סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 1:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ווריורס - רוקטס
הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 1:03 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
איזו סדרה.

יוסטון לא יכלו לבקש יותר מזה. הם זכו לנוח, אבל לא יותר מדי. הארדן בכושר שיא. גולדן סטייט התעייפו יותר משציפו בסדרה מול הקליפרס. הם גם נראו בלחץ בתחילת המשחק השישי, סטף היה נראה עייף במיוחד בתחילתו. מעניין איך זה ישפיע על הסדרה.

מצד שני, הדאבל טים (האגרסיבי והגבוה) שעשו על לו וויליאמס הוא אחלה נשק מול הארדן ויכול לשבש ליוסטון משמעותית את המשחק. זו בטוח הגנה טובה יותר מהבדיחה של יוטה של לשמור לו רק את השמאל מהחצי בערך. דוראנט רותח, סטף בכושר טוב מאוד, דריימונד נראה מעולה. בהרכב הנמוך הווריורס רצים וטורפים את המגרש כמו שבאמת רק הם יודעים.

עריכה: אני פשוט כותב את ההודעה הזאת תוך כדי שאני רואה את המשחק בין הווריורס לקליפרס. דריימונד יותר מנראה מעולה. דריימונד מפלצת. מי שחושב שהבנאדם הזה לא סופר-סטאר לא מבין מהחיים שלו. הלחץ שהוא מפעיל על ההגנה של היריבה בהתקפות מעבר. זה באמת אומנות. ניהול המשחק מההיי פוסט ללקק את האצבעות. איזה שחקן.

סדרה מגניבה.

4-2 ווריורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ווריורס - רוקטס
הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 2:16 pm 
Hall of Famer

תזכיר לי בבקשה, גם בשלושת המשחקים הקודמים דריימונד שיחק כמו סופרסטאר?

דריימונד גרין שחקן משלים אולטימטיבי לקבוצה גדולה. חכם, שומר מדהים, עושה הכל מהכל (אם כי הקליעה בעייתית). הוא לא סופרסטאר. תן לו עכשיו להוביל את שארלוט או את דטרויט ולא יהיה לו הרבה לשנות. סופרסטאר הוא בראש ובראשונה סקורר מצוין ויציב, שיש לו עוד כמה אלמנטים חזקים במשחק. דוראנט כזה, קארי כזה. קליי לדעתי לא כזה (בעיקר סקורר מעולה ולא הרבה יותר מזה). דריימונד בטח לא כזה.

לסקור את הסדרה בלי לדבר על קאפלה זה מוזר. עם הפגיעות של הדיגרז בצבע, השוויצרי המעופף יכול להיות ההבדל הגדול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 2:50 pm 
Sophomore

גם בשארלוט וגם בדטרויט יש סקוררים. דריימונד גם שם יתן מה שהוא נותן ויהפוך את הקבוצות האלה ממפסידות למנצחות (ואגב מה שיותר משמעותי זה ההתאמה לסקוררים. עדיפות לכאלה שאוהבים ויכולים לרוץ. כי דריימונד לא נח). זה שהוא לא "סקורר" פשוט לא הופך אותו אוטומטית למשלים. מצטער מאוד.

גם בקבוצות הכי גרועות בליגה - נניח, פיניקס ושיקאגו יש סקוררים נפלאים. שים בפיניקס איזה דריימונד, שים בשיקאגו דריימונד. מה יקרה?

בנוגע לקאפלה, הוא יגיע לעבוד. לא סימן שאלה בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 3:08 pm 
Hall of Famer

אין לי כח להכנס לויכוח על משלימים עוד פעם, אבל זה שדריימונד לא סקורר בטח הופך אותו ללא סופרסטאר.

ובטח שהוא ישפר קבוצות. הוא שחקן מצוין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 3:40 pm 
Sophomore

הארדן בכושר שיא? הוא סיים סדרה מול הבדיחה של יוטה עם 37% מהשדה ו-5.6 איבודים למשחק. חוץ מזה הרבה תלוי בבריאות של פול, אם הוא יעמוד לרשות יוסטון סדרה שלמה או כרגיל ייתקל בבעית בריאות כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 4:43 pm 
Hall of Famer

גם ביל ראסל לא היה סקורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 5:33 pm 
Hall of Famer

קודם כל אם הלכת עד ראסל כדי להראות שחקן שנחשב לסופרסטאר שסקורינג זה לא האלמנט העיקרי שלו, זה אומר דרשני.

שנית, אפשר לנתק את דריימונד מהסיטואציה בגולדן סטייט? הוא מביא בדיוק את מה שצריך, אבל באופן משלים קלאסי. בעיניי זה מאד ברור שהוא לא יכול להוביל קבוצה כמו סופרסטארים אמיתיים סטייל לברון, דוראנט, הארדן, סטף ושות'.

שלישית, מסופרסטאר מצפים ליציבות. יש משחקים טובים ורעים, יש גם סדרות רעות, אבל כמה סופרסטארים נותנים 8.3 נקודות למשחק ב10/28 מהשדה בשלושה משחקים רצופים בפלייאוף כמו דריימונד במשחקים 5-3? אז כל הכבוד להגנה, לחכמת המשחק, למסירות. הוא לא סופרסטאר, לא היה ולא יהיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 5:56 pm 
Sophomore

גם ג'ייסון קיד לא היה סקורר מעולם. לדוג'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 6:15 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה סופרסטאר,אבל אצלי הדירוגים הוא באופן 3-4 בעמדה (החלשה אמנם ) כבר המון שנים ובלי המון ויכוחים על זה. זה המעמד המוצדק שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 6:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נחמד אבל הוא משחק יותר סנטר בגולדן, והוא במובהק סנטר בחמישיות הכי חזקות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 6:47 pm 
Sophomore

מה הופך אותו לסנטר באופן מובהק? התקפית לפחות הוא רחוק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 6:48 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה סנטר בו... משחק עם הפנים לסל ומנהל משחק משם. שומר על כולם בצד השני...מה סנטר בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 7:10 pm 
Senior

אז לדעתך דוראנט הסנטר בחמישיות האלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 7:40 pm 
Hall of Famer

יותר מגרין. למרות שנדמה לי שהאמת היא שאין סנטר בחמישיה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:26 pm 
Senior

זו נקודת מחלוקת פילוסופית עקרונית בינינו - פחות אכפת לי מ"תיפקודים קלאסיים" של עמדות כשיש רכזים שעושים פוסטאפ וסנטרים שמנהלים משחק. יותר מעניינת אותי עמדת המצ'אפ וההנחה שלי שבכל נקודה יש עמדות 1-5 על המגרש ויש שחקנים שממלאים אותן, אז אין דבר כזה "אין סנטר". אפשר להתווכח על מי בין דוראנט לגרין הסנטר, אבל אם מניחים שזה דוראנט זה אומר שברוב הדקות שלו על המגרש הוא סנטר והוא כנראה הסנטר מס' 1 בליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:44 pm 
Senior

ההרכב ההוא של גולדן סטייט הוא כל כך נטול עמדות, שאני באמת לא מסוגל להתחבר לטענה שגרין הוא סנטר כי הוא ' הכי רוב ללשחק סנטר בהרכב הזה'.
זה גם ככה נורא לא חד משמעי שהוא הסנטר שם והוא רחוק מלשחק שם כסנטר קלאסי, שזה ממש לא אמור להשפיע על איך אנחנו מסווגים אותו מבחינת עמדה.

עכשיו יבוא סטריאני ויגיד שכל הליגה נטולת עמדות והדיונים על חמשת העמדות הקלאסיות ישנים.
אז זה אולי נכון, אבל דיוני רשימות ה15 של נורטון זה אחלה של דבר, ואם חייבים לסווג את גרין לעמדה מסוימת לצורך דיון כזה, אני מסכים שהוא הכי קרוב לpf, למרות שבחמישייה מסוימת, אפילו לא זו שפותחת, הוא אולי מתפקד הכי קרוב לסנטר ואולי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:46 pm 
Sophomore

קיומה של עמדת הסנטר זה לא משהו שמשה הוריד מהר סיני.
ההגדרות הקלאסיות הן פונקציונאליות, לכן כשאתה בוחן האם שחקן מסויים הוא סנטר או לא אתה חייב להתייחס לפונקציה שהוא ממלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:49 pm 
Sophomore

אגב, רציתי גם לומר שהפונקציונאליות באה לידי ביטוי בשמות. אבל אז הייתי צריך להתעמת עם הרעיון שדריימונד גרין הוא בהחלט מרכזי מאוד במשחק של גולדן סטייט, הגנה והתקפה. עוגן. אני חושב שבאופן שונה מסנטר קלאסי.
מצד שני, לאור המחשבה הזאת, עוד יותר מפריע לי התיאור שלו כשחקן משלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 9:33 pm 
Senior

ודרך אגב, החמישייה הזו, של הרכב המוות שאנחנו מדברים עליה, על אף שהיא החמישייה שקיבלה הכי הרבה דקות אצל הווריורס, שיחקה בסה"כ 41 דקות בכל הפלייאוף הזה - כלומר פחות מ7 דקות למשחק (בליגה הסדרה זה כבר פחות מ5 דקות למשחק, מסתבר).
הרכבים אחרים שבהם דוראנט וגרין ביחד על המגרש, אבל לוני, בוגוט וקאזינס לא? היה רק הרכב אחד כזה והוא שיחק במשך דקה.
אז גם אם גרין הוא הסנטר בהרכב הזה, זה רחוק מלהיות מצב שבו הוא משחק את רוב דקותיות כסנטר.

עריכה:
פתאום זה קצת נראה לי מוזר ואני לא בטוח אם הנתונים האלו נכונים, אבל זה לפי נתוני הליינאפס בnba.com

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ש' אפריל 27, 2019 10:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 10:44 pm 
Hall of Famer

אם נסתכל על המשחק אתמול, אז פשוט עמדת הסנטר לא הייתה קיימת כמעט במשחק. הקליפרס פתחו עם בברלי, גילגוס אלכסנדר, שמט, ג'מייקל גרין וגלנירי. מי הסנטר בהרכב הזה? מי ששומר על הסנטר שממול כמובן. אבל כשממול שיחקו שון ליווינגסטון, סטפ, קליי, דוראנט וגרין? אצל הווריירס בוגוט ולוני שולבו ל-21 דקות של סנטר. אצל הקליפרס אפשר לדבר על הארל (נניח) וזובק ל-19 דקות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 11:49 pm 
Hall of Famer

ג'מייקל בעיניי הוא סנטר מודרני קלאסי. כלומר הרבה האסל בפנים אבל יודע לתקוע שלשה ובעיקר לא מאד נייד עם הפנים לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 12:07 am 
Hall of Famer

אני לא יודע הגדרות מודרניות או לא, אני יודע שהוא בנחיתות סייז משמעותית מול רוב הסנטרים שמשחקים היום, בוודאי מול הטובים שבהם. בוא נגיד שמול סנטרים טובים לא ממש הייתי רוצה דקות ארוכות של גרין בתור הגבוה היחידי שלי, כפי שהיה במשחק אתמול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 12:08 am 
Junior

דוראנט עם משחק חייתי

כרגיל מתעלה בפלייאוף, ברגעים החשובים השחקן עם רצח בעיניים ומוכיח שוב שהוא השחקן הטוב בעולם.

3 מ3 סדרות הגמר שלו היו אדירות, באחת הפסיד כי בכל זאת הניסיון היה בצד של הקבוצה השניה.. ואף אחד מקבוצתו לא הגיע חוץ מווסטברוק. בשני הגמרים האחרים דוראנט דרס את היריבה עם הופעות היסטוריות ביעילותן, מושלמות.

בסדרה הזו הוא הבעיר מבערים ככל שהסדרה התקדמה. ממוצע 35 למשחק ב57% . הארדן לעומתו עם 28 למשחק ב37% בסיבוב הראשון. דוראנט, מאז שהקליפרס עשו 1-1 בסדרה דרס בארבעת האחרונים עם 41.5 נק' למשחק ב57%. הוא רמה אחרת מהארדן בפלייאוף כבר לא מעט שנים.

אמנם, חוץ מדוראנט - הארדן, לרוקטס יש מצ'אפ טוב. גורדון ופול הם תשובה טובה לספלאש בראד'רס, קאפלה טאקר הם תשובה טובה לדריימונד ואיגי. אין ספק שלרוקטס יש דם צעיר ונמרץ יותר ובעיקר רוצה יותר. פאריד גרין קאפלה טאקר גורדון ישאירו הכל על הפארקט, בזמן שיש שובע מסוים בווריורס.... אחרי 4 גמרים ו3 אליפויות.

עדיין לדעתי ת'כלס הסדרה תוכרע בדוראנט מול הארדן. אין ספק שKD שחקן עדיף ולא במעט, והוא גם הולך להשתלט על זה ב4-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 1:09 am 
Hall of Famer

המשחק של דורנט פשוט בנוי על אלמנטים שעובדים גם בפלייאוף (וכמובן בעונה הרגילה). הוא לא בנוי על שריקות מפגרות של פלופים כמו הארדן ולכן בעוד אחרים סובלים מהעדר שריקות או משחק פיזי מוגבר, אצלו זה עסקים כרגיל. פול אם גאמפ מכל טווח. החיים קלים שאתה קלעי על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 1:59 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
ודרך אגב, החמישייה הזו, של הרכב המוות שאנחנו מדברים עליה, על אף שהיא החמישייה שקיבלה הכי הרבה דקות אצל הווריורס, שיחקה בסה"כ 41 דקות בכל הפלייאוף הזה - כלומר פחות מ7 דקות למשחק (בליגה הסדרה זה כבר פחות מ5 דקות למשחק, מסתבר).
הרכבים אחרים שבהם דוראנט וגרין ביחד על המגרש, אבל לוני, בוגוט וקאזינס לא? היה רק הרכב אחד כזה והוא שיחק במשך דקה.
אז גם אם גרין הוא הסנטר בהרכב הזה, זה רחוק מלהיות מצב שבו הוא משחק את רוב דקותיות כסנטר.

עריכה:
פתאום זה קצת נראה לי מוזר ואני לא בטוח אם הנתונים האלו נכונים, אבל זה לפי נתוני הליינאפס בnba.com

לא ראיתי מספיק מהסדרה כדי להעיד אבל זה לא נשמע לי מוזר.
אאל״ט הווריורס משחקים לרוב עם סנטר מובהק ועוברים להרכב המוות שלהם כשהם צריכים שינוי.

בהרכב שבו גרין ודוראנט בקו הקדמי, גרין הוא הסנטר לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 95 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה