קיופיפלו כתב:
אנחנו שורצים בכישרון, צריכים לתת לג'רמי גראנט, לדומינייטון (שהפך שחקן יותר טוב לאורך הזמן שלו איתנו) ולטיים לורד ללכת בדרך שנתנו את ברוגדון ואז תהיה לנו קבוצה צעירה מפחידה פשוט.
אנט/סקוט/שיידון שארפ/דלאנו באנטון בעמדות הגארד
השחקן הצרפתי הרוקי ששכחתי את השם שלו בעמדה 2/3
קריס מארי, טומאני קמארה, דני אבדיה, ג'בארי ווקר בעמדות הפורוורד
מאטיס ת'ייבול לא לשכוח
ואז דונובן קלינגן ודוופ רית' אולי צמד הסנטרים הטוב שהיה לנו שנים
לא מחזיק מהכישרון של רופרט, מארי, ווקר ותייבול. גם לא מרית'. וכמו שכבר כתבתי, אני גם ספקן לגבי באנטון, למרות החיבה שלי אליו. בוואקום שהיה שם בסוף השנה שעברה כמה מהם הצליחו להתבלט. אבל בקבוצה נורמאלית עם שאיפות פלייאוף הם לא אמורים להיות ברוטציה. אולי גם קאמרה בקטרגוריה הזו, למרות שהוא טיפה יותר מעניין בעיני.
וכמו גראנט, גם מאנט אני לא במיוחד מחזיק והייתי רוצה לראות אותו עובר בטרייד. לא שהוא לא מוכשר ולא שהוא לא קלעי טוב. אבל הוא נמוך, שומר לא טוב, ולא רכז, מה שהופך אותו לבעייתי ביותר כמספר שתיים ליד רכז כמו סקוט, שגם הוא לא גבוה. בנוסף, הוא יושב על המשבצת של שארפ, שהייתי רוצה לראות אותו מתפתח כ-2 מוביל ולא כסמול פורוורד. הרכב של סקוט, אנט ושארפ בשלוש, הוא מאוד אנדרסייזד וחלש הגנתית וככה הם לא יגיעו רחוק. מזכיר לי את הזיווג של דיים עם מקולום, שהיה אדיר התקפית, אבל סופר בעייתי הגנתית, ולכן לא הוביל אף פעם להצלחות אמיתיות).
בעיני שארפ השחקן הכי מוכשר בקבוצה הזו (יותר מסקוט), עם פוטנציאל אול סטאר, למרות שאני קצת מודאג מהנטייה שלו להיראות קצת אפטי בשני צידי המגרש. מקווה שזה עניין של גיל ושהוא יפתח יותר ביצים עם השנים, כי יש לו כישרון אדיר.