צ'ארלס, לא נראה שמוסטפה פאל הצליח אפילו ברמת היורוקאפ וקובאן לפני שנתיים. 5.5 נק' ו-3 ריב', וגם בליגה המקומית שם המספרים לא היו טובים משמעותית.
לפני כן, הבחור שיחק בליגה הטורקית השניה (לא מדד מייצג לכל הדעות), כך שאני לא יודע על סמך מה חשבת שהוא יוכל להצליח גם ביורוליג עד העונה הקודמת בטורק טלקום.
הדוגמאות של ג'קירי, מילוטינוב, שנגליה וסלוקאס היא כדי להקטין מעט את המרירות בנוגע לזיזיץ'. ארבעתם עד כה נראים כמו כישלון מוחלט, בסכומים גבוהים הרבה יותר, אז צריך לדעת גם להוקיר את החיובי ולדעת שהוא לא מובן מאליו.
הגנת הפיק אנד רול שלו קשה לצפיה ופוגעת במכבי (בדומה לעוד כמה סנטרים כבדים ביבשת), אבל הוא השתפר מאוד בריבאונד במשחקים האחרונים, נראה יותר אקטיבי ודינמי, והתקפית הוא אופציה בכירה במפעל עם ידיים מצוינת, מיקום והתמצאות.
המספרים שלו כאמור טובים מאוד, בעיניי הוא רק יילך וישתפר ככל שהעונה תתקדם, ומכבי הייתה כנראה במאזן הפוך אם היה לה עוד שחקן בעמדות 2-3, ואיזשהו שחקן כדורסל במקום בנדר בעמדה 4.
מעבר לכך, אני לא יודע איזה אופציות היו למכבי מעבר למוסטפה פאל (שבהחלט נראה מצוין כרגע), ומבחינתי שאפו שהחתימו שחקן בקליבר של זיזיץ' בקיץ של קורונה.
אני דווקא לא מת על הרעיון שסקוטי מרכז, ואהבתי יותר לראות את מכבי בעונה שעברה עם וולטרס לצד סקוטי. אתה חושב שוולטרס משדרג במשהו את ההגנה של מכבי על ג'ונס? עדיין השילוב שם עבד.
מה שכן, הרעיון של אלכס המילטון מעניין מאוד, ואני יכול לראות את זה עובד... נראה אם הוא יצליח בליגה הטורקית החזקה יותר השנה, ואולי יהיה אופציה בקיץ.
בנוגע לוויטינגטון, טילמן ואוליבר, אני מבין שהם לא שומרים בכלל לפי ההודעה שלך. כי אתלטיות שמשלימה את זיזיץ' יש.
כן, כאחד שאוהב את קובי די מתבקש שאתחבר לדורסי
בדקתי את המשפט שלך - "עם כל הכבוד לרגעים בהם הכל נכנס לו יש הרבה יותר רגעים בהם הוא מסריח את הפרקט עם זריקות לא קשורות"...
העונה לפחות, היו 3 משחקים שהוא היה מצויין בהם, 4 משחקים שהיה חלש, ושניים לא לכאן ולא לכאן.
מבחינת עמדות, אני מבין שאתה בחור של עמדות קלאסיות למרות שהכדורסל השתנה מהבחינה הזו.. אני לא רואה בעיה שדורסי ישחק בעמדה 3.
אני חושב שמכבי הייתה נחלשת משמעותית עם שחקן כמו סנט-רוס, כי זה היה משאיר את ווילבקין כסקורר היחיד בקבוצה, ושחקנים כמו דווין סמית' שיכולים להיות גם וגם לא צומחים כל רגע על העץ.
גם לוצ'יץ' משחק העונה בעיקר בעמדה מס' 4 ולא היה מתאים למכבי בעמדה 3 לדעתי. ועוד מילה אחת על 'חוסר תשומת הלב ההגנתית' של דורסי - זה נכון, אבל עדיין הוא שומר טוב און דה בול ומשקיע לא מעט אנרגיות בצד הזה של המגרש.