uriel17 כתב:
הטענה שלי, היא שהיסטוריה של מנהל מוביל ב NBA לא יכולה להמדד בחצי עונה עם טרייד מטורף ככל שיהיה, הייתי מחכה לראות מה ה planB שלו לסיטואציה המביכה הזו
באופן עקרוני אני מסכים עם זה. אבל הטרייד הנוכחי נראה כל כך גרוע שקשה לראות איך הוא יוצא מזה עם משהו סביר. שוב, הנקודה שלי מלמעלה היא שלפעמים יש היגיון בללכת אול אין -- בעיקר אם יש לך שחקן טופ-5 ביד, יש סיכוי שתאבד אותו אם לא תפעל, ויש סבירות לא רעה שהטרייד יהפוך את הקבוצה לקונטנדרית (אם זה יביא גם אליפות זה עניין אחר, כי להביא אליפות זה בסופו של דבר עניין קשה מאוד ומצריך לא מעט מזל). זה לא היה המקרה עם מינסוטה וגובר וזה היה ברור מההתחלה. בלי קשר למחיר, גם מי שהיה מאוד אופטימי לא באמת האמין שהשילוב של גובר וטאונס בליגה שבה גבוהים הופכים למטרד בפלייאוף זה מתכון לקונטנדרית של ממש.
גם בעניין הפלאן בי, קשה לראות איך מינסוטה יוצאים מזה בטוב כי הם די סגורים מכל הכיוונים. אדוארדס זכאי הקיץ להארכת חוזה. אין סיכוי שהוא לוקח פחות מהמקסימום. מה שאומר שב-2024 הטימברוולבס ישלמו לו, לטאונס ולגובר כמעט 130 מיליון דולר, שזה בערך תקרת השכר הנוכחית (בשנה שאחרי זה כבר באזור ה-140 מיליון). אז אין אפשרות להביא עוד שחקנים בחוזה שהוא לא מינמאלי וגם אין נכסים לטריידים שיכולים לשפר את הקבוצה. אז מה עושים אם כל זה מייצר קבוצה בינונית כמו עכשיו, שבמקרה הטוב שווה פליי אין? כרגע הם עם מאזן שלילי, במקום העשירי, כשפורטלנד במקום ה-11 עם אותו מאזן ופיניקס והלייקרס רק חצי משחק או משחק מאחור. אז זה יהיה די הישג אם הם יגיעו לפלייאוף וקשה לראות אותם גם עושים שם משהו. לפרק וללכת לטאנקינג הם לא יכולים, כי כל הבחירות שלהם שייכות ליוטה. טרייד טוב על גובר קשה לי להאמין שישיגו לאור המגבלות הברורות והגיל שלו. אדוארדס הוא נכס אבל הוא השחקן שהכי פחות שווה להם להעביר וגם אז לא סביר שזה יקדם אותם ממש.
מה נשאר? קא"ט. כרגע הפלאן בי הכי סביר נראה כמו טרייד עליו. השאלה מה אפשר לקבל בטרייד כזה. בחירות דראפט? סביר להניח שכן, אבל במצב הנוכחי זה לא מה שהם מחפשים (בדומה לברוקלין, שלא הייתה מוכנה הקיץ לקבל בעיקר בחירות דראפט על דוראנט ובצדק). כוכב שמתאים יותר לשחק ליד אדוארדס וגובר? גם את זה קשה לי לראות. אולי איזה פול ג'ורג' כזה, אבל ספק אם זה מה שיהפוך אותם לקונטנדרים.