סאבוניס כתב:
בהחלט הגרלה מצויינת. לא מעט תלוי במועדים של המשחקים. את קרואטיה למשל (בהנחה שזה הם) ואולי גם לטביה ופולין אם וכאשר כדאי לפגוש בקיץ, עם אבדיה ואולי גם וולף ושרף (למרות שספק אם מי מהם יגיע אחרי עונת רוקי). את גרמניה, לעומת זאת, עדיף לפגוש בחורף, בלי הואגנרים ושרודר (ואולי גם הארטנשטיין הפעם?), ואז אולי גם יש סיכוי להפתיע אותם, כמו שכמעט עשינו בפעם הקודמת, במשחק שתומר גינת בטח עוד זוכר.
יש מועדי משחקים (של השלב הראשון).
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... rael#gamesאנחנו בנובמבר 25 מול גרמניה וקרואטיה (בוא נניח בפה מלא שזה הם ולא נסתייג כל פעם...).
בפברואר-מרץ 26 פעמיים ברצף מול קפריסין (שסופר חלשים והובסו בכל משחקיהם האחרונים).
בתחילת יולי 26 (כלומר, פוטנציאלית עם שחקני NBA, אבל אולי לא כאלו שהגיעו רחוק בפלייאוף) שוב מול גרמניה (הלוואי בארץ כבר!) וקרואטיה.
דווקא את הקרואטים נראה לי ממש מסוכן לפגוש בקיץ - זובאץ, בוגדונוביץ', שאריץ' שלא פחות טובים (ואני מאוד מאוד עדין בדבריי) מהטריו הפוטניצאלי שלנו אבדיה-שרף-וולף (האחרון בכלל ספקולציה שספק אם תתקיים אי פעם, בטח במשחקי מוקדמות...).
אני רואה שגם יש להם שחקן בשם מטקוביץ' ששיחק השנה 20 דקות למשחק בניו-אורלינס (מי אנחנו שנזלזל).
מה יש להם ביורוליג? הזוניה כמובן, ז'יז'יץ', סאמאניץ' מבאסקוניה, ובראנקוביץ' מבאיירן. שלושת האחרונים שחקני פנים, אז כהרגלם בטח יילכו על רכז מתאזרח. זה גם עדיף על הנבחרת שלנו, אבל לא באופן מובהק בעיניי.
הגרמנים יותר חזקים (ומחוברים, ומאוזנים בעמדות) גם בהתבסס רק על האירופאיים: כמובן דניאל תייס בראש, מאודו לו, אובסט וקראמר כקלעים אדירים, בונגה, גיפיי, אולינדה, וויטמן, טימן, אוסטובסקי ממלאגה (זה רק מהראש - אולי פיספסתי מישהו...). לא אופתע אם הם ינצחו את כל המשחקים (אולי לקראת הסוף "יורידו הילוך").