סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 7:58 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ג׳ון די רישמית במכבי http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=6046

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 8:18 pm 
Junior

צריך להודות, מדובר בהחתמה טובה מאוד של מכבי. רול פלייר שמביא כל מה שרול פלייר צריך להביא: הגנה קשוחה, קליעה אבסולוטית משלוש ותחושה חזקה שהוא יביא את הדברים האלה גם אם הוא יצטרך להסתפק ב-10 דק׳ בממוצע למשחק. בונוס נחמד - הוא מגיע רגע לפני שיא הקריירה, ככה שיש סיכוי שהוא עוד יראה דברים שעדיין לא ראינו ממנו.

בצד השלילי, צריך לזכור שמדובר בשחקן מאוד נמוך ולא אתלטי (אם כי מאוד חזק), שמעולם לא התחרה במפעל ברמה גבוהה (מצטער, ליגת ווינר) ולא יודע מה זה שבוע עם שניים ושלושה משחקים.

נקווה שבמכבי הוא יזכיר כמה שיותר את הילד המבוהל שקינזי לעס ולא את שחקן העל שהעיף את חולון ואת מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 8:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
נקווה שבמכבי הוא יזכיר כמה שיותר את הילד המבוהל שקינזי לעס ולא את שחקן העל שהעיף את חולון ואת מכבי...

אם כל קבוצה תצטרך לשים עליו את השומר הכי טוב שלה, אשרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 8:49 pm 
Junior

מזכיר לי את ההחתמה של יבזורי בזמנו, החתמה טובה בעיקר כי הוא לא יהיה בירושלים.
נכון שהוא הראה דברים לא רעים אבל עד לפני חודש הוא היה שחקן ליגה טוב, לא מעבר לזה. נתן פלייאוף אדיר ובעיקר הצגה מול מכבי, בגמר כאמור קינזי התעלל בו. עד עכשיו מכבי הביאה או שחקנים שהיו בטופ של הישראלים והצליחו גם בליגה אבל גם באירופה - פניני, מקל, אוחיון, לנדסברג (או זרים שהתאזרחו כמו רו'צטסי, טיוס ואלכסנדר) - כולם נתנו עונות יותר מרשימות בליגה (ורובם גם באירופה) מאשר ג'ון די. מבחינת הרמה בליגה הוא יותר מזכיר את יבזורי ודרור חג'ג'. ההבדל הוא כמובן בגיל והעובדה שיש לו עוד לאן להתפתח, אבל לדעתי לשים עליו מיליון דולר לשלוש שנים זה חתיכת הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 9:00 pm 
Junior

אם בסופו של דבר משעור וג׳ון די יחתמו במכבי תל אביב + פניני יהיה בבני הרצליה: צפוי לי משבר אישיות קשה בעונת 17/18

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 9:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
מזכיר לי את ההחתמה של יבזורי בזמנו, החתמה טובה בעיקר כי הוא לא יהיה בירושלים.
נכון שהוא הראה דברים לא רעים אבל עד לפני חודש הוא היה שחקן ליגה טוב, לא מעבר לזה. נתן פלייאוף אדיר ובעיקר הצגה מול מכבי, בגמר כאמור קינזי התעלל בו. עד עכשיו מכבי הביאה או שחקנים שהיו בטופ של הישראלים והצליחו גם בליגה אבל גם באירופה - פניני, מקל, אוחיון, לנדסברג (או זרים שהתאזרחו כמו רו'צטסי, טיוס ואלכסנדר) - כולם נתנו עונות יותר מרשימות בליגה (ורובם גם באירופה) מאשר ג'ון די. מבחינת הרמה בליגה הוא יותר מזכיר את יבזורי ודרור חג'ג'. ההבדל הוא כמובן בגיל והעובדה שיש לו עוד לאן להתפתח, אבל לדעתי לשים עליו מיליון דולר לשלוש שנים זה חתיכת הימור.

ההבדל בינו לבין יבזורי שהאחרון הגיע למכבי בגיל 30 כשכבר ידענו מה הוא מסוגל לתת ומה הוא לא ואני חושב שהיה ברור שמבחינה פיזית ואתלטית אין לו מה לחפש ברמות האלה.
לרעת ג'ון עומדת הקומה הנמוכה שלו והעובדה שהוא לא ממש מנהל משחק מה שאומר שיצטרכו להעלות לצידו גארד גבוה שיכול לרכז (האמת שיוגב מתאים לשחק לידו כי הוא יכול לשמור גם על SGs), אבל הוא זריז ויש לו פלג גוף עליון חזק (בניגוד לחג'ג' או ליובין בזמנו למשל) ולדעתי הוא יוכל לשמור על רכזים ולהפריע להם, לפחות על המחליפים.
לא לשכוח גם שהוא בא כגארד רביעי ובהחלט יכול להיות שמכבי תביא sg נוסף רק לאירופה (או שהסמול יהיה סווינגמן שיכול לשמור על גארדים) ולא יותר משחקן שמיני-תשיעי ברוטציה.

לגבי הטענה שעלתה פה שכיום מקל ולנדסברג טובים ממשעור וג'ון די ובקבוצות אחרות הם גם יתנו יותר מהם; יכול להיות... אבל, מקל ולנדסברג כבר הגיעו לשיא הקריירה (או לפחות לתקרה שלהם ברמת היורוליג) וקשה לצפות שהם יתנו יותר ממה שראינו מהם עד עכשיו והם לא הובילו (כישראלים מובילים) את מכבי לכלום, ובעיקר הם בדיעה שהם צריכים להיות שחקנים חשובים בקבוצה כמו מכבי אז לא ממש בזין שלהם להילחם על המקום שלהם או לעשות הגנה, אז תפדל, שיעברו לקבוצת ליגה אחרת ויובילו אותה לאן שיובילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 10:15 pm 
Sophomore

מה שלא ברור לי זה למה מכבי נתנו לו חוזה כזה גדול כשלא הייתה להם שום תחרות עליו.
בירושלים יש את הלפרין שחתום לעוד עונה והם רוצים להאריך את החוזה של בר טימור (גיא הראל אמר באופן מוצהר ורשמי שהם רוצים את טימור ואם הוא רוצה הוא יישאר בירושלים). אין סיכוי שהם יחתימו עוד גארד ישראלי בכיר ובטח שלא בסכומים כאלה.
בארץ אין עוד אף קבוצה שיכולה להתקרב לסכומים האלה. באירופה בתור אמריקאי בטח שלא יסתכלו עליו בסכומים האלה.

איזו עוד קבוצה הייתה יכולה להציע לו חוזה שמתקרב לחוזה שמכבי נתנו לו? אם מכבי היו מציעים לו 220 אלף ולא 300 זה לא היה עדיין החוזה הכי טוב שהוא היה יכול להשיג?

החוזה שנתנו לו בלי שום מאבק מצד קבוצות אחרות ובלי שום משא ומתן זה נטו פאניקה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 10:51 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
בירושלים יש את הלפרין שחתום לעוד עונה והם רוצים להאריך את החוזה של בר טימור (גיא הראל אמר באופן מוצהר ורשמי שהם רוצים את טימור ואם הוא רוצה הוא יישאר בירושלים). אין סיכוי שהם יחתימו עוד גארד ישראלי בכיר ובטח שלא בסכומים כאלה.
בארץ אין עוד אף קבוצה שיכולה להתקרב לסכומים האלה. באירופה בתור אמריקאי בטח שלא יסתכלו עליו בסכומים האלה.

איזו עוד קבוצה הייתה יכולה להציע לו חוזה שמתקרב לחוזה שמכבי נתנו לו? אם מכבי היו מציעים לו 220 אלף ולא 300 זה לא היה עדיין החוזה הכי טוב שהוא היה יכול להשיג?

כנראה שיש לו סוכן טוב, כי אתה לגמרי צודק. וכמו שכבר כתבו כאן קודם, כמו שזה נראה כרגע במכבי לא למדו כלום. הם שפכו ים של כסף על מקל ועל יבזורי רק בגלל הפחד שהם יחתמו בהפועל ועכשיו הם עשו את זה עם ג׳ון די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 11:22 pm 
Sophomore

לדעתי לג׳ון יהיה קל יותר להביא את אותם דברים שיש לו בליגה גם ליורוליג מאשר נניח שמקל ולנדסברג יביאו את היכולות ליגה שלהם ליורוליג.
או במילים אחרות לג׳ון יהיה קל יותר להיות ג׳ון מאשר למקל להיות מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 11:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מנחם כתב:
חוצפן חיובי כתב:

כנראה שיש לו סוכן טוב, כי אתה לגמרי צודק. וכמו שכבר כתבו כאן קודם, כמו שזה נראה כרגע במכבי לא למדו כלום. הם שפכו ים של כסף על מקל ועל יבזורי רק בגלל הפחד שהם יחתמו בהפועל ועכשיו הם עשו את זה עם ג׳ון די.

לצערי נראה שאתם צודקים.
אם גם בסוף משעור שהיה אמור להיות לדעתי ההחתמה השנייה הקיץ (אחרי מאמן) יחתום בי-ם אז מכבי יצאו סתומים לגמרי.
אם זכרוני אינו מטעני גם בקיץ לפני שנתיים כשיבזורי חתם הוא היה ההחתמה הראשונה לעונה, ואז כולם דיברו על איך מזרחי דפק את י-ם כשאחר כך אורי אלון זכה בג'ק פוט עם ההחתמה של דונטה סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 3:11 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
מנחם כתב:
חוצפן חיובי כתב:

לצערי נראה שאתם צודקים.
אם גם בסוף משעור שהיה אמור להיות לדעתי ההחתמה השנייה הקיץ (אחרי מאמן) יחתום בי-ם אז מכבי יצאו סתומים לגמרי.
אם זכרוני אינו מטעני גם בקיץ לפני שנתיים כשיבזורי חתם הוא היה ההחתמה הראשונה לעונה, ואז כולם דיברו על איך מזרחי דפק את י-ם כשאחר כך אורי אלון זכה בג'ק פוט עם ההחתמה של דונטה סמית.

עם עוד קצת מזל היה זוכה בג'ף פוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 7:21 am 
Freshman

נביא בעירו כתב:
צריך להודות, מדובר בהחתמה טובה מאוד של מכבי. רול פלייר שמביא כל מה שרול פלייר צריך להביא: הגנה קשוחה, קליעה אבסולוטית משלוש ותחושה חזקה שהוא יביא את הדברים האלה גם אם הוא יצטרך להסתפק ב-10 דק׳ בממוצע למשחק. בונוס נחמד - הוא מגיע רגע לפני שיא הקריירה, ככה שיש סיכוי שהוא עוד יראה דברים שעדיין לא ראינו ממנו.

בצד השלילי, צריך לזכור שמדובר בשחקן מאוד נמוך ולא אתלטי (אם כי מאוד חזק), שמעולם לא התחרה במפעל ברמה גבוהה (מצטער, ליגת ווינר) ולא יודע מה זה שבוע עם שניים ושלושה משחקים.

הקליעה שלו לא אבסולוטית, הוא מנהל משחק רע, נמוך מידיי לעמדה 2 וחודר מעט מאוד (כי הוא חודר חלש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 9:48 am 
מנהל פורום

תראו מתי שהוא מכבי צריכה לפגוע אחרי שלוש שנים נוראיות. כי גם תרנגול עיוור (בטח עם כל כך הרבה תקציב) יפגע ודווקא נראה לי שלמרות שמכבי אולי משלמת 70 אלף דולר מיותרים על ג'ון די היא בוחרת נכון את הישראלים, נפטרת מאגואים, הולכת על שחקנים רעבים עם אופי טוב ומוסר עבודה גבוה. לדעתי גם משעור יגיע למכבי, לא יודע איך ומה הנחות העבודה שלה לגבי הזרים ולגבי החוזים של סילבן וגל אבל נראה שהארנק פתוח
חמישיית ישראלים של טיוס, משעור, שמחון, ג'וןדי ואוחיון. תשלים מעולה זרים. אין שם אף ישראלי שהשמש זורחת לו מהתחת. טיוס למרות הפרצופים שעשה למכבי בעונה האחרונה שלו שם, הוא הארד וורקר שקט שלוקח את הדקות שלו ועושה את העבודה...בתנאי שמשלמים לו טוב

יותר מידי פרסומים על התקדמות בין טיוס ומשעור למכבי. נראה י שהם יהיו שם בסוף ומכבי שוב תברח לליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 9:58 am 
Junior

uriel17 כתב:
תראו מתי שהוא מכבי צריכה לפגוע אחרי שלוש שנים נוראיות. כי גם תרנגול עיוור (בטח עם כל כך הרבה תקציב) יפגע ודווקא נראה לי שלמרות שמכבי אולי משלמת 70 אלף דולר מיותרים על ג'ון די היא בוחרת נכון את הישראלים, נפטרת מאגואים, הולכת על שחקנים רעבים עם אופי טוב ומוסר עבודה גבוה. לדעתי גם משעור יגיע למכבי, לא יודע איך ומה הנחות העבודה שלה לגבי הזרים ולגבי החוזים של סילבן וגל אבל נראה שהארנק פתוח
חמישיית ישראלים של טיוס, משעור, שמחון, ג'וןדי ואוחיון. תשלים מעולה זרים. אין שם אף ישראלי שהשמש זורחת לו מהתחת. טיוס למרות הפרצופים שעשה למכבי בעונה האחרונה שלו שם, הוא הארד וורקר שקט שלוקח את הדקות שלו ועושה את העבודה...בתנאי שמשלמים לו טוב

יותר מידי פרסומים על התקדמות בין טיוס ומשעור למכבי. נראה י שהם יהיו שם בסוף ומכבי שוב תברח לליגה

כדי לברוח לליגה היא תצטרך גם זרים טובים ובעיקר שיהיה חיבור בין השחקנים. גם שנה שעברה כולם היו בטוחים שמכבי תברח לליגה ולא רק זה, תגיע רחוק מאוד ביורוליג, איך זה נגמר בסוף, כולם יודעים. עם זאת, אני בהחלט חושב שאם זה יהיה הסגל הישראלי של מכבי, אז זה בהחלט שדרוג לעומת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 9:59 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
uriel17 כתב:

והרי לכם הודעה שממחישה את עבודתו המצויינת של היועץ.
ביחד עם משפט סטטיסטי חסר ביסוס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 10:18 am 
Sophomore

לא מבין את ההיסטריה מהחוזה של ג'ון די. זה באמת חוזה יחסית גבוה לשחקן עם שתי עונות טובות בחיפה, אבל הי - תראו את החוזה של מקל לעומת זאת. חוצמזה, אני מניח שיש נקודות יציאה בחוזה הזה ושהוא חוזה שיגדל מעונה לעונה. וזה בהחלט מקטין את הסיכון במקרה שיהיה עוד פלופ.
הבעיה בהחתמה הזאת היא שמכבי חושבת שהוא יוכל לעשות יותר מלנדסברג/מקל/אוחיון ברמת היורוליג. וכאן אני די בטוח שהיא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 10:20 am 
מנהל פורום

תפריד בין המוץ לתבן
חמשת השחקנים האלה הם השחקנים הנכונים להשתלב בקבוצה שמבוססת על זרים במיוחד ולתת את האסל שצריך לסגל הבכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 10:36 am 
Junior

zurkin כתב:
לא מבין את ההיסטריה מהחוזה של ג'ון די. זה באמת חוזה יחסית גבוה לשחקן עם שתי עונות טובות בחיפה, אבל הי - תראו את החוזה של מקל לעומת זאת. חוצמזה, אני מניח שיש נקודות יציאה בחוזה הזה ושהוא חוזה שיגדל מעונה לעונה. וזה בהחלט מקטין את הסיכון במקרה שיהיה עוד פלופ.
הבעיה בהחתמה הזאת היא שמכבי חושבת שהוא יוכל לעשות יותר מלנדסברג/מקל/אוחיון ברמת היורוליג. וכאן אני די בטוח שהיא טועה.

להביא דוגמא מהחוזה של מקל לא מוכיח את מה שאתה רוצה להגיד אלא להיפך. החוזה של מקל יחד עם החוזה של יבזורי ועכשיו החוזה של ג׳ון די מלמדים שמכבי לא לומדת ושהיא חושבת שאם היא תקנה את השחקנים החמים שיש על המדף ועל הדרך ״תנצח״ את ירושלים במרדף אחריהם, שלעתים הוא בכלל מרדף שקיים כנראה רק במוחם של אנשי מכבי, היא תהפוך אוטומטית לקבוצה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 10:39 am 
מנהל פורום

די נו...היינו שמחים להחתים את ג'ון די, פשוט לא יכולנו לעמוד במחיר
אנחנו אשכרה ניסינו להחתים אותו באמצע העונה
שני גארדים ישראלים לא מספיק כמו שראינו העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 10:51 am 
Junior

שמחון הוא פרצופן ממדרגה ראשונה ואני חושב שזה מדויק להכניס אותו לאותה הקטגוריה של האחרים.

חוץ מזה שכמו שאבישי אמר, אני מעריך שההעלאה של השם שלו היא בעיקר להפעלת לחץ על שחקנים אחרים במו"מ.

לגבי הפערים עם משעור, אולי הפערים נובעים מזה שהוא מסרב להניח תפילין כל בוקר כפי שמנחה הקוד האתי החדש.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 10:57 am 
Junior

uriel17 כתב:

השנה לא גילינו ששני גארדים ישראלים לא מספיקים, אלא שאם יש שני גארדים ישראלים, אז רצוי שלפחות אחד מהם ישחק טוב כדורסל.

לגבי ברתולומיאו, אין לי מושג מאיפה צצה התיאוריה לפיה הפועל בכלל לא רצתה אותו. לפי הדיווחים, היתה לו הצעה מהפועל ולכן סביר להניח שהכסף שמכבי בחרה לתת לו הוא קצת יותר ממה שהפועל הציעה. אגב, זה לא אמור להפתיע אף אחד. מכבי עדיין קבוצה עם כמעט פי שלוש תקציב מהפועל, ומי שחושב ששחקנים יעדיפו ללכת להפועל כי ההנהלה שם פחות מפגרת, או כי היא היתה בשלושה גמרים ברצף ולקחה שתי אליפויות, חי בסרט...

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ה' יוני 22, 2017 11:07 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 11:02 am 
Junior

uriel17 כתב:

כבר כתבתי יותר מפעם אחת שאני מאוד אוהב את ג׳ון די והייתי שמח לראות אותו בהפועל, אבל נראה לי שלשלם עליו 300,000 דולר, כלומר עלות מעביד של יותר מ 600,000 דולר זה מופרך לחלוטין, אם מה שהוא אמור לתת לך זה בממוצע 15 דקות בליגה ואולי 10-5 באירופה. אני חושב שבינתיים הפועל הראתה שהיא נוטה לא להגרר לתחרות עם מכבי, ובינתיים לפחות, זה הצדיק את עצמו לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 11:56 am 
Sophomore

מנחם כתב:
zurkin כתב:

להביא דוגמא מהחוזה של מקל לא מוכיח את מה שאתה רוצה להגיד אלא להיפך. החוזה של מקל יחד עם החוזה של יבזורי ועכשיו החוזה של ג׳ון די מלמדים שמכבי לא לומדת ושהיא חושבת שאם היא תקנה את השחקנים החמים שיש על המדף ועל הדרך ״תנצח״ את ירושלים במרדף אחריהם, שלעתים הוא בכלל מרדף שקיים כנראה רק במוחם של אנשי מכבי, היא תהפוך אוטומטית לקבוצה טובה יותר.

ברור שמכבי לא לומדת, אני פשוט לא חושב שהחוזה הזה הוא כזה נורא. הוא גבוה יחסית לשחקן, אבל לא ממש מופרך כמו שכתבו פה אחרים.
לגבי המלחמה על הישראלים - אני לא חושב שהמלחמה היא בראש של מכבי, אבל ירושלים בהחלט בצדק (וזה הוכח בחוזה של מקל ומה שהוא נתן למכבי) לקחה צעד אחורה. יש מעט מאוד ישראלים שוברי שוויון ועוד פחות כאלה שהם גם שחקנים חופשיים. ישראלים איכותיים וגם חופשיים יש מספיק בשביל שתי הקבוצות, וזה לא כזה משנה אם אתה מחזיק אצלך בסגל את בר טימור או יוגב אוחיון. מה שכן, הגישה הזאת היתה קצת ריסקית השנה כי לקחו אותה לקצה - אם לא ההעברה ההזויה באמצע העונה של האוול אני לא חושב שירושלים בכלל מגיעה לפיינל פור. עוד פציעה של ישראלי וירושלים היתה בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 12:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מאוד הייתי רוצה לראות סגל ישראלי של אוחיון, ג'ון די, משעור, שגב וטיוס (שמחון לדעתי לא רלוונטי), אבל חייבים לציין שעם כל המעלות של הסגל המשלים הזה מבחינת הגנה ומלחמה, מלבד דיברתולומאו כולם נגרים רציניים, במיוחד מהקו (משעור, שגב וטיוס קולעים סביב ה-50%) וזה יכול להוות בעיה בהרכבים מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 1:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:

השנה לא גילינו ששני גארדים ישראלים לא מספיקים, אלא שאם יש שני גארדים ישראלים, אז רצוי שלפחות אחד מהם ישחק טוב כדורסל.

לגבי ברתולומיאו, אין לי מושג מאיפה צצה התיאוריה לפיה הפועל בכלל לא רצתה אותו. לפי הדיווחים, היתה לו הצעה מהפועל ולכן סביר להניח שהכסף שמכבי בחרה לתת לו הוא קצת יותר ממה שהפועל הציעה. אגב, זה לא אמור להפתיע אף אחד. מכבי עדיין קבוצה עם כמעט פי שלוש תקציב מהפועל, ומי שחושב ששחקנים יעדיפו ללכת להפועל כי ההנהלה שם פחות מפגרת, או כי היא היתה בשלושה גמרים ברצף ולקחה שתי אליפויות, חי בסרט...

אבל ירושלים לא רוצה שחקן שלא רוצה לשחק אצלה.
מכאן נובע שאם הוא חתם במכבי, ירושלים לא רצתה אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה