סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 10:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 1:17 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
גם ככה הרבה עכברי כדורסל שונאים את האולסטאר כי אין הגנות והמשחק בד"כ ברמה נמוכה. תוסיפו לזה את העומס על השחקנים בגלל הלו"ז המטורף והצפוף וכולם יפחדו מפציעות.
שיא הטמטום להציב את משחק האולסטאר מול טקס האוסקר בהוליווד? טקס שבשנה הגרועה שלו שנה שעברה הביא 37 מליון צופים בארה"ב והאולסטאר שלנו גירד 9 מליון מלמעלה.
בכל בית אמריקאי יתפתח ריב על הטלוויזיה הראשית הגדולה ויש סיכוי טוב שהאולסטאר יפסיד.
האם סטרן השתגע?
האם הרייטינג של האולסטאר השנה יירד ל-4-5 מליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 2:20 pm 
מנהל פורום

האירוע הכי מטופש שאפשר להעלות על הדעת, בלי קשר לאוסקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 2:25 pm 
Junior

אני חייב להגיד שמעולם לא הבנתי את כל התלונות נגד האול-סטאר.

לפי דעתי אירוע מהנה מאוד... בגדול קצת ארוך מדי, אני הייתי מקצר אותו רק לשלשות-הטבעות-אולסטאר עצמו.
אבל באמת שלא מבין מה רע בשואו הזה.

זה לא באמת מוסיף עומס כי זה רק עוד משחק וגם משחק בצורה רגועה ובלי המון לחץ ואינטסיביות אלא רק שואו כיפי.

שמעתי הרבה פעמים שעכברי כדורסל לא אוהבים את המשחק הזה - אני לא רואה סיבה לא ליהנות מהופעה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 3:34 pm 
מנהל פורום

זה אירוע מאוד מהנה אם אתה נמצא שם - אאל"ט תמיד האולם מלא בכל האיוונטים של האולסטאר והמחירים לא ממש זולים בד"כ.
אם אתה רק צופה בזה בטלויזיה אז זה כבר דיי מוריד מהחוויה ואם אתה צריך לקום באמצע הלילה בשביל לצפות בזה בטלוויזיה אז בכלל...

אני אישית במקרה הטוב עובר על הבוקסקור, וגם זה תכלס לא כזה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 4:31 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יש שיטה מאד פשוטה להכניס עניין לאולסטאר (שמיושמת כבר בבייסבול) והיא לקבוע לפי תוצאת האולסטאר את ביתיות גמר הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 4:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אבל מה טוב בזה? למה להחליף מאמץ של עונה שלמה בתוצאה של משהו שהוא ביסודו של דבר משחק ראווה?

וחוץ מזה, שלא ראיתי שמדובר במשהו כל כך מקולקל שצריך לתקן אותו. כמובן שהטרוניה לגבי השנה (היא באמת נכונה?) היא איוולת מגניבה למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 4:53 pm 
Junior

לא ראובן היא לא נכונה, הלא דליתי את הכל ממוחי הקודח בשביל לקבל 3 תגובות.
נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 5:05 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אבל מה טוב בזה? למה להחליף מאמץ של עונה שלמה בתוצאה של משהו שהוא ביסודו של דבר משחק ראווה?

ברור לך שאם הביתיות בגמר הפלייאוף תיקבע ע"י תוצאת משחק האולסטאר הוא כבר ממש לא יהיה משחק ראווה כמו שהוא היום, כן?

בעיני בהחלט יש בעייה עם אירועי האולסטאר, אם פעם הכוכבים הגדולים בליגה היו לוקחים את העניין ברצינות, לא רק את המשחק עצמו אלא גם את תחרות ההטבעות, השלשות וכל השאר, אז האירוע בהחלט היה הרבה יותר מעניין, היום זה סתם נראה כמו פרסומת אחת גדולה לספרייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 5:59 pm 
מנהל פורום

שואו?
הגלוברוטרס עושים את זה יותר יפה וזה עולה הרבה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 6:08 pm 
Junior

וואלה? לי איכשהו נראה שלראות משחק בשכונה (שזה בעצם האול סטאר) של הסגל של השנה יותר מרשים מהשואו של הגלובטרוטרס... אבל זה רק אני.

אני מאוד אוהב לראות תקציר מורחב של משחק האולסטאר ואת כל תחרות ההטבעות + גמר השלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 7:29 pm 
Freshman

יאללה כל הקוטרים אל תהיו פלצנים זה אירוע חביב וקליל וטוב שיש אותו ולמי שמתלונן שהוא צריך לקום באמצע הלילה אז כדור הארץ מבקש סליחה על הבדלי השעות...
יש פה אנשים שהם לוקחים את הכדורסל בכזו רצינות שקשה להם להנות מאירוע שנועד לשואו ותו לא וזה הפסד שלהם בלבד.
טוב מצד שני אנחנו ישראלים, להתלונן זה הצד החזק שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 8:32 pm 
מנהל פורום

רן, שום כוונה רעה מצידי, פשוט אף אחד לא התייחס לזה שחשבתי שאולי טעית והאוסקר היום בלילה והאולסטאר מחר.

רוני, אתה באמת חושב שלדרון וויליאמס או לסטיב נאש מזיז מי יארח את גמר הפלייאוף? או שלמיליארד הסינים שבחרו את יאו מינג (ושאולי יבחרו את לין שנה הבאה...) וגם אם נניח שכל השחקנים על המגרש מבינים את האינטרס ומקבלים אותו, עדיין זה משחק ראווה במובן שכמעט שום פרמטר של "קבוצה" לא רלוונטי אליו. אין תרגילים, אין תיאום, אין בחירת שחקנים לפי התאמה זה לזה. זה באמת מצדיק הכרעה כל כך משמעותית כמו השפעה ישירה על מי ייקח אליפות? ומה גם שאם אתה צודק ושחקנים יילחמו בכל ליבם על הניצחון, אז אולי זה יהיה יותר ספורטיבי אבל ברור שהמטרה העיקרית של המשחק - השואו - תלך לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 8:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל זה לא משחק בשכונה. במשחק בשכונה מנסים לנצח.
פה זה מין הצגה חצי מבויימת, ואני מסכים עם אוריאל ועם רוני. פעם עוד היה כיף, היום לא נשאר מהאול-סטאר כלום, ובשביל הצגה של כאילו כדורסל עדיף הגלובטרוטרס, זה תחום התמחותם. הם עושים את זה הרבה יותר טוב, הרבה יותר מצחיק, הרבה יותר זול, והם אפילו באים לישראל לעשות את זה ולא צריך לקום בשבילם באמצע הלילה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' פברואר 25, 2012 8:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 8:34 pm 
Hall of Famer

אני כבר כתבתי טור לפני כמה וכמה שנים בסלניוז ז"ל על כך שנמאס לי מהאולסטאר. אני חושב שבארץ היתה בעבר חשיבות לאולסטאר יותר מאשר בארה"ב. עבורי ואני בטוח שעבור הרבה אחרים האולסטאר היה האמצעי לראות את אותם הכוכבים שמנחם לס כתב בעיתון, שלא שיחקו בבוסטון, אל.איי, פילדלפיה, דטרויט. כל אותם רונלדו בלקמנים שבשנות השמונים לא הייתה כמעט דרך לראות את המשחקים של הקבוצות שלהם. היום בעידן האינטרנט והשידורים הישירים בערוצי הספורט מי שמתעניין באן.בי.איי מקבל את ההזדמנות לא רק לראות את קווין לאב, אלא גם את ג'רוויס ואסקז שמשחק בניו אורלינס ולא קרוב לאולסטאר.

אני לא יודע מה קורה בארה"ב, אבל פה בארץ נראה לי שהאולסטאר מעניין רק חבר'ה צעירים וחבר'ה עם קילומטראז' אן.בי.איי, כמוני לא ממש פוזלים לכיוון הסופ"ש הזה. אם זה רק בארץ, זה באמת לא מעניין, אבל אם העניין הציבורי בשבוע האולסטאר יורד גם בארה"ב, אז זאת בעיה שהאן.בי.איי צריכים להתגבר עליה. האולסטאר כן היה סופ"ש שהליגה משכה פוקוס אליה. האולסטאר היה מאורע שגם הציבור שלא ממש רואה באדיקות משחקי אן.בי.איי, מתחבר לליגה. יש לסופ"ש האולסטאר משמעות שיווקית גדולה עבור האן.בי.איי וכך צריך להסתכל עליו.

אין פה עניין של קוטריות או פלצנות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 8:39 pm 
מנהל פורום

אם אתה צודק והאולסטאר היה חשוב פעם בארץ יותר מבארה"ב, זה אומר שגם פעם הוא לא היה שוס גדול.

אני מניח שהאולסטאר מיועד לכל מי שהוא לא אתה. אנשים שלא באמת מתעניינים בNBA, שקונים חולצות לילדים שלהם. כמו שיש אנשים שמתעניינים במוסיקה (עכשווית) ויש את אלה שרואים דה וויס. אני לא אופתע אם הפילוח שלהם באוכלוסייה גדול יותר מאוכלוסיית אוהדי הכדורסל האמיתית, וצריך להגיד תודה שהNBA פונה אליהם פעם בשנה ולא בכל שבוע (או צריך לקוות ככה). לא רואה שום בעיה בזה וגם אני לא באמת מתעניין בזה ומעולם לא התעניינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 9:05 pm 
Junior

אני באמת לא מבין את הקטלוג הפלצני הזה - אני רואה המון NBA, אני חושב שאני עכבר כדורסל לפחות כמו הממוצע כאן - ואני מאוד נהנה מתחרות ההטבעות ומשחק האול-סטאר עצמו... ולא, אין לי אף גופיה של שחקן NBA בבית, למרות שלפני 15 שנה גופיה של מאלון הייתה חלומי (שלא התגשם).

משחק האול-סטאר הוא שואו למי שבא לו לראות שחקני הכדורסל הטובים בעולם עושים שכונה ודופקים דאנקים יפים ומסירות מרשימות שאי אפשר לראות בשום מקום אחר... ואם התמזל מזלנו אז פעם בכמה שנים יש 5 דקות אחרונות צמודות ואשכרה רואים תחרות מרשימה בין השחקנים הכי טובים בעולם על מגרש אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 9:18 pm 
Hall of Famer

לדעתי ההבדל במשחקי האולסטאר של היום ופעם זה הגישה. פעם הכדורסל היה במרכז, היום הוא בצד והשואו הוא העיקר. מעבר לזה, יש עניין של כבוד עצמי שפשוט נעלם. ברגע שכל השחקנים מסכימים ביניהם שזה שואו ונותנים אחד לשני לעשות מהלכי שואוטיים, זה כבר לא ממש מעניין. ג'ורדן, פיפן, בארקלי, יואינג ושאר החברים, לא היו מוכנים לתת לאף אחד להעביר להם בין הרגליים, להפוך אותם לשפני נסיון לתרגילי אנד1, או להפוך לפוסטר.
אם פעם זה היה ערב שהכוכבים חיכו לו כדי שתהיה להם ההזדמנות להראות מי הכי טוב בליגה, היום הכוכבים באים בשביל לסגור עסקאות, להסתובב במסיבות ולסמן וי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 9:26 pm 
Hall of Famer

השאלה היא פשוטה - האם יש מישהו שמאמין שהתרגיל שאייזיאה תומאס עשה למייקל ג'ורדן אי אז באמצע שנות השמונים, יכול לחזור על עצמו היום? אם התשובה היא לא, אז כנראה שאכן משהו השתנה בחשיבות של האולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 9:42 pm 
Hall of Famer

אתה יודע מה ראובן? עזוב ביתיות בגמר הפלייאוף, בוא נגיד 5 מיליון דולר ל-MVP של המשחק ו-2 מיליון לזוכה בכל אחת מהתחרויות הצדדיות, לא יודע מה, אבל כל דבר שיגרום לשחקנים לשים ז** וקצת להזיע, כל דבר שיגרום לדווייט הווארד לקפוץ ברצינות לגג באולסטאר, כל דבר שיגרום לבלייק גריפין ולברון ג'יימס להכנס לתחרות ההטבעות כל שנה, כל דבר שיגרום לקובי ולדוראנט ללכת לתחרות השלשות. אני לא יודע לגבייך, אבל בשבילי, ואני מניח שגם בשביל הצופים שלא ממש רואים NBA בקביעות ורק קונים חולצות לילדים, לא ממש מזיז אם פול ג'ורג' יקח את תחרות ההטבעות ואם ג'יימס ג'ונס יקלע את כל 25 הכדורים בשלשות.

אז השנה לפחות תחרות השלשות נראית כמו משהו סמי-מעניין עם דוראנט וקווין לאב, אבל אם ה-NBA באמת רוצים להרים את העניין באירוע הזה, הם צריכים לעשות משהו כדי שלמי שמשתתף בו יהיה אכפת, לפחות קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 9:52 pm 
Hall of Famer

העניין של תגמול גבוה בהחלט ראוי, אבל הייתי מכניס את זה רק לתוך משחק האולסטאר הרגיל ותחרות ההטבעות שהם שני הארועים המרכזיים של הסופשבוע הזה (עם כל הכבוד לתחרות השלשות).
בהתחשב בזה שתחרות ההטבעות כוללת 4 משתתפים בלבד, הייתי אפילו מאפשר איזשהו שלב קדם אינטרקטיבי - לוקחים 10-15 שחקנים שרוצים להשתתף. כל אחד עושה וידאו של 2-3 דאנקים שלו והצופים מצביעים באתר הרשמי את מי הם רוצים לראות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 10:18 pm 
Senior

יש בעייתיות בהכנסה של תגמול על ה-MVP של האולסטאר כי כדורסל בסופו של דבר זה משחק קבוצתי. על השלשות וההטבעות זה דווקא רעיון לא רע בכלל.
אפשר אולי למצוא רעיון יצירתי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 10:40 pm 
מנהל פורום

להגיד שמשהו לא מהנה זה קוטריות ופלצנות? אף אחד לא אמר לבטל את זה לגמרי.
חלק מרכזי ביכולת של ה-NBA להמשיך ולהתנהל כלכלית זה עניין השואו. מה עדיף, משחקים שנגמרים בתוצאה 58-54? האולסטאר זה כבר שואו נטו, בלי שום מימד של תחרותיות. זה נחמד אם אתה נמצא שם באולם וחלק מכל החוויה, אבל לקום באמצע הלילה ולראות משחק שלם כזה בטלויזיה? אני אישית לא מבין מה הקטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 10:59 pm 
Sophomore

נו. קודם דיברו כאן על מתן יתרון ביתיות לקבוצה בגמר הפליי־אוף לפי מה שעשה אוסף מקרי של שחקני הקבוצות השכנות שלה נגד אוסף מקרי של שחקני הקבוצות השכנות של יריבתה. עכשיו עלתה הצעה לשחד שחקנים כדי שיתאמצו במשחק הזה.
במקום לנסות להזריק בכח חשיבות ומשמעות למשחק האול־סטאר, הנה הצעה מהפכנית: מלכתחילה אל תארגנו משחקים חסרי חשיבות ומשמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 11:13 pm 
Sophomore

תגמול כספי זה רעיון לא טוב במיוחד אחרי העונה הזאת.

אני הייתי דווקא הולך על הכיוון השני של זובור או HAZING.
עורכים משאל חשאי של כל הליגה על איזה שחקנים צריכים לחטוף מכה באגו ואז מארגנים תחרות דאנק מסוג אחר.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dunk_tank

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2012 11:13 pm 
Hall of Famer

יניב, משחק האולסטאר הוא אחת ההזדמנויות היחידות של ה-NBA למשוך קהל שהוא מעבר לאוהדים השרופים של הספורט, זה אירוע עם פוטנציאל שיווקי ענק לליגה, כל הכוכבים הכי גדולים על מגרש אחד ויש סיבה לכך שהמשחק הזה בכל זאת יוצר עניין ומביא למסך גם אוהדים שבדרך כלל פחות עוקבים אחרי הליגה וגורם להם להתעניין. בעיניי בכל אופן, אי אפשר לקרוא למשחק הזה חסר חשיבות כי עבור הליגה יש לו משמעות מאוד גדולה, הבעייה היא שהוא הולך ומאבד ממנה כי ככל שהשחקנים פחות מתעניינים במשחק הזה, כך הרמה שלו יורדת והוא נהיה פחות ופחות מעניין עם השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], uriel17, פרארי ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה