סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קיירי אירווינג חזר. 22 נק' בניצחון של הברוקלין במשחק הראשון שלו העונה.
מעניין איך זה יעבוד הסידור עם אירווינג. אם הוא לא יכול לשחק בניו יורק עדיין, אני לא הייתי לוקח לקבוצה שחקן שלא מסוגל לשחק במשחקי הבית של הקבוצה בפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אן.בי.איי
הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:23 am 
Sophomore

מניח שהם מעריכים שיש סיכוי שבשלבים מאוחרים יותר של העונה ההנחיות ישתנו לגמרי או שאפילו בע"ה הקורונה תהיה היסטוריה.
אם כך, שווה להכניס לכושר (עד כמה שניתן) את קיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 11:14 am 
Senior

אם כבר קאמבקים במשחק הזה - לאנס סטיבנסון שחתם לאחרונה באינדיאנה חוזר למשחק בית ראשון שלו במדי הפייסרס מזה תקופה.
עלה למגרש בערך 6 דקות לסוף הרבע הראשון וקלע 20 נקודות רצופות עד סוף הרבע הראשון! כולל שלשה על הבאזר.
סיים את המשחק עם 30 נק' ו5 אסיסטים ב32 דקות. רק לא מזמן גיליתי שהוא עדיין לא פרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 12:54 pm 
מנהל פורום

לא מעודד מבחינת ברוקלין מה שהיה. שלושת הכוכבים שיחקו, למרכוס היה ובכלל הרכב כמעט מלא ועדיין התקשו מאוד מול אינדי, לא חס וחלילה ג"ס או פיניקס או מילווקי
סתם אינדי כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 1:51 pm 
מנהל פורום

הורנטס 140 פיסטונס 111
הורנטס הייתה סוג של קבוצה מגניבה לצפייה, למלו עם המסירות והקליעות, ברידג'ס עם ההיילייטים, רויזר שמסרב להיות בועה שהתפוצצה, גורדון שמשתלב יפה ועכשיו גם אוברה נותן עבודה (32 נק' במשחק הזה). האמת ציפיתי ממנה למקום יותר גבוה העונה, אולי עוד תגמור בסוף במקום יותר גבוה (כרגע 8 )
פיסטונס, הולכת ונרגעת סביב ההתחלה המקרטעת של קניגהם, הוא מתייצב, הוא משחק טוב, לא נותן מספרים מטורפים, אבל נראה שחקן שאפשר לבנות איתו פרנצ'ייז, יחד עם צדיק ודיאלו, אפר להגיד שיש התחלה של התחלה. הייס הולך ומאבד את מעט הקרדיט שהיה לו בתחילת העונה

מג'יק 106 פילי 116
ארבע מתוך חמישת שחקני החמישיה של פילי 20 נק' או יותר, החמישי עשה 0 נק'. קורקמז משחק שני עם 20 או יותר. מג'יק עם המאזן הגרוע בליגה הולכת לעוד דראפט מעניין. בנתיים מראה את קול ואת פרנץ וואגנר.

רוקטס 114 וושינגטון 111
שלשת בזאר של פורטר המושמץ (ובצדק) גרין עם סדרת משחקים נהדרת מאז שחזר מהפציעה, כריסטופר נותן מהספסל דקות טובות, שנגן לא שיחק היום. נראה איך זה מתפתח. פורטר + גרין + שנגן > קניגהם + צדיק + דיאלו. בוושינגטון נתנחם בזה שבארטנס האנטישמי היה יותר גרוע אפילו מאבדיה

בוסטון 97 ספרס 99
דיז'ונטה מרחק ריבאונד 1 מט"ד. השאלה האם הוא שחקן להוביל קבוצה שמתחרה על אליפות כן או לא, לא תזכה להבחן לדעתי. מה נבנה סביבו (קלדון, פרימו ..) לא יספיק להרים את הספרס מעבר לחלק התחתון של הפלייאוף ועדיין לקום בבוקר ולראות שבוסטון הפסידה זה תמיד משמח. אפילו למשחת שיניים יש טעם יותר טוב ואין את התירו העלוב שטייטוס (חובב קובי עלוב) לא שיחק. הוא שיחק

אינדי 121 נטס 129
כמו שכתבתי למעלה, קצת מדאיג שהנטס מתקשים מול אינדי עם כל הארסנל, שמואליקי זרק פעם תזה שקיירי שחקן אסטטי להפליא אבל רכז אפרפר נגיד דינווידי כזה ששומר טוב ומוסר יותר טוב, עדיף עליו. אין לי דעה בעניין אבל פתאום נזכרתי בה. הנטס היו צריכים מהפך 8 דק לסיום כדי לנצח. למרכוס היה וגריפין היה ומיילס היה. באינדי הזכירו את לאנס עם 30 נק'. מאז שנשף על לברון במשחק פלייאוף לא היו את ה15 דקות התהילה

דלאס 99 ג"ס 82
כמו שהגיוני שלאנס סטיבנסון יקלע 30 נק' ככה הגיוני שקארי יקלע 9 נק' עד ממש כמה דקות לסיום. 18% מהשלוש לג"ס במשחק. דוניצ'יץ' בא פורזינגיס הולך (הסכם רוטציה) 26 ללוקה 8 אסיסטים 6 איבודים. 30% מהשלוש לדלאס. בקיצור לא המשחק שאשים לשידור חוזר בליגפאס

באקס 111 ראפטורס 117
ראפטורס בהרכב שחיכו לו מתחילת העונה, אננובי, סיאקם ואנוליט וטרנט, ובארנס שהתגלה כבחירה מעולה מצטרף ומשלים חמישיה איכותית ולא מבוגרת. וואלה אם הם בריאים בעונה הבאה הם חזק על הביתיות של הפלייאוף. הבאקס בלי גריק פריק. קאזנס מפתיע לטובה

מיני 98 ת'אנדר 90
לפעמים יש לי הרגשה שפוקו הוא סוג של בדיחה פרטית בפרונט אופיס של אוקלהומה, גם ככה הם לא לחוצים על ניצחונות אז למה לא להנות בדרך לבנייה?
גידי המדובר 15 ריבאונדים, נאה. במיני טאונס חזר וככה גם ראסל ויחד עם אדוארדס, אפשר להגיד ששלושת הגדולים של מיני חזרו לשטח.

דנבר 109 יוטה 115
בוגדנוביץ 36 למרות שהיה 1 מ6 מהשלוש, צאו וחשבו איזה טוב הוא היה מה2. בדנבר הקו האחורי כלל את קמפצ'ו והבן של דוק 11 נק' ו5 איסיסטים קימבן כל הקו האחורי גם יחד. אבל אם נזכרים שבארטון גם בעסק אז יש לנו עוד 20 נק'. יוקיץ' האלוהי 26 נק' 21 ריבאונדים 11 אסיסטים. הוא לא יהיה MVP העונה דנבר לא מספיק טובה בשביל להוציא ממנה את ה MVP. ביוטה קצת מאוכזב מפסקאל, חשבתי שיעשה יותר אימפקט העונה

פורטלנד 109 היט 115
למי שלא יצא לראות את סטרוס זורק וקולע לשלוש, מומלץ. אז במיאמי יש כבר שלושה צלפים. רובינסון, הירו וסטרוס ועל הדרך מצאו אחלה סנטר יורטסבן (הצד המואר של פציעות של כוכבים) 7 משחקים הוא לא יורד מ12 ריבאונדים למשחק. וואוו
חבל לדבר על פורטלנד זה סתם כואב.

קינגס 102 אטלנטה 108
הרטר 11 מ18 מהשדה (עלה מהספסל) 7 החטאות, 4 מתוכן הגיעו מהשלוש (1 מ 5 מהשלוש) אטלנטה 27% מהשלוש. יאנג לא משחק, דורל רייט די טוב כמחליף שלו. פוקס 30 נק' ראיתי כאן דיון על כמה פוקס טוב או יותר נכון כמה הוא לא טוב. אני דווקא מחבב אותו לדעתי יותר טוב ממ... למשל.. קמבה ווקר, נגיד.
באגלי מראה שלא לחינם הוזנח על ידי המאמן הקודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 2:44 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הורנטס 140 פיסטונס 111
הורנטס הייתה סוג של קבוצה מגניבה לצפייה, למלו עם המסירות והקליעות, ברידג'ס עם ההיילייטים, רויזר שמסרב להיות בועה שהתפוצצה, גורדון שמשתלב יפה ועכשיו גם אוברה נותן עבודה (32 נק' במשחק הזה). האמת ציפיתי ממנה למקום יותר גבוה העונה, אולי עוד תגמור בסוף במקום יותר גבוה (כרגע 8 )
פיסטונס, הולכת ונרגעת סביב ההתחלה המקרטעת של קניגהם, הוא מתייצב, הוא משחק טוב, לא נותן מספרים מטורפים, אבל נראה שחקן שאפשר לבנות איתו פרנצ'ייז, יחד עם צדיק ודיאלו, אפר להגיד שיש התחלה של התחלה. הייס הולך ומאבד את מעט הקרדיט שהיה לו בתחילת העונה

מג'יק 106 פילי 116
ארבע מתוך חמישת שחקני החמישיה של פילי 20 נק' או יותר, החמישי עשה 0 נק'. קורקמז משחק שני עם 20 או יותר. מג'יק עם המאזן הגרוע בליגה הולכת לעוד דראפט מעניין. בנתיים מראה את קול ואת פרנץ וואגנר.

רוקטס 114 וושינגטון 111
שלשת בזאר של פורטר המושמץ (ובצדק) גרין עם סדרת משחקים נהדרת מאז שחזר מהפציעה, כריסטופר נותן מהספסל דקות טובות, שנגן לא שיחק היום. נראה איך זה מתפתח. פורטר + גרין + שנגן > קניגהם + צדיק + דיאלו. בוושינגטון נתנחם בזה שבארטנס האנטישמי היה יותר גרוע אפילו מאבדיה

בוסטון 97 ספרס 99
דיז'ונטה מרחק ריבאונד 1 מט"ד. השאלה האם הוא שחקן להוביל קבוצה שמתחרה על אליפות כן או לא, לא תזכה להבחן לדעתי. מה נבנה סביבו (קלדון, פרימו ..) לא יספיק להרים את הספרס מעבר לחלק התחתון של הפלייאוף ועדיין לקום בבוקר ולראות שבוסטון הפסידה זה תמיד משמח. אפילו למשחת שיניים יש טעם יותר טוב ואין את התירו העלוב שטייטוס (חובב קובי עלוב) לא שיחק. הוא שיחק

אינדי 121 נטס 129
כמו שכתבתי למעלה, קצת מדאיג שהנטס מתקשים מול אינדי עם כל הארסנל, שמואליקי זרק פעם תזה שקיירי שחקן אסטטי להפליא אבל רכז אפרפר נגיד דינווידי כזה ששומר טוב ומוסר יותר טוב, עדיף עליו. אין לי דעה בעניין אבל פתאום נזכרתי בה. הנטס היו צריכים מהפך 8 דק לסיום כדי לנצח. למרכוס היה וגריפין היה ומיילס היה. באינדי הזכירו את לאנס עם 30 נק'. מאז שנשף על לברון במשחק פלייאוף לא היו את ה15 דקות התהילה

דלאס 99 ג"ס 82
כמו שהגיוני שלאנס סטיבנסון יקלע 30 נק' ככה הגיוני שקארי יקלע 9 נק' עד ממש כמה דקות לסיום. 18% מהשלוש לג"ס במשחק. דוניצ'יץ' בא פורזינגיס הולך (הסכם רוטציה) 26 ללוקה 8 אסיסטים 6 איבודים. 30% מהשלוש לדלאס. בקיצור לא המשחק שאשים לשידור חוזר בליגפאס

באקס 111 ראפטורס 117
ראפטורס בהרכב שחיכו לו מתחילת העונה, אננובי, סיאקם ואנוליט וטרנט, ובארנס שהתגלה כבחירה מעולה מצטרף ומשלים חמישיה איכותית ולא מבוגרת. וואלה אם הם בריאים בעונה הבאה הם חזק על הביתיות של הפלייאוף. הבאקס בלי גריק פריק. קאזנס מפתיע לטובה

מיני 98 ת'אנדר 90
לפעמים יש לי הרגשה שפוקו הוא סוג של בדיחה פרטית בפרונט אופיס של אוקלהומה, גם ככה הם לא לחוצים על ניצחונות אז למה לא להנות בדרך לבנייה?
גידי המדובר 15 ריבאונדים, נאה. במיני טאונס חזר וככה גם ראסל ויחד עם אדוארדס, אפשר להגיד ששלושת הגדולים של מיני חזרו לשטח.

דנבר 109 יוטה 115
בוגדנוביץ 36 למרות שהיה 1 מ6 מהשלוש, צאו וחשבו איזה טוב הוא היה מה2. בדנבר הקו האחורי כלל את קמפצ'ו והבן של דוק 11 נק' ו5 איסיסטים קימבן כל הקו האחורי גם יחד. אבל אם נזכרים שבארטון גם בעסק אז יש לנו עוד 20 נק'. יוקיץ' האלוהי 26 נק' 21 ריבאונדים 11 אסיסטים. הוא לא יהיה MVP העונה דנבר לא מספיק טובה בשביל להוציא ממנה את ה MVP. ביוטה קצת מאוכזב מפסקאל, חשבתי שיעשה יותר אימפקט העונה

פורטלנד 109 היט 115
למי שלא יצא לראות את סטרוס זורק וקולע לשלוש, מומלץ. אז במיאמי יש כבר שלושה צלפים. רובינסון, הירו וסטרוס ועל הדרך מצאו אחלה סנטר יורטסבן (הצד המואר של פציעות של כוכבים) 7 משחקים הוא לא יורד מ12 ריבאונדים למשחק. וואוו
חבל לדבר על פורטלנד זה סתם כואב.

קינגס 102 אטלנטה 108
הרטר 11 מ18 מהשדה (עלה מהספסל) 7 החטאות, 4 מתוכן הגיעו מהשלוש (1 מ 5 מהשלוש) אטלנטה 27% מהשלוש. יאנג לא משחק, דורל רייט די טוב כמחליף שלו. פוקס 30 נק' ראיתי כאן דיון על כמה פוקס טוב או יותר נכון כמה הוא לא טוב. אני דווקא מחבב אותו לדעתי יותר טוב ממ... למשל.. קמבה ווקר, נגיד.
באגלי מראה שלא לחינם הוזנח על ידי המאמן הקודם

תודה על הסקירה של המשחקים הלילה

הורנטס 140 פיסטונס 111
הורנטס במקום ה-28 בדפנסיב רייטינג. זו הסיבה שבגללה הם רק במקום ה-8.
לגבי הפיסטונס - אין שם כרגע כלום חוץ מקנינגהם וערך הטרייד של גרנט.
הם בתחילת הבנייה מחדש שלהם.

מג'יק 106 פילי 116
קורקמז פחות גרוע משחשבתי אבל כאמור, הצטיינות הרול פליירס לא תספיק בפלייאוף, שם זה יהיה (אלמלא טרייד על סימונס), אמביד מול העולם.
המג'יק סוף סוף בונים מחדש. נדמה לי שבמבה היה במשחק חביב.

רוקטס 114 וושינגטון 111
חתיכת הצלחה להפסיד לרוקטס.
לא ראיתי את המשחק אבל לא מפתיע אותי שאבדיה בקושי פגע. הוא נראה עייף מאוד לאחרונה.

בוסטון 97 ספרס 99
די נו, להוביל קבוצה שמתחרה על אליפות :roll:
קודם שיהיה כוכב.

אינדי 121 נטס 129
הנטס אכן לא מרשימים כפי שניתן היה לצפות אבל הם בכל זאת במקום השני במזרח.
מאמין שאם היו משאירים את אלן, מצבם היה טוב יותר אבל גם כך, הם קונטנדרים חזקים.

דלאס 99 ג"ס 82
אכן נשמע לא כיף המשחק הזה.

באקס 111 ראפטורס 117
4 נצחונות רצופים לראפטורס המתחזקים.

מיני 98 ת'אנדר 90
לא יודע לגבי שלושת הגדולים..
ראסל קלע 6 נק' מ-12 זריקות.
אדוארדס עם 5 חטיפות.

דנבר 109 יוטה 115

פורטלנד 109 היט 115
מיאמי קבוצה חזקה ומסוכנת בפלייאוף, אם כולם יהיו בריאים.

קינגס 102 אטלנטה 108
אני מאוד מחבב את הוארטר.
לא חושב שראיתי את פוקס משחק מספיק כדי להבין מה טיבו.
יותר טוב מקמבה ווקר לא אומר הרבה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 3:09 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, ברוכים הבאים לאן.בי.איי לדני אבדיה. השווה שיא קריירה בזריקות מהשדה עם 12. וזה שהוא קלע רק 2 מראה שהוא הפסיק לעשות רק את הדבר הכי נכון לעשות (כלומר להעביר כדור הצידה לעוד שחקן ולא להסתכל אל הסל), אלא גם התחיל לדאוג לזריקה של עצמו. יופיי ילד. עכשיו רק צריך את הדבר הפשוט הזה של לקלוע את הכדור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 3:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
לא מעודד מבחינת ברוקלין מה שהיה. שלושת הכוכבים שיחקו, למרכוס היה ובכלל הרכב כמעט מלא ועדיין התקשו מאוד מול אינדי, לא חס וחלילה ג"ס או פיניקס או מילווקי
סתם אינדי כזה

זה לא היה סתם אינדי. זה אינדי + לאנס "The Wind Blower" סטיבנסון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 3:46 pm 
מנהל פורום

בטקס תליית החולצה של נוביצקי, קיד הציע לו (בצחוק) חוזה ל10 ימים
יציאה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:19 pm 
Junior

יוטה ניצחה את דנבר בלי גובר ובלי וייטסייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 9:55 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
יוטה ניצחה את דנבר בלי גובר ובלי וייטסייד

ששיחקה ללא פורטר ומארי ולמעשה עולה בחמישיה עם הרכב גארדים שלא בטוח שהיה נחשב לטוב באירופה ובטוח שהוא החלש בליגה - קמפצו וריברס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 1:12 am 
Junior

משחק חלש יחסית של דני, בגלל שלא צפיתי בו.
בקשר לפורטלנד, לילארד בחוץ וכנראה הולכים לכיוון של ניתוח בשרירי הבטן. לדעתי זו ההחלטה הנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 8:13 am 
Freshman

uriel17 כתב:

בוסטון 97 ספרס 99

נראה לי ששכחת איזה דווין וואסל אחד, אחלה שחקן שמראה גדילה אמיתית השנה, יש כמה דברים שהוא עושה ממש טוב ובהתחשב בגיל אני חושב שתוך כמה שנים הוא יכול להיות 3 מרכזי בקבוצה חזקה.
הסיפור עם קלדון ג'ונסון הוא יותר מעניין מהסיבה שיש רגעים שהוא מראה ניצוצות, ויש רגעים שהוא עושה טעויות שמראות על מחסור חמור בהבנה של המשחק. הוא נראה כמו אחד שממש חשוב לו להשתפר מבחינה אינדווידואלית, אבל כדי שהוא ישתפר מבחינה קבוצתית צריך לדחוף אותו ממש חזק, וזו בעיה.
פרימו? השחקן הכי צעיר בליגה, הולך להיות כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 10:37 am 
מנהל פורום

או קיי
קח את דיז'ונטה, ואסל, קלדון ופרימו.
תוסיף חמש שנים על ציר הזמן, תשאיר אותם בסן אנטוניו.
הם מאיימים על האליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 11:08 am 
מנהל פורום

סופסופ יש לאר ג'י בארט מה לספר לנכדים חוץ מזה שסבא רבא היה מלך הסלים של הליגה הישראלית
באזר ביטר שלו, מול בוסטון וניצחון לניקס ב MSG חוץ ממנו פורנייה 41 נק, בוסטון עם מאזן 11:2 במשחקים צמודים, לא מספיק לוזרי? הם הובילו כבר ב24 הפרש

https://www.instagram.com/reel/CYacj5dP ... =copy_link

בלי דריימונד וקארי ניו אורלינס מנצחת. קומינגה ומודי קיבלו הרבה דקות וקלעו.

פיניקס מנצחת את הקליפרס המסכנים. 89:106 פיניקס היא הקבוצה הראשונה להגיע ל30 נצחונות, כריספול טריפל דאבל, רחובות פיניקס התמלאו בחוגגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 11:17 am 
Freshman

uriel17 כתב:
או קיי
קח את דיז'ונטה, ואסל, קלדון ופרימו.
תוסיף חמש שנים על ציר הזמן, תשאיר אותם בסן אנטוניו.
הם מאיימים על האליפות?

לא יודע אם הייתי הולך בכיוון של לנסות למסגר את זה בצורה כל-כך פשוטה, אבל כדי להתחבר לקו המחשבה שלך אני אענה שכן;
אני לא יודע כמה אתה עוקב אחריהם, אבל הם כבר שמו ביחד כמה חתיכות לא רעות בכלל מסביב. הוסיפו את לאנדייל כגבוה רוטציה, מצאו את בייטס דיופ כ 3-4 שהוא אימפקט הגנתי, והרכז המחליף טרה ג'ונס הופך מחר לבן 22, גם כן חלק שאני מניח שהם מאד שמחים ממנו.

לי אין ספק לגבי קו אחורי של דז'ונטה, פרימו ו-וואסל. זה קו אחורי שיכול לאיים על אליפות בעתיד. בקו הקדמי הם צריכים להשתפר כי אין להם משהו רציני שם, אבל אל תשכח שיש להם נכסי דראפט (כולל הבחירה השנה), מקום מתחת לתקרת השכר ואת אחת ההנהלות הטובות בליגה. לא הייתי מהמר נגדם שתוך שנתיים תהיה שם קבוצה חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 08, 2022 6:58 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
קיירי אירווינג חזר. 22 נק' בניצחון של הברוקלין במשחק הראשון שלו העונה.
מעניין איך זה יעבוד הסידור עם אירווינג. אם הוא לא יכול לשחק בניו יורק עדיין, אני לא הייתי לוקח לקבוצה שחקן שלא מסוגל לשחק במשחקי הבית של הקבוצה בפלייאוף.

מה זה אומר לא היית לוקח הוא כבר בקבוצה, היית מעדיף לא להשתמש בו במשחקי חוץ למרות שאתה יכול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 1:12 am 
Hall of Famer

כן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 10:27 am 
Junior

אני עם עמוס פה... שחקן שלא יכול לשחק בערך ב55% מהמשחקים (משחקים בית + ניקס + גולדן סטייט וסקרמנטו) זה לא שחקן שאני יכול לבנות עליו במירוץ לאליפות... הוא שחקן שמצריך התאמות ואימונים ולהריץ במקביל 2 קבוצות בעונה הסדירה ובפלייאוף נראה לי מטורף לגמרי.
( וזה מבלי להיכנס לדיון שבכלל לא בטוח שבמרבית הקריירה שלו התרומה שלו לקבוצות בהם הוא שיחק לא הייתה חיובית )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 12:22 pm 
Junior

הוא דווקא ממש לא שחקן שמצריך התאמות מיוחדות. הוא יכול בקלות לשחק גם און וגם אוף דה בול, הקליעה שלו טובה והוא גם לא נטל בהגנה בשום צורה.
טירוף זה לא לשחק עם קיירי במשחקים בהם הוא יכול לשחק ואין לי ספק שברוקלין ישתמשו בו כמה שהם יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 1:28 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי, מה זה משחק בשכונה. תנו לו את הכדור ונסתדר?
יש היררכיה קבוצתית, יש תרגילים שעובדים בצורה מסויימת עם 2 כוכבים ו-3 רול פליירז, לעומת 3 כוכבים. אתה מנהל 2 קבוצות למעשה. אני לא חושב שזה בריא. אני גם חושב שזה פתח לצרות עצומות מבחינת כימיה קבוצתית, שחקן שמבחירה משחק רק בחלק מהמשחקים.
דרך אגב, היה די ברור לי שהם ישתמשו באיזשהו שלב באירווינג העונה. אני פשוט לא צופה הצלחה גדולה לקבוצה ככה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 1:36 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
הוא דווקא ממש לא שחקן שמצריך התאמות מיוחדות. הוא יכול בקלות לשחק גם און וגם אוף דה בול, הקליעה שלו טובה והוא גם לא נטל בהגנה בשום צורה.
טירוף זה לא לשחק עם קיירי במשחקים בהם הוא יכול לשחק ואין לי ספק שברוקלין ישתמשו בו כמה שהם יכולים.

אתה חושב שזה בריא לקבוצה להגיע לפלייאוף עם 2 קבוצות שמשחקות שונה לגמרי בבית ובחוץ?
ואם לנטס לא יהיה יתרון ביתיות החל מגמר המזרח (כמו המצב כרגע) אתה לא רואה איך זה דופק אותם? ( אני חושב שגם עם יתרון ביתיות זה ידפוק )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 1:40 pm 
Junior

אז בעיני כל הססמאות על תרגילים וכימיה קבוצתית הם בדיוק זה - ססמאות. ב-NBA של היום כישרון זה הכל.
גם כשהארדן הגיע שמענו את הסיפורים על כימיה ואיך זה לא יעבוד ובמציאות, כל עוד הם היו בריאים בכל אופן, הם דרסו את המזרח. אם הם היו מצליחים לשמור על בריאות לדעתי הם היו זוכים באליפות די בקלילות.
אגב, אנחנו מדברים פה על שחקן שמשחק כבר עונה שנייה עם הסגל הזה וגם בעונה שעברה הם שיחקו עם המון הרכבים שונים עקב פציעות. אני ממש לא רואה פה שום בעיה של כימיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 1:42 pm 
Junior

sheky כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה חושב שזה בריא לקבוצה להגיע לפלייאוף עם 2 קבוצות שמשחקות שונה לגמרי בבית ובחוץ?
ואם לנטס לא יהיה יתרון ביתיות החל מגמר המזרח (כמו המצב כרגע) אתה לא רואה איך זה דופק אותם? ( אני חושב שגם עם יתרון ביתיות זה ידפוק )

מה זה בריא? ברור שעדיף שקיירי ישחק בכל המשחקים, אבל בהינתן שהוא יכול לשחק רק בחוץ? אז שישחק רק בחוץ.
לדעתי אין סיכוי שברוקלין יוותרו עליו, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 3:00 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
הוקיץ' כתב:

דווקא בסיטואציה הנוכחית יתרון ביתיות הוא חיסרון עבור הנטס. יתרון הביתיות בטל בשישים לעומת הסגל היותר מוכשר שיש להם במשחקי חוץ.
ומה יקרה אם הנטס יגיעו לגמר מול הווריירס?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה