סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 11:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 5:51 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בעקבות ההמלצה של נדב,מעביר את הנושא לת'רד נפרד.

מעניין אותי לשמוע את דעתכם על הקונטנדריות השנה ומי תלכנה רחוק.

הימור שלי:
במערב הקליפרס ויוסטון יחליפו את ההצלחה של ממפיס וסאן אנטוניו שישקעו קצת.
בגזרת המזרח פרוע מעניין ובלתי ניתן לחיזוי:
הבולס תלויים לחלוטין ברוז ובהמשך ההתפתחות של באטלר,וגם אם רוז יחזור על עצמו,המזרח חזק וזה אולי לא יספיק.
הנטס תלויים בבריאות ובמוטיבציה בערך של כולם.
אינדיאנה נראה שעשתה את הדברים הנכונים, כנראה שגריינג'ר יתאושש מהפציעה ויהפוך לסופר שחקן שישי.
ההוספה של ווטסון וקופלנד נותנת לפייסרס ספסל שיש יאמרו שהוא אפילו איכותי,והחמישייה נשארת כשהייתה.

אצל האלופה, מילר עוזב ואף חיזוק עוד לא הגיע,כולם מזדקנים ומצב הברך של וויד לא ידוע:קשה להאמין שילכו עד הסוף גם הפעם ויעצרו בגמר המזרח.

מה הם שני הסנט שלכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 6:03 pm 
Sophomore

פלאש ואני עם הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 6:08 pm 
Sophomore

ג'אפר,לא יפה

והדרת פני זקן :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 7:13 pm 
Junior

סנט ראשון זה שלא כדאי להיסחף אחרי טרנד ההספדה המוזר לדווין וויד, ובטח לא להמר בביטחון כל כך גדול ש״קשה להאמין שמיאמי...״. זאת עדיין הקבוצה הטובה, הבטוחה בעצמה והמחוברת בליגה. אפילו שמייק מילר הועזב..
באשר לוויד, נכון שהוא שיחק עם כאבים, אבל ספורטאים סוחבים דברים כאלה במשך שנים.
הוא שיחק את כל משחקי הפלייאוף תוך הצגת מספרים מצויינים והגנה אדירה, והוא הפסיד בסך הכל 13 משחקים בעונה הרגילה, כשחלק ניכר מהם למנוחה רגילה של גארבאז׳ סוף עונה. הוא שיחק את הפלייאוף באינטנסיביות מדהימה יחסית לבחור שחצי עולם מספיד לו את הקריירה חודש אחרי. פשוט הזוי. אני מבין את אלה שמדברים על כך שוויד אולי לא יוכל להחזיק בלונג-טרם, לא על השנה הקרובה. בשנה הקרובה הוא לא פחות מועד לפציעה מאשר כריס פול, שכל הקליפרס בנויה על הגב שלו, בניגוד להיט ודווין כמובן.

הסנט השני הוא שגולדן סטייט, אם תישאר בריאה (וזה אם גדול כמובן, קארי ובוגוט יכולים להיפצע מהליכה ברחוב) היא המועמדת הבכירה שלי לצאת מהמזרח. ההוספה של איגי סופר-דופר משמעותית, אוקלהומה הלכה אחורה, הספרס גמרו את הסוס לדעתי, לפחות לגבי הפלייאוף.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 7:17 pm 
Junior

צ'ונסי, ממזרח שמש ועד מבואו מהולל שם גולדן סטייט, אבל למיטב ידיעתי היא עדיין רוקדת ב"ים". (או בקיצור, גולדן סטייט היא במערב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 7:44 pm 
Junior

ט.ל.ח.
אפשר להבין שמדובר בטעות סופר מההמשך שמדבר על התאנד'ר והספרס..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 9:10 pm 
Junior

ושאפו על השימוש המדויק והנכון בביטוי ט.ל.ח. (לא "טעות לעולם חוזרת", במובן שמדובר בענין מצוי, אלא: "טעות, לעולם חוזר!" במובן של: במקרה של טעות ניתן בהחלט להשיב את המעוות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 9:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שאלה ראשונית לפני מי תתחרה במיאמי היא איך תיראה מיאמי. השאלה היא האם הם ישמרו את הקיים ויוסיפו עוד איזשהו גרוש חסר ללירה, כמו שעשו בשנתיים האחרונות, וזה עבד להם תוך גרימת די והותר דפיקות לב לאוהדיהם, או שיעשו איזשהו טרייד מהפכני.

הם אמרו מפורשות שניסו למצוא טרייד על מייק מילר לפני ששיחררו אותו. אני בכל אופן לא אתפלא אם הטרייד שאני מייחל לו על בוש יתגשם איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 10:15 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ראובן, בוא תגיד לי בבקשה.
את מי אתה רוצה תמורת בוש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 10:19 pm 
Junior

הלחפש טרייד על מייק מילר אומר כנראה שהם קיוו להשיג איזה בחירת סיבוב שני לפני שמשחררים אותו, שהרי השחרור נבע מהרצון לחיסכון כספי, שלא היה מתקיים במקרה טרייד. אלא אם במיאמי העזו לנסות לקבל שחקן על חוזה רוקי שצעיר ממילר ב-10 שנים ומהברכיים של מילר ב-20.

לא תתפלא אם בוש יועבר? זאת לדעתי אחת מההצהרות הכי לא קונצנזואליות אי פעם בפורום הזה.
זה כנראה יהיה חתיכת שוק לכל אוהד אחר בעולם מלבדך, שכן הדעה הרווחת היא שאין סיכוי שזה יקרה, מצד אף אחד מהצדדים:

- זה לא יבוא כמהלך חד צדדי של ריילי, משום שזאת שנת חוזה של השחקן הטוב בליגה. הוא לא יכול לעשות ניסויים עכשיו על מצב הרוח של לברון. טרייד על בוש חייב להיות בהסכמה של לברון ואריסון.

- אריסון לא יסכים למהלך חד צדדי גם אם לברון ייקרע מחר רצועות. הוא יחכה לתרנגולת שמטילה לו ביצים ירוקות גם שנתיים אם ייצטרך ויישמור אותה שמחה וטובת לבב.

- לברון לא יסכים לדבר כזה, כי הוא יודע שבוש יודע שמיאמי לא יכולה לעשות מהלך כזה ללא לברון. הוא לא יכול לתקוע לו כזאת סכין בגב מול כל העולם. היועצים שלו שנוגסים גם הם מהביצים הירוקות לא ייתנו לו לעשות עוד מהלך הורס תדמית שכזה. בוש ייצטרך לעשות דלונטה ווסט כדי שזה ייקרה.

- בוש לא יבוא פתאום אאוט-אוף-דה-בלו ויבקש טרייד, כי לא הוא הראה שום אינדיקציה לכך שהוא לא מרוצה מהמצב שהוא נכנס אליו ביודעין - של שחקן שלישי בטיבו, לצד שניים מהשחקנים הדומיננטיים בליגה, שהם גם כנראה החברים הכי טובים שלו. אם הוא יפרק את הקומביה הזה זה יקרה רק בקיץ הבא, בתור שחקן חופשי.

למרות שבתאכלס, מבחינה כלכלית, יכול להיות שעדיף לו לעבור קבוצה כבר הקיץ, כי כרגע המניות שלו לא בשמיים.
ההערכה אליו, לפחות בעולם הרחב שאולי לא משקף את הלך הרוחות בתוך תוככי המשרדים בקבוצות,
ירדה מאוד בשנה האחרונה. הוא כבר לא נתפס כמה שמוגדר שחקן פרנצ'ייז, אחד כזה שהופך קבוצה של 20 נצחונות לקבוצה של מאזן חיובי.
האינטרס הכלכלי שלו יהיה לצאת מהחוזה בקיץ הבא ולדרוש חוזה מקסימום לחמש שנים, ממיאמי או מקבוצה אחרת באמצעות סיין&טרייד עם מיאמי,
ואני לא חושב שהוא יקבל את זה בגיל 31 אחרי עוד עונה ככה-ככה כמו האחרונה.
אני חושב שהסיכוי הטוב ביותר שלו להנחית חוזה כזה בקיץ הבא, כנראה החוזה הגדול האחרון שלו לפני הגמלאות, יהיה דרך הוכחה שהוא כן שחקן פרנצ'ייז שהופך קבוצה ושווה מקסימום למקסימום,
ואני חושב שהסיכוי הטוב ביותר שלו להוכיח את זה יהיה במעמד כזה, כשחקן הראשון בפרנצ'ייז בקבוצה שבה הוא הגו-טו-גאי ומקבל את הבמה.
אבל כאמור, הוא לא יעשה זאת.. אולי כי הוא לא רוצה לחשוב כרגע על הנושא הכלכלי, ואולי כי הוא מאמין שהוא יכול לתת העונה במיאמי דברים אחרים מהשנה שעברה, שיהיו מספיקים למיאמי עצמה להחתים אותו למקסימום המבוקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 10:23 pm 
מנהל פורום

עמוס, רציתי את גארנט אבל אותו אני כבר לא אקבל. בלי הרבה מחשבה, אז מחשבון הטרייד של הNBA נותן את היברט ומהינמי, שזה נראה לי מצוין. בעיקרון - סנטר ברמה גבוהה ועוד משהו יהיה מצוין בעיני.

צ'ונסי, הכל טוב ויפה ומוסבר היטב, אבל אני דוגל בדעה שאם משהו הוא הדבר הנכון לעשות, אז זה לא מפתיע כשהוא קורה. כל מה שנתת הוא הסברים מצוינים למה זה לא יקרה, ומאוד יכול להיות שזה המצב. שים לב שלהבדיל מעמוס שרמז את זה לא כתבת בשום שלב "זה לא יקרה כי מבחינה מקצועית בוש הוא השחקן הכי טוב שמיאמי יכולים לקבל על העמדה שלו במשכורת שלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 10:24 pm 
Hall of Famer

יוסטון במערב
ברוקלין במזרח. כי אם לפרוחורוב יש 80 מיליון דולר לשלם מס מותרות (והכל כולל הכל אזור 180 מיליון דולר רק על משכורות שחקנים) מה זה עוד מיליון או שניים בשביל שיפוט אוהד בפלייאוף?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 10:34 pm 
Junior

וודאי שלא, אך זה רק בגלל שערך הטרייד שלו, שלדעתי, כפי שציינתי, לא בשיאו עכשיו בלשון המעטה.
לכן מיאמי לא יכולים לקבל עכשיו שחקן איכותי יותר ממנו בתפקיד שלו,
אז הוא כן הטוב ביותר שהם יכולים להחזיק עכשיו בעמדה שלו ובמשכורת הכמעט מקסימום שלו (20.5 בעונה הקרובה במקום 21.5 שיכל לקבל).

אינדיאנה לא יחליפו את היברט כדי לחטוף כדורעף ממיאמי במקום להחטיף לה..

אני לא מסכים איתך שזה הדבר הנכון לעשות, כי לדעתי הוא לא טוב או לא מקובל על אף אחד מהצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 10:41 pm 
מנהל פורום

הבאתי את היברט כתשובה לשאלה של עמוס מה הייתי רוצה לקבל. ברור לי שאינדיאנה לא יסכימו (אבל באותה מידה ברור לי שהיברט עדיף בהרבה על בוש גם במיאמי). אני לא מכיר מספיק שחקנים כדי לדעת מי מתאים מבחינות של ווינריות/קבוצתיות/לא הד קייס, אבל בעיקרון כל סנטר ריבאונדר טוב שהוא לא נגר מוחלט לדעתי יהיה אחלה, בייחוד כשבכלל המחיר של בוש מן הסתם יתלווה אליו עוד שחקן. כאמור, אני פנטזתי על בוש-גארנט (ואז אוהדי בוסטון כאן אמרו שזה אחלה טרייד לקבוצה שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 10:58 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נו, היברט אפשר להבין, עשה עונה מצויינת והוא צעיר (אם כי ממש לא להסכים - הוא לא יתן למיאמי חצי ממה שבוש נותן לה) אבל בוש-גארנט זה טרייד סופר סופר סופר מזעזע למיאמי. גארנט לא יכול לדעתי אפילו להחזיק מחצית של כדורסל ברמה גבוהה כרגע (יש סיבה שברוקלין החתימה את בלאץ'). בקשר ל"סתם סנטר ריבאונדר לא נגר" - בוא תיתן שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 11:13 pm 
Junior

ברור, כי גארנט על סף פרישה והיה ידוע שאיינג' רוצה להעביר אותו.
זה לא טרייד טוב למיאמי, כי היא הייתה משלמת מחיר כבד מדי, וההוכחה לכך זה השווי הנמוך בהרבה מבוש שאיינג' השיג על גארנט.

סנטר ריבאונדר טוב שהוא לא נגר מוחלט?
אני מוכן לעבור איתך על כל הליגה.

אטלנטה לא תעביר את הורפורד תמורת בוש.
ברוקלין " " " לופז " " .
על הילדים של בוסטון אי אפשר לבנות בקונטנדרית לעונה הבאה.
שארלוט הרגע החתימה את ג'פרסון. ביומבו נגר מוחלט.
שיקאגו לא תעביר את נואה.
קליבלנד רק החתימה את ביינום הפצוע התמידי. וראז'או פצוע 75% מכל עונה, כך שאפשר להגיד שהוא נגר מוחלט ברוב העונה.
דאלאס רק החתימה את דאלמברט, והוא די נגר מוחלט, וגם אחד שאם מיאמי באמת הייתה רוצה הייתה יכולה להשיג כבר מזמן. ברנדן רייט לא שחקן חמישייה לדאלאס, אז בטח לא למיאמי.
דנבר- ג'אוול מגי. מקווה שאתה לא רוצה.
דטרויט לא תתן את דראמונד, מונרו פחות שוט בלוקר מבוש, פחות אתלטי ופחות טוב לפתיחת הצבע באמצעות ג'אמפרים כפי שיידע אותנו זאק לואו (30%)
על בוגוט על רגל אחת מגולדן סטייט עדיף כריס בוש ביד על שתי רגליים.
על היברט דיסקסנו.
ג'ורדן נגר בן נגר.
ממפיס לא תתן את מארק גאסול, מינסוטה לא את פקוביץ', מילווקי לא את סאנדרס.
אנטוני דיוויס מחוץ לעסק,
הניקס לא ייתנו את טייסון צ'נדלר, התאנד'ר לא ייתנו את איבאקה, אורלנדו לא תתן את ווצ'ביץ'.
לפילי אין מה לתת, גורטאט מפיניקס לא מתאים לצורת המשחק.
אלדרידג' נייט.
מניח שאתה לא רוצה את ספליטר.
קאזינס לא, פייבורס לא, ואלנצ'יונאס לא.
אוקאפור לא קשור.
הלייקרס לא ייתנו את פאו ויעזרו לבנות שושלת, ולא יסכנו את החלום שלהם להביא את לברון או את כרמלו כפרס ניחומים בשביל כריס בוש.

נותרנו עם טרייד עם יוסטון על אשיק, שכביכול עושה בשכל מבחינת כל הצדדים, בטח ובטח מבחינת יוסטון שמחזיקה גם את הווארד. כל שנותר לך זה לקפוץ לבית של שרי אריסון ולשכנע אותה שתשכנע את אחיה טד שלברון לא באמת ייכעס כשייקחו לו את החבריקו, והוא יקבל את המהלך שמביא לו מפלצת ריבאונד ושומר בפוסט שיעזור לו להביא את האליפות הכי קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 11:40 pm 
Senior

ללא כל קשר לעובדה שזה טרייד שיחליש כנראה את מיאמי, למה גורטאט לא מתאים להם?
חוץ מזה, רשמת שם לפחות שתי קבוצות שישקלו בהחלט טרייד על בוש. דראמונד הוא כרגע מאוד גולמי, בהשוואה לבוש שהוא לא סופרסטאר אבל שחקן שנותן 17 ו-7 לפחות. מה שכן זה לא טרייד טוב למיאמי, כי דראמונד עוד רחוק מלמצות את הפוטנציאל שלו ומיאמי צריכה שחקנים מוכנים. אני בהחלט רואה את הבולס מוותרים על נואה בשביל שחקן שיהפוך את הרחבות לקצת פחות צפופות עבור דרק רוז. על דנג ובוזר ואולי עוד איזה בחירת סיבוב ראשון הם יוכלו להשיג סנטר סביר שישחק עם בוש חלק מהזמן.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ג' יולי 23, 2013 11:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2013 11:52 pm 
מנהל פורום

אגב, למה אוקאפור לא קשור? לא הזכרתי אותו כי אני רק מכיר את השם ומעולם לא ראיתי אותו משחק, אבל הפרופיל מאוד מתאים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 12:02 am 
Hall of Famer

רק רציתי להוסיף על נושא הת'רד, שאולי אני לא יודע מי תהיה האלטרנטיבה (גולדן סטייט? יוסטון? נטס?) אבל כן דבר אחד - מיאמי זכו באליפות, בראש ובראשונה בגלל לברון ואחריו וויד וכל זה, אבל גורם הכרחי גם אם לא מספק, אבל לגמרי לגמרי הכרחי היה כל הוטרנים האלה שקולעים מהשלוש ומרווחים ללברון את המשחק.
אז מילר כבר לא פה, ובאטייה ואלן לא נעשים צעירים יותר, ויכול להיות שבדיוק השנה תהיה השנה בה הם יפלו לגמרי (למשל, השני). בלי אף אחד מהשלושה, לדעתי הסיכויים של ההיט לקחת אליפות, שואפים לאפס. או במילים אחרות, הם צריכים לשאוף שלפחות אחד מהשניים שנותרו, ועדיף שניהם, יתנו בדיוק את מה שהם נתנו עד היום.
מה הסיכויים לזה? לא יודע, אבל בהחלט רחוק מלהיות אבסולוטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 12:06 am 
Junior

למה לא קאנטר + ראש?

בוזר נחשב, לא לגמרי בצדק, כחוזה רעיל כך שיצטרכו לספוג חוזה כבד במקומו. לא בטוח שיש לו ערך חיובי בטרייד
דנג+הבחירה של שארלוט זו אחל'ה חבילה.
אבל אני לא רואה את תיבס מוותר על נואה. הוא מייצג את הבולס יותר מאשר דנג או רוז והוביל אותם בפלייאוף כששני האחרים היו בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 12:55 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
אגב, למה אוקאפור לא קשור? לא הזכרתי אותו כי אני רק מכיר את השם ומעולם לא ראיתי אותו משחק, אבל הפרופיל מאוד מתאים לדעתי.

למה באמת לא אוקפור (+ שחקן תורם נוסף, נגיד וובסטר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 1:46 am 
Freshman

שתי שאלות לגבי אינדיאנה:
א. גריינג'ר יפתח את העונה? הפציעה שהיתה לו אמורה להשפיע (לרעה) על תפקודו העונה?
ב. גריינג'ר הסכים (/ווגל טען) לעלות מהספסל?

אם התשובות הן כן, לא וכן, אינדיאנה תהיה מאוד מאוד מסוכנת העונה, ועלולה אפילו לאיים על האליפות אם ג'ורג' ו/או היברט ו/או סטיבנסון יקחו עוד צעד קדימה.

החמישיה שלהם (היל-סטיבנסון-ג'ורג'-ווסט-היברט) היתה החמישיה הטובה ביותר בעונה הסדירה מבחינת +-, החסרון שלהם היה ספסל קצר וחלש להחריד עם 2 באסטים יחסיים (אוגוסטין וגרין).

השנה מחכים על הספסל:
גארדים:
- סי ג'יי ווטסון: אחלה של רכז שני שיספק קליעה מבחוץ והגנה, יכול לשחק גם עם היל
- אורלנדו ג'ונסן: ווינג חזק שאמור לספק במקרה הרע הגנה וקליעה מבחוץ. הראה קצת ניצוצות בכמויות מזעריות של דקות, הבנתי שמאוד בונים עליו באינדיאנה, ומקווים שהוא יתפתח גם לסקורר יעיל.
- דונאלד סלואן: רכז שלישי. ראיתי אותו קצת בסאמר ליג, שחקן מאוד חזק ואינטנסיבי. אחלה של רכז שלישי.
- בן האנסבורו

פורוורדים:
- דני גריינג'ר: אם כשיר, יתחרה (אולי הפייבוריט) לשחקן השישי של העונה. אני מצפה שהוא ישחק המון דקות בעמדה 4 ליד ג'ורג.
- כריס קופלנד: היה מאוד יעיל שנה שעברה בדקות מועטות בניקס (22 נקודות ל36 דקות, 42% משלוש), הגנתית הוא שחקן די הורס. אבל מוסיף אחלה יכולת התקפית בתור סטרטץ' 4.
- ג'ראלד גרין: לפני שנתיים היה אחת מהפתעות העונה בנטס. עדיין ווינג אתלטי מאוד.
- סאם יאנג: עוד ווינג למקרה של פציעה. שחקן הגנה לא רע.
- סולומון היל

סנטרים:
- יאן מהימני: אתלט שמסיים לא רע מתחת לסל. אינדיאנה צריכה לקוות שהיברט לא ייפצע ויוכל להחזיק 35-38 דקות כל משחק. זוהי נקודת התורפה העיקרית שלהם לפי דעתי.
- מיילס פלאמלי: גבוה אתלטי שלא נוראי. לא אמור לתרום יותר מפאולים, אבל לפחות לא יזיק יותר מדי.

אם אני אינדי אני מנסה בכל הכוח להשיג את אשיק, ואם זה לא מצליח - מנסה להחתים את ברנדון רייט, קמבי, קניון מארטין או אודן. אם לא זה, אז לפחות להתחזק באיזה קוואמי בראון או תאביט.

אולי אפילו הייתי הולך על איזה טרייד של גריינג'ר תמורת ווראג'או. תלוי איך גריינג'ר יתחבר לשאר הקבוצה כשהוא כבר לא הכוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 2:02 am 
Hall of Famer

אשיק? לא יכול לשחק עם היברט, בדיוק כפי שהוא לא יכול לשחק עם האוורד. כלומר, אחלה כבק-אפ והכל, אבל אני מניח שהוא רוצה יותר מזה.
קוואמי בראון ותאביט זו לא התחזקות, אלא יותר התחלשות.

ברנדון רייט או קניון מרטין - בהחלט יכול להיות נחמד. ובעיקרון אני מסכים שלקבוצה לא היה מזיק עוד סנטר סביר כבק-אפ, במקום מהינמי שהוא לא משהו (ולא, הוא לא מסיים לא רע מתחת לסל. הוא או "מסיים רע" או "לא מסיים")

גריינג'ר תמורת ורז'או? ממש לא. הברזילאי פציע אף הוא, ואף פעם לא היה הכוכב שגריינג'ר הוא.

בכל מקרה, בהחלט קונטנדרית מובהקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 6:22 am 
Sophomore

סולומון היל יהיה לדעתי חשוב בדיוק כמו ג'ונסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:57 am 
Junior

Chauncey כתב:
כל שנותר לך זה לקפוץ לבית של שרי אריסון ולשכנע אותה שתשכנע את אחיה טד

טד המנוח היה אביה. אחיה הוא מיקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא