מיכאל כתב:
אתה בוחן ומנתח את הדברים בעיניים של מי שאינו עוסק בספורט קבוצתי.
ככלל, עבור שחקן מקצועי (בודאי כזה שאינו בשלהי הקריירה), להתאמן לבד, לשחק רק פעם בשבוע ולא להיות חלק מהדינמיקה הקבוצתית - זה רחוק מלהיות אופטימלי (ובודאי שלא בגדר החלטה או סיטואציה גאונית).
אני שם אפילו בצד את ההיבטים האישיים (לגור במדינה זרה ללא המעטפת החברתית שמעניקה הקבוצה, עם מעגל הזרים של אותה מדינה - בין אם בקבוצה שבה הוא משחק ובין אם זרים בקבוצות אחרות), היות ואיני מכיר את הנסיבות ״האישיות״ של סייבן לי, אבל על-פניו - הפוך לגמרי ממה שאתה מציין.
כל מה שאמרת נכון.
אבל בעוד אני אולי מתעלם מכך שמדובר בספורט קבוצתי, אתה קצת מתעלם מכך שסייבן לי, שחקן שלפני חצי שנה אף אחד לאי דע מי הוא, יצר תקדים מעל שחקנים כמו מוטלי, בברלי או יוקבאיטיס (בכל זאת שחקן של 4 עונות יורוליג במדי ברצלונה). כל החוזה שלו נוטף גישה ובה הוא רואה את מכבי כמו שהוא ראה את מנרסה - כמה חודשים ומתקדמים הלאה. ומהר. זכותו. אם במכבי יש ניהול מספיק חובבני בכדי לאפשר לזה לקרות, אז למה שלא יקח. אולי עכשיו שהגיע דה ג'וליוס ששניהם אמריקאיים, שחקני קו אחורי באותו הגיל, אולי הוא יחליט כן להיות יותר גמיש אבל ברגע שהחוזה נחתם, הכל תלות רצונו הטוב של לי. כל עוד אין מי שיאיים לו על הדקות ביורוליג, אני לא רואה זרז לכך. אם היה כאן בולדווין ובראון, אז הוא היה מגיע מהשניה הראשונה כי אחרת לא היה משחק.