סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 10:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
העונה של מכבי גמורה
האליפות המקומית תהיה בונוס נחמד, אבל בונוס שלא נספר ביורוליג, ולא תורם למטרות של מכבי לטווח הקצר או הארוך
לא תורם להכנסות, לא תורם לחזק את המותג. כמו שהמותג לא נחלש באובדן האליפויות המקומיות הוא גם לא יתחזק מאליפות מקומית
בקיצור עונה גמורה, גמורה, גמורה

מה הלאה?

קצוות פתוחים וירושות
1) פארמר היה חתום לשנתיים שנגמרות בסוף העונה הזו בניגוד לסיפורים אני מאמין שפארמר יקבל כל דולר שמגיע לו בחוזה בניקוי מה שהוא מצליח להשתכר בעצמו וזה אולי מסביר את זה שהוא סירב להצעה לא קטנה של הפועל
2) רוצ'סטי, היה חתום לשנתיים שנגמרות עכשיו
3) ווימס בטח יעלה כסף אבל פחות מהחוזה המקורי שלו, לא הייתי סופר אותו בתור קצה פתוח או ירושה
אלה שלושת החוזים הפחות בעייתים שיסגרו בעלות לא גדולה בקיץ, עכשיו לחוזים המסובכים יותר
5) צירבס חוזר למכבי, מה עושים איתו?
6) סמית' מה עושים איתו?
7) מילר, אם לא מגיע להחלמה מהירה ומוחלטת, מה עושים?
8) ישראלים אם יש תובנה אחת ברורה ומשותפת לכל הקבוצות ששיחקו השנה באירופה, היא שאין ישראלים שיכולים להיות פקטור ברמות הגבוהות של אירופה. פשוט אין. אי לכך ובהתאם לזאת מכבי תבחר את הישראלים ככה שישלימו את הזרים. מצד שני זאת פאקינג מכבי, אי אפשר לדעת איך עובד ההגיון שלהם.

אז דיברנו על ניקוי שולחן, ועל הסגל ישראלי, בואו נדבר על:

צוות רפואי ופרא רפואי
למרות ההגנה שראי מעניק לאחרונה לצוות הרפואי, אני חושב שהוא שוב פישל, לא באותם מימדים כמו קודם אבל החזרה המוקדמת של מילר, ניהול הפציעה של צירבס, ניהול הדקות של סמית' ועכשיו העימות עם גואדלוק, מעיד על משהו מסריח שם. הייתי לוקח יועץ רציני לרפואת ספורט ובונה את הצוות מחדש, ממאמן הכושר עבור דרך הפיסיותארפיסט ועד לרופא.

צוות מקצועי
למכבי למרות ההדלפות לעיתונות לפני כמה שבועות אין מנהל מקצועי עם סמכויות, בחישת הכל בכל ממשיכה תוך החלפת כותרות וכיבוס מונחים.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 38286.html
הלינק למעלה מספר חלק מהסיפור
חייב מנהל מקצועי, אם הייתי אוהד מכבי הייתי מקווה שהסיבה שניקולה לא מקבל סמכויות זה בגלל שברגעים אלה ממש יושבים מנהלי מכבי עם ג'נרל מנג'ר פוטנציאלי עם ניסיון מוכח ברמות הגבוהות של היורוליג. אני נוטה להאמין שהסיבה שהוא לא מקבל תקציב ומתחיל לעבוד על העונה הבאה היא בגלל שהבעלים עדיין מושכים לכיוונים מנוגדים ולא מסוגלים להחליט על תקציב לשנה הבאה ואולי גם לא להחליט האם זה ניקולה או מישהו אחר.
כדי שלאוהד שפוי של מכבי יהיה שביב של תקווה לעתיד טוב יותר בעונת 17/18 הוא חייב לראות עכשיו מנהל מקצועי שמקבל תקציב ומתחיל לעבוד, ושאותו מנהל יביא איתו את הסקאוטר שלו ואת העוזר שלו ורצוי מאוד שהמנהל הזה
לא
יהיה
ישראלי

אסרטגיה שיווקית.
אתה לא יכול למכור את אותו מוצר שהתפוצץ בפנים של הרוכשים רק לפני כמה חודשים. רוצה לומר. החתמות נוצצות עכשיו, ורמז לאיזה גאון כדורסל ישראלי שיגיע לתקן הכל. זהו זה כבר לא יעבוד.
הם התחילו את השיווק בכיוון הנכון לפני כמה שבועות כשהודיעו שהסמכויות המקצועיות יוצאו מידי הבעלים ויועברו בלעדית למנהל מקצועי אחד כל יכול, אבל הנה זה מתחיל להסדק.
האסטרטגיה חייבת להיות הודאה באשמה, וגיבוי ההודאה בפעולה מידית של מנהל מקצועי רציני (רמז: לא ניקולה)

תקציב
לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהעונה הזו היא עונה גרעונית ובהכירנו את הבעלים של מכבי, הם שונאים להביא כסף מהבית וכנראה לא יעשו את זה שוב, אז כנראה שנראה תקציב שהוא בערך 66% מהקודם ובתוכו יהיה גם החזר הלוואות בעלים או משהו כזה

בקיצור נקודת הפתיחה של מכבי לעונת 17/18 לא משהו בכלל, הדבר היחיד שיכול לשנות את זה, זה בעלים חדשים, סטייל גולדהאר או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 11:31 pm 
Hall of Famer

אני לא לחלוטין מסכים לגבי הישראלים .
לא חושב שמכבי נפלה השנה בגלל הישראלים .
אם מרכזים מאמץ בגזרה זו ( מה שמכבי וירושלים נוהגות שלא לעשות ) אז אפשר להתחזק בשחקנים כמו דאוסן , משעור והאוול - שיכולים לטעמי בהחלט להיות שחקני רוטציה סבירים ברמות הבינוניות של היורוליג או הגבוהות של היורוקאפ ( לשם ריאלי שהקבוצות הללו צריכות לכוון ) .
סתם לדוגמא , לדעתי עמדה 5 עם אייברסון , האוול ושגב זה בסדר גמור עבור מכבי ( בטח במצבה הנוכחי התקציבי-תדמיתי , כפי שאוריאל תיאר יפה ) , ועוד יש להתחשב בעובדה שזו עמדה עם השקעה נמוכה וזר בודד ( קרי , האיכות בעמדות האחרות אמור להיות טוב יותר ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 11:38 pm 
מנהל פורום

אני דווקא חושב שאנחנו מסכימים.
יש ישראלים על המדף שיכולים לשנות את הקבוצה, אבל אתה לא בונה את הקבוצה סביבם אלא אם קוראים להם אלכס טיוס וגם זה לא בטוח
שחקנים משלימים מאוד חשובים, קלי מקארת'י הוא דוגמא קיצונית, אבל דוגמא
כן משעור במקום לנדסברג זה מעולה, בתנאי שהזר על העמדה שלו הוא שלשן מדופלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 1:07 am 
Junior

אוריאל, אני מניח שהחלפת אותי עם קודי בתרד על יול״ב Vs פיב״א או שאני חסר מודעות עצמית בטירוף כי לא הבנתי איך אני מזכיר ואפילו בקצת את אבימאל.

מצד שני אני לא יכול להתכחש לעניין שאני לא צופה עתיד טוב יותר למכבי בטווח הנראה לעין.
עושה רושם שהם לא באמת לומדים מטעויות או שהם לא ממש יודעים מה לעשות.
כל הדברים שכתבת מאוד נכונים אבל אתה באמת רואה את מכבי מחליפה בבום את המחלקה הרפואית שלה?! אתה רואה אותה מביאה מאמן כושר נורמלי ולא רק אחד, שכמו ווציץ׳, עושה רושם שהוא על תקן פיצוי על העבר?!

גם מנהל מקצועי אני לא בטוח שצריך. לא יודע כמה הכדורסל האירופאי צריך/מוכן לזה.
מה שכן צריך זה מאמן שיקבל יד חופשית בבניית הקבוצה (במסגרת התקציב) בצלמו ובדעתו (אהמ טקיניירי).
ההנהלה יכולה לשים וטו אם השחקן לא תואם את רוח המועדון מבחינתם וכדו׳ אבל לא מעבר.

אבל כמו שאומר ליאור שליין, היות וכל זה לא יקרה אז מכבי תמשיך בצורה שהיא כבר כמה שנים טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 2:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יכלתי להגיד את זה יותר טוב.
הטרויקה נשארת, הצוות הרפואי וצוות הכושר נשארים, שיטת הניהול נשארת אותו דבר, והרוח כמו שאמר פדרמן זה "נכשלנו אבל זה בסדר".
בקיצור, אם ננכה את הסיכוי הנמוך לפגיעה בנוסח רייס-היקמן, זה ייראה אותו דבר. כל עוד הטרויקה נשארת עם הצוות שמסביב ושיטת הניהול שכל כך הוכיחה את עצמה, חבל לנתח יותר מדי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 8:20 am 
Hall of Famer

לא יקרה כלום כי אין כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 10:46 am 
Sophomore

המשפט של אורן מתאר הכי טוב את מה שיקרה. אין ממש למה לצפות וברור שמה שהיה (או יותר נכון לא היה) הוא שיהיה. פדרמן רוצה גם להוריד את התקציב משמעותית, גם להביא מאמן רציני, גם להשאיר את גאודלוק (שהאופציה עליו בחוזה עולה 2 מיליון דולר), גם להביא רכז רציני וגם סנטר רציני, וכל זה בזמן שעדיין הוא צריך לשלם את החוזים של שחקנים מיותרים דוגמת מקל/אוחיון (אחד מהם מיותר), לנדסברג (לא עזר וכבר לא יעזור ביורוליג), דווין סמית' ומאיק צירבס. בקיצור - צפוי להיות שמח בקיץ (במריבות בין הבעלים ובשמות מפוצצים שלא יגיעו) והרבה פחות שמח בחורף.
אני מניח שיזכירו בקיץ שמות של מאמני על אבל בסופו של דבר נקבל את בגאצקיס או את אחיו התאום הקרואטי. מכבי חייבת מאמן טוב שלא יאמר כל בוקר "מודה אני" על כך שהוא במכבי וברור לכולם שאחד כזה לא יגיע - הוא יהיה יקר מדי וידרוש סמכויות אמיתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 12:03 pm 
Junior

לא מסכים שלא יהיה כלום. יהיה לחץ גדול לבנות קבוצה חזקה יותר. המפתח לדעתי הוא צמצום הסגל (התחילו את העונה עם 15 שחקנים בכירים) שיחסוך קצת כסף, הגדלת ההשקעה במאמן, וניסיון להשתחרר מכמה שיותר חוזים (לדעתי מכבי לא רעה בתחום הזה).
אני מעריך שבסוף בלאט יגיע, מקל או אוחיון ישוחררו, שאר הסגל הישראלי יישאר, יגיע ישראלי בכיר (דוסון או טיוס) ויחד עם 7 זרים (גאודלוק היחיד שיישאר) ירכיבו סגל של 12 שחקנים (יורוליג או לא - זה דיון נפרד), כשהמטרה לא תהיה פיינל פור אלא פיינל אייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 12:06 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה את הטרויקה ובלאט מסכימים על אופי וצורת ההתנהלות ביניהם - בלאט לא יסכים לצורת העבודה שהייתה בתקופתו, והטרויקה לא יסכימו לשום דבר אחר - ולא רואה את מכבי משלמת לבלאט את הסכומים שבוודאי ידרוש או משהו בסדר הגודל שיוכל לקבל במקום אחר. לכן נראה לי לא מציאותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 12:07 pm 
Hall of Famer

בעיני אם יש משהו שהטרויקה יודעת לעשות מצוין זה שיווק ולכן אני חושב שהמהלכים שהיא תעשה בקיץ כן יהיו כאלו שיקבלו גב מהקהל ויגרמו למנויים להימכר בקצב נסבל פחות או יותר, אני כן חושב שיביאו או יעשו ניסיון מאוד רציני להביא את בלאט, ואם לא הוא אז טרינקיירי או מאמן בכיר אחר (לכל הפחות-מישהו שנתפס כבכיר וישכנע את הקהל לקנות מנויים). אני די בטוח שהם מבינים שהחתמה של שמות נוצצים בגזרת השחקנים בלי גיבוי מרשים בעמדת המאמן תשאיר את האוהדים סקפטיים ואת הארנקים סגורים ולכן אנחנו נראה מהלכים קצת שונים השנה. מצד שני, הטרויקה גם הוכיחה מעל לכל ספק שהיא לא יכולה שלא להתערב בניהול המקצועי של הקבוצה ושהיא לא מסוגל לשמור על צוות רפואי מספיק טוב ולכן הסבירות היא שלא נראה שיפור משמעותי ממה שראינו בשנתיים האחרונות, יהיה סגל שנבנה טלאי על טלאי כשכל חבר הנהלה מקבל זר אחד להביא לפחות ואין שום התאמה בתוך הסגל, מה שאומר שמי שלא יהיה המאמן יצטרך לחולל ניסים כדי להגיע לעונה אירופית סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 12:11 pm 
Sophomore

אני יודע שיהיה מגוחך לכתוב את מה שאני הולך לכתוב אבל אומר זאת בכל מקרה,
אני חושב שמכבי לא צריכה לשחרר יותר מדי משחקני הסגל.
יש פה בסיס טוב וצעיר שיכול להיות בסיס לא רע לקבוצה.
יש לשחרר את לנדסברג בגזרת הישראלים.
להחתים את משעור זה ההחתמה הישראלית הראשונה לטמעי עוד לפני דאוסן.
אחרי זה מאמן. כן כזה שיודע לאמן ולדבר אנגלית באותו זמן.
יש לחזק ב3 עמדות. 1,3,5.
מחליף את כל הצוות הרפואי, הביתה ויפה שעה אחת קודם. גם את רגבפאנן מוריד לעמדת מגיש קפה עם חלב סויה של אבי קובלסקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 12:30 pm 
Sophomore

הבעיה היא שאני לא רואה איך מה שאתם מתארים קורה בתקציב המקוצץ שיהיה למכבי בעונה הבאה. להביא מאמן רציני זה סיפור של מיליון יורו לעונה (במקרה של בלאט זה בא עם מיסוי של ישראלי). מעבר לכך, כל מאמן רציני ידרוש סמכויות נורמליות של מאמן, מה שהוא לעולם לא יקבל במכבי. לגבי התקציב - מעבר למאמן יקר מאוד תזכרו שהאופציה על גאודלוק היא של 2 מיליון דולר (ואם לא במכבי הוא יקבל את זה במקום אחר) ושעדיין צריך לשלם לשחקנים מיותרים כמו מקל/אוחיון (אחד מהם מיותר), לנדסברג, סמית' וצירבס. תוסיפו לזה מיליון דולר לפחות על רכז טוב ועל סנטר איכותי ותקבלו משוואה שפשוט לא יכולה להסתדר.
אז מה יקרה?
התקציב יקוצץ בכל מקרה, כי גם אם הבעלים יביאו מהבית הרבה כסף כמו בקיץ האחרון (והם כבר הצהירו שלא יעשו את זה) עדיין אחרי העונה האחרונה ההכנסות ירדו בוודאות (מנויים, ספונסרים, זכויות שידור וחסויות). לא יצליחו להביא אף מאמן בכיר ויסתפקו באיזה מאמן דרג שני באירופה (או דן שמיר / צביקה שרף) ויכפו עליו סגל בינוני עם גאודלוק ועוד איזה "כוכב" כדי לקשט אותו. בקיצור - מה שהיה הוא שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 12:38 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
הבעיה היא שאני לא רואה איך מה שאתם מתארים קורה בתקציב המקוצץ שיהיה למכבי בעונה הבאה. להביא מאמן רציני זה סיפור של מיליון יורו לעונה (במקרה של בלאט זה בא עם מיסוי של ישראלי). מעבר לכך, כל מאמן רציני ידרוש סמכויות נורמליות של מאמן, מה שהוא לעולם לא יקבל במכבי. לגבי התקציב - מעבר למאמן יקר מאוד תזכרו שהאופציה על גאודלוק היא של 2 מיליון דולר (ואם לא במכבי הוא יקבל את זה במקום אחר) ושעדיין צריך לשלם לשחקנים מיותרים כמו מקל/אוחיון (אחד מהם מיותר), לנדסברג, סמית' וצירבס. תוסיפו לזה מיליון דולר לפחות על רכז טוב ועל סנטר איכותי ותקבלו משוואה שפשוט לא יכולה להסתדר.
אז מה יקרה?
התקציב יקוצץ בכל מקרה, כי גם אם הבעלים יביאו מהבית הרבה כסף כמו בקיץ האחרון (והם כבר הצהירו שלא יעשו את זה) עדיין אחרי העונה האחרונה ההכנסות ירדו בוודאות (מנויים, ספונסרים, זכויות שידור וחסויות). לא יצליחו להביא אף מאמן בכיר ויסתפקו באיזה מאמן דרג שני באירופה (או דן שמיר / צביקה שרף) ויכפו עליו סגל בינוני עם גאודלוק ועוד איזה "כוכב" כדי לקשט אותו. בקיצור - מה שהיה הוא שיהיה.

אני חושב שאתה טועה. לפחות מבחינה העטיפה השיווקית מכבי לא תעשה את מה שהיא עשתה בשנה שעברה, כי זה יפגע בה ברמה השיווקית, האוהדים לא יקנו את זה, ומכבי כבר הוכיחה שלפחות ברמה השיווקית, היא עושה בקיץ מהלכים חכמים שגורמים לאוהדים לפתוח את הארנק. אני חושב שאנחנו כן נראה שינוי כיוון בקיץ עם יותר השקעה בעמדת המאמן, זה כמובן יגרור אחריו קבוצה יותר אפורה מבחינת שחקנים, לא יביאו כל מיני גאודלוקים, ווימסים ופארמרים וילכו על שמות יותר צנועים (שזה לא בהכרח רע לטעמי). כמובן שכל עוד לא נותנים למאמן להרכיב קבוצה בצלמו וכל איש הנהלה חייב להביא את השחקן שלו שרק הוא שמע עליו ושהולך להיות הנייט האפמן/ניקולה וויצ'יץ'/אנתוני פארקר/טייריס רייס הבא, הסגל ימשיך להיות שמיכת טלאים מתפרקת שלא מתחברת לשום דבר . תוסיפו לזה צוות רפואי גרוע ואנחנו כנראה לא נראה שינוי גדול בתוצאה הסופית, אבל לפחות מבחינת הנראות כלפי חוץ, אני חושב שהקיץ הזה יתנהג בצורה שונה מהקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 12:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
אז מה יקרה?

אני בספק גדול מאוד שצירבס עוד ילבש אי פעם צהוב (רגע בעצם מה צבע הגופיה של באיירן?) ע"ע שחקני עבר מאכזבים שהושאלו כמו פלאניניץ׳ ומצ׳באן.
לגבי לנדסברג, הוא מסיים חוזה ואני אישית אשמח מאוד אם י-ם יבזבזו עליו כסף. אם מישהו עוד חושב שהוא אי פעם יתרום למכבי ביורוליג, שיראה שוב את משחק השיא שלו בשבוע שעבר מול אולימפיאקוס.
למכבי תהיה התלבטות גדולה לגבי את מי מהרכזים הישראלים להשאיר. מצד אחד אוחיון בירידה ובליגה מקל תורם הרבה יותר ממנו אבל מצד שני יוגב לטעמי יותר מתאים להיות רכז מחליף ביורוליג מגל (2 חטיפות בלבד כל העונה). אבל רוב הסיכויים שהאימפוטנטים בהנהלה ישאירו את שניהם מהפחד שאחד מהם ינצח אותם בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 1:32 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני בספק גדול מאוד שצירבס עוד ילבש אי פעם צהוב (רגע בעצם מה צבע הגופיה של באיירן?) ע"ע שחקני עבר מאכזבים שהושאלו כמו פלאניניץ׳ ומצ׳באן.
לגבי לנדסברג, הוא מסיים חוזה ואני אישית אשמח מאוד אם י-ם יבזבזו עליו כסף. אם מישהו עוד חושב שהוא אי פעם יתרום למכבי ביורוליג, שיראה שוב את משחק השיא שלו בשבוע שעבר מול אולימפיאקוס.
למכבי תהיה התלבטות גדולה לגבי את מי מהרכזים הישראלים להשאיר. מצד אחד אוחיון בירידה ובליגה מקל תורם הרבה יותר ממנו אבל מצד שני יוגב לטעמי יותר מתאים להיות רכז מחליף ביורוליג מגל (2 חטיפות בלבד כל העונה). אבל רוב הסיכויים שהאימפוטנטים בהנהלה ישאירו את שניהם מהפחד שאחד מהם ינצח אותם בליגה.

לפי מה שרשום פה ללנדסברג יש עונה עונה בחוזה מעבר לנוכחית:
http://sports.walla.co.il/item/2847886

לגבי הרכזים הישראלים - מסכים איתך שהם יחששו שמי שישוחרר ילך לירושלים, אבל אני לא רואה מצב שאין רכז זר מוביל, מה שאומר שהם יהיו רכז שני ושלישי, כלומר אחד לגמרי מיותר. יהיה מעניין בגזרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 1:35 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא רואה את הטרויקה ובלאט מסכימים על אופי וצורת ההתנהלות ביניהם - בלאט לא יסכים לצורת העבודה שהייתה בתקופתו, והטרויקה לא יסכימו לשום דבר אחר - ולא רואה את מכבי משלמת לבלאט את הסכומים שבוודאי ידרוש או משהו בסדר הגודל שיוכל לקבל במקום אחר. לכן נראה לי לא מציאותי.

מה שאתה אומר הוא במצב שבו גם בלאט וגם מכבי יחשבו שיש להם הרבה אופציות אחרות ולכן יכולים לבוא בדרישות. לדעתי סיכוי סביר שבסוף השנה שני הצדדים יהיו במצב שיש להם מעט מאד אלטרנטיבות אחרות, האלה כמובן אם הם ישכילו להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 08, 2017 2:16 pm 
Hall of Famer

מכבי תשחרר את אוחיון או מקל ותביא רכז זר איכותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 4:29 pm 
Hall of Famer

אני חייב להגיד שאני אוהב את הכתבות האלו בוואלה על העונה הבאה של מכבי, בדרך כלל אתה מקבל בכל שבוע גירסה שונה של מה התכניות לשנה הבאה כך שיש אפשרות סבירה שלפחות בכתבה אחת יצא שהם צדקו בול. והשבוע בכתבה:

* בפינה האהובה "הבעלים לא מוכנים להכניס את היד לכיס": גאודלוק לא ישאר אלא אם כן יסכים לקיצוץ רציני בשכר.
* בפינה המסורתית "דברים שאנחנו מדווחים עליהם כל שבוע ולא הולכים לקרות": המועמדים לעמדת המאמן הם שאראס, טרינקיירי ובלאט.
* בפינתנו "מה חדש השבוע בכתבה על מכבי": לא יחתימו שחקנים עד שלא יהיה מאמן, כלקח מהעונה שעברה.
* ועוד בפינה: "דברים שאנחנו מדווחים עליהם בכל שבוע ולא הולכים לקרות": מכבי רוצה את טייריס רייס, סילבן לנדסברג מאוכזב ממעמדו בקבוצה ושוקל לעזוב.

http://sports.walla.co.il/item/3049386

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 5:13 pm 
Hall of Famer

לגבי מקל ואוחיון - אני עוד לא סגור שמי מהשניים יעזוב, אבל אם מישהו יעזוב לדעתי זה אוחיון. זה גם שיקול כלכלי וגם בריאותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 5:29 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי מקל ואוחיון - אני עוד לא סגור שמי מהשניים יעזוב, אבל אם מישהו יעזוב לדעתי זה אוחיון. זה גם שיקול כלכלי וגם בריאותי.

\
מסכים וגם הוא מסיים חוזה להבדיל ממקל .
דווין סמית חתום גם לעונה הבאה????(1.2 מיליון דולר נטו הוא קיבל העונה!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 5:32 pm 
Junior

צריך מאמן יותר טוב, ניהול משחק ענייני, יותר ביטחון עצמי - לזרוק כשצריך לזרוק, קבלת החלטות יותר טובה בכל הדרגים, אצל השחקנים, אצל המאמן וההנהלה. צריכים לנסות לקחת את האליפות בארץ, עם כל הכבוד לאירופה זה הלחם והחמאה והבסיס להרבה מההצלחות והביטחון. ובקיץ להחליט בצורה עניינית, להשאיר את מי שטוב או שמאמינים בו, לשחרר את היתר ולהחתים שחקנים עם יחס אגו-יכולת לטובת היכולת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 5:40 pm 
Hall of Famer

ובקיצור, צריך מנהלים טובים, מאמן טוב, ושחקנים טובים.
לפחות שניים מהשלושה לא יקרו. אולי כל השלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 5:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
21 הודעות ואף אחד לא מאזכרת את המילה "שיריון".

אבל מה שנכון, ממה שנאמר בשבועות האחרונים נראה שהקשר שבו צריך לדבר על זה הוא לא "מה זה משנה מה יהיה, ממילא מכבי משוריינת" אלא "עוד עונה-שתיים כזו והשיריון לגמרי בסכנה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 5:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
21 הודעות ואף אחד לא מאזכרת את המילה "שיריון".

אבל מה שנכון, ממה שנאמר בשבועות האחרונים נראה שהקשר שבו צריך לדבר על זה הוא לא "מה זה משנה מה יהיה, ממילא מכבי משוריינת" אלא "עוד עונה-שתיים כזו והשיריון לגמרי בסכנה".

בשביל זה יש לנו אותך.
והסר דאגה מלבך, אם מילאנו עדיין משוריינת, היורוליג לא יוותר על מכבי בכזו קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2017 9:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אולי גם את מילאנו לא ישריינו. ואולי אני סתם נתלה בתקוות שוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה