סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דוראנט לפיניקס
הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
https://mobile.twitter.com/ShamsCharani ... 9037614082

The Nets are trading Kevin Durant to the Phoenix Suns for a package including Mikal Bridges, Cam Johnson, four first-round picks and additional draft compensation,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דוראנט לפיניקס
הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:14 am 
Senior

וואו.
מת על הטרייד דדליין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:22 am 
Senior

הנעדר המפתיע מהטרייד הוא דיאנדרה אייטון ובאיזשהו מקום גם ג׳יי קראודר.
פיניקס מעמידים רביעייה משוגעת, אבל קצת דלים בעמדות הפורוורד. יודעים מי יכול היה לעזור שם עכשיו? ג׳יי קראודר.

הנטס חותמים סופית את הרפתקאת דוראנט-קיירי עם 7 נצחונות פלייאוף. אחרי כל הטריידים על הארדן, שוב על הארדן, על קיירי ועל דוראנט, זה די בלתי אפשרי להבין את תמונת הדראפט שלהם בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:23 am 
Senior

קראודר כן בפנים, יעבור לנטס (ויחתך משם בטח). טי ג'יי וורן יעבור לפיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:25 am 
Senior

אה אז שאמס סתם חנטריש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:26 am 
מנהל פורום

אני מזכיר שוב שכשעידן קיירי-דוראנט התחיל היה דיבור (אפילו פה) שבדיעבד הנטס ניצחו את הטרייד ההוא מול הסלטיקס.

בכ"א, טרייד שנראה לי מעולה לשני הצדדים, הסאנס צריכים עוד איזשהוא גוף בעמדות הפורוורד והם יחסית מסודרים, הנטס מנקים ברדק ויש להם עכשיו מאמן שעושה רושם לא רע, כמה שחקנים מעניינים, עוד כמה בחירות וגמישות כלכלית. אני בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:27 am 
מנהל פורום

מעולה לברוקלין
לקחו סיכון, ניסו, לא הצליחו, יאללה מתחילים מחדש, הכל טוב
פיניקס, שמרו על בוקר, אייטון וכריס פול ועדיין הביאו את דוראנט, מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:28 am 
מנהל פורום

וכמובן שזה יכול להפוך מנחמד לנטס למרהיב עבור הנטס אם הם ימשיכו מכאן להעביר שחקנים הלאה תמורת עוד גמישות/בחירות, כי יש להם כל מיני שחקנים שפתאום ם לוקסוס לקבוצה שלא מתחרה באמת, אבל בדיוק מה שמתחרות צריכות, איזה ג'ו האריס במילווקי או מיאמי נניח יהיה מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:28 am 
Senior

Final trade summary:

Suns get - Kevin Durant, TJ Warren
Nets get - Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder, four 1st-round picks, 2028 pick swap

Nets gets unprotected picks in 2023, 2025, 2027 and 2029, source tells ESPN.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:30 am 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
וכמובן שזה יכול להפוך מנחמד לנטס למרהיב עבור הנטס אם הם ימשיכו מכאן להעביר שחקנים הלאה תמורת עוד גמישות/בחירות, כי יש להם כל מיני שחקנים שפתאום ם לוקסוס לקבוצה שלא מתחרה באמת, אבל בדיוק מה שמתחרות צריכות, איזה ג'ו האריס במילווקי או מיאמי נניח יהיה מעולה

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 9:55 am 
Junior

התרחיש האופטימי של הנטס זה לחזור למצב שבו הם היו לפני שהתחילו לבנות את הקבוצה הנוכחית. הייתה להם אחלה קבוצה עם ראסל, ג'ארט אלן, לאוורט ודינווידי, והם שילמו בהרבה בחירות דראפט כדי להביא את השלישייה. יכלו להמשיך לבנות את הקבוצה ההיא בשנים האחרונות. גם עכשיו עם הבחירות של פיניקס אני לא בטוח שהם במצב יותר טוב, כי הבחירות שלהם שהולכות עשויות להיות יותר גבוהות משל פיניקס שנכנסות (אני חושב שבטרייד על הארדן הם ויתרו על 8 בחירות, כולל 4 החלפות, ועכשיו קיבלו רק 4).
עם זאת, מאד מעריך את המהלך שלהם. גם עם קבוצה בריאה ובטובה אתה לא מוותר על סיכוי לאליפות שמביאים לך דוראנט הארדן וקיירי, וגם מאד מעריך את הלחיצה המהירה על הבנייה מחדש אחרי ההודעה של קיירי (עד אליה יש מצב שהם היו קונטנדרית חזקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:09 am 
Hall of Famer

אגב, אני מחזיק מקלקסטון לפחות כמו אלן (לדעתי אפילו קצת יותר).
בכל מקרה, חתיכת פצצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:13 am 
מנהל פורום

מהצד של פיניקס זה אומר שנתיים שבהם הם צריכים לקחת אליפות אחת לפחות
עדיף העונה, אם אפשר
הגיל של של דוראנט ובטח של כריס פול יכול להביא לנפילה חדה ופתאומית
לא כולם לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:14 am 
Freshman

אתם בהכחשה עמוקה לגבי הנזק שהנטס עשו לעצמם בשנים האחרונות, לא משנה כמה בחירות הם יקבלו (ואהם אהם החוזה של סימונס).
אתם קוראים לקיירי סרטן (דמות בעייתית ללא ספק, פשוט לא בוגר אם תשאלו אותי) אבל כל החברים שלו לקבוצות מכל השנים אהבו אותו.
בינתיים כל מי שיתקשר לקיירי/דוראנט/הארדן ישמע על הנהלה לא טובה ובעלים גזעני ואף כוכב מהדור הזה לא ירצה לשחק שם מרצון.
עשרות שנים של הנהלות שעשו החלטות רעות אבל עדיין אנשים נדבקים לכל טעות ששחקן עושה מאז שעידן הplayer empowerment התחיל עם לברון, אבל שחקן תמיד יכול ללכת להמציא את עצמו מחדש בסיטואציה חדשה. הצחנה שעולה מהנהלה לא טובה נשארת איתם הרבה קדימה, שחקנים מכבדים ומאמינים יותר לשחקנים אחרים, לא מיליארדרים במגדלי שן או הרוב המוחלט של חברי הנהלה לבנים שהם לאו דווקא מתחברים אליהם.
אין שום דבר טוב במה שקרה עם ההנהלה של הנטס בשנים האחרונות, מאמין שזה יתברר יותר ויותר עם הזמן.

חוץ מזה טרייד מדהים לפיניקס, בוקר ודוראנט יחד נשמע כמו צ׳יט קוד בY2K, רק מעניין לראות אם יוכלו לייצב שם שיטה הגנתית שתאזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:19 am 
Senior

uriel17 כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

בדיוק

בנוסף, העונה ברוקלין עוד שומרים על הבחירה שלהם. מה שלא יקרה בעונה הבאה ואולי גם בעוד שנתיים.
ככה שיש להם אינטרס אמיתי להפסיד והמון עד לסוף העונה, ואולי לצאת עם איזו בחירת סוף לוטרי נניח (ואם הרבה מזל גם עם בחירה 2-4).
לא יודע אם זה הכיוון שהם יילכו בו, אבל אם כבר להישען לתוך הטאנקינג מתישהו, ברוקלין חייבים לעשות את זה העונה, ובמקום להשבית מלא שחקנים, כדאי להם לנסות להוציא עליהם קצת ערך.

דרך אגב, יהיה מעניין לראות מה קורה עם בן סימונס עכשיו. לכאורה הוא מקבל את הסביבה האידיאלית בשבילו להשתקם מחוץ לאור הזרקורים. אולי אפילו הזדמנות להוביל התקפה של קבוצה, אבל כרגע הוא כל כך רחוק מהמקום הזה, שיותר סביר שהוא הולך להיות רול פלייר שומך את קאם תומאס ואדמונד סאמנר. או שיפרוש לנהל בי אנד בי בקאנטריסייד האוסטרלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:19 am 
Junior

דניאל כתב:
עם זאת, מאד מעריך את המהלך שלהם. גם עם קבוצה בריאה ובטובה אתה לא מוותר על סיכוי לאליפות שמביאים לך דוראנט הארדן וקיירי, וגם מאד מעריך את הלחיצה המהירה על הבנייה מחדש אחרי ההודעה של קיירי (עד אליה יש מצב שהם היו קונטנדרית חזקה).

מאוד מסכים עם זה... הלכו על מהלך שנתן להם אופק לאליפות והצליחו גם לפרק את החבילה מספיק מוקדם כשלכוכבים שלה יש ערך גבוה עדיין.
מעניין מה ערך הטרייד של סימונס ומי קהל היעד שלו (אם יש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:20 am 
Senior

הנווט כתב:
אתם בהכחשה עמוקה לגבי הנזק שהנטס עשו לעצמם בשנים האחרונות, לא משנה כמה בחירות הם יקבלו (ואהם אהם החוזה של סימונס).
אתם קוראים לקיירי סרטן (דמות בעייתית ללא ספק, פשוט לא בוגר אם תשאלו אותי) אבל כל החברים שלו לקבוצות מכל השנים אהבו אותו.
בינתיים כל מי שיתקשר לקיירי/דוראנט/הארדן ישמע על הנהלה לא טובה ובעלים גזעני ואף כוכב מהדור הזה לא ירצה לשחק שם מרצון.
עשרות שנים של הנהלות שעשו החלטות רעות אבל עדיין אנשים נדבקים לכל טעות ששחקן עושה מאז שעידן הplayer empowerment התחיל עם לברון, אבל שחקן תמיד יכול ללכת להמציא את עצמו מחדש בסיטואציה חדשה. הצחנה שעולה מהנהלה לא טובה נשארת איתם הרבה קדימה, שחקנים מכבדים ומאמינים יותר לשחקנים אחרים, לא מיליארדרים במגדלי שן או הרוב המוחלט של חברי הנהלה לבנים שהם לאו דווקא מתחברים אליהם.
אין שום דבר טוב במה שקרה עם ההנהלה של הנטס בשנים האחרונות, מאמין שזה יתברר יותר ויותר עם הזמן.

חוץ מזה טרייד מדהים לפיניקס, בוקר ודוראנט יחד נשמע כמו צ׳יט קוד בY2K, רק מעניין לראות אם יוכלו לייצב שם שיטה הגנתית שתאזן.

צ׳יט קוד בY2K נשמע מפחיד. אני רץ לצייד את המרתף עם קופסאות שימורים ונשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:21 am 
Hall of Famer

סימונס צריך את פיל ג'קסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:24 am 
Freshman

stavs כתב:
הנווט כתב:

צ׳יט קוד בY2K נשמע מפחיד. אני רץ לצייד את המרתף עם קופסאות שימורים ונשק.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:32 am 
Freshman

בלי להכנס לניהול הכושל של החומר האנושי, כל המהלכים שהם עשו היו בסוף עם הגב לקיר, סתם ככה כמה תהיות:

- למה לא למצוא קבוצה שלישית לטרייד על הארדן ולקבל שחקן טוב יותר מסימונס?
- באיזה עולם נאש ואמארה מתאימים לאמן כזו חבורה של אגואים ולמה לא לזרום עם דוראנט על מאמן שהוא רוצה בקיץ? אגב אמארה לא אתפלא עם קיירי השאיל ממנו את סיפור השחורים היהודים :)
- אם ידעתם שדוראנט עוזב למה לא לקחת את השתי בחירות שהציעו הלייקרס, מה עוזר להם עכשיו רול פליירס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:49 am 
Freshman

אבל כל זה מתגמד מול זה שעד לפני שבועיים היה להם את המאזן מהטובים הליגה והם נראו כמו מועמדת לאליפות.
למה לא לא להאריך לקיירי, להשאיר את דוראנט, למנות מישהו נוסף בהנהלה שמוסכם על כולם ישמש כחיץ בינם לבין הכוכבים, להשתפר עוד ע״י טריידים על שחקנים כמו האריס וקארי וכו׳ ואז תמיד לשמור על האופציה של לפרק בקיץ אם זה לא עובד.
מתי תהיה להם היזדמנות להתמודד על אליפות שוב עם שחקנים בקליבר הזה?
הזוי בעיני שזה משתקף בעיני מישהו כעבודה טובה של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 10:57 am 
Senior

אתה מייחס להנהלה את כל האשמה, אבל מייחס אפס סוכנות לקיירי על הסיפור הזה.
עובדתית מאז 2018 קיירי עובר מדרמה לדרמה, ובכל פעם שהפוקוס עוד ממנו לכמה חודשים מוצא דרך חדשה לעשות בעיות.
אז האם הנטס אשמים בזה שנתנו ל2 או 3 שחקנים לעשות להם את המוות במשך כמה שנים? לגמרי, אבל אני לא יכול להאשים אותם על זה שהם החליטו ש-די, מספיק.

אני לא חושב שהם היו לוקחים אליפות השנה, לא עם קיירי והדרמות, בטח לא אחרי שהם היו מאריכים לו חוזה ומשדרים לו שהם בסדר עם להמשיך את כל מה שהלך שם לאחרונה.

בלי קשר, מה שאתה כותב פה על סימונס וכל זה זה חכמה בדיעבד, תראה לי מישהו שכתב את זה בזמן אמת. היה ברור שהם מקבלים שחקן במצב בעייתי, אבל כזה שהיה שווה מקום בחמישיות העונה בעונה האחרונה שבה שיחק שמתאים להם בול מבחינה מקצועית. ידענו שזה סיכון, אבל אף אחד לא ציפה ששנה שלמה אחר כך זה יראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 11:03 am 
Freshman

ברור שיש אשמה על קיירי, זה מה שכולם כותבים כל הזמן אז בטח שלא צריך שאני יוסיף על זה.

אני לא יודע אם היו לוקחים אליפות אבל הם שיחקו טוב והיתה להם הזדמנות להתחרות, זה לא משהו שקורה לרוב קבוצות הליגה רוס הזמן.

הטייק שלך על סימונס הוא תוצאה של אמניזיה, אתה מדבר על שחקן שנחנק בפלייאוף, סירב בכלל להתייצב למחנה האימון עונה אחרי ושבא עשה שביתה איטלקית, שהיה בכלל שאלות על האם יש לו רצון אמיתי לשחק כדורסל מקצועני, פציעות שהיו שנויות במחלוקת ובעיות מנטליות שהוא העיד בעצמו. זה היה טרייד רע גם בזמן אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 11:09 am 
Freshman

מסכנים הנטס..אבל אפחד לא ידע שקיירי כזה סתום בלום..ושסימונס כזה שחקן זוועה..
מהרגע שקיירי רצה טרייד לא באמת הייתה להם בררה אלא לפרק את החבילה.
עכשיו מה שהם צריכים לעשות זה לסחור בגו האריס,קארי,אוניל,מילס ולנסות להוציא כמה שיותר בחירות דראפט או שחקנים צעירים עם פונטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 09, 2023 11:32 am 
Senior

הנווט כתב:
ברור שיש אשמה על קיירי, זה מה שכולם כותבים כל הזמן אז בטח שלא צריך שאני יוסיף על זה.

אני לא יודע אם היו לוקחים אליפות אבל הם שיחקו טוב והיתה להם הזדמנות להתחרות, זה לא משהו שקורה לרוב קבוצות הליגה רוס הזמן.

הטייק שלך על סימונס הוא תוצאה של אמניזיה, אתה מדבר על שחקן שנחנק בפלייאוף, סירב בכלל להתייצב למחנה האימון עונה אחרי ושבא עשה שביתה איטלקית, שהיה בכלל שאלות על האם יש לו רצון אמיתי לשחק כדורסל מקצועני, פציעות שהיו שנויות במחלוקת ובעיות מנטליות שהוא העיד בעצמו. זה היה טרייד רע גם בזמן אמת.

תראה לי מי חשב ככה.
אני הייתי מאחרוני המאמינים בסימונס, אבל אפילו אני חשבתי שזה טרייד לא רע לנטס. לא זוכר הרבה שחשבו אחרת ממני.
הנטס קיבלו לא רק את סימונס, אלא גם בבחירות דראפט ועוד שני שחקנים תורמים מפילי.
נכנסתי ל3 כתבות דירוג הטרייד הראשונות שמצאתי.
הציונים שנותנים בהם לצד של הנטס בטרייד ההוא? 2 B+ ועוד אחד A.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Bing [Bot], Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה