satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:
נכון. אז מה אתה עושה במקומם? לא ממשיך במוד לנצח עכשיו?
כרגע הספינה כבר שקעה.
אני לא מצליח למצוא סנריו סביר שבו דברים מסתדרים לקבוצה הזו.
אבל לא, עם כל הכאב שבדבר, אני לא עושה את הטרייד הזה על מירוטיץ׳ ומנסה להציל את העונה.
אני יושב עם קאזינס ומנסה להבין את כוונותיו ותוך כך, מנסה לקבל הערכה לגבי הפרוגנוזה שלו והסיכוי שיחזור ליכולת שהפגין השנה ואני יושב עם AD ומנסה לגבש תכנית פעולה. ואם איינג׳ מציע לי עסקה שקשה לסרב לה, אני שוקל זאת ברצינות.
אז להרים ידיים? שוב להיות לוטרי.
ואיך אתה יודע שלא דיברו עם קזינס? אתה יודע שהם יכולים להעביר את מירוטיץ עונה הבאה.
תסתכל על הצד החיובי. הם פאקינג נפטרים מהחוזה של אשיק. זה מלא כסף בקאפ. והם מקבלים שחקן תורם שייתן ספייסינג טוב.
תלוי איך אתה מסתכל על זה.
בעיניי לכוון למקום ה-8 במערב זה להרים ידיים.
אני מבין את צורת המחשבה של הפליקנס ושלך, זו בהחלט עסקה מפתה, אבל החוזה של אשיק הוא לשנה נוספת בלבד. אח״כ יש אופציה לשלם לו 3$ מיליון ולהיפטר ממנו. זה הופך אותו לסוג של נכס בטריידים. וזה לא שהפליקנס יכולים לצאת במרדף אחרי שחקנים חופשיים עם הכסף שהשתחרר להם.
אז כן, הם יכולים להשתמש במירוטיץ׳ בחודשים שנותרו לשחק ולקוות להגיע לפלייאוף (כדי להינגף בסיבוב הראשון על ידי הווריורס) ואולי לקבל בחירת סיבוב שני בשנה הבאה כחוזה נגמר והם יכולים גם לתת לעצמם צ׳אנס לבחור שחקן שיעזור להם ב-9 השנים הקרובות.
קודם כל לא הייתי מודע שלאשיק יש 3מיליון אופציה וזה בהחלט טוב לטריידים.
העניין שהם עם קזינס מקום 6 ואני חשבתי שהם יכולים לעבור סיבוב נגד הספרס (בטח ללא קוואי). ואז הם יקבלו בראש מגולדן סטייט.
אז בכל מקרה זה לא מספיק. אני חושב שמירוטיץ זה תוספת טובה לידי דיויס. שחקן עם יד טובה מהשלוש.
המועדון הזה מסונדל עם משכורות עתק לכל מיני שחקנים.
בסוף השאלה האם הוא שווה בחירת אמצע סיבוב ראשון.
יש אגב אופציה שיש דברים שאנחנו לא יודעים. אולי קזינס הודיע שלא ימשיך. אולי הם בונים על כך שהוא לא יקבל הצעות מפתות מהלייקרס/קליפרס בכלל הפציעה.
לא רואה את הפליקנס עושים ריצה משמעותית בפלייאוף בהרכב.
גם אם הם ממש ירצו, הם לא יצליחו לעבור את יוסטון או ג״ס.
בהינתן פופ, אני לא יודע אם הם עוברים אפילו את ס״א נטולת קוואי.
לגבי השנה הבאה, בוא ניקח את שני הסנריוז -
1) קאזינס ממשיך שנה הבאה --- > מירוטיץ׳ מיותר
2) קאזינס לא ממשיך שנה הבאה ---- > מירוטיץ׳ לצד AD זה שילוב לא מספיק טוב כדי להגיע למשהו, בהתחשב באיך ששאר הסגל נראה. סיכוי סביר שאתה לא מגיע לפלייאוף וסיכוי פחות סביר אבל קיים ש-AD מבקש טרייד.
אף אחד מהסנריוז האלו לא נראה לי חיובי. אם כבר, הייתי מנסה להכין את עצמי לסנריו ה-1 ולהביא את השחקן הכי טוב שאני יכול למצוא בדראפט, כדי שיוכל לשחק עם השניים האלו.
מוכרח להודות שאני צריך לחשוב מה הייתי עושה אילו היו נותנים לי את המפתחות של הפליקנס.
לא מעט סימני שאלה. מצד אחד, יש להם את AD לכמה שנים נוספות ומצד שני, בשלב הזה, איך בדיוק בונים מערימת החוזים הגרועים האלו משהו והאם להתחייב לקאזינס לחוזה חדש זה בכלל חכם? אולי לשלוח את AD בטרייד ולהתחיל מהתחלה זה הדבר החכם ביותר