סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 11:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נבחרת הנוער 2023
הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 12:27 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מבחינת סדר המשחקים של הנבחרות השונות היה אולי נכון להמתין קצת, אבל הפציעה של שרף טורפת את הקלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 12:28 am 
Sophomore

קישור לכתבה בערוץ 5
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=441315

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 8:07 am 
מנהל פורום

לפחות בן שרף יכול להתרכז בלהכין את העונה של חולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 9:45 am 
מנהל פורום

ההצלחה הקבוצתית של הנבחרת דיי מעניינת לי את ה****, אבל מבאס שלא נוכל לראות איך הוא מול בני גילו היום, אחרי עונה בבוגרים.
וכמובן בשבילו לחשיפה ולהייפ, טורניר טוב מול בני גילו שווה הרבה פעמים הרבה יותר מאשר עונה שלמה טובה בבוגרים.

לנבחרת עצמה ברור שזה מכה, אבל מלכתחילה המיקום לא באמת משנה ולהישאר בדרג א' אפשר גם בלעדיו וככה גם יהיה שחקן אחר שיקבל את הבמה.

יודעים כבר מההסגל המורחב כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:11 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

זה רעיון מעולה, שעמית שרף ילך לנוער ושבן שרף יבנה את הסגל של חולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:30 am 
מנהל פורום

איגוד הכדורסל בדיוק פרסם את הסגל למשחקי ההכנה:

1. עומר מאייר, מכבי ת"א
2. שחר דורון, מכבי ת"א
3. ירון גולדמן, מכבי ת"א
4. רועי בכר, מכבי ת"א
5. אריאל סלע, עמק חפר
6. אלון מיכאלי, הרצליה
7. איילי דולינסקי, הפועל ת"א
8. רועי אבנרי, הפועל ירושלים
9. מקסים פילוננקו, גלבוע
10. נועם לוגשי, עמק יזרעאל
11. יואב ויטלם, מודיעין
12. רני בלגה, עמק חפר
13. אורי כהן, מכבי ת"א

סה"כ הרכב דיי דומה לנבחרת הקדטים מלפני שנתיים, רק כמובן בולט היעדרו של בן שרף הפצוע. לא פחות מחמישה שחקנים ממכבי ת"א!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:38 am 
Freshman

לא ברור לי איך עפרי נווה לא בסגל,אישית חשבתי שהוא אמור צריך בחמישייה,לא מבין איך אפשר להעדיף את רועי בכר למשל על פניו.
מעבר לזה רוב הסגל דיי צפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:47 am 
מנהל פורום

אני קיוויתי וחשבתי שאולי גם עפרי שטרית מהגלבוע יכנס לסגל, אבל זה יותר משאלת לב מאשר מחשבה שבאמת מגיע לו מקצועית, כי אין לי מושג.

לגבי עפרי נווה - יש פה בעיה שאי אפשר להתעלם ממנה. מתוך השחקנים ממכבי ת"א יכול להיות שמי שבסגל יותר יעיל וטוב ממנו כרגע, אבל אם הוא היה מנס ציונה נגיד, יכול להיות שכן היה עכשיו בסגל. דווקא היותו ממכבי ת"א אולי פגעה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:49 am 
Freshman

לא הייתי אומר שהוא צפוי. יש פה כמה חבר'ה לא קשורים בעיניי אבל בסדר, נראה מה יהיה הסגל הסופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:57 am 
Junior

ודים כתב:
ההצלחה הקבוצתית של הנבחרת דיי מעניינת לי את ה****, אבל מבאס שלא נוכל לראות איך הוא מול בני גילו היום, אחרי עונה בבוגרים.
וכמובן בשבילו לחשיפה ולהייפ, טורניר טוב מול בני גילו שווה הרבה פעמים הרבה יותר מאשר עונה שלמה טובה בבוגרים.

לנבחרת עצמה ברור שזה מכה, אבל מלכתחילה המיקום לא באמת משנה ולהישאר בדרג א' אפשר גם בלעדיו וככה גם יהיה שחקן אחר שיקבל את הבמה.

יודעים כבר מההסגל המורחב כרגע?

מסכים מאד לגבי החשיפה של בן שרף, אני חושב לדוג' שהטורנירים האלה עשו מאד טוב לאבדיה בזמנו.
מה שכן, הוא עדיין צעיר - אני חושב שבשנה הבאה הוא עדיין יוכל לשחק בנבחרת הנוער, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 10:59 am 
Freshman

ודים כתב:
אני קיוויתי וחשבתי שאולי גם עפרי שטרית מהגלבוע יכנס לסגל, אבל זה יותר משאלת לב מאשר מחשבה שבאמת מגיע לו מקצועית, כי אין לי מושג.

לגבי עפרי נווה - יש פה בעיה שאי אפשר להתעלם ממנה. מתוך השחקנים ממכבי ת"א יכול להיות שמי שבסגל יותר יעיל וטוב ממנו כרגע, אבל אם הוא היה מנס ציונה נגיד, יכול להיות שכן היה עכשיו בסגל. דווקא היותו ממכבי ת"א אולי פגעה בו.

חשבתי גם שיהיה בסגל הרחב האמת.
לגבי מכבתי תל אביב,בהחלט יכול להיות,אפשר גם להגיד את זה על יתר השחקנים שיכלו לבוא לידי ביטוח יותר בקבוצה שאותה הם מובילים יחסית בלעדית.אבל מאוד קשה לי להגיד שמי שבסגל יעיל וטוב ממנו כרגע,מעבר לזה שרוב השחקנים לא על העמדה שלו אז קצת קשה להשוות.אם נסתכל נטו על סטטיסטיקה אז בפלייאוף הוא היה שלישי בנקודות ושני במדד.כנל לאורך הבית העליון(שלישי במדד).אז נכון הוא קלעי פחות מוצלח כנראה מהיתר,אבל אי אפשר להגיד את זה על יתר האספקטים.מי שיחסית על העמדה שלו ממכבי זה אורי כהן ורועי בכר והוא נתן עונה טובה משניהם(אולי למעט הטרוניר יורוליג לנוער בו אורי כהן נתן טורניר מצוין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 12:09 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

זה רעיון מעולה, שעמית שרף ילך לנוער ושבן שרף יבנה את הסגל של חולון

:hi_hi_hi: טעות פרוידיאנית שלי כנראה, אם כי אני מתקשה להבין אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 12:16 pm 
מנהל פורום

פיני גרשון מתבכיין ומתלונן:
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /rjzzvmiun

נשמע כאילו שלחו אותו להפעיל לחץ על הפוליטיקאים.

ציטוט:
אתה ממש מצייר תמונה שחורה לכדורסל הישראלי.
"בעוד חמש שנים פשוט לא יהיו שחקנים ישראלים. הנבחרות הצעירות ישחקו בדרג ב' או ג' ויהיו משחקים נגד אנדורה או לוקסמבורג, נגד מסגרים ונגרים. בהתאם להתמודדות מול הרמות הנמוכות הללו כך תהיה רמת השחקנים הישראלים, והיא רק תידרדר. אחרי שהכדורסל הישראלי ייצר במשך שנים שחקנים שהתקדמו לנבחרת הבוגרת, אחרי שהיינו מפעל לייצור שחקנים טובים, רק נרד ברמה. חשוב לי להעיר את כולם, להבין שניסים לא קורים כל יום. שבלי תקציב, בלי התנאים המינימליים – אנחנו בדרך לקריסת הכדורסל הישראלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 1:40 pm 
Freshman

בהקשר של בן שרף - דיברנו פה לא מעט בפעם האחרונה שהוא עלה לדיון על העניין הזה של התמחות מוקדמת והקשר המבוסס בינה לבין שחיקה פיזית מהירה. אני מסייג מאוד ואומר חד משמעית שזו לגמרי ספקולציה כי אין לי מושג מה מצבו, מה היסטוריית הפציעות שלו והסיבות להן אבל בסופו של דבר הבחור נפצע והפסיד את טורניר היורוליג, עכשיו נפצע ומפסיד את אליפות אירופה וגם במהלך העונה הוא פספס כמה משחקים בגלל פציעות. הוא כולה בן 17, זה לא אמור לקרות לו בתדירות כזו ועבורי זה מעלה חשד שהוא בכיוון של להיכנס למתאם הזה.

שוב, יכול להיות שזה שטויות ועניין של מקריות וחוסר מזל, אבל מבחנתי לפחות זו נורה אדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 2:12 pm 
מנהל פורום

ERON89 כתב:
בהקשר של בן שרף - דיברנו פה לא מעט בפעם האחרונה שהוא עלה לדיון על העניין הזה של התמחות מוקדמת והקשר המבוסס בינה לבין שחיקה פיזית מהירה. אני מסייג מאוד ואומר חד משמעית שזו לגמרי ספקולציה כי אין לי מושג מה מצבו, מה היסטוריית הפציעות שלו והסיבות להן אבל בסופו של דבר הבחור נפצע והפסיד את טורניר היורוליג, עכשיו נפצע ומפסיד את אליפות אירופה וגם במהלך העונה הוא פספס כמה משחקים בגלל פציעות. הוא כולה בן 17, זה לא אמור לקרות לו בתדירות כזו ועבורי זה מעלה חשד שהוא בכיוון של להיכנס למתאם הזה.

שוב, יכול להיות שזה שטויות ועניין של מקריות וחוסר מזל, אבל מבחנתי לפחות זו נורה אדומה.

לא יודע לגבי פציעות אחרות, ולדעתי לא היו לו הרבה, אבל הפציעה הנוכחית זה נטו מחבלה חזקה וזה מזל רע. פציעה כזאת לא יכולה לקרות בגלל עומס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 2:44 pm 
Freshman

ודים כתב:
ERON89 כתב:

לא יודע לגבי פציעות אחרות, ולדעתי לא היו לו הרבה, אבל הפציעה הנוכחית זה נטו מחבלה חזקה וזה מזל רע. פציעה כזאת לא יכולה לקרות בגלל עומס.

גם אני לא מכיר את הפציעות האחרות מספיק טוב, אבל בתחושה שלי זה קורה לו הרבה. גם בשנה האחרונה שלו בנוער הוא הפסיד לדעתי כמה חודשים אפילו בגלל פציעה. בכל אופן יכול להיות שהפציעה הזו היא יוצאת דופן אבל גם פציעות טראומטיות באינטרקציה עם כל הסיפור כזה, כי הגיוני שהתדירות שלהן עולה כשההתמחות עולה ומצד שני הן מצטברות ותורמות לשחיקה.

בשורה התחתונה אנחנו לא נדע האם הוא נכנס לסטטיסטיקה הזו עד שהוא יכנס אליה, כלומר אם הוא לא יגיע למה שהוא יכול בגלל שחיקה כלשהי. מקווה בשבילנו שלא כי מדובר פה במשהו מיוחד באמת מכל הבחינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 7:58 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
פיני גרשון מתבכיין ומתלונן:
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /rjzzvmiun
נשמע כאילו שלחו אותו להפעיל לחץ על הפוליטיקאים.
ציטוט:
אתה ממש מצייר תמונה שחורה לכדורסל הישראלי.
"בעוד חמש שנים פשוט לא יהיו שחקנים ישראלים. הנבחרות הצעירות ישחקו בדרג ב' או ג' ויהיו משחקים נגד אנדורה או לוקסמבורג, נגד מסגרים ונגרים. בהתאם להתמודדות מול הרמות הנמוכות הללו כך תהיה רמת השחקנים הישראלים, והיא רק תידרדר. אחרי שהכדורסל הישראלי ייצר במשך שנים שחקנים שהתקדמו לנבחרת הבוגרת, אחרי שהיינו מפעל לייצור שחקנים טובים, רק נרד ברמה. חשוב לי להעיר את כולם, להבין שניסים לא קורים כל יום. שבלי תקציב, בלי התנאים המינימליים – אנחנו בדרך לקריסת הכדורסל הישראלי".

טוב, כשגרשון רוצה להעביר מסר זה מטבע הדברים יהיו בוטה קצת וקיצוני, אבל זה לא שלא הרמנו גבה מיד כשהובטחו אותם סדר גודל של 30 מיליון שקל לקבוצות ("כדי שכל קבוצה תוכל להביא זרים ב-300 אלף דולר לשחקן" - זה בערך המוטו של מיקי זוהר שהוא חוזר עליו...), אז הנה אנחנו כבר רואים שזה בא על חשבון משהו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 04, 2023 12:17 pm 
מנהל פורום

ודים כתב:

1. עומר מאייר, מכבי ת"א
2. שחר דורון, מכבי ת"א
3. ירון גולדמן, מכבי ת"א
4. רועי בכר, מכבי ת"א
5. אריאל סלע, עמק חפר
6. אלון מיכאלי, הרצליה
9. מקסים פילוננקו, גלבוע
11. יואב ויטלם, מודיעין
12. רני בלגה, עמק חפר
13. אורי כהן, מכבי ת"א

סה"כ הרכב דיי דומה לנבחרת הקדטים מלפני שנתיים, רק כמובן בולט היעדרו של בן שרף הפצוע. לא פחות מחמישה שחקנים ממכבי ת"א!

הנבחרת יוצאת לטורניר הכנה שני (בצרפת), הפעם עם סגל קצת שונה - גולדמן, לוגשי ומיכאלי הוחלפו בכיטקס (הפועל י-ם), עפרי נווה (מכבי ת"א), ויונתן אבולוף (הפועל י-ם).

מעניין כמה מזה בגלל פציעות/כשירות וכמה בגלל ניסיון לבחון את השחקנים האחרים... או שאולי בגלל שארהמי לא היה מרוצה מהשחקנים שנופו.
מיכאלי דווקא נתן טורניר טוב בפעם הקודמת, אז אני מניח שזה קשור לפציעה כלשהי. לגבי גולדמן, מההיכרות השטחית שלי עם הסגל, הוא נראה הכי מנהל משחק מבין כל השחקנים, בטח בהיעדרו של שרף. אז מוזר אם לא יהיה ואם זה שוב פציעה אז חבל כי הפסיד גם את הקדטים שנה שעברה בגלל פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 04, 2023 1:24 pm 
Sophomore

ודים כתב:
ודים כתב:

1. עומר מאייר, מכבי ת"א
2. שחר דורון, מכבי ת"א
3. ירון גולדמן, מכבי ת"א
4. רועי בכר, מכבי ת"א
5. אריאל סלע, עמק חפר
6. אלון מיכאלי, הרצליה
9. מקסים פילוננקו, גלבוע
11. יואב ויטלם, מודיעין
12. רני בלגה, עמק חפר
13. אורי כהן, מכבי ת"א

הנבחרת יוצאת לטורניר הכנה שני (בצרפת), הפעם עם סגל קצת שונה - גולדמן, לוגשי ומיכאלי הוחלפו בכיטקס (הפועל י-ם), עפרי נווה (מכבי ת"א), ויונתן אבולוף (הפועל י-ם).

מעניין כמה מזה בגלל פציעות/כשירות וכמה בגלל ניסיון לבחון את השחקנים האחרים... או שאולי בגלל שארהמי לא היה מרוצה מהשחקנים שנופו.
מיכאלי דווקא נתן טורניר טוב בפעם הקודמת, אז אני מניח שזה קשור לפציעה כלשהי. לגבי גולדמן, מההיכרות השטחית שלי עם הסגל, הוא נראה הכי מנהל משחק מבין כל השחקנים, בטח בהיעדרו של שרף. אז מוזר אם לא יהיה ואם זה שוב פציעה אז חבל כי הפסיד גם את הקדטים שנה שעברה בגלל פציעה.

לגבי מיכאלי, אני די בטוח שזה לא סיבות מקצועיות. לפי השנה שהוא נתן בנוער, הוא אמור להיות אחד הגבוהים המובילים של הנבחרת הזו. זה שעפרי נווה הפעם כן בסגל מרמז שאולי קודם הוא היה לא כשיר. כדאי לחכות לסגל הסופי לראות מי כן ומי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2023 7:17 am 
Freshman

ככל הידוע לי גולדמן לא בסגל בגלל בעיות משמעת כאלה ואחרות. בכל מקרה, ממה שיצא לי לראות ממנו לא הייתי אומר שהוא מנהל משחק, הוא סוג של סקורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 11:34 am 
מנהל פורום

ביום שבת כבר מתחיל הטורניר, אין איזה עדכון על הסגל הסופי?? היו הרבה שינויים במשחקי ההכנה...
ישראל תשחק ב-16:30 מול ליטא.

סקירה של פיב"א על הכשרונות הבולטים בטורניר. מניח שאלמלא הפציעה, שרף היה מופיע שם ויחסית למעלה:
https://www.fiba.basketball/europe/u18/ ... ope-in-nis

הימור "פרוע" שלי - ספרד מול צרפת בגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 6:34 pm 
Sophomore

לא ראיתי עדיין סגל סופי, אבל אני מציע להתחיל ת'רד חדש (או לפחות עריכה של נושא ההודעה) בהתחשב בזה שהמאמן של חולון טיפה מבוגר לטורניר ולא פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נבחרת הנוער 2023
הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:07 am 
מנהל פורום

כנראה שהסגל יתפרסם רק סמוך לטיסה.
היום התפרסם ראיון קצר עם אברהמי. אין שם יותר מדי דברים מעניינים, אבל הוא כן ציין שחוץ משרף היו/יש עוד עייני פציעות של שחקני מפתח, מה שמסביר את השינויים בסגל בין טורנירי ההכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:21 pm 
Freshman

הסגל הסופי:
רועי אבנרי (קפטן), עומר מאייר, שחר דורון, רני בלגה, יואב ויטלם, אביב קוקטק, רועי בכר, אורי כהן, עופרי נווה, מקסים פילוננקו, אילי דולינסקי, אלון מיכאלי
משמח לשמוע שמיכאלי חזר מהפציעה,הוא בורג חשוב בסגל הזה.בסך הכל הסגל רוב הסגל דיי צפוי,אולי חוץ מגולדמן(שהיה איזה דיבור פה על בעיות משמעת?)ואולי גם סלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:31 pm 
מנהל פורום

אז בסוף 5 שחקנים ממכבי ת"א (מאייר, דורון, בכר, כהן, נווה), שניים מגלבוע (פילוננקו וקוקוטק), ורק אחד בסוף מעמק חפר (בלגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 131 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה