חצי דרך בסיבוב הראשון, זמן לבדוק דופק
בית א': וירצבורג 0-3, חולון-נאנטר-איגוקאה 2-1. וירצבורג מחזיקה בשלושה מהקלעים המצטיינים במפעל, ב-MVP עד כה (זאק סלייאס) ומוכיחה שלא צריך ניסיון במפעל כדי להצליח בו. המשחק במחזור האחרון, בין נאנטר לחולון, יקבע כנראה מי תסיים שנייה.
בית ב': מלאגה, בקלות. פטקים כרגע לפני אוסטנד, אבל יש עוד משחק ביניהן בבלגיה. שצ'צ'ין לא רלבנטית.
בית ג': טנריפה, די בקלות. קרשיאקה שניה, עננת המצוקה הכלכלית מעל ראשה, נסמכת רבות על אריק מקולום הקשיש. סן-קנטאן זורמת עם טראורה, תשאף להגיע למחזור האחרון כשיש לה עוד סיכוי לסיים שניה. קולוסוס... לא.
בית ד': נימבורק מפתיעה ומובילה בביטחון, ניצחה בחוץ את גלא שבמקום השני. לא סוף פסוק. פרומיתאס שלישית, הפסידה פעמיים בבית. פכטה מוכיחה שצריך ניסיון במפעל כדי להצליח בו. הם בצרות גם בליגה.
בית ה': בון ואא"ק 1-2, ר"ג וריגה 2-1. אא"ק וריגה יארחו את המשחק המכריע במחזור האחרון נגד יריבתן הישירה.
בית ו': ריטאס, רג'ו-אמיליה וסומבטהיי 1-2, ורוצלאב 3-0. לא הצלחתי להביא את עצמי לצפות במשהו מהבית הזה, רג'ו לא מתחברת, זולטן פרל ממשיך בשלו אצל ההונגרים, ריטאס מובילה את הליגה שלה.
בית ז': דרתונה, מנרסה, קמניץ ובנפיקה, בסדר ניצחונות יורד. דרתונה מצוינת כצפוי. מנרסה אחרי רצף רע, הוציאה עצבים ו-46 הפרש על קמניץ, שמצידה דווקא מתאוששת יפה בליגה. גם כאן יהיה משחק מכריע במחזור האחרון, במנרסה.
בית ח': מניסה ב-0-3 הכי משקר בעולם. זוכרים סייבן לי? לא תאמינו איך הוא נראה היום. בכל אופן, בליגה הם 4-0, בוקה ומבולקה. מורסיה תעקוף אותם במחזור החמישי, אבל למזלם יש את FMP ואת פריסטרי, קבוצות שהן פח הפחים.
חמישיית המפעל בינתיים, שלי לפחות - C איסמאיל קאמאגאטה (דרתונה) PF דילן אוסטקאווסקי (מלאגה) SF זאק סלייאס (וירצבורג) SG אריק מקולום (קרשיאקה) PG דריוס מגי (בון)
_________________ "היינו במלון בפאריז ופתאום שמעתי דפיקה בדלת ב-3 בלילה. פתחתי את הדלת וראיתי את שמעון מזרחי שפקד עלי: 'נשק אותי'. לא הבנתי מה הוא רוצה, אבל הוא התעקש, אז נישקתי אותו".
|