סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 4:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 7:55 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מתי אשקלון בקושי השיגו תקציב? הם החליטו בהתחלה לרדת ממניעים "אידיאולגיים" או לחץ על העירייה להגדיל את התקציב (שהבעלים יצטרך לתת פחות), אחרי שעשו את הרעש כצפוי החליטו שנשארים. התקציב שלהם בדיוק כמו בשנים האחרונות הוא מהגבוהים בליגה שבמתחת לירושלים וגליל, 4-5 בליגה להערכתי. מדברים על זה שהציעו גם למורן רוט סכומים מאד גבוהים אבל הוא מעדיף את חולון.

איפה נאמר שמרקוביץ חתם באשקלון? לא נראה לי הגיוני אחרי ההחתמה של ניר. הרבה יותר סביר שנראה אותו בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 8:37 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מספר תהיות :
- אשקלון לא בקושי השיגו תקציב ? עד כה ההחתמות שלהם ( קילינגסוורת , ברקוביץ' , יוני ניר ומרקוביץ' ) לא רעות ( וזולות ) בכלל .
- מה גליל צריכים את גרין , כשיש להם את קוז'יקרו ומרטין ?
- עם כל הרעש סביב חולון , פתאום מדברים עם דאנסטון ?! אני בכלל לא בטוח אם אני רוצה שהוא יישאר בשרון , אז דווקא בקבוצת החלומות שבונים בחולון לוקחים אותו ?!

אשקלון מקבלת סיוע עירוני גדול מאוד מהעיריה ויש להם את אלדן. קבוצה שמאז ותמיד הציגה תקציב מנופח והחתמות שערוריתיות. כך גם השנה. קו קדמי של קילינסוורת' ויוני ניר זה פטנט שכבר נוסה בחיפה אצל אלעד חסין. אמנם יוני ניר נפצע אבל מדובר בשני שחקים שהם תחנה אחרונה ולא יודעים מסירה מה היא, וגרוע מכך, בשני קונוסים בהגנה, כאלה שאפילו לא מנסים לשמור.

לגבי חולון, דאנסטון שחקן מצוין שהגיע לבני השרון בשלב מתקדם של העונה והראה אולי 20% ממה שהוא יודע. אבל חוץ ממנו יש מועמדים אחרים, חלקם מענינים. דרך אגב, איפה שמעת על דיבורים על קבוצת תחלומות וכל זה ? אם אפשר לינק אני אשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 11:21 pm 
Hall of Famer

כלומר לטענתך גרשון , שמיר וגרונפלד מיועדים להעביר עונה במרכז הטבלה ?!
לא דובר שאחת מהמעלות של גרשון היא קשר עם זרים מעל לרמה הרגילה של חולון שיבואו בעקבותיו ? דאנסטון זאת החתמה מאוד בינונית למטרות שחולון מכוונת אליהם ( לטעמי , לפחות ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 11:33 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא דובר שאחת מהמעלות של גרשון היא קשר עם זרים מעל לרמה הרגילה של חולון שיבואו בעקבותיו ? דאנסטון זאת החתמה מאוד בינונית למטרות שחולון מכוונת אליהם ( לטעמי , לפחות ) .

לטענתי אתה משתמש בכינויים מפוצצים שלא לצורך. לאט לך. דאנסטון, שלא הוחתם אגב, הוא שחקן מצוין לליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 11:46 pm 
Senior

לשנייה התבלבלתי וחשבתי שאת ה20% האלה של דאנסטון בשנה שעברה הראה אצל מאמן אחר ולא המאמן שמאמן את חולון השנה.

מחשבה אופטימית שזר שהתקשה בפלייאוף נגד נסטרנקו הוא זר מצוין לליגה שלנו. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, חובת ההוכחה היא בטח ובטח עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2011 12:00 am 
Junior

כנראה שהתבלבלת ושכחת שהמאמן הזה הביא את השחקן הזה לקבוצה מוכנה בשלב מתקדם של העונה שעל העמדה שלו פחות או יותר יושבים ניילון וג'יימס, שני שחקנים שהביא היו"ר ולא המאמן כידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2011 12:05 am 
Senior

מן הסתם את השחקן הזה גם הביא היו"ר ולא המאמן.

וזה לא סותר את העובדה שבפלייאוף כש2 הגבוהים שלו לא מתפקדים הוא הוציא ממנו עוד פחות מאשר בעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2011 12:11 am 
Junior

את דאנסטון הביא שמיר, את השניים האחרים לא. בפלייאוף אני מניח שהוא השתמש יותר בשניים האחרים שהכירו יותר את הקבוצה ושהיו"ר הביא ולו בשביל כיסוי התחת.
אבל מה זה משנה, בוא לא נרתום את העגלה לפני הסוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2011 8:06 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:

לדעתי דאנסטון שחקן טוב ,הוא שיפר את בני השרון במהלך העונה שעברה זה שלמועדון היה מאמן בינוני מאוד כמו דן שמיר זה כבר סיפור אחר(צריך הרבה כישרון לא להצליח בליגה שלנו עם קו קדמי שכולל את ג'יימס,ניילון,דאנסטון,גרונפלד וששון)

בקשר למורן רוט ,גם גליל במו'מ עם השחקן ולא רק חולון..........

הבקעה כמעט וסוגרת את הסגל שלה לעונה הבאה עם החתמה של זר מס 4 במועדון והפעם מיודענו דנילו פינוק שהצטיין בנתניה ושחיק בעונה שעברה בפורטוריקו(למעשה עדיין משחק שם בסדרת הגמר).האולם בגני תקווה הורחב מ1000 מקומות ל1500 מקומות ישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2011 9:33 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
shmueliki כתב:

לדעתי דאנסטון שחקן טוב ,הוא שיפר את בני השרון במהלך העונה שעברה זה שלמועדון היה מאמן בינוני מאוד כמו דן שמיר זה כבר סיפור אחר(צריך הרבה כישרון לא להצליח בליגה שלנו עם קו קדמי שכולל את ג'יימס,ניילון,דאנסטון,גרונפלד וששון)

הבקעה כמעט וסוגרת את הסגל שלה לעונה הבאה עם החתמה של זר מס 4 במועדון והפעם מיודענו דנילו פינוק שהצטיין בנתניה ושחיק בעונה שעברה בפורטוריקו(למעשה עדיין משחק שם בסדרת הגמר).האולם בגני תקווה הורחב מ1000 מקומות ל1500 מקומות ישיבה.

מורן רוט ישחק בחולון בעונה הקורבה. דאנסטון סגור, גם שון.
הסגל עד כה: רוט, גרונפלד, דאנסטון, שון דניאל, סטולרו, הרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2011 10:03 pm 
Senior

RREEDDTT. כמו עם לאומית אתמול כמעט והתבלבלתי וחשבתי שיאמן אותו מאמן אחר השנה :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 1:32 am 
Freshman

שלומי הרוש שחקן מאוד מוכשר, קיוויתי שננסה להחתים אותו, וחבל לי שזה לא קרה.

ונראה לי שהביטוי היו מפסידות גם למ.כ. הבקעה יאבד קצת ממשמעותו בעונה הבא - על פניו נראה לי שהם בנו סגל מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 1:36 am 
Senior

מה יותר מרשים בסגל שלהם מזה של נהריה שירד ליגה לפני שנתיים? פינוק זה באמת החתמה נהדרת לקבוצה בסדר גודל שלהם, אבל מלבדו כל שאר הזרים והישראלים הם לא משהו שנופלים ממנו מהכסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 2:58 am 
Freshman

למה? כי פינוק הוא שחקן-על במונחים ישראלים(כשהוא בגאד-מוד שלו, בכל אופן), כי אני חושב שהסגל הישראלי שלהם בנוי מעולה ל4 זרים - אף אחד לא כוכב גדול אבל כולם בחורים שנלחמים ויכולים לתת לך הצגות כדורסל טובות בערב נתון. כי התרשמתי מהסטט' של פרימן, וכי דלייני ודאוול הם זרים מוכחים בליגה.
בהחלט יכול להיות שאני טועה, וברור שזו נבואה שוטה לחלוטין לפני שאני יודע את סגלי הקבוצות האחרות, אך לדעתי הבקעה יהיו לפחות ב6 הראשונות השנה, כשפיינל-פור נראה לי בהחלט ריאלי.
אה וכמובן, כי יש להם את שמוליק. אוברייטד-אנדרייטד איך שלא תקראו לו - זה בחור שאיתו אני רוצה לצאת למלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 3:10 am 
Senior

לנהריה באותה עונה היה את גריר שהוא שחקן טוב מפינוק לטעמי, סטיבן סמית (שיותר טוב מדאוול בהרבה) וגם הגבוה שלהם לא היה רע בכלל (ודלייני גם היה שם). אומנם היה חוק רוסי וקשה לדעת איך החיסרון של זה ישפיע אבל דאוול, פרימן ודלייני הם לא שמות שגורמים לך ליפול או שאפשר לסמן את הקבוצה לפיינל פור בגללם. בו נזכור שדאוול זה שחקן משלמים בכל השנים שלו בארץ ושדלייני הצליח למצוא קבוצה רק בלאומית פה בשנה שעברה. הסגל הישראלי שלהם סביר על הנייר, אבל לא מעבר. שמוליק זה שמוליק אבל אצל האחרים כבר ראינו שזה מאד תלוי איפה שהם נמצאים בשביל לתרום משהו, כהן ופורת למשל נזרקו מהגליל אחרי שלא תרמו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 9:10 am 
Freshman

ומה לגבי הסגל של נתניה לפני שנתיים? אני חושב שאנחנו די מסכימים שהסגל של הבקעה העונה טוב ממנו...

ברור שקבוצה זה מעבר לשחקנים, ואני מבין את טענתך שהבקעה לא החתימו שמות מאוד מפוצצים. אבל הקבוצה הזאת יצרה עליי רושם טוב, סגרה את הסגל מוקדם, נראה לי שיש שם ניהול רציני ואני מאמין שהם יכולים וידברו חזק העונה.

אגב, גם טוני וושהאם לפני עונת האליפות בחולון מצא קבוצה רק בליגה השנייה, וגם אוסברי ואוטר וגם עוד שחקן שפרש השבוע, אבל זה כבר באמת רחוק. לא אומר שדלייני הוא זר נפלא לליגת-העל, אבל על פניו נראה ראוי ברמתו, וזה שהוא היה בליגה השנייה לא אומר הרבה, בעיקר בהתחשב בכך שהבקעה החתימה שני זרי ליגת-על, ואני לא בטוח אם המשכורת שלהם לא היתה גם ברמת ליגת-על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 2:42 pm 
Senior

אני חושב שהסגל של נתניה היה טוב יותר. אבל זה חוכמה גדולה כי זה בדיעבד. אם פרימן יהיה ברמה של קילינגסוורת אז יש מצב שהסגל שלהם יהיו טוב יותר. מצד שני הקבוצה של נתניה הייתה הרבה מעבר לשחקנים באותה השנה אלא חיבור יותר מן הכלל. ראינו מה קרה לשחקנים שלהם שהתפזרו לכל עבר בשנה שאחרי.

בהחלט יש לבקעה פוטנציאל, פינוק זה החתמה גדולה בשבילם, אבל השאר זה עדיין סימן שאלה ותלוי בעיקר בחיבור הקבוצתי. הדוגמא של נהריה מלפני שנתיים היא רק בשביל לדמות את זה (ואפשר להסתכל על חיפה של השנה גם כן בשביל זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 7:08 pm 
Sophomore

עודד שעשוע בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 7:27 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
RREEDDTT. כתב:
shmueliki כתב:

מורן רוט ישחק בחולון בעונה הקורבה. דאנסטון סגור, גם שון.
הסגל עד כה: רוט, גרונפלד, דאנסטון, שון דניאל, סטולרו, הרוש.

רוט קיבל הצעה של 6 ספרות נטו מגליל,אז אל תהיה בטוח שהוא יהיה בחולון.בכל מקרה בינתיים החתמתם את עודד שעשוע ועכשיו הגליל יעשו הכל כדי להחתים את רוט כי גוני בבירה,מקל באירופה ושעשוע שהיה מועמד כאמור חתם באולם הפחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 7:41 pm 
Junior

לגבי רוט, עם כל הכבוד לך, הרשה לי להשאר בטוח. אני יודע על מה אני מדבר.
לגבי שעשוע, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שראו אותו בטבעון...בנהריה הוא היה זוועת עולם, ברמה של רכז בליגה חמישית, עד כדי כך שליאור שגב נראה לידו כמו כריס פול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 7:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
לגבי שעשוע, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שראו אותו בטבעון...בנהריה הוא היה זוועת עולם, ברמה של רכז בליגה חמישית, עד כדי כך שליאור שגב נראה לידו כמו כריס פול.

לא נכון בכלל, היה די טוב בנהריה, הפתיע שם לטובה. בטבעון היה מצוין התקפית כסקורר, פחות כרכז, ופחות הגנתית. מאד מתאים לחולון, מאד דומה בסגנון במשחק למורן רק נופל ממנו כמובן באיכות.

נערך לאחרונה על ידי טל בתאריך ו' יולי 29, 2011 7:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 7:55 pm 
Junior

טל כתב:
לאומית כתב:

לא נכון בכלל, היה די טוב בנהריה, הפתיע שם לטובה. בטבעון היה מצוין התקפית כסקורר, פחות כרכז, ופחות הגנתית.

ראיתי בעל כורחי לא מעט משחקים של נהריה וגם אם הסטטיסטיקה היבשה נראתה סבירה על המגרש הוא היה בעיקר נזק. בסדרת הפלייאוף הוא בכלל היה זוועה. מקווה שיפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 9:25 pm 
Hall of Famer

לפעמים הבורות וחוסר המקצועיות של כתבי הספורט בארץ מביכים. הנה עוד דוגמא, משפט מתוך כתבה על חתימתו של שעשוע בחולון - עונת הפריצה שלו בזיסמן הגיעה תחת הדרכתו של ארז אדלשטיין (2001/2), אז הפך לשחקן חמישייה מוביל, הגיע עם קבוצתו לגמר הפלייאוף ונבחר לתגלית העונה.

אז למי שלא יודע ולא מכיר (מי שכתב את הכתבה?), שעשוע החל את אותה עונה כשחקן ספסל לא רלוונטי. במהלך העונה הרכז הראשון שהוביל את קבוצת מכבי ר"ג לגמר הפלייאוף, ליאור ליובין, נפצע ומאחר ולא היה לו מחליף אמיתי ברוטציה הקצרה של ר"ג שעשוע נקרא לדגל. אני אפילו לא זוכר אם הוא פתח בחמישיה, או שדני לואיס תפקד כרכז, אך שעשוע קיבל דקות לא מועטות כרכז המחליף מהספסל. בכל מקרה כשליובין חזר, ארז כבר סמך על שעשוע והוא קיבל דקות בתור רכז מחליף, אני מניח כ-15 דקות. בכל מקרה שעשוע לא היה שחקן חמישיה ולא הוביל את ר"ג באותה עונה לשום מקום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 9:56 pm 
Hall of Famer

לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2011 10:00 pm 
Senior

אם חולון החתימה עכשיו את שעשוע, הולכת להחתים את רוט, אז מה בדיוק יש לשלומי הרוש לחפש שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 64 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: