סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 9:01 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיתי רק את המחצית השנייה, ודי אהבתי.
במיוחד אהבתי את התרומה של זלמנסון ובלייזר.
זלמנסון הראה הגנה משופרת, והתקפה איכותית.
אם הוא יתמיד בזה, הוא יעשה כאב ראש חיובי לבית הלחמי.
צריך לומר שהמאטצ'אפ היום מול פוסטובוי היה אידיאלי בשבילו, כמו כפפה ליד,
לא צ'אצ'א ולא שגב היו מתאימים לזה.

חוץ מזה, טוב שמדר הראה התאוששות מהתקופה הרעה, ושקרינגטון נכנס טוב לנבחרת.
נקווה לראות יותר משרף במשחק בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 9:15 pm 
מנהל פורום

https://www.fiba.basketball/en/events/f ... R#boxscore

בוקס סקור של המשחק
אדם אריאל, זוס ואיתי שגב, שיחקו ולא קלעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 9:43 pm 
Freshman

מחצית שניה מאוד חיובית. זלמנסון מוביל את השינוי. מדר יכול לשלוח את ההקלטה של המשחק לביירן + הפועל ת"א ולחכות או לדקות משחק בקבוצתו הנוכחית או להצעה כספית שאי אפשר לסרב לה מהפועל.
למשחק הבא בכל זאת רצוי לרשום את צ'אציא במקום שגב ואת מנקו במקום אריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 10:05 pm 
מנהל פורום

פעם שניה בשבועיים האחרונים שבאיירן צריכה קלטות ממשחקי הנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 10:52 pm 
Junior

בשולי - 8 מתוך 12 שחקני הסגל משחקים או שיחקו בירושלים. עם המנופים זה כבר 13/18, כשנמרוד לוי כנראה היה משחק אם היה כשיר.
מסקנה - ירושלים חייבת לייצב את הסגל הישראלי לשנים הקרובות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 11:01 pm 
Junior

דווקא אחרי הבכורה המעולה של קרינגטון, חשוב להגיד שהבעיה של הנבחרת היא בצבע, בעיקר בהסתכלות לשנים הבאות.
הקו האחורי מוכשר ועמוס - מדר, בלאט, שרף, יעקב, דברת. בעתיד אפשר לשקול את מאייר, שארפ ואבייב.
בקו הקדמי יש את גינת וסורקין, וזהו. גינת באמת אחלה, אבל הוא בן 30. סורקין שחקן מוביל ביורוליג וזה ממש לא בא לידי ביטוי היום, האוקראינים די חגגו בצבע. מאחוריהם ממש אין כלום, עם כל הכבוד למשחק הנחמד של זלי. גם אין שום דבר שאפשר לצפות לו, צ׳אצ׳א יצטרך לתת קפיצה אדירה. אין שום שחקן צעיר אחר באופק.
אז בתור מתאזרח, בלית ברירה צריך לדעתי גבוה עם נוכחות בצבע. אפשר שזה יהיה ביחד עם קרינגטון, יבחרו מי מתלבש בהתאם ליריבה ולכושר של שאר השחקנים.
אולי שילכו על בינגהאם, אבל שיקח פחות זמן מהאזרוח של קאדין. ואני מדבר על גבוה שיהיה זמין לחלונות. יש את וולף, מאד מקווה שאפשר להביא אותו על תקן ישראלי לא מתאזרח, אבל בכל מקרה הוא כנראה רק יהיה זמין לטורנירים הגדולים בקיץ.
יש פה דור מוכשר מאד, חייבים לחזק כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 11:32 pm 
Junior

אני כתבתי משהו דומה אתמול (לגבי מתאזרח קו קדמי), אבל אז ראיתי את המשחק היום - אם לא קרינגטון אנחנו מתקשים לקנות סל. זה אומנם איכותי (ביחס לקו הקדמי), אבל אין פה אף שחקן שמסוגל לעבור בכדרור. מניח ששרף יהיה אחד כזה ברמה אירופית עוד 3 או 4 שנים. אפשר לומר שעם בלאט אפשר לשחק הרבה פיק אנד רול אבל גם הפיק אנד רול יהיה ברמה מוגבלת כל עוד אין למכבי קפיץ כמו הורד. באמת דילמה בעיניי.

סורוקין הוא לא גבוה מוביל ביורוליג כמו שאנחנו לא אומרים על אף שחקן של אלבה ברלין שקולע 10.6 נקודות שהוא שחקן מוביל. הוא קולע 11 נק' ב-53% ל-2, 32% לשלוש עם 3.7 ריב ב-24 דקות. יש ואקום, הוא נכנס. לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות. הוא קולע 10.6 נק' עם מדד נמוך משמעותית - 8.1 כי בין היתר הוא מאבד 1.7 כדורים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 11:38 pm 
מנהל פורום

הרמה בנבחרות, בטח בחלונות האלו, היא הרבה יותר נמוכה מהיורוליג וגם מהליגה הישראלית. אם במשחקים האלה סורקין לא נותן כל משחק 15+10 ריב', אנחנו בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 23, 2024 11:42 pm 
Junior

אני חושב שקרינגטון הוא מה שהנבחרת הנוכחית צריכה, אבל הייתי עובד מעכשיו על אלטרנטיבה בצבע. ראינו כמה זמן זה לוקח.
את המוקדמות נעבור גם ככה וגם ככה, השאלה מה נדע להביא לאליפויות עצמן. בשאיפה את אבדיה, בלאט ובן שרף קצת יותר מנוסה, זה כבר בסיס התקפי הרבה יותר טוב. השאלה אם שם אתה עדיין צריך את קרינגטון או שצריך להביא שדרוג בצבע. השאלה גם אם מביאים מתאזרח שמשחק עם הנבחרת בחלונות ואז באליפויות. אם יש אפשרות להביא איזה אובי טופין או ג׳ונתן אייזק זה אדיר, אבל כנראה לא ריאלי ובכל מקרה יהיה רלוונטי רק למקרים מאד ספציפיים בקיץ, עדיף אולי מתאזרח גבוה שרץ עם הנבחרת ומכיר את השיטה.
אכן התלבטות, ולכן הייתי הולך על שניים במקביל, קרינגטון ועוד גבוה, ובוחר ביניהם.
ושוב, מאמץ לא פחות חשוב זה להביא לפה את שארפ, אבייב ווולף, ואת האחרון לנסות להביא כישראלי. ברור שזה לא קל, אבל זו המשימה של מנהלי הנבחרת.
דבר הבא זה מאמן. מקווה שיש את המספר של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 1:28 am 
Sophomore

בהנחה שסורקין, אבדיה וגינת + שלושה מתוך זלמנסון, שגב, צ'אצ' ולוי יהיו זמינים לאליפות הקרובה, אני חושב שקרינגטון צריך לשחק באליפות הזו.
שרף לא יהיה זמין, ובלעדיו האפשרויות שלנו בעמדה 2 זה בערך טימור ודוברת, שזה רחוק מלהספיק.
אחרי האליפות צריך להתחיל לחשוב על איזה מתאזרח גבוה יהיה נכון להביא, מתוך ידיעה שזה ייקח זמן.
המדיניות של משרד הפנים בנושא מתאזרחים היא שלא מאזרחים שחקן שלא שהה בארץ לפחות שנתיים, לכן הזמן לחשוב על זה יהיה אחרי האליפות.
עד אז סגל הפנים שלנו, שמתבסס על שלד של אבדיה, סורקין וגינת הוא מספיק איכותי, ומצד שני יש בור בעמדה 2, תוך דגש על סקורר יוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 3:24 am 
Hall of Famer

אם למישהו היה ספק היכן משחקים הישראלים הטובים ביותר....
ירושלים (אם שמים א קרינגטון בצד) נתנה אחד שנופה,אחד שלא שותף ואחד ששותף ולא קלע....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 8:05 am 
Hall of Famer

אין ספק שמשחק אחד מוכיח מי שחקן יותר טוב. חוץ מזה, למה לשים את קרינגטון בצד?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 8:45 am 
Junior

אם לשים את סורקין בצד, מכבי לא שלחה אפילו נציג אחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 9:38 pm 
Sophomore

בוסניה הופכת שוויון במחצית ליתרון 20 ברבע השלישי, אם ייגמר מעל 13 קרואטיה כנראה תפספס אליפות ראשונה מאז הקמתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 1:03 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אין ספק שמשחק אחד מוכיח מי שחקן יותר טוב. חוץ מזה, למה לשים את קרינגטון בצד?

הפרקטיקה להחתים את הישראלים הכי טובים, מראה על קבוצה שמשקיעה ומתוך הישראלים שבשוק בוחרת שאצלה ישחקו הטובים ביותר.
זאת אמירה שיש לה משמעות לגבי צביון, מחויבות בלה בלה בלה.
אין לזה קשר לאזרוח של אחד הזרים הכי טובים שמשחקים אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 1:08 am 
Hall of Famer

ציטוט:

זה מה שאתה כתבת. מה הקשר בין זה לאזרוח או לקבוצה שמשקיעה וכו׳.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:17 pm 
Junior

לפי וואלה ספורט מנקו לא רק שחוזר לסגל אלא גם צפוי לשחק דקות משמעותיות. מישהו יודע להסביר את הרציונל? קודם כל למה שחקן יחסית בכיר כמוהו לא מתלבש למשחק הקודם, ואם הוא לא היה מספיק טוב להתלבש לקודם למה היום הוא אמור לקבל דקות משמעותיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:50 pm 
Junior

אבימאל כתב:
ירושלים (אם שמים א קרינגטון בצד) נתנה אחד שנופה,אחד שלא שותף ואחד ששותף ולא קלע....

אבימאל, אתה באמת תופעה ייחודית. פותח ב״אם למישהו היה ספק״ (לי, אגב, יש ספק. אני חושב שהבדלי הרמות בין 1.בלאט-דיברתולומיאו-מנקו-כהן-ריימן-סורקין 2. טימור-יעקב-בלייזר-גינת-רוינה-פלטין 3. דוברת-קורנליוס-קרינגטון-זוסמן-צאצא-נמרוד לוי, הם מיקרוסקופיים ולמען האמת, לא הבנתי אצל מי לדעתך משחקים הישראלים הכי טובים).

וכשאומרים לך שקרינגטון היה אדיר ושלא ברור מה בכלל אפשר להסיק ממשחק אחד, אתה מסביר עניינים של צביון ואת החשיבות בשחקנים צברים לעומת מתאזרחים… :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 1:20 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
לפי וואלה ספורט מנקו לא רק שחוזר לסגל אלא גם צפוי לשחק דקות משמעותיות. מישהו יודע להסביר את הרציונל? קודם כל למה שחקן יחסית בכיר כמוהו לא מתלבש למשחק הקודם, ואם הוא לא היה מספיק טוב להתלבש לקודם למה היום הוא אמור לקבל דקות משמעותיות?

לא חסרות סיבות
בא מאמן שהוא איש מקצוע לא רע בכלל
רואה נגיד שזוס בתפקיד הסמול פורוורד שרץ על חסימות ועושה קטצ' אנד שוט, לא בכושר או לא מתאים להיות אפקטיבי נגד אוקראינה אז הוא מביא את התאום שלו בהתקפה
כי לגבי ההגנה הוא רגוע יותר

סתם המצאתי הרגע. אפילו סתם עניין של רעננות, זוס משחק המון דקות ומנקו "קצת" פחות
זה לא אומר שזוס יהיה זה שינופה אבל אני מנחש שמנקו יקח בעיקר את הדקות של זוס

סתם העלתי אפשרות, אין שום אינדיקציה לכמה זה נכון או לא
ואני יכול על אותו הגיון לתת עוד הסברים.
שאחרי המשחק הראשון הוא מבין שזוס ב 2 מנקו בשלוש וימדר ב1 יתנו אימפקט שהוא לא חשב עליו לפני המשחק

ועוד כהנה וכהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 2:47 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אבימאל כתב:

אבימאל, אתה באמת תופעה ייחודית. פותח ב״אם למישהו היה ספק״ (לי, אגב, יש ספק. אני חושב שהבדלי הרמות בין 1.בלאט-דיברתולומיאו-מנקו-כהן-ריימן-סורקין 2. טימור-יעקב-בלייזר-גינת-רוינה-פלטין 3. דוברת-קורנליוס-קרינגטון-זוסמן-צאצא-נמרוד לוי, הם מיקרוסקופיים ולמען האמת, לא הבנתי אצל מי לדעתך משחקים הישראלים הכי טובים).

וכשאומרים לך שקרינגטון היה אדיר ושלא ברור מה בכלל אפשר להסיק ממשחק אחד, אתה מסביר עניינים של צביון ואת החשיבות בשחקנים צברים לעומת מתאזרחים… :roll:

ההבדלים בין הסגלים הישראלים של שתי הפועלות אכן מיקרוסקופיים, זה של מכבי רמה מעל לצערי.
מבחינת עומק זה די שווה, אבל היכולת העונה של בלאט כשהוא בריא (על אף הסלידה הגדולה שלי ממנו) יחד עם סורקין נותנת להם צמד ישראלים שאין לאף קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 2:48 pm 
Junior

לגבי מנקו, עצם העובדה שהוא בכלל זומן על חשבון גור לביא הזויה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 2:53 pm 
Sophomore

זה היה מוזר מראש שמנקו נופה. אני הנחתי שבית הלחמי רצה את אדם אריאל כי הוא הקלעי הכי טוב בסגל. אולי הוא חושב עכשיו שיותר חשוב גודל והגנה מול האוקראינים. אני הופתעתי מהניפוי של מנקו, כי במקרה של פציעה היינו עשויים להישאר רק עם שחקן אחד שיכול לתפקד כסמול, וזה סיכון רציני. זה שגור לביא לא זומן מראש זו גם טעות, אבל אם כבר יש לך רק סמול טבעי אחד בסגל שהוא ברמה סבירה, למה לנפות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 3:05 pm 
מנהל פורום

יואי
בהפועל תל אביב לא יכולים לסבול את העובדה שמנקו שחקן טוב
זה מטריף אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 3:12 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
לגבי מנקו, עצם העובדה שהוא בכלל זומן על חשבון גור לביא הזויה בעיני.

ההשוואה בין גור לביא ומנקו הזויה רק אם היא לא ממש לטובתו של מנקו. גור לביא שחקן ליגה טוב, אבל זה משהו שמנקו עושה כבר שנים ובצורה יותר אפקטיבית. אין לו ניסיון בנבחרת לעומת מנקו שנתן לא מעט שנים בתור שחקן נבחרת מוביל.
ואת זה אני אומר בתור מישהו שמאד לא אוהב את מנקו. אני חושב שהוא בכיין ואנדראצ'יבר, ומעדיף את העמדה הנוחה של שחקן 10 במכבי בלי לראות מגרש באירופה, בעוד שהוא יכל היה להיות שחקן מוביל בכמעט כל קבוצה אחרת בארץ. אבל עדיין, לגור לביא יש עוד מרחק רב עד שיגיע למה שמנקו עשה בקריירה, ואני די בטוח שגור לביא חותם בשתי ידיים על קריירה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 3:14 pm 
Junior

יואי כתב:
זה היה מוזר מראש שמנקו נופה. אני הנחתי שבית הלחמי רצה את אדם אריאל כי הוא הקלעי הכי טוב בסגל. אולי הוא חושב עכשיו שיותר חשוב גודל והגנה מול האוקראינים. אני הופתעתי מהניפוי של מנקו, כי במקרה של פציעה היינו עשויים להישאר רק עם שחקן אחד שיכול לתפקד כסמול, וזה סיכון רציני. זה שגור לביא לא זומן מראש זו גם טעות, אבל אם כבר יש לך רק סמול טבעי אחד בסגל שהוא ברמה סבירה, למה לנפות אותו.

ברור שמנקו שחקן הרבה יותר שלם מאדם אריאל, אבל אפילו נטו בהיבט של הקלעי הטוב בסגל אני לא בטוח שאדם אריאל לוקח. הדבר היחיד שיש לאדם אריאל על מנקו זה ביצים, עוד מהשנה שהם שיחקו ביחד בירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: