סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' אפריל 04, 2025 11:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 02, 2025 11:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב כהישג ספורטיבי, לנצח סדרה מול ולנסיה הזו נגד הביתיות וכשמשחק "הבית" במדינה זרה, זה הישג גדול יותר מלנצח משחק אחד באולם נייטרלי נגד ריאל מדריד ההיא שהיתה סמל הבינוניות למרות השם הגדול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:00 am 
Junior

לא זוכר מתי ראיתי דבר כזה במעמד כזה כמו הרבע האחרון של הפועל תל אביב. השלשות של בלייקני+דרגת הקושי של הג׳אמפ של פוסטר זה באמת משהו נדיר. משחק מדהים וכואב מאוד כאוהד הפועל ירושלים. גמר יורוקאפ כל ישראלי היה כל כך אפשרי פה, היו עושים בבלומפילד ובטדי ומביאים 20 אלף אוהדים לכל משחק. אבל הפועל ירושלים החליטה לא להתחרות בעונה הזו.

לא יודע מה זה ״כהישג ספורטיבי״. אני בחור שמרן ועדיין חושב שתואר אירופי זה הישג יותר גדול מעלייה לגמר אירופי אבל זה אני וגם זה ישתנה מאוד בקרוב. מעניין מה הסיפור עם הברך של ים מדר והאם הוא ישחק בגמר…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:01 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
להזכירכם, ולנסיה ניצחו את כל המשחקים שלהם בחודש מרץ (אמנם לא יריבות חזקות במיוחד, אבל קלוז', ובדאלונה למשל) ב-15 הפרש ומעלה.
כמובן פרט לשלושת המשחקים מול הפועל ת"א (שהייתה טובה מאוד גם במשחק הראשון, באופן יחסי).
לא צריך להקטין את היריבה, וכולי תקווה שהם יילכו רחוק בפלייאוף הספרדי.

איך אפשר להקטין את היריבה? אחת מ3 הקבוצות הטובות בליגה האירופית הטובה ביותר, שניצחה במפגשים האחרונים שהיו ביניהן גם את הקבוצה מהמקום הראשון וגם את זו מהמקום השני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:03 am 
Junior

אני צריך לחשוב על זה לעומק, אבל יש מצב שהמשחק של בלייקני הוא הכי גדול שראיתי משחקן הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:03 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
אגב כהישג ספורטיבי, לנצח סדרה מול ולנסיה הזו נגד הביתיות וכשמשחק "הבית" במדינה זרה, זה הישג גדול יותר מלנצח משחק אחד באולם נייטרלי נגד ריאל מדריד ההיא שהיתה סמל הבינוניות למרות השם הגדול.

השאלה גם מה הציפיות מהקבוצה בתחילת העונה.
הפועל ת"א הזו נבנתה כדי לקחת יורוקאפ ובתקציב עתק של קבוצת יורוליג ממוצעת.
ממה שאני זוכר מעונת היול"ב קאפ ההיא שהפועל ירושלים נבנתה כקבוצת צמרת,
אבל לא כאחת משתי קבוצות שאמורות להיות מעל המפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:04 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
לא זוכר מתי ראיתי דבר כזה במעמד כזה כמו הרבע האחרון של הפועל תל אביב. השלשות של בלייקני+דרגת הקושי של הג׳אמפ של פוסטר זה באמת משהו נדיר. משחק מדהים וכואב מאוד כאוהד הפועל ירושלים. גמר יורוקאפ כל ישראלי היה כל כך אפשרי פה, היו עושים בבלומפילד ובטדי ומביאים 20 אלף אוהדים לכל משחק. אבל הפועל ירושלים החליטה לא להתחרות בעונה הזו.

לא יודע מה זה ״כהישג ספורטיבי״. אני בחור שמרן ועדיין חושב שתואר אירופי זה הישג יותר גדול מעלייה לגמר אירופי אבל זה אני וגם זה ישתנה מאוד בקרוב. מעניין מה הסיפור עם הברך של ים מדר והאם הוא ישחק בגמר…

"הישג ספורטיבי"=ההישג הספורטיבי עצמו: איכות היריבה, סדרה מול משחק בודד, נגד הביתיות. נכון שתואר אירופי שווה יותר מגמר אירופי לארון הגביעים, אבל מה שהפועל תל אביב עשתה בסדרה הזו זה הישג ספורטיבי גדול יותר מהנצחון הבודד ההוא בשרלרואה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:04 am 
Hall of Famer

אם היריבה הייתה ברצלונה (אולי אף באסקוניה...) "הציבור הרחב" היה יותר מתרשם.
אבל כאמור יש לנו כרפרנס לרמה את טבלת הליגה הספרדית, וגם ביורוקאפ ולנסיה הייתה טובה מאוד (וכאמור, גם בתקופה האחרונה פשוט פירקה כל קבוצת אמצע טבלה או תחתית ספרדית, בדומיננטיות שהתל-אביביות למשל לא מראות מול קבוצות התחתית בליגה שלנו...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:05 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עופר האדום כתב:
הישג גדול של תל אביב. ולנסיה קרסה ברגע האמת, די כצפוי.

"כצפוי". אני בטוח שהימרת במיטב כספך על הפסד ביתי של ולנסיה במשחק הזה.

אבל החלק הראשון של המשפט נכון. הישג גדול של הפועל תל אביב, אחד מהגדולים בתולדות הכדורסל הישראלי. לנצח סדרת חצי גמר נגד הביתיות מול קבוצת טופ ספרדית זה מדהים.

לא פעם ראשונה שקבוצה שולטת כל העונה במפעל ובמשחק האחרון עושה במכנסיים. כנ״ל בקשהיר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:06 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
Hacohen כתב:

השאלה גם מה הציפיות מהקבוצה בתחילת העונה.
הפועל ת"א הזו נבנתה כדי לקחת יורוקאפ ובתקציב עתק של קבוצת יורוליג ממוצעת.
ממה שאני זוכר מעונת היול"ב קאפ ההיא שהפועל ירושלים נבנתה כקבוצת צמרת,
אבל לא כאחת משתי קבוצות שאמורות להיות מעל המפעל.

הקמפיין של ירושלים בזמנו היה מרגש ומפתיע, היו שם שחקנים נהדרים וברור שהתקציב לא היה כמו של הפועל תל אביב, אני לא מתכוון להקטין את הזכייה הזו. רק אומר שספורטיבית, ההישג של ת"א מרשים יותר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:06 am 
Sophomore

כך או כך, אני שמח בשמחת התל אביבים.
רק מקווה שהמשחק הזה ומשחקי הגמר לא יעשו נזק כבד למדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:08 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
Hacohen כתב:
עופר האדום כתב:
הישג גדול של תל אביב. ולנסיה קרסה ברגע האמת, די כצפוי.

"כצפוי". אני בטוח שהימרת במיטב כספך על הפסד ביתי של ולנסיה במשחק הזה.

אבל החלק הראשון של המשפט נכון. הישג גדול של הפועל תל אביב, אחד מהגדולים בתולדות הכדורסל הישראלי. לנצח סדרת חצי גמר נגד הביתיות מול קבוצת טופ ספרדית זה מדהים.

לא פעם ראשונה שקבוצה שולטת כל העונה במפעל ובמשחק האחרון עושה במכנסיים. כנ״ל בקשהיר.

לא פעם ראשונה, כן פעם ראשונה, זה סתם בלבולי מוח. תראה לי את טופס הווינר שמילאת נגד ולנסיה במשחק הזה. תלמד מהחברים שלך כאן שלמרות קנאה וכאב מובנים, אין צורך להקטין במלאכותיות הישג עצום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:10 am 
Hall of Famer

מצטיין הסדרה - עדיין ניתן לים מדר?
אם מחפשים נציג ל-MVP של המפעל (לגראן-קנאריה ממילא אין מועמד מתאים, ולמען האמת גם לולנסיה על חלוקת הדקות שלה לא ממש...) - מוטלי?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:21 am 
Junior

חד משמעית ים מדר.
גם מבחינת יכולת ממוצעת לאורך הסדרה וגם בגלל כל סיפור הברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:24 am 
Junior

ולנסיה הפסידה את המשחק ברבע השלישי כשלכמה דקות היא הפסיקה לשחק באופן קבוצתי והשחקנים שלה התמקדו בלזרוק שלשות באחוזים לא טובים. דווקא ברבע האחרון הם חזרו לשחק יותר קבוצתי, אבל מול מטווח השלשות המדהים של תל אביב זה לא הספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:31 am 
Freshman

עם כל הכבוד לולנסיה ויש כבוד והערכה גדולים
כי הם חתיכת קבוצה, בכל זאת הפועל תל אביב לקחה וניצחה את המשחק היום
יותר משולנסיה הפסידה אותו..
התעלות אדירה ותצוגת תכלית מטורפת של בלייקני ושל פוסטר הצדיקה את הנצחון של הפועל.
ת'אמת קשה להאמין ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:32 am 
Hall of Famer

עוד פרספקטיבה בכדי להעריך את הניצחון הערב:
מכבי ת"א (עד שלא יוכח אחרת, לא קבוצה פחות טובה מהפועל ת"א) שיחקה השנה 16 משחקי חוץ ביורוליג. ניצחה 2 בלבד - וילרבאן ואלבה.
המון "כמעטים", אבל לא ניצחונות נוספים על קבוצות באמת טובות.
כלומר מכבי לא עשתה ניצחון חוץ כזה איכותי העונה, חרף שהיו לה יותר הזדמנויות מהפועל להשיג כזה...

האם מישהו מהמר שמכבי ת"א עוברת את ולנסיה בתנאים בהם שוחקה הסדרה (נניח ללא ריברו ושאיוק - כמקבילה להיעדרות של רגלנד והחלקית של קבוקלו)?
אני לא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:36 am 
Junior

Hacohen כתב:
נביא בעירו כתב:

"הישג ספורטיבי"=ההישג הספורטיבי עצמו: איכות היריבה, סדרה מול משחק בודד, נגד הביתיות. נכון שתואר אירופי שווה יותר מגמר אירופי לארון הגביעים, אבל מה שהפועל תל אביב עשתה בסדרה הזו זה הישג ספורטיבי גדול יותר מהנצחון הבודד ההוא בשרלרואה.

אם הכוונה ב״הישג ספורטיבי״ היא לנצחון במשחק גדול על יריבה ברמה גבוהה יותר, אז בשנים 2023 ו-2024 הפועל ירושלים לקחה גביע שנתיים ברציפות כשהיא מנצחת בגמר פעם אחת קבוצה שסיימה מקום חמישי ביורוליג ופעם אחת קבוצה שסיימה מקום שביעי ביורוליג, בשני המקרים הפער בתקציב בין שתי הקבוצות היה משהו בסביבות פי 3, אז נראה לי שמדובר בהישג ספורטיבי יותר גדול מהיול״ב ומהנצחון של הפועל תל אביב על ולנסיה ביחד.

ושוב, לחלוטין לא מקטין את מה שהפועל תל אביב עשתה הערב. אם כבר, אני חושב שמה שהופך את ההישג הזה לחסר תקדים זה שזו לא רק העלייה המסתמנת שלהם ליורוליג. סיכון מאוד סביר שבשנה הבאה ביורוליג לא יהיו לישראל שתי נציגות, תהיה לישראל נציגה אחת בכירה עם תקציב פסיכי וסגל היסטורי (מיצ׳יץ׳? יבוסלה? גם אם אף אחד משני אלה לא יגיע עושה רושם שינאי בהחלט חרמן על להחתים שחקן ב-5 מיליון דולר) ותהיה גם מכבי תל אביב שתנסה לגנוב פלייאין. זה הדבר הגדול שקורה: חיסול מוחלט של ההגמוניה של מכבי. דווקא ברמה הספורטיבית נטו הפועל תל אביב פגשה קבוצה מצויינת וניצחה אותה, אבל זו קבוצה בסדר הגודל של הפועל תל אביב (הייתי מהמר על תקציב נמוך יותר) ואין שום שחקן בולנסיה שינאי לא יכול להנחית בהפועל תל אביב מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 12:52 am 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
דמעות

זאת השורה התחתונה וזה מה שחשוב באמת
מפרגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 1:39 am 
Junior

uriel17 כתב:
הוקיץ' כתב:
דמעות

זאת השורה התחתונה וזה מה שחשוב באמת
מפרגן

רוב תודות
:co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:22 am 
Hall of Famer

אנחנו באמת משוכנעים ב-100% שאם הפועל ת"א זוכים ביורוקאפ - הם ביורוליג שנה הבאה?
אני לחלוטין לא אופתע אם יצוצו "אותיות קטנות" מצד בעלות רישיון כאלו ואחרות שינסו למנוע זאת - מלחמה, אי אירוח בבית, מה עם הקבוצות הרוסיות וכו' וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:40 am 
Hall of Famer

לא רואה את יבוסלה חוזר לאירופה כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 7:43 am 
Freshman

עם כל הקנאה והיריבות, אי אפשר שלא להעריך את עופר ינאי.
הוא הראשון והיחיד עד כה שהצליח לערער את ההגמוניה של מכבי ת"א בכדורסל הישראלי, פי אלף יותר מאורי אלון, חומסקי, דורסמן וגאידמק. וכל זה בפחות משנתיים.
בשנה שעברה הוא היה בפיינל פור של היורוליג וכתב משם שעוד חמש שנים הפועל ת"א תהיה שם. בזמנו זה היה נראה מגוחך ונלעג. היום, אין לי ספק שהוא הולך לעמוד במטרה הזאת.
מעשית, אני חושב שאנחנו לפני קיץ מטורלל בכדורסל הישראלי. הוא הולך להנחית פה שמות שלא נחתו פה מעולם, גם בשנים הגדולות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 9:25 am 
מנהל פורום

הכותרת בספורט 5?
הדחה אכזרית לקבוצה הכי טובה במפעל
וכמובן שבתחילת העונה ניסו גם למכור לנו שה BCL הוא המפעל השני בטיבו באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 9:47 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הכותרת בספורט 5?
הדחה אכזרית לקבוצה הכי טובה במפעל
וכמובן שבתחילת העונה ניסו גם למכור לנו שה BCL הוא המפעל השני בטיבו באירופה

בוא נדייק, זו הכותרת בכתבה שהתייחסה לתגובות בספרד למשחק ובעיניי זו כותרת לגיטימית לגמרי לכתבה בנושא הזה. כרגע 4 הכתבות הראשונות באתר הן על המשחק הזה ומפרגנות להפועל, אח"כ עוד כתבה על כדורגל, והכותרת השישית ברשימה היא על התגובות מספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 9:49 am 
מנהל פורום

לא יודע רוני
המשתמש אוריאל חדד, פתח את האתר בבוקר וזו הייתה הכתבה הראשית בעמוד הראשון, אפילו לא במדור הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: