סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 1:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 6:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אינדי - פילי. שתי קבוצות מג'עג'עות. נלך עם הפייסרס.

אורלנדו - גולדן סטייט. הווריורס נראים כמו קבוצה השנה. ווריורס.

וושינגטון - לייקרס. אם הלייקרס מפסידים את זה, מייק דאנטוני יכול להכין את המזוודות.

טורונטו - דאלאס. מעניין לראות מה או ג'יי מאיו יעשה הפעם. מאבס. נ.ב. מתי נוביצקי חוזר??

ברוקלין - דטרויט. נטס.

קליבלנד - מילווקי. קאבס.

יוסטון - בוסטון. יכול להיות מעניין, אני הולך עם הסלטיקס.

ניו אורלינס - מינסוטה. אנתוני דיוויס נגד קווין לאב זה מצ'אפ מעניין. וולבס.

אוקלהומה - סקרמנטו. ת'אנדר.

פיניקס - יוטה. ג'אז.

דנבר - ממפיס. שידור ישיר ב-5:30. אחרי שהשמצתי אותו פה לאחרונה, איגואדלה בטח יפתיע לטובה, אבל אני אלך עם הגריזליס בכל זאת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 8:19 pm 
Hall of Famer

מה חדגבה הראה עד כה שהופך את המאץ אפ למעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 8:27 pm 
Hall of Famer

15 נק' 7.8 ריב' ו-2.1 חס' למשחק ב-28 דקות לא מספיק לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 8:37 pm 
Hall of Famer

חוצמזה, פורסמו תוצאות הצבעה ראשונות לאולסטאר. להזכירכם, השנה זה מחולק אחרת כך שאין יותר עמדת סנטר באולסטאר, אלא שלישיית פרונט קורט. להלן הפותחים לעת עתה.

מזרח:
פרונט קורט - לברון, כרמלו, גארנט. כריס בוש בפער של 8 אלף קולות מגארנט אולי עוד יצליח להתגנב פנימה. אחריו טייסון צ'נדלר בפער של 60,000 קולות. אנדרו ביינום ואמארה סטודמאייר קיבלו 69 ו-64 אלף קולות למרות שהם פצועים. שיין באטייה 59 אלף קולות עובר את דנג וברוק לופז. ולמה ג'ף גרין מועמד לאולסטאר זה פחות חטא ופשע מהמועמדות של כספי?
באק קורט - וייד ורונדו. אחריהם במקום השלישי דרון ויליאמס בפער של 170 אלף קולות מרונדו. ריי אלן קיבל 130 אלף קולות ועוקף את ריי פלטון. קצת מוזר שאוהדי הניקס לא דוחפים את הקבוצה בבאלוטים.

מערב:
פרונט קורט - דוראנט, הווארד, גריפין. דאנקן במקום הרביעי בפער 120 אלף קולות מגריפין. עומר אשיק במקום 7 עם 88 אלף קולות מקבל הרבה אהבה מאוהדי יוסטון (או הסינים שמצביעים לג'רמי לין).
באק קורט - קובי, כריס פול. ג'רמי לין רחוק 56 אלף קולות מכריס פול ואולי עוד יצליח להשיג אותו. אחרי לין מתייצב ג'יימס הארדן בפער של 100 אלף קולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 10:30 pm 
Freshman

לא הבנתי אז לין בפנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 12:40 am 
Hall of Famer

שלילי. כרגע זה קובי וכריס פול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 3:27 am 
Hall of Famer

ג'יזס כמה טורונטו שונאת את וינס קרטר. הקהל עם בוז מטורף ברגע שנכנס, ושאגת צהלה מרעישה אחרי ההחטאה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 3:31 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

אבל הגופיה שלו לבטח תתנופף במרומי האולם בכל זאת, לא?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 3:42 am 
Hall of Famer

שאלה טובה האמת. היה החצי סופרסטאר הראשון של המועדון, אבל הגילוי הנאות שהוא לא שם זין על הקבוצה לא ממש עזר לו.
בינתיים קרטר עם מקבץ החטאות בג'אמפרים וסל אחד בפולו מריבאונד התקפה.

במשחק אחר מקביל, קובי חודר על 2-3 שחקנים ומנסה להוריד כדור לרוברט סאקרה, גיבור הוידאו שהעלו פה לפני כמה ימים. מיותר לציין שזה נגמר באיבוד כדור של סאקרה, שלא הבין ממתי מנסים למסור לו... :)

עריכה: קרטייה מרטין חורך רשתות מול הקו האחורי העלוב של הלייקרס, וכשקובי על הספסל נח, זה בטח מזכיר למרטין את ימיו בליגה הסינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 5:58 am 
Hall of Famer

ג'רלד וואלאס מחזיר את הנטס למשחק ומשווה אותו עם טיפ אין, 20 שניות לסיום

מוקדם יותר, סי ג'יי ווטסון:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 6:43 am 
Hall of Famer

אשמח אם מישהו יודע את חוקי האן בי איי להסבר לגבי מה שנראה כמו עבירת חצי של דרון ויליאמס.
ויליאמס תפס את הכדור ונגע עם רגל אחת בחצי של היריבה, ואח"כ רגל שנייה בחצי שלו. השופט טען שזה לא עבירת חצי (ג'ואי קרופורד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 6:46 am 
Hall of Famer

פשששש צ'אקה של ג'וג'ו מהשלוש בשנייה האחרונה מנצחת את המשחק בדאבל אוברטיים ! הצליח לנער את פרינס ולהשיג מבט נקי לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 7:17 am 
Hall of Famer

טוף, קצת תוצאות עד כה:
פילי מפסידה באינדיאנה 95-85.
פייסרס: פול ג'ורג' ממשיך את הרצף עם 28 נק' ו-6 ריב', היברט 19 ו-13 ריב', ג'ורג' היל טריפל דאבל 15 נק' 10 ריב' ו-10 אס', דיוויד ווסט 14 ו-6 ריב'
סיקסרס: טרנר 22 נק' 10 ריב' 5 אס' ו-5 איב', הוז 18, תדאוס יאנג 12 ו-7 ריב'

אורלנדו מפתיעים את גולדן סטייט 99-85.
מג'יק: רדיק 16 נק' 4 ריב' ו-4 אס', איטוואן מור 15, אנדרו ניקולסון 15 נק' 9 ריב' ו-4 חס' ב-25 דקות, אפללו 14 ו-7 ריב', ווצ'ביץ' 12 ו-17 ריב', נלסון 10 ו-11 אס'
ווריורס: סטפן קארי 25, דיוויד לי 24 ו-15 ריב', ג'ארט ג'ק 12

לייקרס אוספים נצחון קשה מול וושינגטון 102-96. גם כשקובי ביום פחות טוב, הלייקרס קבוצה אחרת לגמרי איתו על המגרש, והפלוס מינוס שלו הערב הוכיח את זה (17+), והוא שיחק 43:46 דקות !
ויזארדס: קרטייה מרטין 21 נק' (5/11 מחוץ לקשת), ננה 17 ו-8 ריב', וובסטר 17, סראפין 16 ו-8 ריב', קרופורד 11 נק' 6 ריב' ו-6 אס'. סראפין נראה אחלה שחקן פנים ודי מלוטש, לא מבין את הרעיון בלפתוח עם אוקאפור וסינגלטון.
לייקרס: קובי 30 נק' (9/29 מהשדה, 1/8 לשלוש) 7 ריב' ו-7 אס', ג'ודי מיקס 24 נק' (4/7 לשלוש), וורלד פיס 13 נק' (0/6 לשלוש) 6 ריב' ו-3 חט', הווארד 12 נק' 14 ריב' ו-4 חס'.
ראיתי רבע או שניים מהמשחק הזה. ההגנה של הלייקרס על הפנים. חוצמזה, דוייט הווארד נשאר עם אותה גישה אינפנטילית. הוא נחמד, הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה על המגרש, אבל הוא לא באמת רוצה. לא רואים ממנו מחויבות, לא רואים ממנו רצון להשתפר, לא רואים אותו משליט סדר בצבע בתור "שחקן ההגנה של השנה" ואחד שאמור להיות "שר ההגנה" של הלייקרס. מאוד מאכזב. בוושינגטון לדעתי אכזבה מבראדלי ביל, שפשוט לא ברמה של שוטינג גארד פותח. יצטרך לעבוד חזק מאוד בקיץ כדי לשמור על המקום שלו בחמישיה.

דאלאס מושפלים בטורונטו 95-74.
ראפס: קלייזה 20 נק' (5/11 לשלוש), טרנס רוס 18, קלדרון 14, דרוזן 14 נק' 4 ריב' ו-4 אס', אלן אנדרסון דופק הופעה פרטיזנית עם 0/8 מהשדה.
מאבס: קיימן 15, ברנדן רייט 13 נק' (6/6 מהשדה) ב-14 דקות, מריון 12 ו-13 ריב', מאיו 10 נק' ו-6 איב', קרטר 1/8 מהשדה. ברנדן רייט קולע ב-64% מהשדה, לא מבין מה כ"כ כואב לקרלייל לתת לו יותר דקות.

ברוקלין מנצחת בדאבל אוברטיים 107-105, כנראה שג'וג'ו דרך על הקו בזריקה האחרונה.
נטס: ג'וג'ו 28, ג'רלד וואלאס 25 ו-10 ריב', דרון ויליאמס 17 נק' 6 אס' ו-5 איב', בלאץ' 16, רג'י אוונס 10 ריב' (5 בהתקפה). ברגעים המכריעים ג'וג'ו היה האיש שהם הלכו אליו והוא סיפק את הסחורה לא מעט, בפוזשנים המכריעים, לוס בולז, השתטחויות על הרצפה, מאבקי ריבאונד וכו', אלו היו ג'רלד וואלאס ורג'י אוונס. מוזר אגב שהם כל הזמן הלכו על ג'וג'ו במאני טיים למרות שהוא נשמר ע"י פרינס, במקום ללכת לדרון שהיה לכאורה במצ'אפ נוח יותר מול נייט/סטאקי.

מילווקי מנצחת בקליבלנד 90-86.
קאבס: אירווינג 26 נק' (9/23 מהשדה) ו-6 איב', מיילס 17, גיבסון 11, ורז'או 8 נק' 18 ריב' ו-4 אס'. מוזר שג'רמי פארגו לא קיבל אפילו דקה. ברגעים המכריעים הקאבס פשוט לא הצליחו לקנות סל, והאיבודים הטיפשיים של טיילר זלר (4 במספר) לא עזרו גם כן.
באקס: מונטיי אליס 33 נק' 6 ריב' ו-6 איב', ג'נינגס 16 נק' (5/20 מהשדה, 2/9 לשלוש) ו-8 אס', איליאסובה 11 נק' ו-8 ריב', לארי סנדרס 10 נק' 10 ריב' ו-3 חס', אמבה מוטה 9 נק' 7 ריב' 6 אס' ו-4 חט'. ברגעים החשובים זה היה מונטיי אליס עם הנקודות ובפוזשנים החשובים, איליאסובה עם מאבק חשוב על הריבאונד (4 ריב' בהתקפה). ברנדן ג'נינגס במשחקים האחרונים כאילו רוצה להודיע קבל עם ועדה שהוא בעונת חוזה. זורק בלי הכרה באחוזים רעים. ב-5 משחקים האחרונים הוא עם 34% מהשדה ב-18 זריקות (31/91) ו-32% מחוץ לקשת ב-6 זריקות (10/31).

יוסטון נותנת בראש לבוסטון 101-89.
רוקטס: הארדן 21 נק' 5 ריב' ו-5 אס', גרג סמית 20 נק' (8/9 מהשדה) ו-6 ריב', פרסונס 15 נק' 9 ריב' ו-8 אס', דגלאס 11, אשיק (במלעיל, לפי מה שטענו בשידור) 9 נק' ו-10 ריב'
סלטיקס: פירס 18 נק' (5/18 מהשדה) ו-7 ריב', רונדו 15 נק' 13 אס' 7 איב' ו-4 חט', גארנט 14 ו-5 ריב', טרי 12

מינסוטה מנצחת 113-102 בניו אורלינס, והמשחק הזה לגמרי שייך לניקולה פקוביץ' שעשה קציצות מכל שומר ששמו עליו.
הורנטס: ריברס 27 נק' (5/6 לשלוש), ריאן אנדרסון 20 נק' ו-7 ריב', ואסקז 15 ו-17 אס', אנתוני דיוויס 11 נק' 7 ריב' ו-3 חס' ב-28 דקות, רובין לופז 10
וולבס: פקוביץ' 31 נק' (14/18 מהשדה) ו-5 ריב', קירילנקו 21 ו-11 ריב', רידנאוור 15 ו-10 אס', קווין לאב 14 נק' (4/18 משדה) ו-9 ריב', אלכסיי שווד 13 ו-8 אס', באראה 12 נק' 5 ריב' ו-5 אס'.

אוקלהומה עם נצחון קליל 113-103 אחרי שהובילו 19 במחצית.
ת'אנדר: דוראנט 31 נק' 5 ריב' 6 איב' ו-4 חט', מרטין 18 ו-5 ריב', איבאקה 18 ו-11 ריב', ספולושה 15, ווסטברוק 13 ו-13 אס'
קינגס: אייזיאה תומאס 26 ב-16 דקות מהספסל, טייריק חזר להרכב 21 נק', ג'ייסון תומפסון 15 ו-6 ריב', ברוקס 13, קאזינס 10 ו-7 ריב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 11:54 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ג'יזס כמה טורונטו שונאת את וינס קרטר. הקהל עם בוז מטורף ברגע שנכנס, ושאגת צהלה מרעישה אחרי ההחטאה הראשונה.

התותח המפוברק כתב:
שאלה טובה האמת. היה החצי סופרסטאר הראשון של המועדון.

חצי סופרסטאר? וינס קארטר היה מגה סופר דופר סופרסטאר בשיאו בטורונטו, אחד השחקנים הכי אהובים בליגה, הכי מרתקים וגם הכי טובים. לצד הדאנקים וההצגות האישיות, הראפטורס גם נהנו מהצלחה מקצועית, כשהודחו בחצי גמר המשחק בסל בודד במשחק מספר 7. אחר כך הגיעו הפציעות והשביתה האיטלקית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 12:09 pm 
Junior

התקציר של ESPN מצחיק. מראים סל של לאב ומזכירים שהוא היה גרוע, קצת דיוויס וקצת ריברס. את פקוביץ' עם 31 נק' ב-14 מ-18 לא מראים לשניה. פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 12:13 pm 
Hall of Famer

עמוס - קצת התלבטתי האמת לגבי זה, כי מצד אחד אתה צודק, ובתקופה ההיא הוא בהחלט היה אחד הכוכבים הגדולים בליגה. מצד שני, הוא אף פעם לא היה ברמה של דאנקן, קובי ושאק (שהיו הסופרסטארים האמיתיים בליגה הזאת). קרטר היה חלש מדור השחקנים החדש שהליגה ניסתה לשווק בעידן פוסט-ג'ורדן והיה חלק ממובילי תרבות הגאנגסטה-ראפ ששלטה בליגה (קרטר, אייברסון, מרבורי, סטיבי פרנצ'ייז, מגריידי, ג'רמיין אוניל וכו') שבסופו של דבר לא הגיעו לכלום, חוץ מת'רד שנתי בסלניוז על הליגה הסינית, וויכוח עוף טופיקי מי כן או לא ראוי להיכל התהילה. גם קשה להגיד על אחד כמו קרטר סופרסטאר, כשאתה משתמש באותו מונח כדי לתאר את לברון, וייד, דוראנט. הבדלים די תהומיים מבחינתי.

stpsg כתב:
התקציר של ESPN מצחיק. מראים סל של לאב ומזכירים שהוא היה גרוע, קצת דיוויס וקצת ריברס. את פקוביץ' עם 31 נק' ב-14 מ-18 לא מראים לשניה. פאתטי.

זה די מובן. כשרוצים להראות היילייטס, קרש-סל מסנטימטר כנראה שלא נכנס לקטגוריה. בקטע הזה, פקוביץ' מאוד מזכיר לי שני סנטרים אירופאיים קלאסיים - סבוניס ודיבאץ. ההבדל היחיד שלו מהם זה שהוא בכלל לא זורק מבחוץ. אך ורק בצבע, ועושה את זה ביעילות עם הגודל והמאסה שלו והידיים הרכות.

שני המשחקים הנותרים:
פיניקס מביסה 99-84 את יוטה.
סאנס: דאדלי 24, דראגיץ' 17 ו-5 אס', גורטאט 12 ו-14 ריב', ביזלי 11, פי ג'יי טאקר 10
ג'אז: ג'פרסון 14 ו-11 ריב', מילסאפ 12 נק' 7 ריב' ו-5 אס', מרווין ויליאמס 11, פייבורס 11 ו-8 ריב', פוי 10

דנבר מנצחת 99-94 את ממפיס וכמובן שאיגואדלה נתן לי בראש. :)
נאגטס: איגי 20 נק' 7 אס' ו-5 חט', אנדרה מילר 18, גלינארי 14, לוסון 13
גריז: גיי 21, ספייטס 14, קונלי 14, אלינגטון 11, גאסול 10 נק' 9 ריב' ו-5 אס', רנדולף 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 1:17 pm 
Hall of Famer

בשלב זה של הקריירה שלהם ההבדל בין קרטר לדוראנט הוא לא כזה גדול. קרטר לא היה ברמה של קובי, דאנקן, שאק בעיקר בגלל האופי וגם הפציעות, אבל זה לא אומר שהוא לא היה סופרסטאר. הוא היה סופרסטאר בקליבר מתחת. קרטר גם מעולם לא היה חלק מתרבות הגאנגסטא ראפ. דווקא הוא היה עם תדמית חיובית ונקיה, ללא קעקועים, ללא סמים, ללא אקדחים וללא ראפ. גם טי-מאק בן דודו היה באותה תדמית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 1:36 pm 
Freshman

גם לג׳רמיין אוניל אין קשר לאייברסון ומארבורי.

קראטר בשיאו היה סופרסטאר. אמנם לא ברמה של דאנקן, לברון, קיד וכו... - שכולם מהגדולים בהסטוריה. אבל לחלוטין סופרסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 1:40 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

כל שחקן שפותח בחמישיית האולסטאר על חשבון ג'ורדן הוא גדול מההיסטוריה :)

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 1:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
15 נק' 7.8 ריב' ו-2.1 חס' למשחק ב-28 דקות לא מספיק לך?

כמישהו שהגיע לליגה עם דיבור על פרנצייז פלייר שישנה את עתיד המועדון הנתונים שלו לא מרשימים אותי. אתה יכול להגיד שבנירמול ל-36 דקות הם יותר מרשימים אבל פה תישאל השאלה - למה הוא משחק רק 28 דקות? ולמה הוא פצוע חצי מהזמן?
אני לא זוכר מי רשם את פה לא מזמן אבל זה קצת חבל ששחקנים נבחרים לאחר עונה אחת במכללות לפני שהם מפתחים את הפיזיות שלהם לרמה הנדרשת במנש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 3:41 pm 
Hall of Famer

עמוס - בשלב הזה של הקריירה, דוראנט מבחינתי לפחות כבר עקף בכמה סיבובים את קרטר. מלך הסלים של הליגה 3 פעמים רצוף + גמר מערב + 10,000 נקודות בגיל 24, מה שקרטר עשה בגיל 27-28.

צ'ארלס - מה אתה רוצה, 30 נק' למשחק, 13 ריב' ו-5 חס'? נדמה לי שכבר הצגתי פה מספיק פעמים בעבר סטט' של ביג מנים בעונת הרוקי בעשור האחרון. אני יכול להגיד שהוא נמצא בשורה הראשונה בכל היבט סטטיסטי. למה הוא פצוע? לא'דע, תשאל את בלייק גריפין למה הוא היה פצוע בעונת הרוקי לכל העונה. שחקנים נפצעים.
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך. דיוויס בהחלט בפיזיות הנדרשת למנש, ואני לא רואה בהכרח קשר בין להיות עוד שנה בקולג' לבין פיזיות. רוב השחקנים לא מגיעים מוכנים פיזית לליגה בגלל שכשאתה משחק במכללות מול שחקנים נחותים ממך פיזית, אתה לא באמת יכול להבין מה אתה צריך מבחינה גופנית. כשאתה נתקל בשחקנים שגדולים ממך פאונד-פור-פאונד, אתה מבין הרבה יותר טוב איפה אתה נמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 7:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
עמוס - בשלב הזה של הקריירה, דוראנט מבחינתי לפחות כבר עקף בכמה סיבובים את קרטר. מלך הסלים של הליגה 3 פעמים רצוף + גמר מערב + 10,000 נקודות בגיל 24, מה שקרטר עשה בגיל 27-28.

צ'ארלס - מה אתה רוצה, 30 נק' למשחק, 13 ריב' ו-5 חס'? נדמה לי שכבר הצגתי פה מספיק פעמים בעבר סטט' של ביג מנים בעונת הרוקי בעשור האחרון. אני יכול להגיד שהוא נמצא בשורה הראשונה בכל היבט סטטיסטי. למה הוא פצוע? לא'דע, תשאל את בלייק גריפין למה הוא היה פצוע בעונת הרוקי לכל העונה. שחקנים נפצעים.
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך. דיוויס בהחלט בפיזיות הנדרשת למנש, ואני לא רואה בהכרח קשר בין להיות עוד שנה בקולג' לבין פיזיות. רוב השחקנים לא מגיעים מוכנים פיזית לליגה בגלל שכשאתה משחק במכללות מול שחקנים נחותים ממך פיזית, אתה לא באמת יכול להבין מה אתה צריך מבחינה גופנית. כשאתה נתקל בשחקנים שגדולים ממך פאונד-פור-פאונד, אתה מבין הרבה יותר טוב איפה אתה נמצא.

זה קצת דמגוגי להזכיר את גריפין שנפצע פעם אחת ומאז הראה עמידות (טפו טפו טפו נוגע בעץ). חדדבה לעומתו הוא שחיפון שכבר הספיק להפצע העונה כמה פעמים מה שאולי היה נמנע אם היה מגיע מבוגר בשנה ועם יותר מסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 9:48 pm 
Senior

אין שום קשר בין קארטר לדוראנט. דוראנט כבר שלוש שנים בערך עומד על ממוצעים של 27+ נקודות למשחק. זה משהו שקארטר הגיע אליו פעם אחת לאורך כל הקריירה, ובלי סופרסטאר לידו. גם ההישגים של דוראנט בפלייאוף טובים בהרבה. היחיד ברמה ההיסטורית שדוראנט לא עבר זה אייברסון. עוד פלייאוף טוב אחד או אליפות הוא כנראה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 10:12 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
התותח המפוברק כתב:

זה קצת דמגוגי להזכיר את גריפין שנפצע פעם אחת ומאז הראה עמידות (טפו טפו טפו נוגע בעץ). חדדבה לעומתו הוא שחיפון שכבר הספיק להפצע העונה כמה פעמים מה שאולי היה נמנע אם היה מגיע מבוגר בשנה ועם יותר מסה.

זה קצת משעשע להזכיר את העמידות של גריפין, שהוחלף בקיץ בנבחרת ארה"ב ע"י... המממ.. בוא ננסה להיזכר בשם... רגע... בטוח שזה יבוא מתישהו... אה כן ! :idea: אנתוני דיוויס ! בגלל שגריפין נפצע בברך והיה בחוץ לכמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 16, 2012 9:16 am 
Hall of Famer

וינס קרטר שיחק בתקופה בה הסקור היה נמוך, דוראנט משחק בתקופה בה קל לסקוררים להתבטא. וינס קארטר בעונה הרביעית שלו נחשב לאחד השחקנים הכי טובים בעולם, אחד שבהחלט יכול להפוך להיות השחקן הטוב ביותר בעולם. ואז הגיעו הפציעות ואז גם האופי הרכרוכי בא הרבה יותר לידי ביטוי. דוראנט כיום במעמד יותר גבוה ממה שהיה קרטר בזמנו, אבל, חס ושלום, אם דוראנט יתחיל להיפצע כרגע ולהידרדר, אני לא חושב שבראי ההיסטוריה הם ישפטו בצורה כל כך שונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: CP3, Google [Bot], אוהד גליל ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה