סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 5:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שלום לכולם, אני חובב כדורסל עכברי משהו אשר עוקב אחרי הנעשה בעולם הכדורסל וגם נכנס לפורום מדי פעם בשנים האחרונות.

חשבתי שיכול להיות מעניין דווקא עכשיו להיכנס לראש של הג'נרל מנג'רים ברחבי הליגה ולנסות להעריך את מה הווקטורים שאליהן ינסו קבוצות ללכת שנה הבאה, רגע לפני הדראפט וכאשר כבר די ברור איך אפשר להגדיר את הווקטור כמעט של כל קבוצות הליגה בסוף העונה הנוכחית (מה שהיה פחות ברור לפני הכניסה חצאי הגמר) למעט קליבלנד וג"ס שבמידה ולא יגיעו לגמר עשויות להיערך מחדש. אתחיל עם שתי קבוצות הצמרת של הבית האטלנטי. אח"כ אעבור להוקס ולסיסקרס. את הניקס אין טעם לנסות להבין כרגע כנראה.

בוסטון סלטיקס-

אז מה היה לנו- עם מאזן 53-29 פלייאוף שעומד כבר עכשיו בצפיות בסה"כ ועלייה מטאורית של הכוכב שלהם, העתיד נראה וורוד.
מבין כל הקבוצות בליגה, נראה כי בבוסטון יכולים לחוש את שביעות הרצון הגדולה ביותר מהעונה הזו. ההישגים הנוכחיים, הן בעונה והן באופי שהקבוצה מראה בפלייאוף הן מעל הציפיות, ועם סגל שכולל שני כוכבים בשיא הקריירה, צוות מסייע צעיר ומוכשר, מאמן מוערך, אופי (גם אם מלוכלך משהו) וגיבוש קבוצתי, ועם המון אופציות לעתיד, בבוסטון יכולים לחשוב איך הם ממקמים את עצמם בזינוק לקרוא תיגר בשנים הבאות על הגדולות ביותר בשנים הבאות.

מחזיקים בחוזה לעונה הקרובה- תומאס, הורופורד, בראדלי, קראודר, סמארט, רוזייר, בראון, זלר, ג'קסון, מיקי.
מסיימים חוזה- אוליניק, ג'ונסון, גרין, ג'רבקו, יאנג.

נכסים עתידיים לעונה הקרובה- בחירה מס' 1 בדראפט הקרוב, עוד שלוש בחירות סיבוב שני, אנטה ז'יז'יץ'.

לכדור הבדולח-

הדילמה הגדולה של הסלטיקס היא האם ללכת בכל הכוח על ההווה או לבנות במקביל את העתיד. איינג' הוכיח את עצמו כג'נרל מנג'ר ולכן הצפי מבחינתי שהוא יקח את השחקן הכי טוב עם הפוטנציאל הכי גדול בבחירה הראשונה ככוכב העתיד של המועדון, ולא יעשה טרייד, בטח כשיש לו אפשרות להחתים כוכב בהחתמה חופשית. מנגד, השחקן הזה יהיה כנראה רכז (בול, פולטס) ותומאס מוכיח את עצמו ככזה שקורץ מחומר של הגדולים ביותר, וקשה להאמין שאיינג' יוותר עליו. מבחינת השוק החופשי, ההחתמה המתבקשת היא של גורדון הייוארד, שחקן שנראה תפור על הסלטיקס, ולא נראה סביר שבבוסטון יוותרו על ז'יז'יץ' הצעיר, בטח לאור הקו הקדמי חסר הסייז ובעיות הריבאונד. ההנחה שלי היא שאוליניק שמזוהה עם המועדון יישאר, אא"כ יקבל הצעת חוזה ממופרך מקבוצה אחרת, וג'ונסון יעזוב כמובן. מניח שלא יתאמצו יותר מדי להשאיר את
לאור כל זאת, מתבקש שסלטיקס יעשו טרייד על שחקן קו אחורי כדי להתחזק בפאוור מתאים. הקו האחורי של בוסטון מורכב מחבורה קשוחה ומלוכדת שמחפה היטב על הבעיות ההגנתיות של איזייאה. לכן הסלטיקס יישאפו להשאיר את רובו, וודאי אם יחתימו את הייווארד שההגנה היא לא בטופ. מבט על החוזים גורם לי להמר שאייברי בראדלי יימצא את עצמו בקבוצה אחרת בטרייד שיכלול גם בחירות דראפט מהדראפט הנוכחי או הקודם. החוזה שלו מסתיים בקיץ הבא וקרוב לוודאי שהסלטיקס לא יוכלו לעמוד בדרישות שלו, בניגוד לרוזייר, סמארט, בראון וקראודר. יכול להיות שהם יבחרו להעביר אחד מאלה איתו כדי למנוע מרמור מיותר.

סגל צפוי- קו אחורי: תומאס, הייווארד, בול/פולטס, קראודר, סמארט, רוזייר, בראון. קו קדמי: הורופורד, ז'יז'יץ', אוליניק, פאוור (מטרייד). את הסגל ישלימו בעיקר רוקיז ושחקני שנה שנייה.
חשוד עיקרי לטרייד- אייברי בראדלי.

טורונטו רפטורס

מה היה לנו- מאזן 51-31, מקום שלישי במזרח, אבל התחושה שחסר משהו עם פלייאוף בינוני.
כשזוכרים איפה טורונטו הייתה עד לפני חמש שנים, המצב הנוכחי מראה התקדמות גדולה, אבל בהתייחס לשאיפות הנוכחיות של הרפטורס, לאיים ברצינות על ההגמוניה במזרח, המצב שלהם קצת מורכב לאור הדומיננטיות של קליבלנד והעלייה במניות של הוויזארדס והבאקס, ובמיוחד לאור הזינוק הצפוי של בוסטון. הבעיה העיקרית, עושה רושם, היא במנטליות מול הגדולות ובפלייאוף.

מחזיקים בחוזה לעונה הקרובה- דרוזן, ולנצ'יונאס, קארול, ג'וזף, פאוול, רייט, פולטל, נוחוארה, ונווליט, סיאקם.
מסיימים חוזה- לאורי, איבקה, פטרסון, טאקר.

לכדור הבדולח:

מאחר והרושם הוא שיש כאן עניין של גישה, ושקייסי אולי הגיע לגבול היכולת לקדם בתחום את הקבוצה בעניין, יכול להיות שיחליטו שם להחליף אותו ולהביא מאמן מתאים מנטלית, בדומה למה שהווריורס עשו עם מארק ג'קסון. השאלה המעניינת מחינת הסגל היא האם יצליחו להחתים את איבי על חוזה חדש. חוץ מזה, קשה להאמין שתהיה מהפכה גדולה לפני תחילת העונה. צפוי מו"מ עם לאורי, אבל לאור החשיבות שלו שמבטאת גם בניסיון ומנהיגות קשה סביר להניח שהוא יקבל חוזה מקסימום ויישאר. דרוזן, ולנצ'יונאס, ולצערה של טורונטו גם דמארה קארול, חתומים על חוזים יפים לכמה שנים, את השניים הראשונים קשה להניח שהם ירצו להעביר בטרייד בנק' הזמן הזאת. על השלישי קשה להאמין שניתן לקבל תמורה סבירה. לגבי פיטרסון וטאקר, זה תלוי בעיקר בכמה טורונטו תרצה אותם. מעריך שלפחות אחד מהם יישאר וההימור שלי הוא טאקר. בגלל יכולות מוכחות יותר בפלייאוף וחור בעמדת הסמול עם החולשה של קארול.

מעבר לכך יש סגל צעיר חביב של פולטל, נחוארה, רייט, ובעיקר ג'וזף ופאוול שמחזיקים בחוזה לעוד עונה אחת. אחד הדברים שפחות דיברו עליהם זו היכולת של קייסי להפיק תועלת מהחבר'ה האלה, מה שאפשר לטורונטו לצבור נצחונות עם ולנצ'יונס ופיטרסון כגבוהים מובילים בתחילת העונה ( :shock: ...), מנע הידרדרות קשה עם הפציעה של לאורי והשכיח את טרנס רוז. מניח שהרפטורס ישמרו על רובם וינסו תוך כדי העונה להבין על מי ניתן לסמוך (רלוונטי יותר לפולטל, נוחוארה ורייט) ואת מי ניתן להשאיר במחיר סביר (פאוול? ג'וזף?).

אבל אין ספק שאם סרג'י בקה עוזב, יש כאן ניהול סיכונים אחר לגמרי. על פניו זה פחות טוב להם, לכאורה.

אז מי יישאר?- קו אחורי: לאורי, דרוזן, קארול, ג'וזף, פאוול, רייט, טאקר.
קו קידמי- ולנצ'יונס, פולטל נחוארה, רוקי פיטרסון (?).

תחושת בטן שאיבקה יחליט לוותר על החורף הקנדי בקונטנדרית לא אפויה מספיק ויחפש אופציות יותר מעניינות/חמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 6:07 pm 
Senior

ברכות על ההצטרפות ועוד איזו.
אחלה פוסט

(על הדברים עצמם אין לי מה להגיד, נחכה שתגיע לקבוצות שאני מכיר קצת יותר טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 6:14 pm 
Sophomore

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 6:33 pm 
Junior

סחטיין על ההשקעה.
הדיון על הסלטיקס מעניין מאד. תיקון קטן - אין להם את הבחירה הראשונה אלא טופ 4. למעשה רק 25% לקבל את הראשונה. אני גם חושב שהציפיות בפלייאוף הקרוב הן גמר המזרח, ואם הם יפסידו לוושינגטון זו תהיה אכזבה מסויימת.
אבל כן, העתיד נראה ורוד. מסכים מאד שהיוורד הגיוני מאד בתור פרי אייג'נט (יצטרכו לתת לו חוזה מקס). צריך פאוור (או סנטר שיוכל לשחק עם הורפורד) - אבל יש מספיק נכסים כדי להביא מישהו ברמה גבוהה - יש את הגארדים (דווקא את בראדלי הייתי משאיר, ושולח את סמארט) ויש גם את הבחירה של הנטס ב-2018 (שכנראה גם תהיה גבוהה). לפני כמה ימים מישהו (רוני?) כתב על לעשות מעשה פאריש להחליף את הבחירה הראשונה (בשאיפה) עם הבחירה של הניקס, תמורת פורזינגיס - והנה יומיים אחר כך פורזינגיס אולי רוצה לעזוב. אם הוא רלוונטי הסלטיקס יכולים להציע חבילה לא רעה בשבילו, כאמור אפילו תוך השארת הבחירה הגבוהה של השנה - נניח בראון, סמארט (או בראדלי) והבחירה של 208 (או אפילו שתי בחירות סיבוב ראשון ב-2018, של הנטס ושל הסלטיקס עצמם).
זה כבר נותן חמישייה חזקה מאד - תומאס, בראדלי / סמארט, היוורד, פורזינגיס (או פאוור אחר) והורפורד, עם ספסל עמוק - בול / פולטס, רוזייר, קראודר, אוליניק וזיזיץ'. יצטרכו קצת לשחק עם תקרת השכר - לשלוח את זלר, אולי להשאיר את סמארט בכל זאת ולא את בראדלי, אבל זה אפשרי.
בכל מקרה, יש פה שילוב בין הווה חזק מאד של חצי / גמר מזרח (מאמן, כוכב ראשי, כוכב משני, הרבה רול פליירס חזקים) עם כמות נכסים כמעט בלתי נתפסת - מקום לחוזה מקס ושתי בחירות גבוהות מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 6:45 pm 
Sophomore

תודה על התיקון.
לגבי בראדלי את סמארט- בראדלי ידרוש בקיץ הבא הרבה כסף, סמארט הרבה פחות. בהנחה שיש להם את הכישרון של תומאס+הייווארד+בחירת טופ 4 (+פאוור), נראה לי שלא משתלם לשלם כ"כ הרבה על בראדלי, שברור שעדיף בהרבה על סמארט התקפי, אלא לסתפק בגארד הגנתי מוגבל יותר. כך שאם רוצים להרוויח משהו מטרייד על בראדלי זה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 6:51 pm 
Junior

מבין, אבל לדעתי בראדלי עדיין עולה בהרבה על סמארט (חוץ מהפציעות) - שניהם מעולים הגנתית אבל סמארט לדעתי עדיין לא ברמה של שחקן חמישייה בקבוצה שמכוונת לגמר. אני גם מניח שיוכלו להחתים את בראדלי מחדש תוך חריגה מסויימת לשחקן שכבר משחק בקבוצה (אני לא בקיא בחוקים, נראה לי שזה חוק לארי בירד). הייתי מוותר על בראדלי אם הוא נדרש לטרייד או בשביל לכנס את תקרת השכר ל-2017-2018 - פורזינגיס עדיין זול מאד, אבל אם מביאים פאוור אחר התקרה יכולה להיות בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 7:20 pm 
Sophomore

זהו, שלגבי פרוזינגיס יש לי תחושה שזה לא ממש שילוב מוצלח ולא משהו שיש לו סיכוי טוב להתחבר- שחקן חסר ניסיון שנראה קצת פציע עם הגנה מפוקפקת זה לא הפרופיל שנראה לי מתאים להם, במיוחד כשנראה שהלטבי החביב צריך קבוצה עם ספייס להתפתח ואת זה קשה לי להאמין שהוא יקבל בבוסטון, אבל נחיה ונראה. לו אני במקום איינג' אני שם לב דווקא לת'ד יאנג.

קו קדמי של הורופורד, ז'יז'יץ', אוליניק ויאנג עם אפשרות לעבור לקראודר/בראון בהרכבים נמוכים זה פוטנציאל לשיפור משמעותי במחיר נמוך, ועם הכישרון של הקו האחורי זו חתיכת קבוצה עם איזון התקפה-הגנה והווה-עתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 9:20 pm 
מנהל פורום

גם הייוורד לא ממש מתאים לDNA ההגנתי של בוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 07, 2017 11:00 pm 
Junior

יואי כתב:
זהו, שלגבי פרוזינגיס יש לי תחושה שזה לא ממש שילוב מוצלח ולא משהו שיש לו סיכוי טוב להתחבר- שחקן חסר ניסיון שנראה קצת פציע עם הגנה מפוקפקת זה לא הפרופיל שנראה לי מתאים להם, במיוחד כשנראה שהלטבי החביב צריך קבוצה עם ספייס להתפתח ואת זה קשה לי להאמין שהוא יקבל בבוסטון, אבל נחיה ונראה. לו אני במקום איינג' אני שם לב דווקא לת'ד יאנג.

קו קדמי של הורופורד, ז'יז'יץ', אוליניק ויאנג עם אפשרות לעבור לקראודר/בראון בהרכבים נמוכים זה פוטנציאל לשיפור משמעותי במחיר נמוך, ועם הכישרון של הקו האחורי זו חתיכת קבוצה עם איזון התקפה-הגנה והווה-עתיד

ת'אד יאנג? יש לנו כבר שחקן אחד עם יותר מיליוני דולרים בשנה מאשר נקודות למשחק (14 מיליון על 11 נק' למשחק), לא צריך עוד אחד. עם הנכסים של בוסטון הם צריכים לכוון לפאוור (או סנטר) טופ 5 בעמדה שלו, יאנג לדעתי לא טופ 15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 4:43 am 
Hall of Famer

מי זה נחוארה?
למה לסכם לפני שנגמר? בוסטון יכולה לקחת אליפות. יכולה בערב הדרפט לבשל מגה טרייד. אפילו לא נערך הלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 11:25 am 
Hall of Famer

הוא מדבר על לוקאס נוגוואירה. נבחר בדראפט 2013, מקום אחד לפני דניס שרודר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 1:03 pm 
Junior

מה הסיפור עם טרנס רוס? נעלם לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 1:24 pm 
מנהל פורום

נעלם מטרונטו עבר לאורלנדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 2:10 pm 
Junior

א. כל הכבוד על ההשקעה.

ב. גורדון הייוורד לא אופציה ריאלית לדעתי. אין לו סיבה לעזוב את יוטה והוא יחתום בג'אז על חוזה מקסימום בקיץ. מעבר לזה, לסלטיקס יש מקום לחוזה מקסימום אחד הקיץ, ואני לא רואה סיבה שהם ישקיעו את הכסף הזה באיזור שבו הם כבר די מסודרים.

ג. והם צפויים להיות מסודרים עוד יותר בעמדות של הייוורד אחרי הדראפט - דיברת על רכזים, אבל לא הזכרת את הסווינגמן ג'וש ג'קסון שלדעת פרשנים רבים הוא יהיה השחקן של הסלטיקס, גם אם יוגרלו ראשונים וגם אם יוגרלו 4.
כדאי לבדוק קצת על השחקן למי שעדיין לא הכיר, נראה כמו שחקן שאלמלא פציעות התחתית שלו זה סוג של קראודר ונראה כמו פוטנציאל לסוג של ג'ימי באטלר.
זה מתחבר עם הרעיון שאייזיאה פרץ השנה ואין סיבה להביא לו רכז על הראש, בטח כשיש בטופ של הדראפט שחקן שנראה תפור על הסגל הנוכחי ועל המנטליות של הסלטיקס.

ד. יש שני שחקנים במחזור הפרי אייג'נסי הקרוב שכנראה נמצאים גבוה-גבוה ברשימת המטרות של איינג' - בלייק גריפין ופול מילסאפ.
הסלטיקס צריכים גבוה ואלה שני השמות החמים ביותר, אולי בתוספת איבאקה.
היחסים של גריפין עם הקליפרס ידעו לא מעט טלטלות ולתחושתי הוא יעזוב הקיץ, אולי לסלטיקס, אולי הביתה לאוקלהומה אם הם יצליחו לנקות שכר בשבילו.
למילסאפ זה יכול להיות איחוד עם הורפורד שהצליח יחסית באטלנטה, ואם אני צריך להמר אני חושב שזה מה שנראה בעונה הבאה בצבע הירוק.

ה. טורונטו - לדעתי מאסיי יוג'ירי המאוכזב מאי היכולת לדגדג את הקאבס ינסה לבצע שינויים, אבל ספק גדול אם יצליח לעשות משהו משמעותי, כשאין יותר מדי כסף פנוי ורק שלושה פותחים עם חוזה (דרוזן, קרול, יונאס) ולאורי מצפה לחוזה חייו בקיץ.
ההימור עליהם די קל לדעתי - מה שהיה הוא שיהיה, צפו לעוד עונה של 3-5 והפסד בסיבוב ראשון/שני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 2:51 pm 
Hall of Famer

במקום בוסטון ממש לא הייתי הולך על מילסאפ. כמו שרשמת, ראינו כבר את השילוב הזה באטלנטה. לא להיט.
אני דווקא הייתי מחפש סנטר, אם יש משהו כזה בשוק החופשי. אולי סוף סוף הורפורד יוכל לשחק בתפקיד היותר מתאים לו לטעמי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 3:11 pm 
Sophomore

אין ממש סנטרים פנויים הקיץ, חוץ מגאסול הלא ממש צעיר. יש את איבקה, ויחד עם מילסאפ וגריפין זו ההחתמה הכי הגיונית שנראית. אחרי הכל זה שחקן שמתאים לפרופיל שבוסטון קיוותה לקבל מאמיר ג'ונסון.

אני עדיין חושב שלאור העומס הצפוי בקו האחורי, אפילו עם ג'וש ג'קסון, והעזיבה האפשרית של בראדלי בקיץ הבא, יש סיכוי סביר שאיינג' ינצל את הערך הגבוה הנוכחי שלו ויעשה עליו טרייד כדי להשיג את הגבוה הרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 3:33 pm 
מנהל פורום

אני מניח שאיינג' יצליח לקבל את הבחירה הרביעית בדראפט, ולהפוך אותה לפורזינגיס, אנתוני דיוויס, והבחירות של הניקס, הלייקרס ואיכשהו של הקינגס במשך 8 השנים הבאות. ומרקל פולץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 3:48 pm 
Junior

כאמור סחטיין.

מסכים שבוסטון צריכים גבוה אבל גם מסכים שלהוסיף את מילסאפ או בלייק זה לא האידיאלי לצד הורפורד.
לצערם שני הסנטרים הבכירים השנה הם רסטריקטד. אני מניח שדאלאס ישוו הצעת מקסימום על נואל אבל חייבים.
אני מניח גם שלא כדאי לתת מקסימום לפלאמלי. פאו, בוגוט, היברט וכמעט-אולסטר-גרוזיני לא באמת שווים את זה ומונרו לא מספק איום חסימה.
נשאר כוכב השאקטין ג'וואל מגי או איבאקה.
אפשרות אחרת שאיינג' סוף סוף יעשה טרייד.
לא בטוח שהסלטיקס ישקיעו בסמול כי נראה שהם מרוצים מג'יילן בראון וגם רכז כבר יש...
אז אולי יתנו את בראדלי והבחירה על בוגי? אין סיכוי שהפלקינס יסרבו להצעה כזו, זה הרבה יותר ממה שנתנו ומכסה להם את העזיבה של הולידיי (אם תהיה)

לטורנטו עדיין חסר גרוש ללירה.
לא בטוח שהיו חוטפים סוויפ אם לאורי היה משחק בבית אבל עדיין היו מפסידים.
אולי יגיע מאמן אחר, שכן יאמין בסנטר הליטאי שפורץ בעונה הבאה, כל עונה מחדש?
לא רואה איך ילכו לבנייה מחדש עם דרוזן ולא רואה כמה ירצו אותו בלי קליעה משלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 4:06 pm 
Junior

כמה דברים.
קודם כל, לוקאס נורייגה. שחקן שאני מחבב.
דבר נוסף, פול מילסאפ זה נו-בריינר לכל קבוצה, אחד השחקנים הטובים בליגה.
חוצמזה, בקשר לסלטיקס, אכן קבוצה נחמדה, הרבה שחקנים נחמדים. טורונטו סובלים מלוזריות שנראה שהם לא מצליחים להתגבר עליה. בקשר לשחקנים, שתיהן קבוצות עמוקות ומוכשרות על הנייר למרות שבלי כוכבים ברמה הגבוהה ביותר. אבל שחקנים מוכשרים בכל עמדה, קבוצות חזקות כאמור.
אם אני הסלטיקס אני עושה טרייד של כמה שחקנים בשביל כוכב, לא כוכב נופל, כוכב יציב. אם אני טורונטו אני מנסה לעשות החלטות נכונות כדי להביא את עצמי לפוזיציה של טרייד בשביל עוד כוכב, אולי בשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 4:29 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
אז אולי יתנו את בראדלי והבחירה על בוגי? אין סיכוי שהפלקינס יסרבו להצעה כזו, זה הרבה יותר ממה שנתנו ומכסה להם את העזיבה של הולידיי (אם תהיה)

אני לא רואה את הפליקנס מוותרים על בוגי אחרי פחות מחצי עונה. הם ימשיכו עם הניסוי של צמד המגדלים וינסו לשדרג את החור שחור שמסביבם בתקווה שזה יעבוד. אתה לא הולך לכזה מהלך גדול רק בשביל לזנוח אותו בשביל שחקן נחמד ובחירת דראפט שהיא לא איזה פרנצ'ייז פלייר בטוח, ואין בדראפט הזה איזה לברון/חדגבה/דאנקן/אודן_דוראנט. אולי הגיונית זה כן המהלך הנכון (הגיונית קודם כל צריך לברר עם אנטוני דיוויס מה הוא חושב ואז זה כבר ברור מה המהלך הנכון), אבל מועדון שהתחייב לתהליך מסויים לא יזנח אותו בכזאת זריזות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 4:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מבין הגארדים הסלטיקס צריכים לוותר לדעתי על סמארט ולא על בראדלי או רוזייר, למרות שאז זה ישאיר להם חור בגארד מחליף. בנוסף לאחד מבין קראודר/בראון ואחת הבחירות של הנטס הם יכולים להנחית שחקן טוב מאוד בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 6:17 pm 
Hall of Famer

לדעתי האישית הנכון לבוסטון הוא ברוק לופז שנדמה לי שלא הוזכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 7:06 pm 
Sophomore

אם כבר טרייד על גבוה מוכח, עם חבילה אטריקטיבית כמו בראדלי+ בחירה גבוהה+ בחירות עתידיות/צעירים אפשר לבדוק אם ממפיס מעוניינת ללכת על בנייה מחדש ולהעביר אתת מארק גאסול.

לגבי לופז- יכול להיות מעניין, אם כי גם לא ממש מתאים מבחינת פרופיל הגנתי לDNA של הסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 7:58 pm 
Junior

לופז מהווה איום חסימה לחדירות ואין סנטרים במזרח שצריך לדאוג מהשמירה שלו עליהם. נשאר הטיפול בפיק&רול וזו עבודה של מאמן, לופז לא גרוע מדי בנושא.
לדעתי הוא מתאים מאוד לסלטיקס, בטח התקפית לאחר שפיתח יד נחמדה מהשלוש.
השנה הבאה תהיה האחרונה בחוזה שלו, אז אחרי שנה שהנטס הפריזו בדרישות והבריחו את כל המעוניינות (ביניהן הסלטיקס לפי הדיווחים) אולי הם יקבלו שכל ויתגמשו.
בקיץ הקרוב זה לא צריך להיות יקר יותר משחקן כמו סמארט ובחירה בינונית, ואיינג' גם יכול להרשות לעצמו לשבור את השוק ולנצח מתחרות עם בחירה נוספת של קליפרס או ממפיס שהוא מחזיק.
זה נשמע לי כמו התרחיש הטוב ביותר לבוסטון בקיץ הקרוב, אני לא חושב שיש בשוק החופשיים או הטריידים גבוה שמתאים יותר לקבוצה הנוכחית.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2017 10:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הורפורד ולופז זה קו פנים מוכשר מאוד התקפית אבל איטי בהגנה.
נראה לי שעדיף להם פאוור יותר נייד כמו גריפין או מילסאפ. הורפורד ומילסאפ אמנם לא עשו יחד גדולות ונצורות מלבד עונה אחת אבל הצוות המסייע שלהם היה חלש בהרבה ממה שיש לסלטיקס היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 74 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה