סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 6:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 5:24 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
האם קקפ הוא רק גשר עד שבלייק יתפתח? כי בלייק כבר עם 7 זריקות מהשדה למשחק לעומת 3.6 בעונה שעברה ועם 41% מהשלוש לעומת 39% בעונה שעברה. רק שתי שלשות למשחק ובדרך כלל מהפינות אבל עדיין יפה

מניח שהתכוונת לאנתוני בלאק? הייתי חם עליו מאוד לקראת הדראפט שלו, אבל אין ספק שהוא צריך להשתפר המון כאיום התקפי בשביל לפתוח לצד סאגס, ואגנר ובאנקרו.
כך שאני בהחלט רואה את קקפ כפתרון זמני בעונה זו והבאה. אח"כ הוא כבר יהיה בסטטוס של חוזה מסתיים, מניח שניתן יהיה לעשות בו שימוש כלשהו בשביל לחזק את עמדת הסנטר הפותח או את הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 5:31 pm 
Junior

uriel17 כתב:
uriel17 כתב:
אייזאה ג׳קסון קרע את האכילס
חרא

עכשיו כשאני חושב על זה, זה הסנטר השני באינדיאנה שגומר את העונה
וייסמן ועכשיו הוא
מה? טרנר 48 דקות במשחק?

הלוואי שישחק כמה שיותר, אבל מניח שג'ראס ווקר יראה יותר דקות מהספסל, ויש להם גם רוקי שעלה על הרדאר שלי ושילבתי אותו גבוה מאוד במוק דראפט, אנריקה פרימן. בפועל הוא נבחר 50 (מבחינת הטראק רקורד שלו - סופר-סניור במכללת אקרון - הוא היה עשוי גם שלא להיבחר כלל, אבל הרשים בטורניר המקדים לקומביין).
בארבעה משחקי פרה סיזן הוא קיבל 16 דקות למשחק והחזיר ב 9 נקודות, 6 ריבאונדים, 0.8 בחסימות וגם בחטיפות.

בטח גם נראה הרבה טופין-סיאקם בניסיון to outscore opponents.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 6:07 pm 
Junior

rony כתב:
בכל פעם שראיתי את דורן, ההגנה שלו הייתה זוועתית, לא כ"כ בטוח שיודוקה ישמח לקבל אותו כתחליף של שנגון. כן מסכים ששנגון יכול להיות אחלה שדרוג בשביל דטרויט, זו קבוצה עם בעיה לא פשוטה של ריווח וסנטר שיכול לקלוע שלשה מדי פעם בהחלט יעזור להם, שלא לדבר על יכולת המסירה וניהול המשחק שלו.

קודם כל, עם כל הכבוד לרצונות של אודוקה, אני לא רואה סיכוי שהג'יאם של יוסטון עושה החלפה כזאת...ובצדק.
דבר שני, גם בעוד שבוע נקבל שידור מוקדם של דטרויט, עם הזדמנות לראות את דורן ראש בראש מול שנגון, בהנחה ששניהם יהיו בריאים עד אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 7:15 pm 
מנהל פורום

B.Grant44 כתב:
uriel17 כתב:
האם קקפ הוא רק גשר עד שבלייק יתפתח? כי בלייק כבר עם 7 זריקות מהשדה למשחק לעומת 3.6 בעונה שעברה ועם 41% מהשלוש לעומת 39% בעונה שעברה. רק שתי שלשות למשחק ובדרך כלל מהפינות אבל עדיין יפה

מניח שהתכוונת לאנתוני בלאק? הייתי חם עליו מאוד לקראת הדראפט שלו, אבל אין ספק שהוא צריך להשתפר המון כאיום התקפי בשביל לפתוח לצד סאגס, ואגנר ובאנקרו.
כך שאני בהחלט רואה את קקפ כפתרון זמני בעונה זו והבאה. אח"כ הוא כבר יהיה בסטטוס של חוזה מסתיים, מניח שניתן יהיה לעשות בו שימוש כלשהו בשביל לחזק את עמדת הסנטר הפותח או את הספסל.

כן בלאק
סנטר, אתה חושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 9:29 pm 
Senior

rony כתב:
uriel17 כתב:
מילה אחרונה על הפיסטונס, לא מבסוט מההתקדמות של דורן, הוא דורך במקום, אתם חושבים שהם יסכימו לשקול חבילה שתכלול את שנגון מצד אחד ודורן מצד שני (עם השלמות שכר נדרשות כמובן) נראה לי שדורן הוא החלום הרטוב של יודוקה ושנגון יזיז סופסופ את הפוצים של הפיסטונס סביב הקשת ופנימה והחוצה.

בכל פעם שראיתי את דורן, ההגנה שלו הייתה זוועתית, לא כ"כ בטוח שיודוקה ישמח לקבל אותו כתחליף של שנגון. כן מסכים ששנגון יכול להיות אחלה שדרוג בשביל דטרויט, זו קבוצה עם בעיה לא פשוטה של ריווח וסנטר שיכול לקלוע שלשה מדי פעם בהחלט יעזור להם, שלא לדבר על יכולת המסירה וניהול המשחק שלו.

אני חושב שזוועתית זה מעט מוגזם, אבל רוני צודק בסה"כ.
דורן ממש לא שם מבחינה הגנתית עדיין למרות נתוני פתיחה לכאורה טובים מאוד כדי להיות שחקן הגנה מצוין.
הוא כן עדיין מאוד צעיר ואני חושב שחלק מהחסרונות שלו שם ניתנים לשיפור, אבל אם הוא לא יתחיל להראות שיפור כזה - סנטר בלי ההגנה ובלי קליעה מ-3 בימינו...פפףףף...

מה שכן הייתי רוצה לראות בדטרויט, אם כבר בקונטקסט של שנגון, זה את ביקרסטאף משתמש באוסאר לכשיחזור קצת יותר כמו איך שאודוקה משתמש באמן - כמין סנטר מזויף בהרכבי סמול בול. מונטי וויליאמס לא עשה את זה לדעתי אפילו באימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 9:33 pm 
Junior

uriel17 כתב:

כן בלאק
סנטר, אתה חושב?[/quote]

אם העתיד זה בלאק-סאגס-פרנץ-פאולו, אז הגיוני השדרוג יגיע בעמדה שכרגע מאוישת על ידי וונדל/מו/גוגה.
מי זה עשוי להיות? כאן כבר נכנסים לאזור ספקולטיבי ביותר...אולי באם, אם מיאמי תלך לריבילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 11:49 pm 
מנהל פורום

המשחק בברוקלין התחיל
השילוב בין קייד לאייבי הראה עד עכשיו שתי פנימה והחוצה כשקייד חודר פנימה ומוציא לשלשה של אייבי = שתי החטאות
בברוקלין, סימונס בפנים מוציא החוצה לשלשה מהפינה של קאם ג׳ונסון = שני סלי שלוש
בירקסטף לוקח פסק זמן
דורן נראה טוב בריבאונד התקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 12:16 am 
מנהל פורום

משחק ראשון שאני רואה את שתי הקבוצות במשחק מלא
שתי בקבוצות מאומנות ומתואמות בהתקפה לפחות
משהו שלא היה בעונה שעברה
האחוזים של אייבי שקפצו מ34 ל44 העונה, התיישרו לדעתי
כשקייד והוא משחקים, אז אייבי משחק את הקלעי
קאם תומס מגיע למשחק אחרי רצף מרשים של 12 משחקים עם 20 נק ומעלה. הערב, יש חשש שזה הולך להשבר
ההגנה של דטרויט הגיעה מוכנה לשטיקים שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 12:22 am 
מנהל פורום

ריצה יפיפייה של ברוקלין, 0:8
כולה שרודר וקלרקסטון
מסתבר שקלרקסטון לא פותח בחמישיה כמו בעונה הקודמת, היא בגלל הגבלת דקות אחרי פציעה
בנתיים סימונס פותח בחמישיה ונראה כמו שחקן בעונת חוזה :)
אשכרה משחק כדורסל, הגנה ואסיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 12:49 am 
Senior

שיפוט מחורבן לחלוטין, אלא אם המטרה של כדורסל זה לראות את הברוקלין נטס זורקים עונשין.
הפיסטונס עונה נוספת משחקים כדורסל שיכול לשטות גם בחכמים ביותר, אבל הוא בערך ב7 רמות רשלני מדי להיות כדורסל מנצח.
לא ינצחו את המשחק הזה גם אם הוא ישוחק עוד ארבע פעמים.

הנטס קבוצה עמוקה בקטע מוזר - אמנם עמוקה בבינוניות, אבל גם זה משהו נגד קבוצות כמו דטרויט, בעיקר כשהם פשוט קבוצה חכמה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:28 am 
מנהל פורום

חמוד האריס הזה, מאיפה הבאתם אותו?
ריצת 22:8 לפיסטונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:46 am 
מנהל פורום

ביזלי וטימי הארדווי נותנים תפוקה
והפיסטונס עולים ליתרון דו ספרתי ראשון לאיזה שהיא קבוצה במשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:48 am 
Junior

שישה שחקנים בדאבל פיגרס בפיסטונס - 9 הפרש, 7 דקות לסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:53 am 
מנהל פורום

צ׳אלנג נכון בעיני של ברוקלין, על העבירה שנשרקה לפיני סמית׳
אופתע אם ישאירו את השריקה על כנה

והם אכן שינו את השריקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 2:01 am 
מנהל פורום

קייד משתלט על המשחק ומנצח אותו, אם זה באסיסטים לביזלי ואם זה בסלים שלו
זה אחרי שלא קלע נקודה במחצית הראשונה

ניצחון שני לדטרויט העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 2:44 am 
Hall of Famer

אגב, דיברתם על וומבי ו 35 אחוז מהשלוש. בעיניי, זה רע, כי 35 אחוז מהשלוש (שזה המקרה הטוב עבורו, כן? כרגע הוא נמוך יותר משמעותית), זה 53 אחוז אפקטיבי, שזה פחות ממה שסנטרים ברמה גבוהה צריכים לעשות (לשם השוואה, העשירי בליגה כרגע ב efg הוא זובאץ׳ עם 65 אחוז אפקטיבי)// . כרגע, האפקטיבי של וומבי הוא 48 אחוז, וגם שנה שעברה זה לא היה מדהים לאורך השנה (51 אחוז), וזה ממישהו שהוא גבוה מעל כולם, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 9:58 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אגב, דיברתם על וומבי ו 35 אחוז מהשלוש. בעיניי, זה רע, כי 35 אחוז מהשלוש (שזה המקרה הטוב עבורו, כן? כרגע הוא נמוך יותר משמעותית), זה 53 אחוז אפקטיבי, שזה פחות ממה שסנטרים ברמה גבוהה צריכים לעשות (לשם השוואה, העשירי בליגה כרגע ב efg הוא זובאץ׳ עם 65 אחוז אפקטיבי)// . כרגע, האפקטיבי של וומבי הוא 48 אחוז, וגם שנה שעברה זה לא היה מדהים לאורך השנה (51 אחוז), וזה ממישהו שהוא גבוה מעל כולם, כן?

הנקודה היא שזה אמור לרווח עבורו (ועבור שאר הקבוצה) את המשחק ברמה כזו שכל השאר יהיה משמעותית יותר קל, העניין כאן הוא לא רק השלשות עצמן אלא היכולת של וומבי בעצמו ושל הספרס בכלל לפרק הגנות עם ריווח בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 11:05 am 
Hall of Famer

נו, אבל ריווח מעמדת הסנטר נותן גם ברוק לופז. אז מה, וומבי צריך לשאוף להיות ברוק לופז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 11:48 am 
Junior

ההבדל הוא שלופז מרווח עבור יאניס ואחרים, אני מניח שכוונתו של רוני (ושל פופ, אם להתיימר לקלוע לדעת גדולים...) היא שכדאי לשייף כמה שיותר את *איום* הקליעה משלוש של וומבניאמה, כי זה יאפשר לו להיות איום משולש כשהוא משחק פייס אפ. גם אמור לנטרל את הבחירה לשים עליו ווינג ואת הסנטר על סוהאן, כי בהצלחה לכל ווינג להפריע לו להתרומם למבט נקי מחוץ לקשת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:58 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נו, אבל ריווח מעמדת הסנטר נותן גם ברוק לופז. אז מה, וומבי צריך לשאוף להיות ברוק לופז?

גם סטפ קארי וגם באדי הילד נותנים קליעה מצוינת משלוש, זה אומר שגולדן-סטייט יכולים לוותר על סטפ ולהסתמך רק על הילד?

וברצינות, עצם העובדה שהקליעה משלוש היא נשק חשוב עבור וומבי לא אומרת שזה כל או אפילו רוב מה שהוא צריך לעשות בהתקפה, סטייל לופז במילווקי (שלוקח 5-6 שלשות לערב מתוך 9-10 ניסיונות זריקה). אם וומבי לקח בעונה שעברה כמעט 17 זריקות למשחק והעונה עוד אמור להעלות את המספר הזה (כרגע הוא על 14.8, אבל אני מניח שזו פשוט דגימה קטנה וזה יעלה עם הזמן), לא יקרה שום אסון אם 5-6 מתוך הזריקות האלו יהיו לשלוש, זה עדיין משאיר מספיק יוסג' בשביל שהוא יוכל לייצר נקודות באיזורים אחרים של המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 2:44 pm 
Hall of Famer

רוני, לא יהיה שום אסון אם מתוך 18 זריקות מהשדה וומבי ייקח 6 זריקות. כרגע הקצב הוא על 8.5 זריקות שלוש מתוך ה-18 האלו.
אם היית אומר לי שלוומבי יש אפשרות להיות שחקן של 40% מהשלוש, אז הייתי אומר, אולי זה שווה את זה (אני עדיין חושב שלקלוע שלשות זה לא היתרון היחסי שלו מול האחרים), אבל אתה דיברת על אחוז בינוני ומטה של 35%.
כרגע נראה שהאספקט הכי משמעותי של וומבי הוא זריקה מהשלוש, כי חלק מהנקודות מטווח 2 נקודות מגיעים מריב' התקפה או מלובים בהתקפה, שזה יכולות שוומבי לא צריך לשפר משמעותית, כי הם נגזרת מהגובה והיכולות האתלטיות שלו.
אל תשכח, וומבי הוא כבר שנה שניה בליגה, לא שנה ראשונה. הוא כבר צריך לעצב איזה שחקן הוא הולך להיות ולא לעבוד על זריקת השלוש כדי שעוד שנתיים או שלוש הוא יוכל להתחיל לבנות את היכולות האחרות שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 3:26 pm 
Hall of Famer

כתבתי 35% *ומעלה*. אם הוא עמד על 32-33% בעונת הרוקי שלו, אני מעריך שטווח של 35-40% ריאלי לגמרי בשבילו בהמשך, איפה בדיוק בטווח הזה? לוידע, אבל ברור שככל שהווליום יעלה, כך יהיה לו קשה יותר להתקרב ל-40%.

אני כן עומד על דעתי שהקליעה משלוש היא חלק חשוב במשחק שלו ושהיא תפתח הרבה אפשרויות גם לו וגם לשחקנים שסביבו ברגע שהיא תיפול בקצב יציב יחסית, אז זה בכלל לא אסון אם הוא מרים כרגע הרבה שלשות כי זה מה שהגנות נותנות לו. ברור שאם זה יהפוך להיות ה-נשק המרכזי שלו אז זה יהיה בזבוז משווע של הכשרון והיכולות שלו, והוא יצטרך למצוא איזון מדויק כדי למקסם את היעילות שלו, אבל הוא עדיין רק בתחילת העונה השנייה שלו ורק בן 20, יש לו עוד מספיק זמן ללטש את המשחק שלו. אפילו אם אנחנו נתלים באילן הכי גבוה לשם השוואה להתפתחות מוקדמת, שזה כנראה טים דאנקן, אפילו הוא הביא אליפות ראשונה רק בגיל 23 (ובגיל 20 אפילו לא היה בליגה עדיין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 5:21 pm 
Hall of Famer

אני גם חושב שזה יהיה יתרון טוב אם וומבי יהווה איום מהשלוש, אבל רק בנוסף לכלים האחרים שהם יהיו הלחם והחמאה.
מהמשחק שאני ראיתי ומהסטט' העונה נראה שהוא בעיקר רואה קלטות של סטף קארי וריי אלן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 6:17 pm 
Senior

האמת שאם יש איזשהו חסרון בלהיות תופעה כמו וומבי, זה שקצת קשה לדמיין איך הגרסא המוגמרת והמושלמת שלו נראית - איך אמור להראות הshot chart שלו, איפה הוא מקבל את רוב הכדורים וכו'. לא ראינו אף פעם מישהו כמו - בטח שלא בכדורסל המודרני, בטח שלא כסופרסטאר (כי נגיד שיש פורזינגיס, אבל לא לשם אנחנו שואפים).

אצל יאניס נגיד, קל מאוד לראות איך הגיעה מ3 יכלה לעזור - הוא הכי טוב עם הפנים לסל כשיש לו ספייס להגיע עד לטבעת מבלי להיתקל בחומה - ואם השחקן שלו צריך לצאת עד הקשת - לך תשמור על זה.
אצל יוקיץ׳ גם - הוא אמנם הכי יעיל בצבירת נקודות כשהוא חופר בצבע, אבל היכולת שלו לנוע על הקשת ולמשוך שומרים מאפשרת לו הרבה הכנסות כדור פשוטות יותר לאארון גורדון שנועל את השחקן שלו מתחת לסל.

אצל אמביד לעומת זאת אני קצת פחות בטוח שהקליעה נחוצה - אין ספק שזה שהוא מסוגל לעשות עונות של כמעט 40% מחוץ לקשת עוזר לו להיות סקורר יעיל, אבל אני לא בטוח אם זה הופך אותו לשחקן יעל יותר מאשר אם היה מחויב ומסור יותר לאיזה bully ball אגרסיבי מתחת לסל. ואמביד קלעי טוב - נניח שהוא היה ממשיך לנוע סביב ה33-34% לשלוש כמו בתחילת הקריירה ולא סביב ה37% כמו בעונות האחרונות ובכלל הייתי הופך סקפטי לגבי זה.
אם כבר - אז היתרון הכי ברור של הקליעה שלו מ3 היא שהיא מאפשרת לו לנוח ולהפחית קצת בפציעות, ביחס לאם הוא היה מנסה להיות שאק המודרני.

לגבי וומבי כאמור - לא יודע. אין ספק שלא יזיק אם יהיה קלעי של 35% משלוש, אבל אני באמת לא מצליח להבין עד כמה זה נחוץ למשחק שלו, מעבר כמובן להקלה בעומס והפחתה של המחיר של המאבקים הפיזיים. מה המודל שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 149 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה