייתי מבזבז קלוריות בשביל לנתח שום טרייד שמיאמי לא תהיה היעד של דיים
הוא הסיכוי היחיד שלהם לקחת אליפות בעונה הבאה
לא כל עונה הם יתפסו את מילווקי עם המכנסיים למטה
דווקא מבוסטון אני לא דואג, המזולה הזה, מריח לי כמו לוזר פלייאוף קלאסי כמו שהיה המאמן שלפני יודוקה
פילי לא תשתפר בקיץ
ההרכב שרץ עכשיו לגמר - הירו ולאורי + לילארד. זה משהו שאפשר להתמודד איתו על האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 9:57 pm 
Junior

תן לי לראות אם הבנתי נכון, אתה אומר שבגלל שלילארד הוא הפיסה החסרה במיאמי, צריך לסחור בו רק מולם כי התמורה הכי גבוהה תגיע מהם?
דבר שני, איך הירו ולאורי + לילארד? לפחות אחד מהם יצטרך להישלח בתמורה, לאיזון משכורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:04 pm 
Hall of Famer

לאורי בכל מקרה הוא עגלה מתה.
ולי נראה שמה שחסר לקבוצה זה שחקן פנים טוב נוסף על אדביו ועדיף מאד מישהו שיכול לשחק איתו (ולרווח משחק קצת). הם סבלו הרבה כשהוא לא שיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 11:40 pm 
מנהל פורום

B.Grant44 כתב:
תן לי לראות אם הבנתי נכון, אתה אומר שבגלל שלילארד הוא הפיסה החסרה במיאמי, צריך לסחור בו רק מולם כי התמורה הכי גבוהה תגיע מהם?
דבר שני, איך הירו ולאורי + לילארד? לפחות אחד מהם יצטרך להישלח בתמורה, לאיזון משכורות.

לא, לא
ההרכב שרץ עכשיו לגמר הליגה מינוס הירו (שגם ככה לא שיחק) ומינוס לאורי ואחרי שני המינוסים האלה יבוא הפלוס של לילארד.
זה החלום של מיאמי. מתאים במשכורת.

פורטלנד תוכל להכנס לבנייה סביב סקוטי, שארפ וסיימונס, הירו ייתן ריווח. לאורי יצטרך להחתך אחרי עונה אחת שבא יהיה קואוצ'ר לגארדים הצעירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 12:36 am 
Junior

אה אוקיי...אז עם כל החיבה לדיים והרצון לראות אותו לוקח אליפות, גם אם זה לא איתנו, הרי שאין סיבה מבחינתי שנעביר אותו דווקא למיאמי משיקולים שכאלה.
עם כל הכבוד לריווח של הירו, הוא על חוזה יקר מדי ואין בו צורך כגארד רביעי (לא בהיררכיה, מבחינת זה שכבר יש לנו שלושה גארדים צעירים).

רק יוביץ' ובחירות בלתי מוגנות של מיאמי מעניינים אותי - והבעיה היא שמיאמי כבר חייבת בחירה פה ושם, אז היא מוגבלת בכמות הבחירות שתוכל לתת לנו.
התקווה שלי היא שישנה איזושהי קבוצה שחמה על הירו ותוכל להעביר לנו נכסים תמורתו. חשבתי על אורלנדו לקראת הדראפט, אבל היא כבר ניצלה את שתי הבחירות שלה, וגם אם נניח שתהיה מוכנה להעביר את הזכויות עליהן, מדובר שוב בשני גארדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 5:44 am 
Junior

קשה לראות איך מיאמי יכולים לנצח את השוק
היו דיבורים על טאונס תמורת טרה יאנג, אטלנטה ומיני יתנו אותם על דיים
טורונטו וממפיס יקיימו פגישות ארוכות אם יבקשו מהם בארנס או גה
פלקינס לא צריכים אפילו פגישה בשביל לתת את ציון, אפשר לסגור את זה בטלפון

אבל ברור שהפנטזיה הגדולה היא כריס פול (שיעבור לאיזו מיאמי), קומינגה ומודי
סטף, דיים וקליי בקבוצה אחת, למה אנחנו מחכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:06 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

B.Grant44 כתב:

את הירו אני מעדיף לנתב לקבוצה שלישית, כשיש לנו כבר את סיימונס שאולי יועבר, אם הקו האחורי של העתיד הוא סקוט-שארפ.

טרייד שכן הייתי רוצה לראות זה דיים לפילדלפיה, טוביאס האריס אלינו, מקסי לספרס/יוטה תמורת בחירות עתידיות (בעיקר של הוקס/וולבס). לפי הדיווחים, קבוצות רבות מתעניינות בטוביאס, שזוכה להערכת-יתר מפילי - דרשה מקליבלנד את מובלי, אלן ובחירת סיבוב ראשון! אבל אם להתמקד באופציה ריאלית יותר, אז פניקס משום מה הציעה את אייטון בתמורה, והסיקסרס ביקשו שתמצא קבוצה שלישית. אז הייתי מחליף מיד את טוביאס באייטון, שייתן לנו סנטר בן 25 שטרם מיצה את הפוטנציאל המלא שלו בהתקפה ועדיין רחוק משיאו, חתום לשלוש העונות הבאות (שאין סיבה שנעביר אותן בטנקינג בוטה).

עסקה שנראית לי הגיונית היא דיים לפילי כאמור, מקסי ונורקיץ' לספרס, ובחירות עתידיות של הרפטורס (מוגנת טופ 6 בין דראפט 2024/2025/2026) ושל אטלנטה (בלתי מוגנת בדראפט 2027):

הסיקסרס בונים קונטנדרית עם חמישייה של דיים-מלטון-הארדן-טאקר-אמביד, הספרס משיגים את מקסי שמתאים לטיימליין ולתפקיד הרכז-סקורר סטייל טוני פארקר, בנוסף לנורקיץ' שחתום לעוד שלוש שנים במהלכן יהיה "סטיבן אדאמס" של וומבי (או אפילו למשך שנתיים בלבד, אחריהן ניתן לסחור בו כחוזה מסתיים).

אנחנו מהמרים כאן על שתי בחירות עתידיות שיכולות להיות מאוד אטרקטיביות, ומשיגים את טוביאס כאמור כקלף להשגת אייטון (או נכסים אחרים).
אני מאוד אוהב את הבחירה שלנו בכריס מוריי, שיוכל להיות הסמול הפותח כרול פלייר אידיאלי לצד סקוט-שארפ. אם משיגים פאוור מוכשר ומבטיח בלוטרי הבא, תהיה לנו אחלה חמישייה להריץ בשנים הבאות.

אתה באמת מציע לסיקסרס להעמיד חמישייה של 2 גארדים "2'6 ו-2 פורוורדים "5'6 לצד אמביד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:10 am 
Senior

B.Grant44 כתב:

גראנט, באמת שניסיתי איזה חמש פעמים מה אתה מציע כאן ועדיין לא הבנתי. את זה שהבחירות של הרפטורס ואטלנטה הן כנראה כאלו ששייכות לספרס אני חושב שאני מבין, אבל למה יש פה כל-כך הרבה קבוצות בהודעה אחת על טרייד שאתה מציע? זה טרייד מחומש, מרובע?
אני מאוד מעריך את המאמץ וההשקעה שלך, אבל אתה בטוח מבין שרמת המורכבות הזו קצת מקשה עלינו להגיב למה שאתה מציע, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 4:21 pm 
Junior

sir charles כתב:
אתה באמת מציע לסיקסרס להעמיד חמישייה של 2 גארדים "2'6 ו-2 פורוורדים "5'6 לצד אמביד?

נו באמת...גובה לא אומר כלום כשמתעלמים מווינגספאן. מלטון מסוגל להגן מול שתי עמדות הגארד ובכך לסייע להחבאת לילארד בהגנה.
טאקר הוא כבר מזמן 4-5 בהגנה, שלא לדבר על כך שגם הארדן עושה עבודה טובה בהגנה בעיקר מול שחקנים בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 4:24 pm 
Junior

stavs כתב:
B.Grant44 כתב:

עסקה שנראית לי הגיונית היא דיים לפילי כאמור, מקסי ונורקיץ' לספרס, ובחירות עתידיות של הרפטורס (מוגנת טופ 6 בין דראפט 2024/2025/2026) ושל אטלנטה (בלתי מוגנת בדראפט 2027)

גראנט, באמת שניסיתי איזה חמש פעמים מה אתה מציע כאן ועדיין לא הבנתי. את זה שהבחירות של הרפטורס ואטלנטה הן כנראה כאלו ששייכות לספרס אני חושב שאני מבין, אבל למה יש פה כל-כך הרבה קבוצות בהודעה אחת על טרייד שאתה מציע? זה טרייד מחומש, מרובע?
אני מאוד מעריך את המאמץ וההשקעה שלך, אבל אתה בטוח מבין שרמת המורכבות הזו קצת מקשה עלינו להגיב למה שאתה מציע, נכון?

כתבתי הרבה פסקאות והתייחסתי לכמה עסקאות פוטנציאליות, זה נכון, אבל לא מבין מה לא ברור מהפסקה הזאת שמפרטת בתמציתיות מי ומה מגיעים לאן.
זה לא טרייד מרובע או מחומש, הבחירות של הרפטורס ואטלנטה שייכות לספרס (מהטריידים על פולטל ודז'ונטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 4:27 pm 
Junior

idansha כתב:
קשה לראות איך מיאמי יכולים לנצח את השוק
היו דיבורים על טאונס תמורת טרה יאנג, אטלנטה ומיני יתנו אותם על דיים
טורונטו וממפיס יקיימו פגישות ארוכות אם יבקשו מהם בארנס או גה
פלקינס לא צריכים אפילו פגישה בשביל לתת את ציון, אפשר לסגור את זה בטלפון

אבל ברור שהפנטזיה הגדולה היא כריס פול (שיעבור לאיזו מיאמי), קומינגה ומודי
סטף, דיים וקליי בקבוצה אחת, למה אנחנו מחכים?

לא שמעתי על דיבורים כאלה...ולא רואה אף אחד מהם כתמורה טובה לבלייזרס, אולי טאונס בלחץ.
טורונטו ממש לא תשקול להציע את בארנס, לא רצו להעביר אותו תמורת דוראנט ואחת הסיבות לפיטורי נרס היא חוסר שביעות הרצון מאי-פיתוחו של בארנס בעונת הסופמור המאכזבת שלו.
לא מעוניין גם בג'ה ולא מאמין שבעלי הבלייזרס, הגם שאינם קשורים ישירות להיסטוריית הג'ייל-בלייזרס, יצרפו מישהו כמוהו.

זאיון זה מעניין. קומינגה גם, אבל בוא לא נגזים עם "פנטזיה גדולה" (אלא אם התכוונת לפנטזיית הווריורס ושוחריה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 5:43 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:
B.Grant44 כתב:

עסקה שנראית לי הגיונית היא דיים לפילי כאמור, מקסי ונורקיץ' לספרס, ובחירות עתידיות של הרפטורס (מוגנת טופ 6 בין דראפט 2024/2025/2026) ושל אטלנטה (בלתי מוגנת בדראפט 2027)

כתבתי הרבה פסקאות והתייחסתי לכמה עסקאות פוטנציאליות, זה נכון, אבל לא מבין מה לא ברור מהפסקה הזאת שמפרטת בתמציתיות מי ומה מגיעים לאן.
זה לא טרייד מרובע או מחומש, הבחירות של הרפטורס ואטלנטה שייכות לספרס (מהטריידים על פולטל ודז'ונטה).

נתחיל בזה שאתה לא מציין לאן יועברו הבחירות האלו (עכשיו אני מבין שבהמשך ההודעה אתה כותב שלפורטלנד). שנית אתה כותב דיים לפילי, האריס לפורטלנד, החלפה של האריס באייטון, מקסי ונורקיץ׳ לספרס, בחירות מהספרס לפורטלנד. זה שני טריידים שונים?
ספרתי כאן בכיף ארבע קבוצות ואני צריך דף ועיפרון כדי להבין איך זה נראה בסוף. סחטיין על הטרייד המושקע, אבל שוב - מאוד קשה להביע דעה על הצעות כאלו. אם לא בא לך לפתוח דיון עליהן אלא סתם לכתוב אותן, אז אחלה, אבל אם המטרה היא להתחיל דיון, אז לי די קשה עם הטריידים האלו שדורשים כל כך הרבה משאבים קוגניטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 5:47 pm 
Hall of Famer

הטריידים הדמיוניים לרוב פחות מעניינים אותי אבל אולי באמת יהיה יותר קל בפורמט אחר כמו -

פילי שולחת:
סן אנטוניו שולחת:
פורטלנד שולחת:

פילי מקבלת:
סן אנטוניו מקבלת:
פורטלנד מקבלת:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 6:02 pm 
מנהל פורום

B.Grant44 כתב:
אה אוקיי...אז עם כל החיבה לדיים והרצון לראות אותו לוקח אליפות, גם אם זה לא איתנו, הרי שאין סיבה מבחינתי שנעביר אותו דווקא למיאמי משיקולים שכאלה.
עם כל הכבוד לריווח של הירו, הוא על חוזה יקר מדי ואין בו צורך כגארד רביעי (לא בהיררכיה, מבחינת זה שכבר יש לנו שלושה גארדים צעירים).

רק יוביץ' ובחירות בלתי מוגנות של מיאמי מעניינים אותי - והבעיה היא שמיאמי כבר חייבת בחירה פה ושם, אז היא מוגבלת בכמות הבחירות שתוכל לתת לנו.
התקווה שלי היא שישנה איזושהי קבוצה שחמה על הירו ותוכל להעביר לנו נכסים תמורתו. חשבתי על אורלנדו לקראת הדראפט, אבל היא כבר ניצלה את שתי הבחירות שלה, וגם אם נניח שתהיה מוכנה להעביר את הזכויות עליהן, מדובר שוב בשני גארדים...

הירו ולאורי + בחירות כאלה או אחרות עבור לילארד
עזוב רגע בחירות דראפט, זה חתול בשק.
קו קדמי של הירו, שארפ, סקוט, סימונס ולאורי.
לאורי חוזה נגמר בסוף העונה הקרובה והתועלת הכי גדולה ממנו זה קואוצ'ר לגארדים המאוד צעירים שיש לפורטלנד בעידן שאחרי לילארד
הבעיה זה קו הקדמי, נורקיץ הולך ונחלש מעונה לעונה ומרבה מאוד לפצע, נאסיר ליטל לא מתפתח לכלום, ואני יודע שזה לא פופולרי אבל ג'רמי גרנט קצת מבאס אותי, התחיל חזק ואז נכנס למצב פאסיבי מאוד והמון משחקים שבהם הוא כמעט לא זורק.
אולי סיין אנד טרייד עליו ואז לשלוח אותו ואת נורק בשביל גבוה טוב באמת, שמתי על על הגבוה של שארלוט שפרח בסיום העונה הקודמת ועוד פילרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 11:49 pm 
Junior

stavs כתב:
נתחיל בזה שאתה לא מציין לאן יועברו הבחירות האלו (עכשיו אני מבין שבהמשך ההודעה אתה כותב שלפורטלנד). שנית אתה כותב דיים לפילי, האריס לפורטלנד, החלפה של האריס באייטון, מקסי ונורקיץ׳ לספרס, בחירות מהספרס לפורטלנד. זה שני טריידים שונים?
ספרתי כאן בכיף ארבע קבוצות ואני צריך דף ועיפרון כדי להבין איך זה נראה בסוף. סחטיין על הטרייד המושקע, אבל שוב - מאוד קשה להביע דעה על הצעות כאלו. אם לא בא לך לפתוח דיון עליהן אלא סתם לכתוב אותן, אז אחלה, אבל אם המטרה היא להתחיל דיון, אז לי די קשה עם הטריידים האלו שדורשים כל כך הרבה משאבים קוגניטיביים.

סבבה, מקבל את הפידבק...כתבתי בחופזה והבאתי שלל זוויות, בפעם הבאה אפעיל יד של עורך (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 11:52 pm 
Junior

uriel17 כתב:
הירו ולאורי + בחירות כאלה או אחרות עבור לילארד
עזוב רגע בחירות דראפט, זה חתול בשק.
קו קדמי של הירו, שארפ, סקוט, סימונס ולאורי.
לאורי חוזה נגמר בסוף העונה הקרובה והתועלת הכי גדולה ממנו זה קואוצ'ר לגארדים המאוד צעירים שיש לפורטלנד בעידן שאחרי לילארד
הבעיה זה קו הקדמי, נורקיץ הולך ונחלש מעונה לעונה ומרבה מאוד לפצע, נאסיר ליטל לא מתפתח לכלום, ואני יודע שזה לא פופולרי אבל ג'רמי גרנט קצת מבאס אותי, התחיל חזק ואז נכנס למצב פאסיבי מאוד והמון משחקים שבהם הוא כמעט לא זורק.
אולי סיין אנד טרייד עליו ואז לשלוח אותו ואת נורק בשביל גבוה טוב באמת, שמתי על על הגבוה של שארלוט שפרח בסיום העונה הקודמת ועוד פילרים

גם אני לא מת על חבילה של בחירות גרידא. לכן אני מעוניין ביוביץ', שאומנם לא עשה הרבה בליגה, אבל נראה לי כמו שחקן קשוח, חכם ומגוון שיתאים בתור 4 לצד הקו האחורי והאתלטי שנבנה אצלנו.

גרנט אכן מבאס ולדעתי אחד הפלוסים שייצאו מהעברת דיים, זה שלא ניתקע עם גרנט על חוזה חדש ומנופח.
הגבוה של שארלוט זה מארק וויליאמס, כן? לא רואה סיבה שיוותרו עליו, לפחות לא תמורת מה שיש לנו להציע. כרגע אני מעריך שלאמלו-מילר-וויליאמס הם השלד הצעיר של ההורנטס. המון סייז בין שלושתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2023 1:17 am 
Hall of Famer

מסתבר שלילארד וההנהלה של פורטלנד ייפגשו אחרי ה-FA.
לא ברור לי בכלל. למה לא עכשיו? הוא מחכה לראות מה הם יעשו ואז לשפוט בהתאם?
ההנהלה של פורטלנד שמה את עצמה בפינה.
אני מתאר לעצמי שהם ישאירו את ג'רמי גראנט ואולי יעשו עוד מהלך שלא קשור בשום צורה לבנייה מחדש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot] ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה