הלחפש טרייד על מייק מילר אומר כנראה שהם קיוו להשיג איזה בחירת סיבוב שני לפני שמשחררים אותו, שהרי השחרור נבע מהרצון לחיסכון כספי, שלא היה מתקיים במקרה טרייד. אלא אם במיאמי העזו לנסות לקבל שחקן על חוזה רוקי שצעיר ממילר ב-10 שנים ומהברכיים של מילר ב-20.
לא תתפלא אם בוש יועבר? זאת לדעתי אחת מההצהרות הכי לא קונצנזואליות אי פעם בפורום הזה. זה כנראה יהיה חתיכת שוק לכל אוהד אחר בעולם מלבדך, שכן הדעה הרווחת היא שאין סיכוי שזה יקרה, מצד אף אחד מהצדדים:
- זה לא יבוא כמהלך חד צדדי של ריילי, משום שזאת שנת חוזה של השחקן הטוב בליגה. הוא לא יכול לעשות ניסויים עכשיו על מצב הרוח של לברון. טרייד על בוש חייב להיות בהסכמה של לברון ואריסון.
- אריסון לא יסכים למהלך חד צדדי גם אם לברון ייקרע מחר רצועות. הוא יחכה לתרנגולת שמטילה לו ביצים ירוקות גם שנתיים אם ייצטרך ויישמור אותה שמחה וטובת לבב.
- לברון לא יסכים לדבר כזה, כי הוא יודע שבוש יודע שמיאמי לא יכולה לעשות מהלך כזה ללא לברון. הוא לא יכול לתקוע לו כזאת סכין בגב מול כל העולם. היועצים שלו שנוגסים גם הם מהביצים הירוקות לא ייתנו לו לעשות עוד מהלך הורס תדמית שכזה. בוש ייצטרך לעשות דלונטה ווסט כדי שזה ייקרה.
- בוש לא יבוא פתאום אאוט-אוף-דה-בלו ויבקש טרייד, כי לא הוא הראה שום אינדיקציה לכך שהוא לא מרוצה מהמצב שהוא נכנס אליו ביודעין - של שחקן שלישי בטיבו, לצד שניים מהשחקנים הדומיננטיים בליגה, שהם גם כנראה החברים הכי טובים שלו. אם הוא יפרק את הקומביה הזה זה יקרה רק בקיץ הבא, בתור שחקן חופשי.
למרות שבתאכלס, מבחינה כלכלית, יכול להיות שעדיף לו לעבור קבוצה כבר הקיץ, כי כרגע המניות שלו לא בשמיים. ההערכה אליו, לפחות בעולם הרחב שאולי לא משקף את הלך הרוחות בתוך תוככי המשרדים בקבוצות, ירדה מאוד בשנה האחרונה. הוא כבר לא נתפס כמה שמוגדר שחקן פרנצ'ייז, אחד כזה שהופך קבוצה של 20 נצחונות לקבוצה של מאזן חיובי. האינטרס הכלכלי שלו יהיה לצאת מהחוזה בקיץ הבא ולדרוש חוזה מקסימום לחמש שנים, ממיאמי או מקבוצה אחרת באמצעות סיין&טרייד עם מיאמי, ואני לא חושב שהוא יקבל את זה בגיל 31 אחרי עוד עונה ככה-ככה כמו האחרונה. אני חושב שהסיכוי הטוב ביותר שלו להנחית חוזה כזה בקיץ הבא, כנראה החוזה הגדול האחרון שלו לפני הגמלאות, יהיה דרך הוכחה שהוא כן שחקן פרנצ'ייז שהופך קבוצה ושווה מקסימום למקסימום, ואני חושב שהסיכוי הטוב ביותר שלו להוכיח את זה יהיה במעמד כזה, כשחקן הראשון בפרנצ'ייז בקבוצה שבה הוא הגו-טו-גאי ומקבל את הבמה. אבל כאמור, הוא לא יעשה זאת.. אולי כי הוא לא רוצה לחשוב כרגע על הנושא הכלכלי, ואולי כי הוא מאמין שהוא יכול לתת העונה במיאמי דברים אחרים מהשנה שעברה, שיהיו מספיקים למיאמי עצמה להחתים אותו למקסימום המבוקש.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|