סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 10:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2012 8:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
שגיא רפאל כתב:

אלונזו ג'י הוא לא הבעיה של כספי. כספי הוא הבעיה של כספי. ג'י הוא לא לברון שאי אפשר להזיז אותו מהמשבצת שלו, ג'י הוא שחקן בינוני ומטה, בזמן שכספי פשוט גרוע. אם כספי רוצה להתקדם, שיתחיל לעבוד.

אני אוהב את ההצהרות הפופוליסטיות הללו. ואתה יודע ממקור ראשון שכספי לא עובד? שהוא לא משקיע כמו מטורף? לי אישית דווקא נראה שכספי עבד על עצמו ופיתח מאסה שלא הייתה לו. אתה מדבר כאילו כספי הוא כישרון אן.בי.איי שפשוט לא ממצה את הפוטנציאל שלו. ההערכה המוסכמת כשכספי נבחר הייתה שלא ברור אם לאיש יש מקום בליגה, כי הכישרון שלו מאד מאד גבולי ומה שיכול לגרום לו להצליח זה העבודה הקשה והיותו שחקן האסל. ובכן עם סיטואציה מעולה בסאקטאון זה בדיוק מה שקרה. כספי בכל שלושת שנותיו בליגה לא חי על גרם כישרון. הכל האסל. כשאתה רוקי יכולים להתעלם מהגנה לא מספקת ומיכולות התקפה לא מספקות בגלל שאתה מביא משהו טוב ויש ציפיה שתתקדם. אבל כשהעונות עוברות ואתה לא מצליח להשתפר (וכספי לא השחקן הראשון שלא מצליח להשתפר מבחינת כדורסל, זה לא כזה "אופס, גדלתי בשנה ואני שחקן טוב יותר") אז המעמד שלך מדרדר, אתה כבר לא הרוקי הסקסי שרק מתחיל להראות את מה שיש לו.

אני גם ממש לא מסכים לכך שבפורום סלניוז תודעתית נראה שלברון שיחק בפלייאוף האחרון בעמדה מספר 4. בוא ניקח את אינדי והפציעה של בוש כנק' שבה הכול התהפך למיאמי ונראה מה היה לנו. מול אינדי לברון שמר על ווסט בדקות של סמול בול, אבל רוב הזמן הוא שמר על גריינג'ר. מול בוסטון הוא היה רוב הזמן על פירס או על רונדו. מול אוק סיטי במשחק הראשון הוא אכן שמר רוב הזמן על אחד הגבוהים של אוק סיטי ורק חלקו על דוראנט, אבל מהמשחק השני הוא קיבל את דוראנט לדקות רבות, גם כשהת'אנדר לא שיחקו סמול בול. ההיט ערבבו בהגנה בין לברון לבין באטיה.

בהתקפה לברון שיחק את המשחק של לברון. לא פאוור פורוורד, אלא סמול פורוורד עם יכולות של פוסט אפ, בדיוק כפי שבעבר היו את אדריאן דנטלי וג'יימס וורת'י, שניים מהסמולים הטובים בשנות השמונים שחיו בצבע. למי ששם לב, כשבוסטון שמו על לברון את ברנדון באס, אז לברון ברח החוצה וניסה להשתמש במהירות שלו בכדי לעבור את באס.

בקיצר, אפשר לקחת את לברון, שחקן חוץ באופי שלו עם גוף של שחקן חוץ (מאד מאד פיזי, אבל עדיין שחקן חוץ) ולהחליט שהוא יהיה שחקן פנים (למרות שלברון בעצמו סיפר כמה זה מתיש היה לשמור פחות מחצי משחק על דיוויד ווסט, פאוור אמיתי מבחינת פיזיות, אבל יש טובים ממנו ולא מעט) ולשלוח אותו מול שחקנים גבוהים ובעלי מאסה גדולה ממנו. אני קורא לזה אובר חוכם.

אני חושב שהמסקנות פה הם קצרות מועד בצורה מופרכת. מיאמי ואוק סיטי, שתי קבוצות עם קו קדמי התקפי שחי מחוץ לצבע או לא מוכשר הגיעו לגמר? אין שום צורך בסנטר בעתיד. מישהו בכלל זוכר שלפני 2 עונות הלייקרס לקחו אליפות בעזרת קו קדמי עצום מימדים (וכמובן קובי כשחקן המרכזי) ואז היה נראה שאי אפשר להתמודד עם תאומי מגדל שכאלו? מישהו מציין את העובדה שהאליפות של דאלאס הייתה אמנם שייכת בעיקרה לנוביצקי, אבל טייסון צ'נדלר הראה את החשיבות העצומה של סנטר הגנתי, שגם מסוגל להשפיע בהתקפה בזכות ריב' התקפה?

המשחק כל הזמן פלואידי, וההצלחה בעיקר תלויה ברמת כישרון ולא באופנה זו או אחרת. אם נלך לעולם המכללות האהוב עלי, אז ב-2005 היה נדמה שהעתיד זה סטים של 3 גארדים וגבוהים חוטבי עצים ששומרים ומורידים ריב'. בשתי העונות הבאות פלורידה לקחה אליפות עם חמישיה של הכדורסל המסורתי של שנות השבעים והשמונים. רכז שמחפש מסירה, קלע שלא מוריד כדור ורק קולע, סמול פורוורד ורסטילי ושני גבוהים שחיים בצבע. פאסט פורוורד לעונה אחת ולגמר טורניר המכללות הגיעה ממפיס עם משחק הריווח שלה והחדירה הוצאה.

אז העונה נראה שהאתלטיות והורסטיליות הם השולטים בכיפה. אם בעונה הבאה הווארד יגיע ללייקרס שישמרו את גאסול וקובי ויקחו אליפות (השם ישמור) אז שוב ידברו על שלטון הביג מן. מ-90 עד 2002 שיקגו של ג'ורדן לקחו 6 אליפויות ללא שום סנטר התקפי ושיחקו כדורסל שנראה בו שתפקיד הסנטר הדומיננטי אבד עליו הקלח. למי הלכו שאר שש האליפויות באותו פרק זמן שג'ורדן הראה שאין צורך בסנטרים? להאקים, לשאק ולספארס של תאומי המגדל דאנקן ורובינסון.

מכאן נעבור לחוזים הניתנים לביגמנים ובעיקר להיברט. הבעיה היא לא האם הסנטר פאסה או לא, אלא שנותנים לרוי היברט, שחקן שהראה בפלייאוף הזה שבפירוש אין לו את היכולת למשוך קבוצה להתמודדות על תארים כסף מקס'. הבעיה היא לא עם העמדות, אלא עם השחקנים עצמם. ועוד נק', לא ברור לי אם החוזה של היברט יותר מופרך מהחוזה שקיבל ג'רלד וואלאס.

אני חושב שסטיב נאש מעבר להיותו פנים של מועדון, פשוט יתן אופציה להחזיר את ההשקעה הכספית של 12 מיליון בעונה באוהדים שפתאום יתעניינו בראפטורס והדלקה מחדש של עניין סביב הראפטורס בטורונטו. בעיני מעבר לכדורסל זאת החלטה עסקית. בנוסף, נאש יכול להביא למועדון תרבות של מנצח, לעבוד ולתת דוגמא לכשרונות הצעירים של הראפטורס. תחשבו עונה או שתיים של נאש שראינו העונה בפיניקס לצד דרוזן, ברניאני ו-וולנצ'יונס. קודם כל זאת קבוצה לא רעה בכלל, שבעונה טובה מאד של כולם גם יכולה להגיע לפלייאוף. דבר שני זה בסיס צעיר של שחקנים שיכולים לגדול על ברכי אחד המקצוענים הטובים ביותר שהיו באן.בי.איי בשנים האחרונות.

שי, בבקשה על תשתמש בביטוי "עושה שכל" זה כל כך עילג, מגעיל ולא קשור לעברית. מה הבעיה להגיד ששני המקומות מאד הגיוניים מבחינת ג'ייסון קיד ומבחינת הקבוצות?

לטורונטו אין בעיה של אוהדים. ייתכן ונאש יביא תרבות טובה למועדון, אבל המועדון הזה זקוק קודם כל לכשרון ולדון אותו ל-3 שנות בינוניות שאתה עצמך מתאר כדשדוש ליד הפלייאוף עם אפשרות להיכנס אליו לסיבוב קצר, זה פשוט לא מספיק טוב. העונה הזו שוב הייתה טעות כאשר קולאנג'לו היה צריך להיפטר מכשרון מבוגר (קלדרון למשל) ולקבל בחירה גבוהה יותר. בעונה הבאה הוא ינסה ללכת על פלייאוף. בקיצור, כל עוד הוא שם, המועדון הזה לא הולך לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2012 8:54 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
שגיא רפאל כתב:

אלונזו ג'י הוא לא הבעיה של כספי. כספי הוא הבעיה של כספי. ג'י הוא לא לברון שאי אפשר להזיז אותו מהמשבצת שלו, ג'י הוא שחקן בינוני ומטה, בזמן שכספי פשוט גרוע. אם כספי רוצה להתקדם, שיתחיל לעבוד.

אני אוהב את ההצהרות הפופוליסטיות הללו. ואתה יודע ממקור ראשון שכספי לא עובד? שהוא לא משקיע כמו מטורף? לי אישית דווקא נראה שכספי עבד על עצמו ופיתח מאסה שלא הייתה לו. אתה מדבר כאילו כספי הוא כישרון אן.בי.איי שפשוט לא ממצה את הפוטנציאל שלו. ההערכה המוסכמת כשכספי נבחר הייתה שלא ברור אם לאיש יש מקום בליגה, כי הכישרון שלו מאד מאד גבולי ומה שיכול לגרום לו להצליח זה העבודה הקשה והיותו שחקן האסל. ובכן עם סיטואציה מעולה בסאקטאון זה בדיוק מה שקרה. כספי בכל שלושת שנותיו בליגה לא חי על גרם כישרון. הכל האסל. כשאתה רוקי יכולים להתעלם מהגנה לא מספקת ומיכולות התקפה לא מספקות בגלל שאתה מביא משהו טוב ויש ציפיה שתתקדם. אבל כשהעונות עוברות ואתה לא מצליח להשתפר (וכספי לא השחקן הראשון שלא מצליח להשתפר מבחינת כדורסל, זה לא כזה "אופס, גדלתי בשנה ואני שחקן טוב יותר") אז המעמד שלך מדרדר, אתה כבר לא הרוקי הסקסי שרק מתחיל להראות את מה שיש לו.

אני גם ממש לא מסכים לכך שבפורום סלניוז תודעתית נראה שלברון שיחק בפלייאוף האחרון בעמדה מספר 4. בוא ניקח את אינדי והפציעה של בוש כנק' שבה הכול התהפך למיאמי ונראה מה היה לנו. מול אינדי לברון שמר על ווסט בדקות של סמול בול, אבל רוב הזמן הוא שמר על גריינג'ר. מול בוסטון הוא היה רוב הזמן על פירס או על רונדו. מול אוק סיטי במשחק הראשון הוא אכן שמר רוב הזמן על אחד הגבוהים של אוק סיטי ורק חלקו על דוראנט, אבל מהמשחק השני הוא קיבל את דוראנט לדקות רבות, גם כשהת'אנדר לא שיחקו סמול בול. ההיט ערבבו בהגנה בין לברון לבין באטיה.

בהתקפה לברון שיחק את המשחק של לברון. לא פאוור פורוורד, אלא סמול פורוורד עם יכולות של פוסט אפ, בדיוק כפי שבעבר היו את אדריאן דנטלי וג'יימס וורת'י, שניים מהסמולים הטובים בשנות השמונים שחיו בצבע. למי ששם לב, כשבוסטון שמו על לברון את ברנדון באס, אז לברון ברח החוצה וניסה להשתמש במהירות שלו בכדי לעבור את באס.

בקיצר, אפשר לקחת את לברון, שחקן חוץ באופי שלו עם גוף של שחקן חוץ (מאד מאד פיזי, אבל עדיין שחקן חוץ) ולהחליט שהוא יהיה שחקן פנים (למרות שלברון בעצמו סיפר כמה זה מתיש היה לשמור פחות מחצי משחק על דיוויד ווסט, פאוור אמיתי מבחינת פיזיות, אבל יש טובים ממנו ולא מעט) ולשלוח אותו מול שחקנים גבוהים ובעלי מאסה גדולה ממנו. אני קורא לזה אובר חוכם.

אני חושב שהמסקנות פה הם קצרות מועד בצורה מופרכת. מיאמי ואוק סיטי, שתי קבוצות עם קו קדמי התקפי שחי מחוץ לצבע או לא מוכשר הגיעו לגמר? אין שום צורך בסנטר בעתיד. מישהו בכלל זוכר שלפני 2 עונות הלייקרס לקחו אליפות בעזרת קו קדמי עצום מימדים (וכמובן קובי כשחקן המרכזי) ואז היה נראה שאי אפשר להתמודד עם תאומי מגדל שכאלו? מישהו מציין את העובדה שהאליפות של דאלאס הייתה אמנם שייכת בעיקרה לנוביצקי, אבל טייסון צ'נדלר הראה את החשיבות העצומה של סנטר הגנתי, שגם מסוגל להשפיע בהתקפה בזכות ריב' התקפה?

המשחק כל הזמן פלואידי, וההצלחה בעיקר תלויה ברמת כישרון ולא באופנה זו או אחרת. אם נלך לעולם המכללות האהוב עלי, אז ב-2005 היה נדמה שהעתיד זה סטים של 3 גארדים וגבוהים חוטבי עצים ששומרים ומורידים ריב'. בשתי העונות הבאות פלורידה לקחה אליפות עם חמישיה של הכדורסל המסורתי של שנות השבעים והשמונים. רכז שמחפש מסירה, קלע שלא מוריד כדור ורק קולע, סמול פורוורד ורסטילי ושני גבוהים שחיים בצבע. פאסט פורוורד לעונה אחת ולגמר טורניר המכללות הגיעה ממפיס עם משחק הריווח שלה והחדירה הוצאה.

אז העונה נראה שהאתלטיות והורסטיליות הם השולטים בכיפה. אם בעונה הבאה הווארד יגיע ללייקרס שישמרו את גאסול וקובי ויקחו אליפות (השם ישמור) אז שוב ידברו על שלטון הביג מן. מ-90 עד 2002 שיקגו של ג'ורדן לקחו 6 אליפויות ללא שום סנטר התקפי ושיחקו כדורסל שנראה בו שתפקיד הסנטר הדומיננטי אבד עליו הקלח. למי הלכו שאר שש האליפויות באותו פרק זמן שג'ורדן הראה שאין צורך בסנטרים? להאקים, לשאק ולספארס של תאומי המגדל דאנקן ורובינסון.

מכאן נעבור לחוזים הניתנים לביגמנים ובעיקר להיברט. הבעיה היא לא האם הסנטר פאסה או לא, אלא שנותנים לרוי היברט, שחקן שהראה בפלייאוף הזה שבפירוש אין לו את היכולת למשוך קבוצה להתמודדות על תארים כסף מקס'. הבעיה היא לא עם העמדות, אלא עם השחקנים עצמם. ועוד נק', לא ברור לי אם החוזה של היברט יותר מופרך מהחוזה שקיבל ג'רלד וואלאס.

אני חושב שסטיב נאש מעבר להיותו פנים של מועדון, פשוט יתן אופציה להחזיר את ההשקעה הכספית של 12 מיליון בעונה באוהדים שפתאום יתעניינו בראפטורס והדלקה מחדש של עניין סביב הראפטורס בטורונטו. בעיני מעבר לכדורסל זאת החלטה עסקית. בנוסף, נאש יכול להביא למועדון תרבות של מנצח, לעבוד ולתת דוגמא לכשרונות הצעירים של הראפטורס. תחשבו עונה או שתיים של נאש שראינו העונה בפיניקס לצד דרוזן, ברניאני ו-וולנצ'יונס. קודם כל זאת קבוצה לא רעה בכלל, שבעונה טובה מאד של כולם גם יכולה להגיע לפלייאוף. דבר שני זה בסיס צעיר של שחקנים שיכולים לגדול על ברכי אחד המקצוענים הטובים ביותר שהיו באן.בי.איי בשנים האחרונות.

שי, בבקשה על תשתמש בביטוי "עושה שכל" זה כל כך עילג, מגעיל ולא קשור לעברית. מה הבעיה להגיד ששני המקומות מאד הגיוניים מבחינת ג'ייסון קיד ומבחינת הקבוצות?

לטורונטו אין בעיה של אוהדים. ייתכן ונאש יביא תרבות טובה למועדון, אבל המועדון הזה זקוק קודם כל לכשרון ולדון אותו ל-3 שנות בינוניות שאתה עצמך מתאר כדשדוש ליד הפלייאוף עם אפשרות להיכנס אליו לסיבוב קצר, זה פשוט לא מספיק טוב. העונה הזו שוב הייתה טעות כאשר קולאנג'לו היה צריך להיפטר מכשרון מבוגר (קלדרון למשל) ולקבל בחירה גבוהה יותר. בעונה הבאה הוא ינסה ללכת על פלייאוף. בקיצור, כל עוד הוא שם, המועדון הזה לא הולך לשום מקום (ותוך כדי משגשג למדי מבחינה כלכלית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2012 9:18 pm 
Freshman

rony כתב:
IAS כתב:
rony כתב:
יוסטון ואסיק הסכימו על חוזה ל-3 שנים על 25 מיליון, אסיק שחקן חופשי מוגבל אז לבולס תהיה זכות להשוות את ההצעה עליו.

הבולס אמנם אמרו שהם ישוו כל הצעה לאשיק (כל עוד היא לא תהיה מופרכת) אבל מצד שני, עפ"י החוזה עם יוסטון אשיק ישתכר 14 מיליון דולר בעונה השלישית. אם הבולס ישוו אז בעוד שנתיים הם יצטרכו לשלם 44 מיליון רק לרוז, נואה ואשיק וזה אם הם עושים Amnesty על בוזר, אם לא אז הארבעה ירוויחו יחד 60 מיליון.

מה שאתה כותב נשמע לי לגמרי לא הגיוני, איפה קראת את זה? לפי מה שאתה כותב, הוא אמור לקבל 5-6 מיליון בכל אחת משתי העונות הראשונות ולקפוץ ל-14 מיליון בשלישית, עד כמה שידוע לי העלייה המקסימלית המותרת משנה לשנה בחוזה עומדת על לא יותר מ-15-20%, כלומר שהחלוקה תצטרך להיות משהו כמו 8-8-9.

http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q44

יוסטון יכולה לשלם לאשיק רק 10 מיליון בשנתיים הראשונות של החוזה שלו אבל אחר כך היא יכולה לשלם לו את המקסימום ובשביל להקשות על הבולס את השוואת ההצעה זה בדיוק מה שהם עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2012 11:34 pm 
Junior

מאדים כתב:
לאן קירילינקו הולך?

הוא לא החליט עדיין
http://www.nypost.com/p/blogs/netsblog/ ... 5NowMZp2JL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2012 11:42 pm 
Junior

פשוט הזוי החוזה לאשיק. שחקן כל כך מוגבל שזה כואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 12:06 am 
Freshman

התקפית, אבל הוא מיועד לשחק ליד סקולה, שהוא אחד הגבוהים המוכשרים בצד ההתקפי.
בהגנה אשיק מפלצת, לא פחות. ציוות חכם מאוד לפי דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 12:15 am 
Sophomore

הטרייד של ג'ו ג'ו לנטס מתגבש - או כמו שמישהו הגדיר את זה יפה - הנטס מעבירים לאטלנטה את כל הטעויות שלהם של השנים האחרונות תמורת הטעות הגדולה של אטלנטה מלפני שנתיים. למרות זאת - דרון, ג'ו ג'ו, וואלאס וברוק לופז זה לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:34 am 
Freshman

דני פרי לא נח - בדרך לשלוח את מרווין וויליאמס ליוטה תמורת דווין האריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 7:12 am 
Hall of Famer

ובחדשה שעשויה להיות משמעותית למכבי-ג'ורדן פארמר שהיה חלק מהטרייד של ג'ו ג'ונסון לנטס צפוי להחתך על ידי ההוקס, אם הוא לא יצליח להשיג חוזה איפשהו (אם כי הסבירות לזה נמוכה, צריך להודות), אני מניח שחזרה למכבי היא בהחלט אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 7:57 am 
Junior

יוטה משלימה את המהלך שהחל עם הבאת מו ויליאמס, בסילוק דווין האריס.
אני מקווה שהיא לא סיימה לעבוד כי ליוטה עדיין אין 2 טבעי פותח. אלא אם כן אלק בורקס, בחירת הדראפט הגבוהה האחרונה שלהם, התפתח להיות משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 8:37 am 
Junior

רגע, האריס עבר תמורת מרווין וויליאמס?אם כן טרייד הזוי על פניו של ההוקס, וויליאמס הרבה יותר מהאריס המאכזב הכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 8:47 am 
Hall of Famer

ג'ון הולינג'ר מנסה לעשות סדר במהלכים של אטלנטה. אני חושב שההסבר שלו זה חלום באספמיה שהסיכוי שלו להתרחש הוא קטנטן עד אפסי, אבל אולי זה עדיף על המצב שאטלנטה הייתה בו היום.

הרעיון הוא ליצור 3 אמיגוס בהוטלנטה. להאריך חוזה לג'וש סמית', להביא את האיש ששימש כשושבין הראשי בחתונה של ג'וש סמית', יליד אטלנטה בעצמו, אחד בשם דווייט הווארד. ואז עם 2 הכוכבים הללו למשוך בעונה הבאה את כריס פול שהופך להיות שחקן חופשי.

כמובן שזאת תוכנית שרוב הסיכויים שתגמור כמו תוכנית הקיץ של ... שהלייקרס חשבו עליה לפני כמה עונות, או הזבבור שקיבלו הניקס מלברון.

את האמת אני שונא מהלכים כאלו.

את הנטס אני לגמרי לא מבין. הווארד מכריז שיש קבוצה אחת בלבד ברשימה שלו וזאת הנטס ומה עושים הנטס? מחסלים כל אפשרות להביא את האיש הגדול וככל הנראה גם סוגרים את הסיפור של דרון וויליאמס בניו ג'רזי ובברוקלין. וג'ו ג'ו? את ההחלטה שלו הוא עשה מזמן כשעבר לאטלנטה במקום לנסות ולהגיע לגדולה בפיניקס. את הכסף הוא ימשיך לספור ואת הרגעים המשמעותיים של עונת האן.בי.איי הוא ימשיך לראות בטלוויזיה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 8:52 am 
מנהל פורום

נו, דוויט לקליפרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 11:48 am 
Sophomore

עמוס, כנראה שהנטס יודעים משהו שאנחנו לא יודעים.
אם הם היו חושבים שיש סיכוי שהווארד יגיע הם היו עובדים בהתאם, כנראה שהם יודעים שהוא לא מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 12:31 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יויה,
יש אפשרות שהנטס יודעים משהו שאנחנו לא יודעים.
יש גם אפשרות שבילי קינג אידיוט.
לפי ההיסטוריה, אני נוטה לאפשרות השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:09 pm 
Junior

הנטס הבינו מהgm החדש של אורלנדו שאין סיכוי לטרייד על הווארד עם מה שהנטס יכולים להציע.

הנטס עברו לבית החדש בברוקלין ולא מוכנים להיכנס לאולם חדש ויוקרתי עם סגל לא נוצץ.
בנוסף, הם יודעים שאם יקבלו החלטה לשבת עונה אחת בשקט ולאסוף את דוויט בקיץ הבא, כל התוכנית עלולה להתפרק בכך שדרון לא יירצה לסיים עונה שלישית רצוף במעמקי הלוטרי וייברח הקיץ, מה שכנראה ישנה את התוכניות גם של דוויט לקיץ הבא, וכך הנטס חוטפים שתי מכות, גם עוברים לברוקלין השנה עם סגל חלש שיעכיר את הקליטה בברוקלין וגם ייפתחו את העונה שאחרי בלי אף סופרסטאר.

בקיצור הנטס הלכו בקיץ הזה על 1 מ 2, להשאיר 1, את דרון, בכל מחיר, גם אם זה אומר להביא את החוזה המטורף של ג׳ו ג׳ו.
ואני לא חושב שזה רעיון גרוע כ״כ. הם מרכיבים כרגע קבוצה מעניינת מאוד ועמוקה שיכולה לדבר במזרח. ג׳ו הרגשן שחקן מצויין שהחל לשחק עם מטען על הכתפיים של ביקורות כל העולם על החוזה שלו. עד אז הוא היה גארד אדיר, מדרגה מתחת לקובי. אני חושב שעכשיו, כשהוא כבר לא הבחור שאטלנטה מישכנה את העיר בשבילו אלא הבחור שהנטס השיגו תמורת קיבוץ חוזי זבל של שחקני שוליים , הוא הולך להיות שותף אדיר לבק קורט עם וויליאמס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:14 pm 
Hall of Famer

להביא את ג'ונסון זו החלטה פשוט מפגרת.

גם החוזה הגרוע בליגה, גם יושב על העמדה של הצעיר המבטיח היחיד של הנטס (ואם לא על העמדה שלו, אז על זו של וואלאס שהם רק החתימו), וגם אם בעונה הקרובה עוד יצדיק איכשהו את השכר (וזה לא יקרה)-כבר בעונה שאח"כ יתחילו להזיל דמעות. אז אפשר להגיד שיש כאן אילוצים להביא שם כלשהו, אבל מכל השמות בעולם-דווקא פאקינג ג'ו ג'ונסון, זה אמור היה להיות גבול אדום מאד שלא עוברים בשום מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:18 pm 
Junior

נו, אולי לפחות תודה ש״יצאת חומוס״.
:)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:22 pm 
Hall of Famer

למה יצאתי חומוס? כתוב לי בתעודת הזהות "בילי קינג"? אני הסוכן שלו? אם זה מה שקינג בוחר לעשות, בין אם זה בהנחיית הבעלים שלו ובין אם באופן עצמאי, הרי שהוא דביל מושלם. זה לא אומר שלא היתה לנטס הזדמנות מדהימה למנף את עצמם, בדיוק כמו שטענתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:32 pm 
Hall of Famer

אגב, חדשות מעניינות נוספות הן שהסאנס כנראה מתכוונים להציע מקסימום לאריק גורדון. אם הוא בא, בנייה מחדש בעלת פוטנציאל חביב באריזונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:35 pm 
Junior

רק שדיברת על מצבם הטוב ועל המינוף דרך הדראפט והפרי אייג׳נסי של 2013,
ואני עניתי לך שאתה לא מנתח את עתיד הנטס בצורה נכונה כי אותם הדבילים שחילקו חוזים מופרכים לפיטרו ופארמר והשכירו את וואלאס לחצי עונה תמורת בחירה גבוהה הולכים לחלק חוזים גם בקיץ הזה כי אין מצב שהם עוברים לברוקלין עם קבוצה שבונה על דראפט וקיץ, ואיכשהו בתהליך ההתדיינות אני זה שהופנו אליו המילים ״אם יקרה כך תצא חומוס״.

אז הנה, אתה יצאת חומוס ואני ידעתי מה יהיה..
הנה, הם נותנים 10 מיליון ל4 עונות לוואלאס, אותו וואלאס שכששארלוט שילמה לו 10 לשנתיים היא חיכתה עד שנתנו לה בחירת סיבוב שני בשביל להיפטר ממנו, והנה, הם מביאים את אחד החוזים הגרועים בליגה, ג׳ו ג׳ו.

שח-מט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:46 pm 
Hall of Famer

שוב, המט הוא לא אליי, אין לי מניות בנטס.

אין לי מחלוקת וחצי מחלוקת איתך על כמה שהנטס יוצאים פה מטומטמים, וגם קבל שאפו על ניבוי מוצלח ומדויק של המציאות. אני אמרתי שמצבם טוב מבחינת משכורות, מבחינת ההצהרות של הווארד ומבחינת האפשרות שיש להם לחכות עונה אחת ולהביא את הווארד בחינם (כלומר בלי לוותר על בחירות דראפט, למשל, בטרייד). לא דמיינתי שהם מסוגלים להיות מטומטמים עד כדי הבאה של ג'ו ג'ונסון, ואם הם כאלה מטומטמים-אז לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 1:54 pm 
Hall of Famer

ועם כל הדיבורים על הטימטום של הנטס, מסתבר שעיסקת הווארד עדיין לא מתה, ברוקלין ואורלנדו מדברות על עיסקה של האמפריז, לופז וברוקס תמורת הווארד.

אגב, גם אם נניח לרגע שהם לא משיגים את הווארד אבל כן משאירים את דרון, מה רע בחמישיה של דרון, ברוקס, ג'ו ג'ו, וואלאס ולופז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 2:15 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
אגב, גם אם נניח לרגע שהם לא משיגים את הווארד אבל כן משאירים את דרון, מה רע בחמישיה של דרון, ברוקס, ג'ו ג'ו, וואלאס ולופז?

כלום, אם אתה מכוון להגיע לסיבוב שני במזרח עם תקרה של גמר איזורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 3:18 pm 
Freshman

אפשר לחשוב שהנטס היא איזו איפמריה שרגילה לטבעות בשושלת.

אני ממש לא מת על קו קדמי של לופז-האמפריז (במיוחד כשאין שום מחליף ראוי), חושב שיחגגו עליהם, אבל בכלליות ההרכב הזה יכול להיות מאוד תחרותי.

כמובן שאם הנטס יכולים להשיג את הווארד, אז הם חייבים ללכת על זה. לא חושב שהאפשרות הזו נגנזה עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: