סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1056 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א מודל 2024/25
הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 11:36 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
על פי ספורט 5 מכבי מחפשת שחקן לעמדות 3-4
בכל מקרה הנה רשימת שחקנים חופשיים מהנבא .אולי משם ירושלים ו2 התל אביביות ימצאו שחקן :mrgreen:
https://hoopswire.com/2024-nba-free-agents/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 12:39 pm 
Junior

מיכאל כתב:
אתה בוחן ומנתח את הדברים בעיניים של מי שאינו עוסק בספורט קבוצתי.

ככלל, עבור שחקן מקצועי (בודאי כזה שאינו בשלהי הקריירה), להתאמן לבד, לשחק רק פעם בשבוע ולא להיות חלק מהדינמיקה הקבוצתית - זה רחוק מלהיות אופטימלי (ובודאי שלא בגדר החלטה או סיטואציה גאונית).

אני שם אפילו בצד את ההיבטים האישיים (לגור במדינה זרה ללא המעטפת החברתית שמעניקה הקבוצה, עם מעגל הזרים של אותה מדינה - בין אם בקבוצה שבה הוא משחק ובין אם זרים בקבוצות אחרות), היות ואיני מכיר את הנסיבות ״האישיות״ של סייבן לי, אבל על-פניו - הפוך לגמרי ממה שאתה מציין.

כל מה שאמרת נכון.
אבל בעוד אני אולי מתעלם מכך שמדובר בספורט קבוצתי, אתה קצת מתעלם מכך שסייבן לי, שחקן שלפני חצי שנה אף אחד לאי דע מי הוא, יצר תקדים מעל שחקנים כמו מוטלי, בברלי או יוקבאיטיס (בכל זאת שחקן של 4 עונות יורוליג במדי ברצלונה). כל החוזה שלו נוטף גישה ובה הוא רואה את מכבי כמו שהוא ראה את מנרסה - כמה חודשים ומתקדמים הלאה. ומהר. זכותו. אם במכבי יש ניהול מספיק חובבני בכדי לאפשר לזה לקרות, אז למה שלא יקח. אולי עכשיו שהגיע דה ג'וליוס ששניהם אמריקאיים, שחקני קו אחורי באותו הגיל, אולי הוא יחליט כן להיות יותר גמיש אבל ברגע שהחוזה נחתם, הכל תלות רצונו הטוב של לי. כל עוד אין מי שיאיים לו על הדקות ביורוליג, אני לא רואה זרז לכך. אם היה כאן בולדווין ובראון, אז הוא היה מגיע מהשניה הראשונה כי אחרת לא היה משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 1:55 pm 
Sophomore

העמדה שלך מעט נאיבית בעיניי (באשר לרמת החיבור והקשר של שחקנים זרים לקבוצות) ואף מתעלמת מהנסיבות הקיימות בארץ.

זה הרי ברור שסייבן לי בחר לעבור למכבי משום שמבחינתו מדובר בקרש קפיצה (בין אם בעתיד יהיה במכבי ובין אם לקבוצה אחרת בטופ האירופאי). גם די ברור (עד כדי ודאי) שאם לא היתה סיבה אחרת ממשית וחזקה, הוא היה בוחר להשתמש בקרש הזה בקונסטלציה הרבה יותר טובה או נוחה מבחינתו (קרי - באמצעות הגעה לארץ).

אם הוא בחר להישאר בחו״ל (עם כל החסרונות), הרי שברור שהמצב בארץ באמת ובתמים מפחיד/מטריד אותו.

נערך לאחרונה על ידי מיכאל בתאריך ג' נובמבר 05, 2024 2:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 2:01 pm 
Junior

לא חושב שיש מישהו בפורום שיקרא את ההודעה שלך ואז את שלי ויחשוד שאני הנאיבי מבין שנינו. אבל מקבל.
נסכים לא להסכים. זה גם בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 10:29 pm 
Junior

צריכים לעשות סרט על הקבוצה הזו ומי שהיא עברה בחודשיים - ריברו פצוע, בחוץ לשבועיים - שלושה (קרע קטן בשריר הירך האחורי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 12:44 pm 
Sophomore

מכבי ת''א מענוננית בסילבה הסנטר של הרצליה .לדעתי הם צריכים חיזוק לעמדות 3-4 ולא עוד סנטר
https://sports.walla.co.il/item/3703938 ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1056 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: