סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 21, 2024 11:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גמר הווינר. מכבי-ר'ג
הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 8:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי בנתיים משייטת לה אל התואר.
רנדולף היחיד שיזכה בתואר היום שנה שניה ברציפות.
סרור עם 100 אחוז מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:26 pm 
Junior

גם בישראל קטש לא מצליח לעצור ריצות של היריב.
אני מסתכל בחצי עין אז נראה לי שמיתרון 18, היתרון ירד ל-5 נקודות תוך משהו כמו 7 דקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:35 pm 
Junior

לדה ג'וליוס יש יד מכדרור ברמה אירופית טובה. גם ההגנה האישית טובה.
אם היו לו עוד 10 ס"מ, אז הוא היה 2 קלאסי שעושה יופי של קריירה ביורוליג.
כרגע הוא רכז ואני לא רואה גינונים של מנהל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:39 pm 
Junior

קטש לא מראה שיפור, אחרי שהפסיד ב-20 הפרש רבע ביורוליג נגד אולימפיאקוס ולקח טיים אאוט דקה לסופו, היום רמת גן מנצחת אותו ב-13 הפרש ברבע הזה (שלישי) והוא לא לקח טיים אאוט אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:41 pm 
Junior

העונה של מכבי על הפרקט - תמיר בלאט עם פציעה שנראית לא משהו בכלל.
הוא עמד בריבאונד ושחקן רמת גן נפל לו בדיוק על הברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:54 pm 
Junior

הפועל ת"א "נתנה" למכבי, אחרי שנתיים של התחשלות, מוצר ברמה גבוהה שקוראים לו הורד. הוא פשוט כדורסלן נפלא.
בעונת הבכורה ביורוליג הוא 14 נק' (59% מהשדה) ו-5.6 ריב' ב-31 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 10:04 pm 
Junior

אם אני הייתי בעל מנוי למכבי ת"א בכדורסל שמשלם על קבוצת יורוליג שהוא אפילו לא רואה, הייתי מפנה להנהלה הזו המון שאלות בנוגע לכמות הניסים שהיא הייתה צריכה היום בכדי לנצח את מכבי רמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:42 am 
Junior

Lakic כתב:
העונה של מכבי על הפרקט - תמיר בלאט עם פציעה שנראית לא משהו בכלל.
הוא עמד בריבאונד ושחקן רמת גן נפל לו בדיוק על הברך.

הודעה רשמית של מכבי:
ציטוט:
תמיר בלאט, שנחבל הערב בברכו, עבר בדיקת MRI. נשללה פגיעה ברצועות או בסחוס. משך ההיעדרות הצפוי: 3-4 שבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 6:06 am 
Hall of Famer

ובכן.
מסתבר שמכבי החזיקה 5 זרים על המגרש.
ג'יזס איך שופטים יכולים להחמיץ דבר כזה. ועוד בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:50 pm 
Junior

אבימאל כתב:
ובכן.

נראה שכל הענף החמיץ את זה. או יותר נכון, זה נראה שזה לא מזיז לאף אחד.
טוב, זה לא משיכה בחולצה הרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:53 pm 
Junior

*שתי* משיכות בחולצה. במהלך אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 1:00 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
*שתי* משיכות בחולצה. במהלך אחד.

* במהלך המכריע של המשחק

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 1:01 pm 
Senior

הוקיץ' כתב:
אבימאל כתב:
ובכן.

נראה שכל הענף החמיץ את זה. או יותר נכון, זה נראה שזה לא מזיז לאף אחד.
טוב, זה לא משיכה בחולצה הרי.

הזוי, אין לעובדה הזאת זכר באף אתר שאמור לסקר בארץ, ממה שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 1:07 pm 
Hall of Famer

למה לא ?

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=489075

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:05 pm 
Junior

הסתכלתי בשלושה אתרים, בשניים מתוכם זה כלל לא הופיע, באתר ערוץ הספורט זה הופיע כידיעה האחרונה בהחלט. יום אחרי הניצחון על קרית אתא קיבלתי איזה חמישה פושים שונים על השוד של הפועל, פה לא קיבלתי אפילו אחד.
אבל כאמור, זה רק גמר גביע ווינר, לא משחק ליגה. וזה כולה חמישה זרים, לא משיכה בחולצה, אז הגיוני שזה פחות יפריע לעופר האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:09 pm 
Hall of Famer

אני דווקא זוכר שקיבלתי פוש בזמן אמת מספורט 5 על זה בזמן המשחק, ואחרי המשחק זה היה די גבוה. מן הסתם עד עכשיו זה ירד יותר למטה.

להשוות את זה לעבירת החולצה זה מגוחך מעצם זה שאי השריקה על העבירה ההיא הכריעה את המשחק, והטעות המפדחת של השופטים אתמול לא הכריעה את המשחק.

האמת שרק עכשיו ראיתי את זה בפעם הראשונה, זה אכן שערורייה שאף אחד לא שם לב בזמן אמת ונתן לאירוע הזה להתרחש יותר מדקה שלמה (כולל השופטים, המזכירות, המאמנים, וברנר). עדיין זה לא הכריע משחק כמו השריקה ההיא. ועדיין שערורייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:19 pm 
Junior

אנחנו פחות מ-24 שעות אחרי המשחק, כן? אין ספק שהגיוני שלא תהיה על זה אפילו ידיעה אחת בכל האתרים.
וההשוואה היא אכן מגוחכת כי פה מדובר במשחק על תואר שהוכרע על פוזשן, בעוד שהמשחק מול קרית אתא היה סתם משחק ליגה זניח.
אבל מה שהכי מגוחך זה שכדי לנגח את הפועל אתה אשכרה תלך לפוזיציה שמגנה על מכבי, קבוצה שנהנית מטעויות שיפוט לאורך כל ההיסטוריה של הכדורסל הישראלי כולל על חשבון הקבוצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:30 pm 
Hall of Famer

נכנסתי עכשיו לספורט 5. שלושת הכתבות הראשונות הן על הנבחרת רגל (הגיוני), הכתבה הרביעית על האירוע

ציטוט:
העקיצה של ר"ג למכבי על שיתוף חמשת הזרים
צפו בקטע: הצהובים שיחקו ללא ישראלי במשך דקה ולא נענשו

לא קשור ניגוח לכלום, קשור אירוע שערורייתי שאירע באמצע הרבע השלישי ולא הכריע משחק (היה אמור לתת לרמת גן זריקת עונשין אחת), מול אי שריקה שערורייתית במהלך האחרון שכנראה כן הכריעה משחק. מה שמשעשע זה שאתה חושב שאני אמור לכתוב דיעה אובייקטיבית מתוך פוזיציה של איזו קבוצה אני אוהד ואיזו אני שונא. אז אני מרגיע אותך - אני לא סובל את מכבי כמו שאני לא סובל אותכם, ולא סובל אותכם כמו שאני לא סובל אותם.

אם אתה עדיין חושב שאני ״מגן עליהם כדי לנגח אותכם״ , לך רגע לאשכול אחר שכתבתי בו השבוע או שבוע שעבר בו תמהתי איך למכבי ת״א מרשים להכניס יותר מ-2000 אנשים ולכם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:43 pm 
Hall of Famer

אני בהחלט חושב שמשחק ליגה הרבה יותר משמעותי מגביע ווינר, שבעיני זה שווה ערך כמו גביע בנדל של פעם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:45 pm 
Junior

אה זה בסדר, מה שכתבתי על הפוזיציה שלך לא היה בהסתמך על השבוע האחרון, יותר על סמך 20 שנה שאני כותב פה.

וכמו שכתבתי, בוואלה ובוואן האירוע כלל לא מוזכר, בספורט חמש הכתבה כבר ירדה ורק העלו כתבה רק על העקיצה בטוויטר של רמת גן.
אני מחכה לתגובת יו"ר איגוד השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:54 pm 
Junior

אני אסייע לכם, כי אין משהו שאני אוהב כמו טעויות שיפוט: טעות מול טעות - האי שריקה על הפאולים של בברלי זו שערורייה הרבה יותר גדולה מהחמישיית זרים של מכבי. הוקיץ' מדגיש בצדק את העובדה שזו מכבי, שאכן יש לה היסטוריה של עשרות שנים של שופטים שמתייצבים לצידה ואת העובדה שמדובר במשחק על תואר. מצד שני, יש הרבה יותר נסיבות לכיוון השני שאת חלקן עופר ציין (פוזשן אחרון לעומת אמצע הרבע השלישי) אבל החשובה שבהן היא שאני באמת מאמין שאף אחד מהשופטים לא שם לב ושמדובר בטעות. זאת טעות מביכה מאוד, אבל אני באמת מאמין שזאת טעות. במקרה של בברלי אני משוכנע שלפחות חלק מהשופטים ראו לפחות אחת מהמשיכות בחולצה והחליטו לא לשרוק נטו כדי שהפועל ת"א תנצח. על שאר הנסיבות המחמירות - העובדה שלא שרקו אפילו פאול רגיל אחד על שתי בלתי ספורטיביות שבוצעו אחת אחרי השנייה וכנראה גם על עוד פאול אחד בזריקה עצמה - כבר כתבנו מספיק.

לגבי העקיצה של רמת גן בטוויטר - מביך. השריקות האלה על חריגה ממגבלת הזרים נשרקות כמעט תמיד אחרי שמישהו מהקבוצה היריבה מסב את תשומת לב השופטים. זה לא מוריד מהאחריות של השופטים לעניין כמובן, אבל אם אני ישן על האף ולא רואה משהו שפוגע בקבוצה שלי, זה קצת עלוב לצחוק על השופט שלא ראה בדיוק אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:59 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
לגבי העקיצה של רמת גן בטוויטר - מביך. השריקות האלה על חריגה ממגבלת הזרים נשרקות כמעט תמיד אחרי שמישהו מהקבוצה היריבה מסב את תשומת לב השופטים. זה לא מוריד מהאחריות של השופטים לעניין כמובן, אבל אם אני ישן על האף ולא רואה משהו שפוגע בקבוצה שלי, זה קצת עלוב לצחוק על השופט שלא ראה בדיוק אותו דבר.

למה מביך? גאונית. בתגובות מישהו כותב שגם הם (רמת גן) לא שמו לב ואחותו של היו"ר כתבה - ההטבה היא לכולם. חחח
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 6:25 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אני בהחלט חושב שמשחק ליגה הרבה יותר משמעותי מגביע ווינר, שבעיני זה שווה ערך כמו גביע בנדל של פעם.

זכותך להחזיק בעמדה הזאת, יתכן שגם אוהדי מכבי והקבוצות הגדולות האחרות תופסים אותו ככה. אנחנו ברמת גן הרגשנו אחרת לחלוטין כלפי המשחק כשמבחינתו עצם האפשרות לתואר היתה מרגשת מאוד, הרבה יותר ממשחק כזה או אחר בליגה. בקהל שלנו לצורך העניין היתה תמימות דעים שהיינו קונים להפסיד גם בשלושים במשחק הליגה הבא שלנו (שהוא במקרה נגד מכבי) בתמורה לניצחון אתמול.

כך שלמרות שהמשחק הזה היה חשוב מאוד בשבילנו, זה לא סותר את זה שבעיניי ההשוואה לטעות של השופטים נגד הפועל והציפייה שתזכה לאותו יחס תקשורתי היא מגוחכת, בדיוק מהסיבות שצוינו כאן. אי השריקה ההיא הכריעה את המשחק, אי השריקה כאן היתה רחוקה מלהכריע ומקסימום עלתה לנו בנקודה, וגם זה לא בטוח. למעשה היינו בדקות טובות נגד החמישיה הזאת וסיימנו את הרבע ביתרון, אז מעבר לפיקנטריה ולפדיחה סביב זה (של כל הגורמים המעורבים בדבר, בהחלט גם של הספסל שלנו לא פחות מהשופטים) לא חושב שיש כאן באמת משהו להתרגש ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 6:54 pm 
Hall of Famer

אני גם חושב (בתור אוהד ״קבוצה גדולה״) שגמר גביע ווינר הוא משחק יותר חשוב ממשחק ליגה רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה