סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 8:48 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הכל פה!

לא חשבתי שדאלאס מספיק טובים להגיע לפה. לא יודע מי יותר טוב עכשיו אחרי שדאלאס השפילו את פיניקס במשחק 7 בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:27 am 
Sophomore

אני רוצה להחמיא למתקרא "בראיין גרנט 44" וגם לעצמי על כך שתמכנו בטרייד של דאלאס על פורזינגיס.
בהצלחה עם וושינגטון איתו בשנה הבאה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:47 am 
Hall of Famer

זה היה טרייד שנראה תמוה, ומתברר כאדיר. כל הכבוד להנהלה של דאלאס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 10:53 am 
Hall of Famer

אני בעיקר רשמתי אז שזה טרייד רע לוושינגטון (כמובן מתוך נקודת הנחה - אולי לא מובנת מאליה - שקבוצת כדורסל רוצה לנצח משחקים, ולא להתפרסם כמגניבה עם כוכבים ו-Highlights פה ושם), והתוצאות אכן מדברות בעד עצמן גם בקבוצה המקבילה.

יכולה להיות סדרה מרתקת, בגלל סגנון הכדורסל וההרכבים של שתי הקבוצות - ריווח כמעט מקסימלי, מחפשים את השלשות של שחקני המשנה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 11:11 am 
Sophomore

מדהים שהמאבס בלי השחקן השני הכי חשוב שלהם - הארדווי ג'וניור.

ועוד משהו, עם איכשהו יוצא שלוקה לוקח אליפות, הוא יכול פחות או יותר לפרוש מכדורסל. זכה כבר פחות או יותר בהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:32 pm 
Junior

ehud כתב:
אני רוצה להחמיא למתקרא "בראיין גרנט 44" וגם לעצמי על כך שתמכנו בטרייד של דאלאס על פורזינגיס.
בהצלחה עם וושינגטון איתו בשנה הבאה!

תודה על המחמאה (:
אני חושב אגב, שזה היה טרייד טוב גם עבור וושינגטון. דינווידי לא התאים לצד ביל ושאר הקבוצה, ברטאנס מיותר לגמרי מאחורי קוזמה, האצ'ימורה ואבדיה. פורזינגיס לפחות ישחק גם סנטר עבורם, ואם גם הציוות שלו עם ביל לא יישא פירות בעונה הקרובה, אחריה ניתן יהיה להשתמש בו כחוזה גדול מסתיים בטרייד, או שפשוט להיפרד ממנו לשלום בקיץ 24'.

יהיה מעניין לראות אם המאבס יצליחו באיזשהו שלב להשתדרג מבולוק ופאוול סביב הטריו ברונסון-לוקה-DFS. החוזים של דינווידי וברטאנס בהחלט עשויים לשמש אותם למטרה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 1:38 pm 
מנהל פורום

לוקה הוא אותו לוקה
קיד הוא הגיים צ'יינג'ר כאן (כנראה גם מעורב ודוחף לטרייד) קיד היה גארד עם אוריינטציה הגנתית.
עכשיו בא נראה במה השתנתה דלאס העונה?
מה הסיפור הגדול של משחק 7?
ההגנה של דלאס
אין מנוס מהמסקנה שההחלטה ששינתה את גורלה של דלאס העונה, היה קיד
שאני הייתי מאוד נגד המינוי שלו
טעיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:33 pm 
Junior

קיד היה גארד עם אוריינטציה הגנתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:43 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
קיד היה גארד עם אוריינטציה הגנתית?

בהחלט. עיקר כוחו היה כמנהל משחק חכם ושחקן הגנה ענק. 9 פעמים בחמישיות ההגנה של העונה זה בכל זאת משהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 12:42 am 
Senior

ב 538 נותנים 63% לדאלאס לקחת את הסדרה (ו 70% לבוסטון)
קצת מפתיע בעיני אבל מה אני יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 2:17 am 
Freshman

חתיכת הישג לדאלאס.

אמנם דונצ'יץ', ברונסון, פינלי סמית, פאוול וקליבר רצים כבר כמה עונות טובות ביחד מה שבוודאי תורם לכימיה על ומחוץ למגרש. צריך לזכור שזו קבוצה יחסית צעירה.
דונצ'יץ' רק הולך ומשתפר, הכדורסל שהוא משחק יחסית לגילו מטורף בכל קנה מידה, אבל יותר מכל בחוכמת המשחק שלא אופיניית לשחקן בגיל הזה, במיוחד כשמדובר ב-NBA ובליגה של וירטואוזים ושואואיסטים.

אין ספק גם שברונסון הוא אנדרייטד מטורף, זוכר שראיתי אותו בעונות הראשונות, האנרגיה וההתלהבות שהוא מביא איתו ומצד שני היעילות החריגה, לגארד נמוך, להגיע למצבים שהוא מגיע, לייצר לעצמו ולאחרים, הוא צלע משלימה קריטית לדונצ'יץ', אפילו דינווידי שתמיד היה "על סף" כוכבות, שיחק ליד כוכבים, היה מככב לפרקים, וגם היה לא רע בוושינגטון, גם תוספת חשובה ויש לו תפקיד משמעותי בהרבה מזה שהיה לו בוושינגטון. זה ברור מאליו שלוקה המנהיג של הקבוצה הזו ובשורה התחתונה אין סרט שדאלאס זוכה באליפות או מתחרה על אליפות בלעדיו, הוא אבן הראשה של הקבוצה הזו, ולמרות זאת...

אם נניח היו מביאים קלעי ברמתו של דווין בוקר לצד דונצ'יץ', ועוד פאוור/סנטר כוכב (לא מהסוג של פורזינגיס), דאלאס לא הייתה מגיעה לגמר מערב NBA, ולא צולחת את פיניקס. כי דאלאס זו קבוצה שתלויה בשליטה בקצב, שליטה בכדור, משמעת הגנתית קבוצתית ואישית, ושחקנים שממלאים פונקציות מאוד מסוימות על המגרש. החירות היצירתית, המפתחות והאחריות הונחו אצל הגארדים - אצל דונצ'יץ' כמובן, ברונסון ודינווידי, שבלי העזרה שלהם בהובלת הכדור וביצירה בהתקפה, הוא היה קורס מהעומס בשלב זה או אחר, זה המון על הכתפיים של רכז אחד, כל רכז, וזה מה שקרה לפיניקס עם פול, המנוע זקן, ואם המנוע לא יעיל בההתקפה וגם מתקשה בהגנה, זה משליך על כל השאר, והשאר אלה שחקני תפקיד טהורים בדר"כ, זה גם למה ברטאנס צורף, למרות שלא היה יעיל, למרות שהוא לא מגוון בכלל,
יש לו זריקה אוטומטית, הוא ימשיך לזרוק בין אם יקלע או יחטיא, זה לא שחקן שיתחיל לשנות את המשחק שלו או לאלתר אם לא ילך לו, הוא בא להיות שחקן תפקיד בקבוצה שמכוונת גבוה מזו שהגיע ממנה, והוא לא צריך לדאוג למצבי קליעה, רק להתייצב במקום הנכון ולהיות מוכן לזרוק ובסדרת פלייאוף יהיה לך ערב התפוצצות של ברטאנס, ובערב אחר זה יהיה פינלי סמית, או בולוק, תמיד יהיה אקס פאקטור מלבד שלושת הגארדים המובילים. לברון שנים רץ עם קליבלנד של שחקני תפקיד, בדומה לדונצי'ץ'...

אבל יש הבדל משמעותי - למרות הדמיון הרב במשחק של דונצ'יץ' ולברון... לברון עדיין יותר תלוי בעליונות הפיזית-אתלטית שלו, ולמרות אינטליגנציית המשחק הגבוהה, דונצ'יץ' שחקן יותר חכם ולא רק יחסית לגילו, יותר מבריק, ומביא מנטאליות חיובית ובריאה יותר לקבוצה שלו מלברון, הוא לא מייצר אנטיגוניזם, למרות שזו הקבוצה שלו, אין לו תדמית של דיקטטור או "ערס", אלא של "קוסם" ודמות חיובית וכיפית, והוא מסתגל חברתית עם מי שנמצא סביבו, הוא יכול היה לבקש מהנהלת דאלאס להקיף אותו בחבורת מזרח אירופאים וספרדים, להביא כל מיני "אחוקים" מפה ומשם בדומה למה שג'יימס עשה בקליבלנד ומה שהיה בלייקרס, אבל דונצ'יץ' חיבר את הקבוצה אליו ולא החליף את הקבוצה בשחקנים שהוא מתחבר אליהם. כושר ההסתגלות החברתית שלו, לצד קצב הלמידה שלו את המשחק והצמיחה שלו מעונה לעונה, זה מה שמייחד אותו ומבדיל אותו מהכוכבים האחרים, ואם הוא ישמור על הגוף שלו מפציעות, אני מאמין שהוא הולך לקחת הרבה אליפויות בליגה הזו, והרבה יותר מיוחדות במיוחד בעידן של קבוצות כוכבים או טריו כוכבים. זה ימצב אותו על פסגה אחרת לגמרי משל יריביו ושאר הטוענים לכתר. ואני חושב שקיד ודונצ'יץ' מתאימים נהדר זה לזה, זה לא עוד מאמן של נאומי מוטיבציה ודחיפה מנטאלית לקבוצה, זה מוח יוצא דופן בהבנת המשחק, כמו דונצ'יץ', וזו גם קבוצה של גארדים, וזו גם קבוצה של דונצ'יץ', אין פוליטיקות להתעסק בהם, אין "ניהול מאבקי אגו בין כוכבים", זה בהחלט מקל את העבודה בכל קנה מידה.

מה הסיכוי של דאלאס בסדרה מול גולדן סטייט?

תלוי במפתחות הבאים:

1) ההגנה שדאלאס תציג בדגש על קרי ותומפסון.
2) הכתבת קצב המשחק. ככל שקרי ותומפסון פחות יגעו בכדור או יניעו אותו - היעילות שלהם תרד, לא יוכלו לצבור ביטחון ויתקשו לדחוף את הקבוצה, עם כל הכבוד לגריו פול.
3) דונצ'יץ' - גולדן סטייט תשגר לעברו את כל מה שיש לה - גרין, תומפסון, פול, קאמינגה, וויגינס. אם הוא יצליח להוביל את דאלאס ולסבך בעבירות את קרי או תומפסון - יהיו לו חיים קלים בהרבה. כי באוברול תומפסון או קרי לבדם ראש בראש מול דונצ'יץ', לא יכולים להשתוות בתרומתם. וזו סדרה שתוכרע ע"י גארדים.
4) ריבאונד. פה בובאן מריאנוביץ' עשוי לשחק תפקיד משמעותי, כמו גם בסיומת בהתקפה, מול קבוצה שההתמחות שלה היא שלשות, חייבים גיבוי בריבאונד ונקודות קלות, בובאן גם יכול לכווץ את ההגנה שלה פנימה ולאפשר לגארדים לטווח יותר טוב מחוץ לקשת. הולך להיות מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 2:33 am 
Senior

באיזה מובן זו קבוצה צעירה?

דינווידי בן 29, פיני סמית' בן 29, ברטאנס בן 29, טים הארדווי בן 30, קליבה בן 30, פאוול בן 31, בולוק בן 31. היחידים מתחת ל-29 הם ברונסון ולוקה.
ברטאנס לא צורף בגלל הקליעה האוטומטית שלו, הוא צורף בגלל החוזה האיום שלו וזה המחיר שצריך לשלם בשביל לסחור בחוזה של פורזינגיס.

שאר הניתוח לגבי האופי של לוקה זה אחד לאחד ללימוד בבתי ספר. אין בכיין גדול יותר בליגה מלוקה. אנשים שהוא לא אהב הועפו מהקבוצה (ראה את כל מה שנעשה בקיץ). מלך הטכניות של הליגה. יש סיבה אחת שאין לו אופי של 'ערס'.

ואין בעיה עם זה, זה חלק ממה שצריך בשביל להיות סופרסטאר בליגה. פשוט מצחיק.

מצד שני אני אשמח לראות דיבייט עד המוות בין סטאמבאדי לבריאן גראנט לגבי האם לוקה הוא "מסתגל חברתי מדהים" או "מילניאל קוסמופוליטי פרימדונה" שהיה עוזב מיד כל קבוצה שהיה מגיע אליה. @אוריאל17 נא לארגן במהירות האפשרית, עם הרווח מהכרטיסים אפשר לשדרג את הממשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 7:22 am 
Junior

https://m.youtube.com/watch?v=xOWYQy5CfYc
דריימונד גרין חושב שהמפתח של הדאבס, זה להוריד את איבודי הכדור.
יש לו גם טייק אחר מאוריאל על מי אחראי לזה שפורזינגס לא בדאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:35 am 
מנהל פורום

תגובתי מודגשת בפנים

stambody כתב:
חתיכת הישג לדאלאס.
נכון
אמנם דונצ'יץ', ברונסון, פינלי סמית, פאוול וקליבר רצים כבר כמה עונות טובות ביחד מה שבוודאי תורם לכימיה על ומחוץ למגרש. צריך לזכור שזו קבוצה יחסית צעירה.
דאלאס לא קבוצה צעירה
דונצ'יץ' רק הולך ומשתפר, הכדורסל שהוא משחק יחסית לגילו מטורף בכל קנה מידה, אבל יותר מכל בחוכמת המשחק שלא אופיניית לשחקן בגיל הזה, במיוחד כשמדובר ב-NBA ובליגה של וירטואוזים ושואואיסטים.
התכוונת שדונצ'יץ' לבן לכן כשהו משחק כמו הארדן הוא חכם אבל כשהארדן משחק כמו הארדן הוא וירטואוז ושואואיסט

אין ספק גם שברונסון הוא אנדרייטד מטורף, זוכר שראיתי אותו בעונות הראשונות, האנרגיה וההתלהבות שהוא מביא איתו ומצד שני היעילות החריגה, לגארד נמוך, להגיע למצבים שהוא מגיע, לייצר לעצמו ולאחרים, הוא צלע משלימה קריטית לדונצ'יץ', אפילו דינווידי שתמיד היה "על סף" כוכבות, שיחק ליד כוכבים, היה מככב לפרקים, וגם היה לא רע בוושינגטון, גם תוספת חשובה ויש לו תפקיד משמעותי בהרבה מזה שהיה לו בוושינגטון. זה ברור מאליו שלוקה המנהיג של הקבוצה הזו ובשורה התחתונה אין סרט שדאלאס זוכה באליפות או מתחרה על אליפות בלעדיו, הוא אבן הראשה של הקבוצה הזו, ולמרות זאת...
ברונסון לא שחקן יעיל, המספרים מראים את זה, בפלייאוף הוא אפילו פחות יעיל, ובהרבה

אם נניח היו מביאים קלעי ברמתו של דווין בוקר לצד דונצ'יץ', ועוד פאוור/סנטר כוכב (לא מהסוג של פורזינגיס), דאלאס לא הייתה מגיעה לגמר מערב NBA, ולא צולחת את פיניקס. כי דאלאס זו קבוצה שתלויה בשליטה בקצב, שליטה בכדור, משמעת הגנתית קבוצתית ואישית, ושחקנים שממלאים פונקציות מאוד מסוימות על המגרש. החירות היצירתית, המפתחות והאחריות הונחו אצל הגארדים - אצל דונצ'יץ' כמובן, ברונסון ודינווידי, שבלי העזרה שלהם בהובלת הכדור וביצירה בהתקפה, הוא היה קורס מהעומס בשלב זה או אחר, זה המון על הכתפיים של רכז אחד, כל רכז, וזה מה שקרה לפיניקס עם פול, המנוע זקן, ואם המנוע לא יעיל בההתקפה וגם מתקשה בהגנה, זה משליך על כל השאר, והשאר אלה שחקני תפקיד טהורים בדר"כ, זה גם למה ברטאנס צורף, למרות שלא היה יעיל, למרות שהוא לא מגוון בכלל,
יש לו זריקה אוטומטית, הוא ימשיך לזרוק בין אם יקלע או יחטיא, זה לא שחקן שיתחיל לשנות את המשחק שלו או לאלתר אם לא ילך לו, הוא בא להיות שחקן תפקיד בקבוצה שמכוונת גבוה מזו שהגיע ממנה, והוא לא צריך לדאוג למצבי קליעה, רק להתייצב במקום הנכון ולהיות מוכן לזרוק ובסדרת פלייאוף יהיה לך ערב התפוצצות של ברטאנס, ובערב אחר זה יהיה פינלי סמית, או בולוק, תמיד יהיה אקס פאקטור מלבד שלושת הגארדים המובילים. לברון שנים רץ עם קליבלנד של שחקני תפקיד, בדומה לדונצי'ץ'...
על פול היה פחות עומס מעל לוקה, לוקה הוא הקבוצה ואין לו עזרה באמת, הוא מחליט הכל. השחקנים המשלימים שסביבו נהדרים, אבל הכל עליו. הכל. אין לדאלאס כמעט תרגילים שלא מערבים את לוקה עם הכדור

אבל יש הבדל משמעותי - למרות הדמיון הרב במשחק של דונצ'יץ' ולברון... לברון עדיין יותר תלוי בעליונות הפיזית-אתלטית שלו, ולמרות אינטליגנציית המשחק הגבוהה, דונצ'יץ' שחקן יותר חכם ולא רק יחסית לגילו, יותר מבריק, ומביא מנטאליות חיובית ובריאה יותר לקבוצה שלו מלברון, הוא לא מייצר אנטיגוניזם, למרות שזו הקבוצה שלו, אין לו תדמית של דיקטטור או "ערס", אלא של "קוסם" ודמות חיובית וכיפית, והוא מסתגל חברתית עם מי שנמצא סביבו, הוא יכול היה לבקש מהנהלת דאלאס להקיף אותו בחבורת מזרח אירופאים וספרדים, להביא כל מיני "אחוקים" מפה ומשם בדומה למה שג'יימס עשה בקליבלנד ומה שהיה בלייקרס, אבל דונצ'יץ' חיבר את הקבוצה אליו ולא החליף את הקבוצה בשחקנים שהוא מתחבר אליהם. כושר ההסתגלות החברתית שלו, לצד קצב הלמידה שלו את המשחק והצמיחה שלו מעונה לעונה, זה מה שמייחד אותו ומבדיל אותו מהכוכבים האחרים, ואם הוא ישמור על הגוף שלו מפציעות, אני מאמין שהוא הולך לקחת הרבה אליפויות בליגה הזו, והרבה יותר מיוחדות במיוחד בעידן של קבוצות כוכבים או טריו כוכבים. זה ימצב אותו על פסגה אחרת לגמרי משל יריביו ושאר הטוענים לכתר. ואני חושב שקיד ודונצ'יץ' מתאימים נהדר זה לזה, זה לא עוד מאמן של נאומי מוטיבציה ודחיפה מנטאלית לקבוצה, זה מוח יוצא דופן בהבנת המשחק, כמו דונצ'יץ', וזו גם קבוצה של גארדים, וזו גם קבוצה של דונצ'יץ', אין פוליטיקות להתעסק בהם, אין "ניהול מאבקי אגו בין כוכבים", זה בהחלט מקל את העבודה בכל קנה מידה.
אין ולא היה שחקן יותר חכם מלברון, אבל שוב הוא לא לבן כמו דונצ'יץ, אז למה לא לקשקש שטויות. ולהתעלם מהעליונות הפיזית המטורפת של לוקה זה פשוט עיוורון. הבן אדם בהמה. הוא עצום וחזק וזריז. לא מהיר, זריז. כל השכל שבעולם לא היה עוזר לו להיות מה שהוא לולא הוא היה מסוגל לראות מעל כל גארד בליגה ומעל חלק גדול מהווינגים. כל השכל שבעולם לא היה עוזר לו אם הוא לא היה מסוגל לקבל שחקן גבוה בחילוף ולקחת אותו עם הגב לכיוון הטבעת ולקבל משם החלטות

מה הסיכוי של דאלאס בסדרה מול גולדן סטייט?
גבוה
תלוי במפתחות הבאים:

1) ההגנה שדאלאס תציג בדגש על קרי ותומפסון.
כמו כן, כדאי מאד שההתקפה גם תספק נקודות
2) הכתבת קצב המשחק. ככל שקרי ותומפסון פחות יגעו בכדור או יניעו אותו - היעילות שלהם תרד, לא יוכלו לצבור ביטחון ויתקשו לדחוף את הקבוצה, עם כל הכבוד לגריו פול.
נכון בעיקרון. פרט לעובדה שתומפסון לא באמת צריך את הכדור ביד בשביל להיות יעיל
3) דונצ'יץ' - גולדן סטייט תשגר לעברו את כל מה שיש לה - גרין, תומפסון, פול, קאמינגה, וויגינס. אם הוא יצליח להוביל את דאלאס ולסבך בעבירות את קרי או תומפסון - יהיו לו חיים קלים בהרבה. כי באוברול תומפסון או קרי לבדם ראש בראש מול דונצ'יץ', לא יכולים להשתוות בתרומתם. וזו סדרה שתוכרע ע"י גארדים.
נכון, כמו כן כדאי שעוד דברים ברורים מעליהם יקרו
4) ריבאונד. פה בובאן מריאנוביץ' עשוי לשחק תפקיד משמעותי, כמו גם בסיומת בהתקפה, מול קבוצה שההתמחות שלה היא שלשות, חייבים גיבוי בריבאונד ונקודות קלות, בובאן גם יכול לכווץ את ההגנה שלה פנימה ולאפשר לגארדים לטווח יותר טוב מחוץ לקשת. הולך להיות מעניין.
אהמר בעדינות שאם בובאן יראה מגרש זה אומר שדברים איומים קרו עד עכשיו בסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:38 am 
Senior

Yuval כתב:
באיזה מובן זו קבוצה צעירה?

דינווידי בן 29, פיני סמית' בן 29, ברטאנס בן 29, טים הארדווי בן 30, קליבה בן 30, פאוול בן 31, בולוק בן 31. היחידים מתחת ל-29 הם ברונסון ולוקה.
ברטאנס לא צורף בגלל הקליעה האוטומטית שלו, הוא צורף בגלל החוזה האיום שלו וזה המחיר שצריך לשלם בשביל לסחור בחוזה של פורזינגיס.

שאר הניתוח לגבי האופי של לוקה זה אחד לאחד ללימוד בבתי ספר. אין בכיין גדול יותר בליגה מלוקה. אנשים שהוא לא אהב הועפו מהקבוצה (ראה את כל מה שנעשה בקיץ). מלך הטכניות של הליגה. יש סיבה אחת שאין לו אופי של 'ערס'.

ואין בעיה עם זה, זה חלק ממה שצריך בשביל להיות סופרסטאר בליגה. פשוט מצחיק.

מצד שני אני אשמח לראות דיבייט עד המוות בין סטאמבאדי לבריאן גראנט לגבי האם לוקה הוא "מסתגל חברתי מדהים" או "מילניאל קוסמופוליטי פרימדונה" שהיה עוזב מיד כל קבוצה שהיה מגיע אליה. @אוריאל17 נא לארגן במהירות האפשרית, עם הרווח מהכרטיסים אפשר לשדרג את הממשק.

בלי להיכנס יותר מדי לדיוני אופי, ובעיקר בלי להיכנס לדיון בנוגע לביטוי 'ערס' והאם הוא גזעני או לא, אני רק רוצה לומר שבאמת שאני לא מבין איך אפשר להגיד על לברון שהוא ערס.
יש הרבה דברים, שבין אם הם מדויקים באמת או שלא, אני יכול להבין למה שאנשים יגידו על לברון - 'דוש', 'מאוהב בעצמו', 'בריון שחייב שהכל ילך בדרך שלו', יכול להיות שזה לא מבוסס וחנטרישי להגיד את זה עליו, אבל אני יכול לראות את זה. אבל 'ערס'? לפי איך שאני תופס את זה, זה ביטוי שאמור לבטא חוצפה, חוסר נימוס וכבוד כלפי ואיזו רעשנות. לברון ממש לא נראה לי כזה, הוא כמעט תמיד מאוד מנומס, משתדל לא לריב עם שחקנים אחרים ומאוד מאוד דיפולמטי.

אם כבר, אז הרבה יותר הייתי מבין מי שהיה אומר את זה על לוקה, שיש בו משהו הרבה יותר צ'יקי, חצוף ורועש מלברון - לפחות ממה שאפשר לתפוס דרך הטלוויזיה.
הוא כן יותר צ'ארמינג וחייכן וכנראה שבחרו יותר מצחיק מלברון, אבל זה בערך הדבר היחיד שאני באמת יכול להסכים איתו מההודעה של סתמבאדי, לגבי השאר אני מסכים עם יובל. זה מסוג הדברים האלו שגורמים לי להבין יותר למה הדיונים האלו הם לרוב שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 12:09 pm 
Freshman

אוקיי, לגבי עניין האופי של לברון.

כנראה שכחתם את ההסתלבטות שלו ושל וייד על נוביצקי, או הדחיפה הבריונית המופגנת על בלאט לעיניי המצלמות, ההשתחצנות על מספר האליפויות שהוא, וייד ובוש יקחו במיאמי כשהוא הצטרף, ובוודאי היו עוד תקריות שאני לא זוכר.

אבל מעבר לכך זו האנרגיה של האיש, אולי זה פחות בולט בשנים האחרונות.

את מי לוקה העיף מהקבוצה שלו? הוא הגיע בעונת הפרישה של נוביצקי, עם פורזינגיס העסק לא עבד. הזכרתי 5 שחקנים שרצים איתו יחד כבר 3-4 עונות

כתבתי קבוצה צעירה ***יחסית***, יחסית לזמן שהיא רצה ביחד והניסיון שצברה. דונצ'יץ' בן 23, ברונסון בן 25, פינלי סמית בן 29, קליבר ופאוול בני 30, אם אני לא טועה זו העונה הרביעית שלהם ביחד, זה הרבה ניסיון, וזה שחקנים שאמורים להיות לפני שיאם או בשיאם. זה לא שיש קבלן תארים ותיק לצד דונצ'יץ', השחקן הכי מבוגר בדאלאס זה בובאן בן ה-33, אחריו בולוק בן ה-31. יש לך 12 שחקנים בני 20-29 בקבוצה, לדעתי זה עונה על ההגדרה: "קבוצה צעירה". אם היו 5 שחקני רוטציה בני 33-36 הייתי אומר אחרת.

בוא ניקח את גולדן סטייט לשם השוואה, סגל משופע בצעירים, כולל אחד שכבר מככב - פול, אבל השלד שעליו הקבוצה נבנתה - קרי (34), תומפסון (32), גרין (32) כבר לא צעיר, כמובן שאני כבר לא כולל את איגודאלה בן ה-38 ששייך יותר לקדנציה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 1:18 pm 
מנהל פורום

הבעיה היא שאצל לברון אתה טורח לציין את זה, כי הוא שחור, ואצל לוקה שהעיף אנשים מהצוות המקצועי, מאמן וחברים לקבוצה אתה לא טורח לציין את זה, כי הוא לבן.
ההתנהגות של לברון היא לא הבעיה שלך, ההתבוננות הגזענית שלך (שאני מניח שאינה מודעת) כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 1:24 pm 
מנהל פורום

לא חושב שהעובדות עומדת לצידך, ציפה.
כן, לברון הוא אחד משחקני הכדורסל החכמים בכל הזמנים החוכמה שלו על המגרש כשחקן, פנומנלית
אבל בכל מה שקשור להתערבות השחקן בניהול המועדון, הוא קטסטרופלי
ההתערבות של לוקה בקביעת המאמן וכולו, היא במקרה הטוב שמועה.
השליטה של לברון במועדונים בהם הוא משחק מאז עזב את מיאמי היא חגורת חנק, השתנה מהמקפצה
ההפך, לברון מקבל הנחה בגלל שהוא שחור
אם כבר גזענות מודחקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 1:34 pm 
מנהל פורום

קורובייב כתב:
https://m.youtube.com/watch?v=xOWYQy5CfYc
דריימונד גרין חושב שהמפתח של הדאבס, זה להוריד את איבודי הכדור.
יש לו גם טייק אחר מאוריאל על מי אחראי לזה שפורזינגס לא בדאלאס.

קודם כל תענוג לשמוע את דריימונד מדבר, האיש חד ומדוייק, תודה על הלינק
מחכה לפרישה שלו, לשמוע אותו יותר
ניקו הריסון זה השם שהוא הזכיר הוא גם אומר שיצא לו לנהל משא ומתן עם אותו ניקו, כשניקו היה בנייק
מעניין, פעם ראשונה שאני שומע משהו על הריסון חוץ מהשם שלו וזה שהוא היה בכיר בנייק
בכל מקרה לא אמרתי שקיד היה האב המייסד והוגה הרעיון של פורזינגיס אאוט דינווידי אין
הספקולקציה שלי שהוא היה שותף ותומך לטרייד, לפי אופי הטרייד וזהות השחקן המרכזי שהוא קיבל
בעוד המעורבות שלו בטרייד היא ספקולציה, ההשפעה שלו על ההגנה היא דגל מתנוסס

עכשיו אני רואה שהוא וקיד, חברים ויש גם את מייקל פינלי (זה לא הגארד המטורף שהיה להם, קולע מלא נקודות וגם עושה המון שטויות?) ודריימונד הזכיר גם את ג'ראד דאדלי שהוא עוזר של קיד
אוסף מעניין
קשה לי לראות איך לוקה קשור להבאה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 4:34 pm 
Hall of Famer

רק דבר אחד באמת חרה לי בתגובה של קלימי - בראנסון. לא יודע מה האחוזים שלו ולא בדקתי, אבל לקבוע יעילות לפי אחוזי שדה זו בכל מקרה מיסקונספציה ואיך ספק ולו קל שבקלים שהתרומה שלו עד כה הפלייאוף היתה לא רק קריטית אלא מכרעת. בלעדיו, הם לא עוברים סיבוב. בטח לא שניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 4:59 pm 
מנהל פורום

ראשית, קאלימי.
שנית, אני מסכים, שחקן נהדר ממש וחשוב בטירוף. אני חושב שלטעון שברונסון זה שחקן עם יעילות חריגה דורש שלפחות נזכיר את זה שבסולמות הקיימים היום הוא לא נחשב שחקן יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:02 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
לא חושב שהעובדות עומדת לצידך, ציפה.
כן, לברון הוא אחד משחקני הכדורסל החכמים בכל הזמנים החוכמה שלו על המגרש כשחקן, פנומנלית
ההתערבות של לוקה בקביעת המאמן וכולו, היא במקרה הטוב שמועה.
השליטה של לברון במועדונים בהם הוא משחק מאז עזב את מיאמי היא חגורת חנק, השתנה מהמקפצה
ההפך, לברון מקבל הנחה בגלל שהוא שחור
אם כבר גזענות מודחקת

אין לי ספק ששניהם מעורבים עד הצוואר בכל שיט במועדונים שלהם, ואין לי בעיה לטעון שלברון נוראי בזה יותר (בין היתר כי הוא עושה את זה כבר מיליון שנים ולא רק 5), ועדיין אם אתה טוען שהסיפורים סביב לוקה הם שמועות, אז באותה מידה אפשר לטעון שסביב לברון אלו שמועות. האינדיקציות מספיק חזקות אצל שני השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:04 pm 
מנהל פורום

אה, והנה טריפל פוסט נדיר!!!!!
לוה ולברון הם לא הסטארים היחדים עפ מעורבות כזו בניהול הקבוצה. גם לאמביד, טייטום ובראון, היו רגעים כאלו רק בשנתיים האחרונות. דוראנט וקיירי כאלו כבר שנים, החברה של הווריירס עושים את זה גם.
זה מה שכוכבים עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:44 pm 
Senior

לוקה מפטר אנשי סגל ומעביר שחקנים בגיל 23. חכו לראות איך זה ייראה עוד כמה שנים, בטח אם הוא גם יזכה באליפויות ואם וי פי בדרך.

שתי הדוגמאות האהובות עלי בתרבות הפופולארית בארץ זה לוקה ואייל שני. איט נוור פיילז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:49 pm 
Junior

uriel17 כתב:

אתה זוכר שלברון בקבוצות שהוא "ניהל" לקח 2 אליפויות, כן? יותר מרוב מוחלט של המנג'רים הנחשקים בליגה (מן הסתם כי היה לו את עצמו).
אתה יכול לטעון שהוא לא טוב, אבל 2 אליפויות (מניח שמדברים על הלייקרס והקאבס) זה בטח לא קטסטרופה.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ג' מאי 17, 2022 5:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, עמוס לב ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה