סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 10:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז הזמן קצר והמלאכה מרובה יחסית, סו ווית׳ נו פרת׳ר אדו - רשימת הסקנד גארדים.
אני כן חייב לציין שהרשימה הפעם קצרה בהרבה מאשר בשנים קודמות, כי נדמה שרבים מהסקנד גארדים הטובים בליגה הזדקנו או התאיידו.

יצאו מהרשימה:
דונצ׳יץ׳ שעבר לפוינט, דרוזן שעבר לסמול, גארי האריס שנראה קצת כמו שחקן לשעבר (אבל צעיר) וג׳וש ריצ׳רדסון שנראה בפילדלפיה הרבה פחות טוב מאשר במיאמי.
אבל בעיקר קליי תומפסון :( :( איזו מכה.

ראויים לאזכור (hm)
ג׳ורדן קלרקסון (יוטה) - הבחור הוא גאנר וקלעי חביב מאד שהשתלט על עמדת השחקן השישי בקבוצת פלייאוף טובה ומעלה אחרי שלא כל כך מצא את עצמו בקליבלנד חלשה. יפה לו. (15.2 נקודות למשחק)
אוון פורנייה (אורלנדו) - עוד קבוצת פלייאוף, גם אם בקושי, הצרפתי תמיד נמצא אצלי על התפר שבין ה hm לבין הרשימה. והוא תמיד יהיה אחלה קלעי, אבל לא יותר מזה. (18.5 נק׳, 40% מהשלוש)
טימי הארדווי ג׳וניור (דאלאס) - גוף חזק זה דבר טוב, אבל האיש קצת מגושם. מנצל קליעה לא רעה ואת הגוף שלו כאמור בשביל להיות העוזר העיקרי של דונצ׳יץ׳ בקבוצה בהתקפה. (15.8 נק׳, וכמעט 3 שלשות ב 40%)
וויל ברטון (דנבר) - החיסרון שלו מאד הורגש בפלייאוף האחרון. שחקן עם סגנון מיוחד שאני מחבב תמיד. מקווה שיחזור היטב לעונה הקרובה (15.1 נק׳, 6.3 ריב׳, 3.7 אס׳)
טרנס רוס (אורלנדו) - שחקן שישי קלאסי שיודע לקלוע הרבה בזמן קצר, ולא הרבה יותר מזה. אבל היי, בשביל זה נולדו השחקנים השישיים. (14.7 נק׳)
דאנקן רובינסון (מיאמי), הקייל קורבר החדש הוא קלעי אבסולוטי שאין דברים כאלה, גם אם יש לו לוק של רואה חשבון. קורבר משחק כבר מיליון שנה בליגה, אין סיבה שרובינסון לא יעשה בדיוק את אותו הדבר. (13.5 נק׳, עם 44% אדירים מהשלוש, ו 3.7 שלשות למשחק)
רדיק (פליקנס) - אמרתי קורבר? אז אולי בעצם רובינסון צריך להיות הרדיק החדש. רק קצת פחות מקועקע. כי אם כבר מדברים על קלעים אבסולוטיים הוא עדיין ממש שם. (15.3 נק׳. לא פחות מ 45% עם שלוש שלשות למשחק)
אריק גורדון (יוסטון) - נראה שדעך מעט השנה, אבל הוא עדיין קלעי אבסולוטי לעיתים (ולעיתים ממש לא, עיינו באחוזים), וגם כזה שיכול לנצל גוף חזק בשביל לחדור. נחלש מאד השנה מכל בחינה והיה פצוע למדי (14.4 נק׳ , רק 32% מהשלוש)
דילון ברוקס (ממפיס) לא יודע איך ממפיס תמיד מצליחה ליצור קבוצות שהן טובות יותר בפועל מאשר על הנייר. ממפיס של שנה שעברה היתה אחלה. גם בגלל מוראנט, גם בגלל גג״ג, אבל גם בגלל ברוקס שהוא שחקן שבדיוק יודע את מקומו ונלחם קשה בשני צדדי המגרש (16.2 נק׳)

הרשימה העיקרית:
15. נורמן פאוול (טורונטו)
סווינג מגניב וטוב שהיה אחת הסיבות העיקריות בגללן טורונטו המשיכה להיראות מצוין השנה למרות חסרונו של קוואי. קלעי מצוין, שומר טוב ומעלה. יודע לתת משחקים גדולים כשצריך. נתן קפיצת מדרגה אדירה השנה והיה ללא ספק אחד השחקנים המשתפרים של השנה. מאד פלואידי וזורם במשחק השוטף של טורונטו, והוא קריטי עם טורונטו רוצה להמשיך לנצח הרבה. (16 נק׳, 40% מהשלוש)

14. לו ווליאמס (קליפרס, 14 שנה שעברה)
השחקן השישי הנצחי, היה הפעם משני להארל בתור שחקן שישי. ועדיין, יש לו את המשחקים החתוליים האלה שבהם אתה לא מבין איך הוא קולע למרות שכקלעי שלוש הוא לא יותר מבינוני. חוש ריח מובהק לסל, אבל הבחור כבר בן 34, ולדעתי לפחות היו לו יותר משחקים חלשים השנה מאשר בשנים הקודמות. דרך במקום בעיקר בגלל חולשת העמדה. אבל מעניין איך ייראה ללא מי שהיה האחוק הגדול בשנתיים האחרונות - מונטרז הארל.
18.2 נק׳, 5.6 אסיסטים.

13. ויקטור אולדיפו (אינדיאנה, 11 שנה שעברה)
שנה שעברה דיברתי על כך שאין לי מושג איך הוא יחזור מהפציעה הרצינית שלו. אז לקח לו זמן, ובסוף הוא חזר, והוא אכן נראה פחות טוב מפעם, אבל אפשר גם לתלות את זה בחדות ובחלודה. אז אולי הוא עוד יחזור להיות מי שהיה. בגלל שאני נותן לו ליהנות מהספק, אז אני מניח שבריא הוא ייתן שיפור אמיתי השנה וגו טו גאי לאינדיאנה (יחד עם וורן… עוד נגיע לעמדת הסמול פורוורד איתו). בנוסף, אסור לשכוח שמדובר באחד משחקני ההגנה הטובים ברשימה, אם לא ה… (14.5 נק׳, ב 19 משחקים בלבד בשנה האחרונה).

12. בוגדן בוגדנוביץ׳ (עבר מסקרמנטו לאטלנטה)
כל העולם נלחם עליו בקיץ, ובסוף הוא בחר בפרויקט המסקרן מאד באטלנטה. לדעתי יש בו משהו ממזרי מאד, הוא יודע לתקוע יתדות כשצריך למרות שהמספרים שלו הם לא בהכרח מהמוצלחים ברשימה. ועדיין, בעיניי שחקן מאד מיוחד שהייתי רוצה בכל קבוצה. קומבו גארד אמיתי שמסקרן לראות איך ישחק לצד טריי יאנג בבק-קורט של אטלנטה, כי הוא כן מחבב את הכדור ביד (מצד שני, גם פוקס אהב את הכדור בידיים). נראה.
15.1 נק׳,

11. סי.ג׳יי מקאלם (פורטלנד, 9 שנה שעברה)
תכל׳ס, שחקן שמאד מזכיר לי את לו ווליאמס מבחינת הדרך שבה הוא עושה סלים. כן, הוא קלעי שלוש קצת יותר טוב, אבל הוא גם סקנד גארד קטן וחתולי. ווליאמס גם מנהל משחק טוב יותר ,אבל כאמור מקאלם גם צעיר יותר וגם קלעי טוב יותר. מוכח כבר כמה שנים גם אם היה קצת פצוע בפלייאוף האחרון. אני חוזה שהוא עדיין יהיה בצמרת העמדה עוד לא מעט זמן.
22.2 נק׳ (17 בליגה), 4.4 אס׳, 38% מהשלוש

10. באדי הילד (סקרמנטו, 6 בדירוג הקודם)
אז ככה, האיש הוא סקורר נפלא וקלעי עצום עם טווח בלתי נגמר. אבל הוא משחק בפאקינג סקרמנטו, שזה לא טוב לאף אחד, ולכן הוא גם נראה פחות טוב השנה מאשר בשנה הקודמת למשל (בה לדעתי הוא היה מהמשתפרים המובהקים). עדיין אחד הסקוררים העיקריים של הקבוצה וחלק מצמד גארדים נפלא (יחד עם פוקס) אבל הוא יצטרך להראות השנה שהוא עדיין חד ומדויק. בואו נניח שבלי בוגדנוביץ׳ לידו הוא יוכל (או לפחות ישחק יותר דקות). 19.2 נק׳, וגם 3.8 שלשות למשחק ב 39%

9. דאנג׳לו ראסל (מינסוטה, 10 בדירוג הקודם)
יצא לי לראות אותו הרבה השנה בצ׳ייס לפני שהוא עבר למינסוטה. איכשהו אני עדיין לא חושב שהוא אי פעם יהיה שחקן גדול במיוחד, ואני יכול לראות אותו יותר כשחקן שישי אל-לה לו ווליאמס מאשר כמשהו אחר. קלעי טוב, אין ספק, חתולי - אין ספק. מוסר סביר ומעלה גם אם לא בדיוק פוינט גארד. אבל אני לא רואה איך הוא באמת לוקח את מינסוטה רחוק. אני מניח שהשנה לצד רוביו הוא ישחק בעמדה מס׳ 2, והוא גם יהיה השחקן מס׳ 2 של הקבוצה. אני גם מניח שהקבוצה תמשיך להיות ממש בינונית.
23.1 נק׳, 6.3 אס׳ , 3.5 שלשות למשחק.

8. זאק לאווין (שיקגו)
בטעות דירגתי אותו במקום ה-14 ברשימת הפוינט גארדים. כאן אני חושב שהוא שווה מקום 8 - מה שבהחלט יכול להצביע על פערי הרמה בין שתי העמדות. תראו, בגדול, האיש היה פעם אחד משני האתלטים האדירים והאגואיסטים המדהימים של מינסוטה יחד עם וויגינס. ועם זאת, נדמה שוויגינס דווקא הוא האיש שלקח צעד אחורה בעוד שלאווין לקח צעד קדימה. הוא לכל הפחות סקורר מדהים שגם למד קצת למסור. כנראה שהוא לא יהיה הרבה יותר בחיים מאשר קלעי מצוין בקבוצות קטנות, אבל גם כאלה צריכים בליגה. חוץ מזה, שיתוף הפעולה שלו עם קובי וויט מעניין, לכל הפחות.
25.5 נק׳ (11 בליגה), 4.2 אס׳, 1.5 חטיפות, 3 שלשות ב 38% ואפילו שיקגו היתה קצת פחות מזעזעת מאשר בשנה הקודמת. מה רע?

7. קאריס לוורט (ברוקלין)
מדברים על שניים (או יחד עם הארדן, שלושת) הגדולים של ברוקלין. אבל בכל זאת יש להם את מי שהוא לדעתי הסקנד גארד מס׳ 7 בליגה. לא רע כל כך. שחקן יוצר מצוין, שחקן הגנה טוב. גו טו גאי כשצריך. אחד השחקנים המשתפרים בליגה לפני שנתיים, ובאופן כללי שחקן מיוחד מאד (מזכיר לי הרבה את וויל בארטון מכל האנשים בעולם). אול אראונדר טוב ושחקן די שלם, אם כי גם קצת פציע מדי, לצערי. בכל מקרה, אם ברוקלין רוצה שהפרויקט שלה באמת יצליח, שחקנים כמו לוורט ודינווידי הם שחקנים קריטיים בניסיון הזה.
18.7 נק׳ למשחק.

6. ג׳יילן בראון (בוסטון)
כל פעם שאני רואה שהוא רשום רק כ 6׳6 זה מפתיע אותי כי הוא באמת נראה הרבה יותר גדול. בכל מקרה, הגארד פורוורד של בוסטון הוא אחד השחקנים המשתפרים שנה שעברה. אחרי שלפני שנתיים הוא נתן עונת נפל (אולי, ולדעתי בגלל הנוכחות של קיירי אירווינג). יש בו משהו מאד לא מבריק במשחק שלו, אבל מצד שני מאד סולידי, חזק, עוצמתי ואיכותי. הוא שיפר מאד את היכולת שלו עם הכדור ביד, הוא קלעי טוב, הוא מנצל גוף חזק בשביל לעשות דברים, והוא אחד משחקני ההגנה הטובים ברשימה הזאת באחת הקבוצות הטובות ברשימה הזאת. ג׳יילן בראון הוא סקנד גארד מצוין וחלק מובהק מהעתיד של בוסטון.
20.3 נק׳, 6.4 ריב׳, 55% אפקטיבי.

5. ברדלי ביל (וושינגטון, 6 אשתקד)
בסופו של דבר המטרה של המשחק הזה היא לקלוע לסל, ואת זה ביל הוכיח שהוא יודע לעשות מצוין, בקלות אחד הסקוררים הטובים בעולם, וזאת כשבשנתיים האחרונות הוא מנצל את ההיעדרות של ג׳ון וול בשביל למסור הרבה אסיסטים ולעזור מאד בניהול המשחק. הג׳אמפ שוט היפה (אך לא המדויק) במשחק, יכולת מצוינת עם הכדור ובלעדיו, כאמור מוסר טוב. אבל גם שחקן הגנה בינוני מינוס ששיחק בקבוצת ההגנה הכי גרועה של השנים האחרונות. בכל מקרה, ג׳ון וול חוזר. אני מאלו שמאמינים שג׳ון וול יחזור כמו שגילברט ארנאס חזר באותה וושינגטון לפני עשר שנים בדיוק - כלומר, לא שחקן כדורסל. אבל אולי אתבדה. בזמנו השילוב זה כן עבד טוב, אבל אני מניח שהשנה זה ימשיך להיות וושינגטון של ביל וביל בלבד (ואבדיה, כמובן)
30.5 נק׳ (סגן מלך הסלים), 6.1 אס׳, מעניין שרק 35% מהשלוש.

4. דווין בוקר (פניקס, 12 בדירוג אשתקד).
אני יודע ששנה שעברה הורדתי אותו מאד כי חוסר היכולת שלו עצבן אותי. אבל המאזן המושלם של פניקס בבועה האחרונה כשהוא עושה שם מה שמתחשק לו, החזיר אותי קצת לעגלה של האיש הזה. מבחינת כשרון נטו, הוא בעיניי הגדול ברשימה. אין משהו התקפי שהוא לא יודע לעשות, פנומן של ממש ושחקן שיכול לקלוע ממש מתי שבא לו ואיך שבא לו והוא אפילו מוסר מוכשר למדי, וכמו חלק מהגדולים באמת זה נראה כאילו הוא עושה את זה בהילוך שני ובלי להתאמץ בכלל (בניגוד לדונובן מיצ׳ל כאן במורד הרשימה למשל). ההגנה והחשק לא תמיד נמצאים שם, זה נכון. ולפני שנתיים הוא קצת נעלם כשביקשו ממנו לשחק כפוינט. אבל השנה כסקנד גארד לצד רוביו הוא היה מעולה (כאמור במיוחד בבועה), ובשנה הקרובה לצד רכז עוד יותר טוב כמו כריס פול זה אפילו אמור להיראות טוב יותר. אגיד זאת כך - הוא גבוה כי אני מאמין שפניקס צריכה להשתחל לפלייאוף, ושהוא ישחיל אותה לשם דרך השחלת כדורים. אם זה לא יקרה, אצטרך לחשוב על זה שוב.
26.6 נק׳ (9 בליגה), 6.5 אס׳, 54% אפקטיבי.

3. דונובן מיצ׳ל (יוטה, 5 בשנתיים הקודמות).
הזכרתי את זה כשדיברתי על מארי ברשימת הפוינט גארדים, אבל באמת שהדו קרב בין השניים בסיבוב הראשון במערב היה אחד מהדו קרבות המרשימים ביותר בתולדות הליגה, כשמיצ׳ל נותן שני משחקי 50+ וממוצע של 36 נקודות בסדרה לפני שהוא התעייף במשחק השביעי והאחרון. כן, זה נראה כאילו שהוא מתאמץ יותר מבוקר לקלוע, אבל זה לא אומר שהוא עושה זה עם יעילות פחותה. האיש למעשה אדיר, אחד האתלטים הטובים במשחק, חזק מאד, גאנר שיודע לתקוע יתדות ממש כואבים בדיוק כשצריך, ושחקן שכבר הוכיח יותר מפעם אחת (בניגוד לבוקר) שהוא יודע לקחת קבוצות לפלייאוף. אז הוא לא גאון כמו חלק מהשחקנים האחרים ברשימה, זה נכון. אבל הוא אתלט על עם ביצים גדולות. גם טוב.
24 נק׳ (13 בליגה)

2. ג׳ימי באטלר (מיאמי, 2 גם שנה שעברה)
הסתכלתי קצת בת׳רד של השנה שעברה ונדמה לי שג׳ימי באטלר זכה להכי הרבה תגובות שהתפלאו על המקום הגבוה שלו (לפני קליי, מיצ׳ל ואחרים). אבל נדמה לי שאני יכול בכיף לטפוח לעצמי על השכם ולומר ששיחקתי אותה. האיש הביא את פאקינג מיאמי לגמר הנ.ב.א תוך תצוגות אדירות על קבוצות כמו בוסטון ומילווקי, זה עד כדי כך פשוט. האיש הוא ווינר מוכח, מוטיבטור עצום, שחקן הגנה נפלא. האיש הוא גם מנהל כוחות נפלא, כי הרבה פעמים הוא נח בחצי הראשון של המשחק בשביל לתת תצוגת פנתיאון בחצי או ברבע האחרון. אבל האיש באמת נתן הישג אדיר בשנה האחרונה. בתחילת השנה לא חשבתי שזה אפשרי, אבל האיש שחלק חשבו שהוא הולך למיאמי בשביל לנוח על החופים, הראה שהוא בא בשביל לעבוד ורק לעבוד.
האם מיאמי תשחזר את ההישג השנה? לא. אבל זה לא גודע מהעובדה שהשחקן הזה, שבעיניי הוא באמת לא כשרון גדול, עשה מעשה עצום בגלל ביצים בגודל של פלורידה.
19.9 נק׳, 6.7 ריב׳, 6 אס׳, 1.8 חט׳ (7 בליגה), 24 (!!!) אחוז מהשלוש (ובכלל, מעניין מה יהיה עם מיאמי שתמיד צריכה להביא כוכב בעמדת הסקנד גארד שלא יודע לקלוע, ע״ע ווייד). למותר אגב לציין שכל המספרים האלה השתפרו בפלייאוף האדיר, כולל אפילו האחוז מהשלוש.

1. ג׳יימס הארדן (יוסטון, והמקום הראשון התמידי כמעט).
כולנו כבר מכירים את מלך הסלים הנצחי ישר והפוך, אבל אגיד כמה דברים: א. נדמה לי שבחלק השני של העונה הוא קצת נחלש, והוא באופן כללי כבר לא צעיר.
ב. וזה חשוב יותר - עד היום הוא עשה דברים אדירים עם יוסטון גם בגלל דאנטוני ומורי. יהיה מאד מאד מאד מסקרן לראות את מי שהוא אולי שחקן האייסו הגדול בכל הזמנים, בלי דאנטוני ומורי.
או זה או שהוא יעבור לברוקלין…
34.3 נק׳ (מלך הסלים), 6.6 ריב׳, 7.5 אס׳ (7 בליגה), 1.8 חט׳ (5 בליגה), 54% אפקטיבי שזה מדהים למישהו שזורק כמו שהוא זורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 10:46 pm 
Senior

הייתי מדרג את מקולום שביעי ברשימה הזו ובהפרש דיי גדול ואני לא מת עליו או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 10:54 pm 
מנהל פורום

ואנווליט
לא שווה אזכור או אפילו דירוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 10:55 pm 
מנהל פורום

הייתי מאזכר גם את דאנקן רובינסון ואת טלייר הירו
לא את נאנ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 11:03 pm 
Hall of Famer

רובינסון הוזכר בהחלט
טיילר הירו יוזכר בהחלט, אבל בעמדה מס׳ 3
ואן וליט גם הוזכר, אבל בעמדה מס׳ 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 12:30 am 
Hall of Famer

מסכים עם יובל. סי ג'יי צריך להיות גבוה יותר. ראינו גם תצוגה מאוד מרשימה שלו בבועה, ניצח שם את אחד המשחקים המכריעים ממש במו ידיו.

נדמה לי שהייתי שם את בוקר לפני דונובן. שניהם נתנו בועה מטורפת. לתחושתי בוקר הוא השחקן הכי טוב שנבצר ממנו להגיע לפלייאוף. עשה קפיצת מדרגה משמעותית ואולי ליד כריס פול זה ייראה אחרת.

קאריס לוורט שחקן נהדר. לא בטוח שאני שם אותו מעל לאבין, דיאנג'לו או באדי הילד. עדיין קלעו יותר, עדיין שחקני התקפה מלוטשים יותר.

ולדעתי הארדן עובר השנה קבוצה. הייתי מת לראות אותו בניקס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 12:56 am 
Junior

אני גם חושב שסי. ג'יי קופח פה בגדול.
באטלר הפך תוך עונה מאנדרייטד לאוברייטד. בעיני הדבר היפה במיאמי העונה זה שבאטלר דווקא לא הביא אותה לגמר ה-NBA. היא לא הגיעה בזכות איזו התעלות אדירה של באטלר, אלא כי הייתה פשוט קבוצה מצוינת. בלא מעט משחקים בפלייאוף באטלר אפילו זז הצידה ונתן לאחרים להוביל. זה נכון שכשהיה צריך אז הוא היה שם ובגמר הוא דווקא כן התעלה, אבל באופן כללי אני לא חושב שהסיפור של מיאמי זה ג'ימי באטלר וגם היום אני עדיין לא רואה אותו כסופרסטאר. שחקן נהדר זה כן.
ודונובן מיטשל אדיר. סתם רציתי לשתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 7:57 am 
Sophomore

מצויין נורטון, תודה על ההשקעה, כיף לקרוא ומאוד מקצועי.

לגבי רובינסון, אם דראגיץ' הוא הרכז ובאטלר השוטינג, זה לא הופך אותו לסמול? דווקא את הירו הייתי שם כשוטינג ומכניס כבר לרשימה, כי הוא גם מסוגל ליצור לעצמו, מה שלדעתי מאפיין את רוב מספרי שתיים כיום (אבל לא את רובינסון).

מסכים עם מי שטען שמקולום צריך להיות גבוה יותר. הוא בטח מעל הילד בעיני.

אבל סך הכל דירוג מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 8:29 am 
Hall of Famer

מסכים לגבי רובינסון כ-3 והירו כ-2 (שלטעמי נכנס לרשימה כבר השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 9:02 am 
מנהל פורום

לדעתי גם, רובינסון 3 והירו יותר 2.

לגבי ה-15 עצמם, הארדן, באטלר, מיצ'ל, אין לי וויכוח, גם לא לגבי הסדר. אבל אחריהם מייד את ביל ואחריו מייד את ג'יילן, כשיש מצב שאני אפילו שם את ג'יילן לפני ביל, בגלל ההגנה, הוא שחקן ההגנה הכי טוב ברשימה הזו ובפער והשיפור שלו בכדרור ובמסירה הופכים אותו לשחקן התקפה יעיל מאד מאד. אני לא מחזיק בכלל מבוקר, יש מצב שהוא עוד יהיה הכי טוב ברשימה הזו כבר העונה, אבל הוא הראה עד עכשיו בעיקר יכולת לייצר מספרים ריקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 9:24 am 
מנהל פורום

בעצם, לא, אני לא מסכים עם שלושת הראשונים. באטלר לא שם, ובעיני הוא באופן מובהק גם מתחת לבראון ולביל. הנימוק שלי הוא זה, אדאביו ודראגיץ' היו טובים ממנו בבועה באופן די ברור, ולפני כן, לפני הקפיצה המטורפת של הירו ולפני החיזוקים הנהדרים לספסל, כשבאטלר היה אחד משני מובילים, מיאמי היו בינוניים להחריד. הוא שחקן הגנה טוב, שחקן התקפה בסדר ו-87% תדמית שבנויה על כלום בעיקרון. הוא כן סוג של מישהו שכדאי תמיד בקבוצה אם הוא יודע את מקומו או שהשחקנים האחרים לא מתרגשים ממנו, הוא נותן את הגוף ואת הנשמה על הפרקט, זה חשוב וזה קריטי וזה בכל עמדה יכול לקחת שחקן משולי הרשימה לטופ 5-10, אבל זה לא אומר שהוא אשכרה שחקן מהטובים ביותר כמו שהוא נתפס.
אז זו הרשימה שלי.
הארדן
מיצ'ל
רווח ענקי
עוד רווח ענקי
ביל
בראון
לווארט
באטלר
בוקר
מקאלום
הילד
כל השאר כשבוגדנוביץ' קצת מעל כולם ולאווין לא ב-15.

אה, ולדעתי גם נורמן פאוול בכלל סמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 9:34 am 
Senior

הוט טייקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 9:44 am 
מנהל פורום

איך הוט אם אני עם אותו טייק לגביו בערך עוד משיקגו?
וזה גם קצת מטופש לקרוא למשהו שנתתי לגביו סיבות והסברים "הוט טייק", אפשר לקרוא לי אידיוט שנותן סיבות אידיוטיות, אבל זה לגמרי לא הוט טייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 9:45 am 
Sophomore

שימו את ביל, בראון, מיטשל, לווארט (ברצינות?) במקום באטלר במיאמי - מגיעה לגמר לדעתכם? גוררת את הלייקרס לשישה משחקים בלי דראגיץ' וחלקית בלי באם?

לחילופין, באטלר במקום כל אחד מהם - פוגע בהצלחה של הקבוצה?

בספר שלי, התשובה לכל השאלות הללו היא לא, ולכן באטלר מעל כל האחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 9:48 am 
מנהל פורום

ido כתב:
שימו את ביל, בראון, מיטשל, לווארט (ברצינות?) במקום באטלר במיאמי - מגיעה לגמר לדעתכם? גוררת את הלייקרס לשישה משחקים בלי דראגיץ' וחלקית בלי באם?

לחילופין, באטלר במקום כל אחד מהם - פוגע בהצלחה של הקבוצה?

בספר שלי, התשובה לכל השאלות הללו היא לא, ולכן באטלר מעל כל האחרים

לגמרי כן בעיני, כל אחד מהם במקום באטלר והם עדיין בגמר, לגמרי כן בעיני, באטלר במקום כל אחד מהם והקבוצה שאליה הגיע היא פחות טובה.

אני חושב שכל אלו שחקני התקפה טובים ממנו, ובמקרה של ביל ומיצ'ל, לא במעט. הן כאינדיבידואלים והן כחלק מסכמות קבוצתיות. ואני חושב שבראון נניח, עולה עליו הגנתית, כנ"ל מיצ'ל. ושהשאר שאינם ביל לא נורא רחוקים ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 9:49 am 
מנהל פורום

ואגב, לא יודע אם יהיה לי זמן, כשנגיע לסמול פורוורדים, תשכפלו את הטענה שלי בבקשה גם לפול ג'ורג', רק ביותר להט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 12:38 pm 
Hall of Famer

לא חייבים לשאול את עצמנו "מה היה קורה אילו" בהקשר לבאטלר
הוא הרי עבר כמה וכמה קבוצות בשנים האחרונות - אצל כולן התקופה היותר טובה שלהן (בהשוואה ללפני הגעתו ואחריה) הייתה כשהוא שם, בלי קשר לתמורה שהועברה (אם בכלל) בעת הגעתו / עזיבתו
לעניות דעתי זה אומר המון

מבחינתי הוא איפשהו בין 2-4 לצד מיטצ'ל ובראון, וכנראה אשים אותו במקום השני באם אהיה חייב להפרידם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 12:45 pm 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
איך הוט אם אני עם אותו טייק לגביו בערך עוד משיקגו?
וזה גם קצת מטופש לקרוא למשהו שנתתי לגביו סיבות והסברים "הוט טייק", אפשר לקרוא לי אידיוט שנותן סיבות אידיוטיות, אבל זה לגמרי לא הוט טייק

לייק מחבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 1:08 pm 
Sophomore

בראון שחקן נפלא בעיני. אבל, לפחות בשלב הזה של הקריירה, הוא לא מביא למגרש את אותה רמה של מנהיגות וקלאץ' שבאטלר מביא. ההשפעה שלו על השחקנים האחרים בקבוצה פחותה. ואני לא בטוח שהוא שומר טוב מבאטלר, גם אם כן זה לא בפער גדול.
ביל סקורר טוב משניהם, אבל שומר רע, יותר עסוק בענייני אגו וסטט' אישיות ואני חושב שאם הוא היה במיאמי כל השחקנים היו נראים פחות טוב.

מיטשל זו שאלה מעניינת. אני מאוד אוהב את האופי שהוא מראה במשחקים, ואין ספק שהוא סקורר מוכשר וגם שומר טוב.

לגבי ההתקפה של באטלר - נורטון ציין שכל הסטט' השתפרו בפלייאוף. מעניין מה האחוזים שלו בדק' האחרונות של משחקים צמודים. אני די בטוח שעולים משמעותית.
אין לי ספק שכשהכסף על השולחן, אני מעדיף את הכדור בידיים שלו ולא של ביל או בראון. מיטשל כאמור זו שאלה יותר מורכבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 1:25 pm 
מנהל פורום

אז זהו, שאני טוען שההשפעה של באטלר על שחקנים אחרים היא יותר מיתוס מעובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 1:43 pm 
Sophomore

יש כמה שחקנים במיאמי שיחלקו עליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 3:02 pm 
Senior

זה דורש ממני הרבה צניעות (אני יודע, זה די מהמם מצידי ואני גם מוכן לקבל לייקים מחבקים), כי אני לא אוהב אותו בכלל, אבל אני חייב להודות שבאטלר לא נופל מאף אחד ברשימה הזו חוץ מהארדן.
מה שכן, זה שוב מראה קצת את הזכרון הקצר של אוהדי הספורט.
הרי רק לפני חודש-חודשיים היה פה ת'רד שבו לא מעט אנשים דיברו על באטלר כSG הטוב בליגה, חלק אפילו ציינו אותו בין 2-3 השחקנים הטובים בליגה.
לא שהיום, חוץ מציפה, אנשים מדרגים אותו ממש אחרת, אבל לא ראיתי עד עכשיו אף אחד שטען שהוא בכלל היה צריך להיות הראשון בדירוג.

בכל מקרה, מצטרף לאלו שהיו מעלים את מקאלום לאיזור מקום 7, למרות שבתחושה הלא מאוד מבוססת שלי הוא כן חווה ירידה מסוימת לאחרונה.
אני פשוט לא מת על יחסית הרבה חבר'ה ברשימה הזו - לאווין, ראסל, בוקר, אפילו במידה מסוימת ביל, הם שחקנים ששווים פחות מהמספרים שהם מציגים ואצל רובם התחושה היא שלא כזה אכפת להם אם זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 3:28 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שמישהו דירג את באטלר ברצינות כאחד משני השחקנים הטובים בליגה
אבל אדרבה כפי שציינת - חלק ניכר מהכותבים כעת שמים אותו מספר 2 רק להארדן - וזה מקום ממש מכובד להיות בו

אפשר להתווכח אילו פרמטרים מכלילים פנימה בהשוואת שחקנים (האם רק על המגרש פרופר או גם גיל, אופי, עמידות לפציעות, חוזה וכו')
אני במכלול הכללי "לוקח לקבוצה שלי" את באטלר גם לפני הארדן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 4:27 pm 
Sophomore

stavs כתב:
זה דורש ממני הרבה צניעות (אני יודע, זה די מהמם מצידי ואני גם מוכן לקבל לייקים מחבקים), כי אני לא אוהב אותו בכלל, אבל אני חייב להודות שבאטלר לא נופל מאף אחד ברשימה הזו חוץ מהארדן.
מה שכן, זה שוב מראה קצת את הזכרון הקצר של אוהדי הספורט.
הרי רק לפני חודש-חודשיים היה פה ת'רד שבו לא מעט אנשים דיברו על באטלר כSG הטוב בליגה, חלק אפילו ציינו אותו בין 2-3 השחקנים הטובים בליגה.
לא שהיום, חוץ מציפה, אנשים מדרגים אותו ממש אחרת, אבל לא ראיתי עד עכשיו אף אחד שטען שהוא בכלל היה צריך להיות הראשון בדירוג.

בכל מקרה, מצטרף לאלו שהיו מעלים את מקאלום לאיזור מקום 7, למרות שבתחושה הלא מאוד מבוססת שלי הוא כן חווה ירידה מסוימת לאחרונה.
אני פשוט לא מת על יחסית הרבה חבר'ה ברשימה הזו - לאווין, ראסל, בוקר, אפילו במידה מסוימת ביל, הם שחקנים ששווים פחות מהמספרים שהם מציגים ואצל רובם התחושה היא שלא כזה אכפת להם אם זה המצב.

אהה, אצלי בספר באטלר בודאי מעל הארדן. סתם אין לי כוח וחשק להכנס לדיון על זה וזה גם לא כל כך מעניין בעיני. ממילא אני מכיר ויכול לקבל את הטיעונים לטובתו של הארדן.
אני לא חושב שבאטלר הוא באמת אחד משניים-שלושה שחקנים הכי טובים בליגה. אבל, אם אנחנו מסתכלים על השאלה שנורטון מציג לרוב ברשימות האלו - מי השחקן שאתה לוקח למשחק בסיבוב שני בפליאוף (או משהו בסגנון?) אז באטלר אצלי ראשון מובהק בין הסקנד-גארדים שמופיעים כאן, ובמקום גבוה מאוד בכלל (לברון עדיין לפניו, כנראה שגם קוואי. דוראנט של לפני הפציעה, נראה איך יחזור. נראה לי שזהו בערך, לפחות מבין המובהקים).

אגב, אם זה המדד, אז השני אצלי הוא מיטשל, ואחריו בראון או הארדן - לא סגור על מי מביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 02, 2020 5:25 pm 
Senior

אוקיי, אז חשבתי שבאטלר חזר למימדים קצת יותר צנועים בתפיסה מאשר בעת סדרת הגמר, כנראה שלא ממש.
אז לדעתי זו הערכת יתר שלו, אני לא חושב שאם תשים אותו ביוסטון באיזושהי עונה ב4 האחרונות יוסטון עושה יותר מאשר עם הארדן ואני די בטוח שאפילו הייתה עושה פחות.
ואני כן חושב שהוא מקבל יותר מדי קרדיט על ההצלחה של מיאמי, אבל כבר הפנמתי שבקיץ שעבר עשיתי לו הערכת חסר בת'רד הזה, אז לך תדע, מאוד יכול להיות שאני עושה את זה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 151 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה