סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 14, 2024 3:09 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ודים כתב:
nba_fan כתב:
הסגל הכי טוב שאני רואה כרגע:

1-2 - ים מדר, בלאט , נועם יעקב, זוסמן, מתאזרח: קרינגטון/ מקס היידיגר.

3-4 אבדיה, גינת, מנקו, שון אבייב, טיג'יי ליף.

5- סורקין, דניאל וולף.

אפשרויות לסגל מורחב: נועם דברת,עמנואל שארפ,בן שרף , יפתח זיו, צ'צ'שוילי.

באיזה טורניר דמיוני הסגל הדמיוני הזה ישחק?

לא אמרתי שזה יהיה הסגל אלא שזה הסגל הכי טוב שלנו כרגע.

לדעתי באנקרים צריכים להיות 8 השחקנים הבכירים שלנו כרגע:

ים מדר, בלאט, נועם יעקב, זוסמן, אבדיה, גינת, סורקין, דניאל וולף.

לגבי ה4 הנוספים נחכה ונראה את מי יזמנו.

חסר לנו סמול פורוורד וקלעי אז לכן לקחתי את היידיגר ושון אבייב.

מוזמנים להציע שחקנים אחרים בעמדות 2-3 במקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2024 3:13 pm 
Sophomore

אגב גם אובי טופין אמר שישמח לשחק בנבחרת ישראל. אז הייתי מביא אותו קודם כל בתור מתאזרח, לפני האחרים.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=466455

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2024 11:57 pm 
Junior

גם ג'ונתן אייזק לפי אותו לינק. סליחה, יוני יצחקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2024 3:40 pm 
Sophomore

ההרכב הכי טוב שלדעתי יכול להיות כרגע ( ללא טיג'יי ליף שלא ברור אם יגיע) :

חמישיה: ים מדר, שארפ, אבדיה, אובי טופין, סורקין.

ספסל: גינת, דניאל וולף, בלאט, זוסמן, נועם יעקב, בן שרף, מנקו.

ההרכב שכנראה יהיה:

ים מדר, בלאט, אבדיה, גינת , סורקין.

ספסל: נמרוד לוי, דניאל וולף, נועם יעקב, אחד מבין בן שרף/נועם דברת, זוסמן, קרינגטון, מנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2024 4:16 pm 
Sophomore

לדעתי בלי אבדיה הפוטנציאל של הנבחרת קטן דרמטית, אפילו שעל העמדה שלו יש יותר חלופות מלסורקין.
בלי סורקין יהיה קשה, אבל עדיין עם סיכוי להגיע רחוק אם שאר שחקני השלד מגיעים.
מסכים שבלאט במעמד גבוה מקרינגטון, אבל על העמדה יש מלא שחקנים שיכולים להיכנס ולתת תוצרת.
על העמדה של סקורר יוצר בקו האחורי יש רק את קרינגטון.

אני מאוד מקווה שכולם יהיו כשירים וכל קבוצת השלד תגיע, החשש העיקרי שלי שבלאט יבחר לא לבוא בגלל היחסים עם בית הלחמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2024 4:38 pm 
Freshman

nba_fan כתב:

ההרכב שכנראה יהיה:

ספסל: נמרוד לוי, דניאל וולף, נועם יעקב, אחד מבין בן שרף/נועם דברת, זוסמן, קרינגטון, מנקו.

ושארפ,וולף ואובי טופין כן יגיעו?
מעבר לזה שצריך לבדוק מי נחשב מתאזרח לפי פיבא,כל המתאזרחים האלה ללא זיקה לנבחרת לא סביר שיגיעו,שארפ מאז שהיה בקדטים לא הגיע פעם אחת,כנל ליף עם הנוער ועכשיו גם וולף לא הגיע.הם יגיעו רק שזה יתאםי לאינטרסים האישיים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2024 5:01 pm 
Sophomore

nba_fan כתב:

ההרכב שכנראה יהיה:

לדעתי יש לך נטייה די עקבית להערכת יתר של שחקנים צעירים עם פוטנציאל אבל בלי ניסיון (בלי קשר לשאלה אם יש סיכוי שיגיעו לנבחרת). במקרה הזה, להנחית את שארפ בן ה-20, בלי אף משחק בוגרים בקריירה ובלי אף משחק בנבחרת הבוגרת, ישר לחמישייה זה טירוף. גם אם שארפ הוא כישרון ברמת נבא (עדיין מוטל בספק), להנחית שחקן בן 20 בלי ניסיון בבוגרים, בלי חיבור לשחקנים האחרים, וגם בלי היכרות של המשחק הבינלאומי זה ממש לא הגיוני.

ובכלל, ההנחה ששארפ יהיה בסוף שחקן יותר טוב מקרינגטון טעונה הוכחה ובכלל לא מובנת מאליה. אבל ההנחה שכבר עכשיו (או בעוד שנה) הוא כבר יותר טוב/מתאים מקרינגטון עם כל הניסיון שלו בבוגרים ובאירופה (או נניח אפילו בר טימור) לחמישייה של הנבחרת היא כבר ממש מופרכת. אם את וולף עוד אפשר להבין לאור הבור של הנבחרת בצבע, הכללה של שארפ בנבחרת (ובטח בחמישייה) בשלב הזה היא עניין מפוקפק ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2024 7:51 pm 
Hall of Famer

דורון שפר היה שחקן חמישייה בנבחרת בעודו בקונטיקט.
אם כי, חובה לומר שהוא בכל זאת לקח אליפות דובדבנית עוד קודם לכן, כשחקן חמישייה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2024 11:17 am 
Hall of Famer

כמו שרשמת, דורון שפר לקח אליפות עם הגליל בתור כוכב ואולי השחקן הכי טוב בליגה. שנה קודם הוא עזר לגליל לקחת גביע בתור שחקן חמישיה. כך שהוא היה עם ניסיון בוגרים משמעותי, מה שאין לשארפ.
בנוסף, כששפר סיים את עונת הסופמור שלו בקונטיקט, כמו שארפ בנק' הזמן הנוכחית, הוא היה בן 23 ולא בן 20.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2024 10:18 pm 
Hall of Famer

"אני רק שאלה" כמו שאומרים

לו"ז מכבי ביורוליג: 21.11 - משחק במילאנו, 28.11 - משחק בברלין (ועוד בשבוע שלפני מילאנו, ובשבוע שאחרי ברלין - יש שבועות כפולים)
לו"ז נבחרת ישראל: 22.11 - משחק מול אוקראינה (אירוח שלהם, לא יודע איפה), 25.11 - "גומלין" מול אוקראינה (אירוח שלנו, לא יודע איפה...)

לא אמרו שסידרו את העסק עם היורוליג בכדי שלא תהיה התנגשות?!
ביורוקאפ לפחות יש משחקים ב-13.11, והבאים רק ב-28.11.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2024 4:46 pm 
Junior

הנה פתרון: ששני המשחקים עם אוקראינה יהיו במילאנו. זה גם יחסוך נסיעות לאוהדי שתי הקבוצות. גם טיול אחלה לעסקני האיגוד וגם מסתדר עם לוח המשחקים של מכבי תל אביב ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 6:49 am 
Sophomore

כמה נק' במעקב העניינים לקראת אליפות אירופה:

א. בגדול, נראה שההסתמכות הצפויה היא על אותו שלד מהאליפות הקודמת בתוספת קרינגטון.
הדור הצעיר יותר או שעושה רושם שעוד לא בשל למעמד, או במקרה הייחודי של שרף, לא צפוי להיות זמין.
הדבר שכן מעודד בזה הוא שאותו הדור כבר משופשף הרבה יותר ובחלקו גם כבר מוכח הרבה יותר.

ב. הרכזים הבכירים- נראה כבר ברור בשלב הזה שלא סביר לוותר על בלאט, היכולת שלו לשדרג את הנבחרת נראית משמעותית מדי.
יהיה צורך לשלב אותו, מניח שגם לו יש אינטרס עקרוני להשתתף בטורניר חשוב כזה.
ונקווה כמובן שמדר ימצא את מקומו בהמשך העונה, בבאיירן או בקבוצה אחרת, זה לא צריך לשנות את זה שאסור לוותר על בלאט.

ג. הרכז השלישי- בהנחה שבלאט ומדר יהיו באליפות, נשארת שאלת הרכז הנוסף.
זו שאלה שלא נכון בשום צורה לענות עליה בשם ספציפי כרגע, נצטרך לעקוב אחרי יעקב, דוברת וזיו, נקווה שלפחות לאחד מהם כן תהיה עונה טובה.
נכון שהשניים הראשונים צעירים ולא מספיק מוכחים, ושלזיו יש בעיית קליעה, אבל אלה שחקנים שאתה יכול לצפות לתת תרומה משמעותית כשוליות,
והם גם יכולים במקרה הצורך להיות גיבוי כרכז שני. יכול להיות שיש עדיפות כאן לדוברת וזיו, בגלל הסייז שיכול לאפשר להם לשחק גם לצד בלאט או מדר.
אני חושב שאת הובר אפשר להוציא מהדיון בגלל שהתרומה ההתקפית שלו לא מפצה על החיסרון ההגנתי לרמות הללו,
ומושקוביץ', מעבר לשאלת הכישרון, נראה לי ביותר מדי בלגאן עם עצמו מכדי שאפשר יהיה להתייחס למועמדות שלו ברצינות.
פלטין לדעתי זו לא אופציה כי צריך שחקן שבמקרה של פציעה של אחד הרכזים הבכירים יוכל לעזור בניהול המשחק.

ד. עמדת הסנטר הבעייתית- אני כבר מזמן בדעה שהסנטר הישראלי מס' 2 (שמשחק באירופה) כיום הוא שגב,
גם סטטיסטית, ובמקרה שלו, הוא תורם גם דברים שלא רואים בסטטיסטיקה.
יותר מדי פעמים הנבחרת הגיעה לטורנירים עם זלמנסון כסנטר מחליף שבפועל אפילו כמעט ולא שיחק, הגיע הזמן להחליף דיסקט.
כמובן שאם מצליחים להביא את וולף כבר לאליפות הזו זה יהיה שיחוק, ואז שגב פחות קריטי.

ה. עמדת הסמול פורוורד- זו עמדה בעייתית בנבחרת הנוכחית, אבדיה, זוסמן ומנקו יכולים למלא אותה.
לכל בחירה כזו יש בצדיה כוכבית, של עמדה טבעית או יכולת.
הייתי רוצה ששחקנים שנמצאים כרגע בשוליים של הדיון על הנבחרת,
כמו ארצי או גור לביא אם הוא נותן עונת פריצה אמתית, יאתגרו את התפיסה של מנקו כסמול הטבעי הבלעדי של הנבחרת כיום.
אבל אם זו תהיה דאגתנו היחידה אני לא אתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 2:45 pm 
Junior

אני לא יודע אם זה המקום, אבל צריך להתחיל להסתכל על הנבחרת במבט יותר רחב ואסטרטגי. לא רק שלא היה לנו שחקן כמו אבדיה (בחירת לוטרי, בן 23, 15 7 ו-4 שכנראה שרק יעלו) זה משהו שאין להמון נבחרות. כשמוסיפים לזה את שרף, יש פה פוטנציאל לשני שחקני NBA לא זניחים בכלל. הם די קרובים בגיל (5 שנים הבדל), כלומר השיא שלהם יחסית יחפוף והחלון שלהם הוא מאד ארוך - כמעט עשור משותף בנבחרת. כשמוסיפים לזה את דני וולף שיכול להיות בחירות סיבוב שני, שנמצא בין שניהם בגיל, זה כבר שלד חסר תקדים לישראל ודי מרשים גם לנבחרות אירופאיות. גם יתר השחקנים הישראלים המובילים (סורקין, בלאט, זוסמן) לא מאד מבוגרים ויכולים להיות רלוונטיים לחלק משמעותי מהעשור הזה.
אסור שהאיגוד יפספס את ההזדמנות החד פעמית הזו. הייתי שמח לראות תכנית בסגנון מה שהאיגוד האולימפי עשה, כולל התוצאות. זו צריכה להיות נבחרת שמדברת חזק מאד באליפויות אירופה ועושה לפחות מודובסקט או אוליפיאדה אחת. זו קפיצה משמעותית מאד, אבל אם אני מקביל שום לאולימפיאדה, קפצנו מ-0-1 מדליות ארד ל-5-7 מדליות כולל 1-2 מזהב. זו סוג הקפיצה שאפשר לדרוש.
לטעמי תכנית כזו צריכה לשלב כמה אלמנטים:
- מאמן - חייבים מאמן בכיר ברמה האירופאית, בשאיפה אחד שגם ירוץ עם הנבחרת כמה שנים, בסגנון סקריולו או קולה. נראה לי שדי ברור שיש מועמד מובהק וברור - עודד קטש. הוא ישראלי (זה לא חובה אבל יכול לחזק מחוייבות), מכיר מעולה את הנבחרת כשחקן וגם כמאמן, הוא כבר מאמן יחסית בכיר באירופה, הקדנציה הקודמת שלו הייתה הצלחה. והוא גם יחסית צעיר, הוא בקלות יכול להיות המאמן למשך עשור ברצף, כמו קולה או אצלנו צביקה שרף. הקדנציה הקודמת שלו נגמרה ברע, מציע שמי שצריך באיגוד יתעשת ויחתים אותו ל-5 שנים לפחות.
- מתאזרח - קרינגטון זה טוב, אבל אם כבר מתאזרח אפשר לכוון למישהו ברמה יותר גבוהה, סטייל ג'ונתן מוטלי. הייתי הולך על מישהו צעיר יותר שיכול לרוץ כמה שנים עם הנבחרת, נגיד עד שסורקין ובלאט פורשים, שזה 5-6 שנים, אבל גם מישהו בן 28-29 כמו מוטלי זה יכול להיות מעולה, כל עוד יש פה מחוייבות ארוכת טווח, כי חייבים שהסגל ירוץ ביחד כמה שנים. גם אם לא הוא, כן הייתי מחפש זר שמשחק בישראל, זה לא חובה אבל יכול לסייע להשתלבות שלו ולהיכרות עם השחקנים והמערכת. בכל מקרה, הייתי בונה קאדר של שני מתאזרחים לפחות, שאפשר לבחור בהתאם לצורך ולזמינות. אם יש איזה ג'ונתן אייזיק שבאמת רוצה לשחק בנבחרת, גם בזה צריך לעבוד.
- ישראלים בחו"ל - יש כמה ישראלים בחו"ל שלדעתי דורשים מאמץ ממוקד עד מנת שאכן יהיו באופן קבוע חלק מהסגל - דני וולף, שון אבייב, עמנואל שארפ. זה לא רק לקרוא להם לפני קמפיין גדול, אלא לעבוד באופן קבוע בטיפוח הקשר איתם.
- ניהול לו"ז קדימה - נדרשת תמונה רב שנתית של הקמפיינים והצרכים של הנבחרת, על מנת למקסם את הסגל בנקודות הכי משמעותיות, ולוותר, בעיקר על השחקנים מעבר לים, בקמפיינים שפחות חשובים.

אין סיבה שלא נהיה בעוד 5 שנים עם סגל ומאמן שרצים כבר כמה שנים ביחד, שמורכבים ממאמן מהטופ האירופאי (קטש), 2 שחקני נבא מובהקים (אבדיה ושרף), מתאזרח שהוא טופ יורוליג ועוד 3-4 שחקני יורוליג / שולי נבא ( 3-4 מבין וולף, סורקין, בלאט, אבייב, שארפ), כשמסביבם זוסמן, מדר (צריך להבהיר לו שהנבחרת לא שלו), גינת (כבר בן 30), דוברת / יעקב, צ'אצ'א (אם יתפתח).

אם האיגוד לא בונה לזה תכנית, הוא מתרשל בתפקידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2024 12:02 am 
Hall of Famer

יופי של טייקים/סקירות.
אני מסכים עם השורה התחתונה - חייבים לתכנן בחוכמה משהו רציני ומדורג קדימה.
כרגע (וזה מאכזב לאור מה שחשבנו שיהיה עם רצף הצלחות נבחרות העתודה) - אנחנו בכלל לא נבחרת מגובשת שקוצרת פירות של ריצה ביחד:
1. אין מתאזרח.
2. שחקנים בולטים (אולי הצמד הכי בולט במובנים מסוימים) כמו אבדיה ובלאט - לא שיחקו בנבחרת מאז קיץ 2022.
3. יש בעיות מעמדות (עמדת הרכז וכו'), וקשיים של התייצבות (הטורניר בקיץ 2023), ולדעתי יש גם עננה גדולה סביב התייצבות שחקני 3 הקבוצות הגדולות בחלונות תוך כדי העונה - גם עקב עומס היתר שנגרם מכך שהמשחקים הביתיים משך כל השנה במפעלים האירופאיים - לא בישראל.

יש סיבות מסוימות לאופטימיות (זהירה לטעמי), אבל עוד כברת דרך ענקית לעבור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2024 8:18 pm 
Freshman

לפני היורובסקט, צריך לראות שמגיעים לשם והרבה שחקנים פצועים\ לא בכושר לקראת המשחקים - מתחילים ב22 לנובמבר מול אוקראינה "בחוץ"

מי שיודע מה הסטטוס של הנבחרות במה שקשור לשחקני יורוליג ויורוקאפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 12:55 am 
Sophomore

עקרונית ממה שאני יודע הלו"ז של מכבי מסונכרן עם הנבחרת, לא יודע לגבי מדר.
כבר עכשיו ברור ששרף מחוץ לסגל בחלון הנוכחי, ללא ספק מכה לא קלה בכנף,
במיוחד שהמשחקים הקרובים זה מפגש כפול מול אוקראינה, אז חייבים לנצח לפחות משחק אחד, אחרת נסתבך ממש.
אם סורקין, בלאט, מדר, קירנגטון וגינת מגיעים, אנחנו פייבוריטים לדעתי.
האוקראינים הפסידו לפורטוגל שעל הנייר סומנה כנבחרת החלשה בבית וניצחנו אותה בלי סורקין, בלאט וקרינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 8:52 pm 
Junior

חייבים להעמיד סגל כמה שיותר חזק, שירוץ ביחד כמה שנים ויהווה את הבסיס לשנים הקרובות.
אני ממש מקווה שלא נראה כל מיני העדרויות, אם בלאט משחק הערב אין סיבה שלא ישחק בנבחרת. מקווה ששרף יהיה זמין, העמידות שלו בינתיים לא מאד מעודדת.
ההחלטה העיקרית היא לדעתי ים מדר. גם בכושר הנוכחי שלו יש לו מקום, השאלה אם הוא יכול להבין שהוא עוד שחקן ושזו לא הנבחרת שלו. עוד שאלה זו בר טימור, יש המון גארדים צעירים וטובים ואולי זה הזמן להעביר את הלפיד.
הסגל שהייתי רוצה לראות:
חמישייה - בלאט, קרינגטון, זוסמן, גינת, סורקין.
ספסל - דברת / יעקב, מדר, שרף, מנקו, ארצי, זלמנסון, צ׳אצ׳א.
שחקנים שהייתי שוקל לשלב, כולל במקרה שיש פצועים - עומר מאייר, רז אדם, גור לביא ורועי פריצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 12:06 am 
Sophomore

אני קצת חולק על הגישה של "סגל שרץ ביחד כמה שנים" בכל מחיר.
יש משמעות ללתת הזדמנות לשחקנים שבכושר טוב גם אם הם לא מסתדרים עם הטיימליין של שא הסגל.
יש בזה מסר כפול- "מי שטוב ישחק"- "מי שלא טוב לא ישחק", זה מסר מאוד חשוב, לא פחות מסגל שרץ ביחד, צריך לעשות שקלול.
אם למשל השיקול להכניס את זלמנסון וצ'אצ'א ולא את שגב הוא הטיימליין, אני כן הייתי לוקח את שגב, שלדעתי כיום שחקן יותר מתאים לעזור לנבחרת כסנטר שני.
שגב יכול ממש להיכנס ולשנות מומנטום דרך ההגנה והאנרגיות, לא זלמנסון ובטח לא צ'אצ'א מסוגלים לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 10:55 am 
Sophomore

פורסם הסגל לאוקראינה:

סגל הנבחרת: תומר גינת, רומן סורקין, ים מדר, תמיר בלאט, רפי מנקו, בר טימור, קאדין קרינגטון, יובל זוסמן, איתי שגב, עידן זלמנסון, בן שרף, נועם יעקב, גבי צ'אצ'אשווילי, עוז בלייזר, אור קורנליוס, יאיר קרביץ, אדם אריאל ונועם דוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 11:28 am 
מנהל פורום

יופי אדם
אני כל כך בעדו מאז שהוא משחק בבוגרים בקבוצה כלשהיא
איך אפשר שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 11:38 am 
Hall of Famer

מין הסתם ינופה לפני המשחק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 4:28 pm 
Junior

nba_fan כתב:
פורסם הסגל לאוקראינה:

סגל הנבחרת: תומר גינת, רומן סורקין, ים מדר, תמיר בלאט, רפי מנקו, בר טימור, קאדין קרינגטון, יובל זוסמן, איתי שגב, עידן זלמנסון, בן שרף, נועם יעקב, גבי צ'אצ'אשווילי, עוז בלייזר, אור קורנליוס, יאיר קרביץ, אדם אריאל ונועם דוברת.

מה שיפה זה שלא החסירו אף אחד משמעותי, כולל שחקנים שהיה איתם חצי פיצוץ בעבר עקב אי התייצבות (קורנליוס ובמידה מסויימת בלאט). מקווה שהניפוי של ה-6 לא יהיה בהתאם לכשירות או חשק אלא לפי יכולת בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 4:36 pm 
מנהל פורום

צריך לחשוב ברצינות האם כדאי בכלל לשחקן בסגל עם בלאט וימדר
כל אחד לעצמו שחקן מספיק טוב לשחק בנבחרת, אבל שניהם ביחד ברוטציה, עלול להיות ערך שלילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 6:30 pm 
Junior

uriel17 כתב:
צריך לחשוב ברצינות האם כדאי בכלל לשחקן בסגל עם בלאט וימדר
כל אחד לעצמו שחקן מספיק טוב לשחק בנבחרת, אבל שניהם ביחד ברוטציה, עלול להיות ערך שלילי

מסכים, רק שהשאלה לדעתי צריכה להיות האם מדר מבין שעמדת הרכז הפותח היא של בלאט, ואם הוא יכול להשתלב בנבחרת כזו (בתור רכז מחליף או בתור 2 לידו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה