סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 3:22 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בשעה טובה ומוצלחת נפתח הלילה גביע הNBA CUP לעונת 2024/5.

לוח המשחקים הלילה ( בין 12.11 ל13.11):

02:00 דטרויט - מיאמי
02:00 בוסטון - אטלנטה
02:00 אורלנדו - שארלוט
02:30 פילדלפיה - ניקס
03:00 מילווקי- טורונטו
04:00 פיניקס - יוטה - שידור ב5 סטארז
05:00 גולדן סטייט - דאלאס - שידור בספורט 5
05:00 פורטלנד - מינסוטה - שידור ב5 לייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 5:46 pm 
Hall of Famer

מישהו שבא לו לסכם שוב את הפורמט בצורה יעילה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 7:20 pm 
Senior

הפוסט שלי מהעונה שעברה:
stavs כתב:
אז איך זה עובד, למי שלא עקב?
נתקלתי בכמה 'מדריכים' של כל מיני אתרים, נשים פה רגע את של דה רינגר שהוא חביב למדי:
https://www.theringer.com/nba/2023/11/2 ... at-details

בקצרה: 6 בתים, לפי מזרח ומערב (אבל לא החלוקה של הdivisions), כל 5 הקבוצות משחקות משחק אחד מול ה4 האחרות. 8 עולות לרבע גמר (6 הראשונות + 2 המקומות השניים הכי טובים), ואז נוק-אאוט.
המשחקים עצמם הם חלק מהלו״ז של העונה הסדירה, ככה שלמשל פיניקס והלייקרס כשישחקו ביניהן בשלב הבתים, זה יהיה אחד מ4 המשחקים הקובעים שהן משחקות אחת נגד השנייה בעונה הסדירה, אם אחת מהן תפגוש את ג״ס ברבע הגמר, זה יהיה על חשבון אחד מ4 המשחקים מולה באופן קבוע בעונה הסדירה.

כל המשחקים חוץ מהגמר נחשבים במאזן של העונה הסדירה. קבוצות שיגיעו לגמר ישחקו 83 משחקים והגמר לא ייחשב במאזן (בעיני חבל, היה צריך להיספר לפחות למנצחת כנצחון נוסף שהוא שובר שוויון).
אז בעצם הכניסו כאן טורניר שהוא חלק מהעונה הסדירה כפתרון אלגנטי לזה שהטורניר לא יוסיף עוד משחקים לעומס.

הפיינל-פור יערך בוגאס בתחילת דצמבר.
האלופה, מעבר לגביע, גם תכניס 500 אלף דולר לכיס של כל אחד מהשחקנים.

למה ההחלטות התקבלו כמו שהן התקבלו?
מאוד מאוד ממליץ על הראיון של זאק לואו עם אוון ווש - מי שאחראי בליגה על החלטות ופתרונות אסטרטגיים לעניינים כאלו:
https://open.spotify.com/episode/23ve4x ... uRQm1S1s4g
(החל מ1:07:00)
בכלל ראיון מעניין שמלמד לא מעט על קבלת ההחלטות של הליגה.

דברים שאני אוהב לגבי הטורניר:
* את קיומו - זה קצת שנוי במחלוקת, אבל בעיני זה רעיון חדשני ומגניב שיכול להוסיף עוד עניין לתוך העונה הסדירה. יש יותר מדי זמן שבו התוצאות של המשחקים לא כל-כך משנות ואתה רק מחכה לפלייאוף - אם הטורניר הזה יתפוס אפילו קצת, הליגה הוסיפה פה פיק נחמד באמצע העונה.

* כל המשחקים מרוכזים בתוך ימים שמוקדשים לטורניר - הראשון שבהם הוא הלילה הקרוב. ולמעשה כל ימי שישי הבאים יהיו ימי טורניר.
זה בעיני אחד המפתחות לזה שאפשר יהיה לעקוב אחרי הפורמט הקצת מוזר הזה. יכול להיות שעדיף היה לרכז את כל המשחקים לתוך שבועיים-שלושה בלי משחקי ליגה אחרים, אבל זה בטוח הרבה יותר טוב מסתם לפזר את המשחקים האלו בתוך ערבי nba שגרתיים.

* הפרומו הזה עם מייקל אימפריולה:

* המגרשים היעודיים למשחקי הטורניר https://www.nba.com/news/nba-debuts-in- ... l-30-teams
מכוערים? אולי, אבל אם בטעות שכחת שזה יום טורניר ופתחת משחק לצפייה, אתה ישר תזהה שמדובר במשחק גביע.

*שהפרס הוא גביע ולא שיריון בפלייאוף או משהו כזה - ווש מתייחס לזה בפודקאסט של זאק לואו, בעצם מסביר שאם הפרס היה שריון בפליאוף או תגמול אחר שמסייע לקבוצה, זה היה הופך לטורניר פליי-אין מוקדם מאוד שהופך עונה סדירה של קבוצה לחסרת משמעות, ולא טורניר גביע בפני עצמו.
הגביע עשוי להתגלות כלא מספיק מתגמל, אבל אם הוא בפני עצמו יצליח לתפוס כהישג מספיק חשוב לקבוצות - זה מה שכול להצדיק את הטורניר הזה בעונות הבאות. עוד כמה כדורים בלוטרי (למשל) - הרבה פחות בעיני.
מעבר לזה - 500 אלף דולר לכל שחקן זה אולי די זניח לרוב השחקנים, אבל קצת פחות זניח לרול-פליירס. בעיני יכול לייצר מצב מגניב שבו הכוכבים הגדולים יתאמצו מאוד בשביל לצ׳פר את האנשים הקטנים יותר בקבוצה.

* העובדה שהטורניר לא מוסיף עוד משחקים ללו״ז - זה היה אמור להיות די מובן מאליו, כי 82 משחקים זה גם ככה המון, אבל נתייחס לזה כלא מובן מאליו.

דברים שאני פחות אוהב
* כאמור - אני שמח שהפרס על הטורניר הוא לא שיריון בפלייאוף או משהו, אבל אם המנצחת בגמר הייתה מקבלת ניצחון בונוס לתוך המאזן, זה היה משמש גם כשובר שוויון במיקומים בסוף העונה, וגם היה משהו שהורווח ביושר. זה טאץ׳ קטן שבעיני קצת התפספס.

* המועד של הטורניר - טורניר אמצע עונה זה אחלה ויכול להכניס הרבה עניין לזמנים המתים של העונה, אבל למה להתחיל כבר בתחילת נומבמבר, כשכולם עדיין בהתלהבות של ההתחלה? אני חושב שבכל מועד החל מאמצע דצמבר ועד סוף פברואר טורניר כזה היה הרבה יותר הגיוני.

* הדבקות הזו למזרח ומערב - עד שסוף סוף הייתה הזדמנות לברוח מזה קצת, אנחנו מקבלים את זה גם פה. העונה זו אולי פחות נורא, אבל בעונות שבהן שתי הקבוצות הכי טובות משחקות באותו קונפרנס, אפשר היה לקבל גמר שלא נוכל לקבל בפלייאוף, ופה זה די התפספס.

* 6 בתים של 5. בסדר, כנראה שאין ברירה כי יש 30 קבוצות בליגה, אבל אולי כאן אפשר היה לצאת מהקופסא קצת ולהזמין שתי קבוצות אירופאיות בשביל 8 בתים של 4? או את אלופת היורוליג ואלופת הטורניר הבין-יבשתי או וואטאבר.
אם כבר מנסים להכניס איזושהי ייחודיות לתוך הטורניר הזה, אני חושב שזה מסוג הדברים שהיו יכולים לעשות את זה ממש טוב.

בסה״כ בעיני מדובר לכל הפחות ברעיון מעניין שיהיה שווה לעקוב אחריו.
באמריקה עושה רושם שהקהל די חלוק לגביו, כנראה כי זו קצת הזזה של הגבינה שלהם, ואולי קצת בגלל תחושה שזה מיותר. בכל זאת, אני כן רואה מצב שזה דווקא מתגלה כהצלחה ומשב רוח מרענן לעונה ארוכה ומתישה קצת, שמרגישה חסרת פואנטה לעתים..

בטח חלק מהלינקים כבר לא עובדים, אבל הרוב תקף.
המגרשים נראים השנה אחרת, הם עדיין שערורייתיים ומזעזעים - אני מת על זה.
הראיון של זאק לואו עדיין מאוד מאוד מומלץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:02 pm 
Senior

מה שקורה בניו אורלינס מתחיל לשבור שיאים.
התחיל עם הפציעה של טריי מרפי בקיץ
ואז סי ג'יי מקולום והרב ג'ונס נפצעו במשחקים הראשונים ולא חזרו
זאיון בחוץ לזמן בלתי מוגבל
ג'ורדן הוקינס שעבר לחמישיה נפצע לכמה שבועות
עכשיו המחליף שלו ג'יי סי אלברדו שהיה מצוין נפצע ל-6 שבועות בהאמסטרינג כמו זאיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:10 pm 
Hall of Famer

ממפיס גריזליס גרסת 2024-25

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:32 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הפוסט שלי מהעונה שעברה:
stavs כתב:
אז איך זה עובד, למי שלא עקב?
נתקלתי בכמה 'מדריכים' של כל מיני אתרים, נשים פה רגע את של דה רינגר שהוא חביב למדי:
https://www.theringer.com/nba/2023/11/2 ... at-details

בקצרה: 6 בתים, לפי מזרח ומערב (אבל לא החלוקה של הdivisions), כל 5 הקבוצות משחקות משחק אחד מול ה4 האחרות. 8 עולות לרבע גמר (6 הראשונות + 2 המקומות השניים הכי טובים), ואז נוק-אאוט.
המשחקים עצמם הם חלק מהלו״ז של העונה הסדירה, ככה שלמשל פיניקס והלייקרס כשישחקו ביניהן בשלב הבתים, זה יהיה אחד מ4 המשחקים הקובעים שהן משחקות אחת נגד השנייה בעונה הסדירה, אם אחת מהן תפגוש את ג״ס ברבע הגמר, זה יהיה על חשבון אחד מ4 המשחקים מולה באופן קבוע בעונה הסדירה.

כל המשחקים חוץ מהגמר נחשבים במאזן של העונה הסדירה. קבוצות שיגיעו לגמר ישחקו 83 משחקים והגמר לא ייחשב במאזן (בעיני חבל, היה צריך להיספר לפחות למנצחת כנצחון נוסף שהוא שובר שוויון).
אז בעצם הכניסו כאן טורניר שהוא חלק מהעונה הסדירה כפתרון אלגנטי לזה שהטורניר לא יוסיף עוד משחקים לעומס.

הפיינל-פור יערך בוגאס בתחילת דצמבר.
האלופה, מעבר לגביע, גם תכניס 500 אלף דולר לכיס של כל אחד מהשחקנים.

למה ההחלטות התקבלו כמו שהן התקבלו?
מאוד מאוד ממליץ על הראיון של זאק לואו עם אוון ווש - מי שאחראי בליגה על החלטות ופתרונות אסטרטגיים לעניינים כאלו:
https://open.spotify.com/episode/23ve4x ... uRQm1S1s4g
(החל מ1:07:00)
בכלל ראיון מעניין שמלמד לא מעט על קבלת ההחלטות של הליגה.

דברים שאני אוהב לגבי הטורניר:
* את קיומו - זה קצת שנוי במחלוקת, אבל בעיני זה רעיון חדשני ומגניב שיכול להוסיף עוד עניין לתוך העונה הסדירה. יש יותר מדי זמן שבו התוצאות של המשחקים לא כל-כך משנות ואתה רק מחכה לפלייאוף - אם הטורניר הזה יתפוס אפילו קצת, הליגה הוסיפה פה פיק נחמד באמצע העונה.

* כל המשחקים מרוכזים בתוך ימים שמוקדשים לטורניר - הראשון שבהם הוא הלילה הקרוב. ולמעשה כל ימי שישי הבאים יהיו ימי טורניר.
זה בעיני אחד המפתחות לזה שאפשר יהיה לעקוב אחרי הפורמט הקצת מוזר הזה. יכול להיות שעדיף היה לרכז את כל המשחקים לתוך שבועיים-שלושה בלי משחקי ליגה אחרים, אבל זה בטוח הרבה יותר טוב מסתם לפזר את המשחקים האלו בתוך ערבי nba שגרתיים.

* הפרומו הזה עם מייקל אימפריולה:

* המגרשים היעודיים למשחקי הטורניר https://www.nba.com/news/nba-debuts-in- ... l-30-teams
מכוערים? אולי, אבל אם בטעות שכחת שזה יום טורניר ופתחת משחק לצפייה, אתה ישר תזהה שמדובר במשחק גביע.

*שהפרס הוא גביע ולא שיריון בפלייאוף או משהו כזה - ווש מתייחס לזה בפודקאסט של זאק לואו, בעצם מסביר שאם הפרס היה שריון בפליאוף או תגמול אחר שמסייע לקבוצה, זה היה הופך לטורניר פליי-אין מוקדם מאוד שהופך עונה סדירה של קבוצה לחסרת משמעות, ולא טורניר גביע בפני עצמו.
הגביע עשוי להתגלות כלא מספיק מתגמל, אבל אם הוא בפני עצמו יצליח לתפוס כהישג מספיק חשוב לקבוצות - זה מה שכול להצדיק את הטורניר הזה בעונות הבאות. עוד כמה כדורים בלוטרי (למשל) - הרבה פחות בעיני.
מעבר לזה - 500 אלף דולר לכל שחקן זה אולי די זניח לרוב השחקנים, אבל קצת פחות זניח לרול-פליירס. בעיני יכול לייצר מצב מגניב שבו הכוכבים הגדולים יתאמצו מאוד בשביל לצ׳פר את האנשים הקטנים יותר בקבוצה.

* העובדה שהטורניר לא מוסיף עוד משחקים ללו״ז - זה היה אמור להיות די מובן מאליו, כי 82 משחקים זה גם ככה המון, אבל נתייחס לזה כלא מובן מאליו.

דברים שאני פחות אוהב
* כאמור - אני שמח שהפרס על הטורניר הוא לא שיריון בפלייאוף או משהו, אבל אם המנצחת בגמר הייתה מקבלת ניצחון בונוס לתוך המאזן, זה היה משמש גם כשובר שוויון במיקומים בסוף העונה, וגם היה משהו שהורווח ביושר. זה טאץ׳ קטן שבעיני קצת התפספס.

* המועד של הטורניר - טורניר אמצע עונה זה אחלה ויכול להכניס הרבה עניין לזמנים המתים של העונה, אבל למה להתחיל כבר בתחילת נומבמבר, כשכולם עדיין בהתלהבות של ההתחלה? אני חושב שבכל מועד החל מאמצע דצמבר ועד סוף פברואר טורניר כזה היה הרבה יותר הגיוני.

* הדבקות הזו למזרח ומערב - עד שסוף סוף הייתה הזדמנות לברוח מזה קצת, אנחנו מקבלים את זה גם פה. העונה זו אולי פחות נורא, אבל בעונות שבהן שתי הקבוצות הכי טובות משחקות באותו קונפרנס, אפשר היה לקבל גמר שלא נוכל לקבל בפלייאוף, ופה זה די התפספס.

* 6 בתים של 5. בסדר, כנראה שאין ברירה כי יש 30 קבוצות בליגה, אבל אולי כאן אפשר היה לצאת מהקופסא קצת ולהזמין שתי קבוצות אירופאיות בשביל 8 בתים של 4? או את אלופת היורוליג ואלופת הטורניר הבין-יבשתי או וואטאבר.
אם כבר מנסים להכניס איזושהי ייחודיות לתוך הטורניר הזה, אני חושב שזה מסוג הדברים שהיו יכולים לעשות את זה ממש טוב.

בסה״כ בעיני מדובר לכל הפחות ברעיון מעניין שיהיה שווה לעקוב אחריו.
באמריקה עושה רושם שהקהל די חלוק לגביו, כנראה כי זו קצת הזזה של הגבינה שלהם, ואולי קצת בגלל תחושה שזה מיותר. בכל זאת, אני כן רואה מצב שזה דווקא מתגלה כהצלחה ומשב רוח מרענן לעונה ארוכה ומתישה קצת, שמרגישה חסרת פואנטה לעתים..

בטח חלק מהלינקים כבר לא עובדים, אבל הרוב תקף.
המגרשים נראים השנה אחרת, הם עדיין שערורייתיים ומזעזעים - אני מת על זה.
הראיון של זאק לואו עדיין מאוד מאוד מומלץ.

THX

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 9:00 am 
Hall of Famer

צריך לומר
התופעה הסטטיסטית הכי מיוחדת השנה, וזאת שבאמת באה משום מקום כרגע, היא מספר החטיפות של דייסון דניאלס. כרגע הוא עומד כמדומני על 3.5 חטיפות למשחק. הפעם האחרונה שלמישהו היו מספרים כאלה היתה לפני 35 שנה בערך עם אלווין רוברטסון, והמשחק השתנה מאד מאז.
אמנם רק עשרה משחקים ועדיין מרשים מאד מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 9:16 am 
Senior

אם רק היה מישהו בפורום שכתב את זה אחרי המשחק הראשון (!) של העונה

ציטוט:
ההימור הכי קל של השנה זה שדניאלס יהיה מלך החטיפות. נראה כמו שיחוק של החתמה של אטלנטה בינתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 9:41 am 
Senior

אפשר גם לציין שאטלנטה מנצחת את בוסטון ללא טריי יאנג, מאחורי 28 נק' מאותו הדניאלס.

טיילר הירו קולע איזה 3 שלשות בדקה כדי להביא את מיאמי להארכה מול דטרויט, ואף ליתרון 2 עם 3 שניות לסיום.
דטרויט עם מהלך יפהפה של אליהופ לדורן בהכנסת כדור, שוויון 1.1 שנות לסיום, ספולסטרה לוקח טיימאאוט שאין לו לתדהמתו הגדולה של ג׳יילן רוז בקהל, והפיסטונס מנצחים מקליעת עונשין של ביזלי. זה היה יפהפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 10:44 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אם רק היה מישהו בפורום שכתב את זה אחרי המשחק הראשון (!) של העונה

ציטוט:
ההימור הכי קל של השנה זה שדניאלס יהיה מלך החטיפות. נראה כמו שיחוק של החתמה של אטלנטה בינתיים

בהחלט, אני זוכר שכתבת את זה.
ועדיין, הסטטיסטיקה הזאת קיצונית להחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 10:57 am 
Hall of Famer

ראיתי את דייסון דניאלס ממרחק של כמה מטרים באולימפיאדה, והוא מאד הרשים אותי. שמח לראות איך הוא מתפתח. הוא יקבל חוזה רציני בהמשך, רק שיישאר בריא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 12:37 pm 
Senior

הוא הגיע לאטלנטה כחלק מהטרייד על דז'ונטה מורי. נראה כמו מחדל רציני של ניו אורלינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 12:40 pm 
Senior

אגב אולי המאמן הכי מוערך בליגה אריק ספולטרה עשה אתמול את אחת הטעויות הכי גדולות שראיתי ממאמן כבר הרבה זמן. במצב 121-121 שניה לסיום הוא ביקש טיים אווט שלא היה לו. דטרויט קיבלו זריקת עונשין ואת הכדור וניצחו 123-121.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 12:46 pm 
מנהל פורום

המג׳יק אחרי ההלם הראשוני כשמצאו את עצמם בלי באנקרו, פ. ואגנר כצפוי עשה את הצעד קדימה
השאלה הגדולה היא האם הקבוצה תצליח לשמר חלק מההתקדמות שלו גם אחרי שבאנקרו יחזרו
אולי יותר דקות בנפרד
אח של פ. עושה גם הוא התקדמות יפה והוא הקלעי השלישי בטיבו בעידן הפציעה של באנקרו
ביטאדזה אגב, הקלעי הרביעי בטיבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 3:58 pm 
Hall of Famer

ביטאדזה שחקן מאד יעיל סטטיסטית, לא ראיתי אותו משחק הרבה, אז מי שכן ראה יכול אולי לספר למה הוא לא משחק יותר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 4:23 pm 
מנהל פורום

1. הסנטר הפותח מהווה איום משלוש שהמג׳יק כה זקוקים לו ורק כשהוא פצוע מתפנים לגוגה דקות
2. המחליף הראשון של הסנטר הוא הבכור לבית ואגנר, גם הוא שחקן לא רע בפני עצמו ואף שולח ידו בשלשות בניגוד לגוגה

ככה שהמעמד שלו כסנטר שלישי ברוטציה מוצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 6:57 pm 
מנהל פורום

תגידו, לא אמרו שיפסיקו עם הצבעים המזעזעים שעל הפרקט?
רואה עכשיו את הפיסטונס נגד מיאמי וכל מה שאני זוכר מהמשחק זה פרקט כחול פסיכודלי
לא רוצה לחשוב איך יראה הפרקט של הוויזארדס (הם עדיין משחקים עם ורוד ענתיקה, לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 8:43 pm 
Senior

שינו את הצורה, לא את הקונספט של צבעים שונים ובולטים.
הוויזארדס כבר לא משחקים בורוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 8:52 pm 
Junior

גרג פופוביץ' אובחן עם אירוע מוחי קל. אין מועד לחזרה.
https://x.com/ShamsCharania/status/1856755420096074226

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 9:08 pm 
Hall of Famer

איך נוהג לומר אחד ממכריי?

היה לי אירוע מוחי: חשבתי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 3:04 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
1. הסנטר הפותח מהווה איום משלוש שהמג׳יק כה זקוקים לו ורק כשהוא פצוע מתפנים לגוגה דקות
2. המחליף הראשון של הסנטר הוא הבכור לבית ואגנר, גם הוא שחקן לא רע בפני עצמו ואף שולח ידו בשלשות בניגוד לגוגה

ככה שהמעמד שלו כסנטר שלישי ברוטציה מוצדק

גוגה צריך להיות הסנטר הפותח. הוא השחקן הטוב מבין שלושתם.
לבטח המגן הכי טוב מביניהם.
אני כותב את זה כאן כבר זמן מה.

הסנטר הפותח של אורלנדו הוא לא באמת סטרץ' 5 אפקטיבי
והוא לא מספיק טוב הגנתית. לדעתי, הוא צריך להיות סנטר מחליף מוכשר, אולי בקבוצה אחרת.
מו ואגנר הוא אחלה מהספסל, שחקן שנותן הרבה אנרגיות ואגרסיביות (לפעמים יותר מדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 2:48 pm 
Hall of Famer

אם רוצים לאחד את הדיווחים על הגביע, אז הלילה יש מחזור משחקים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה