סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפריסיזן כבר כאן
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 12:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוטה כתב:
ציטוט:
ליוטה אין רוקי השנה- אחרי שטנקינג והגרלה עזרו לגולדן סטייט לשמור על הבחירה שלהם. וזה בסדר גמור מצדי, כי ממילא לא היה איפה לשים אותו.

מה לגביי קווין מרפי ?

הוא בחירת סיבוב שני ולא על חוזה מובטח. יש להם גם את כריס קווין, דארנל ג'קסון ורוקי מויסקונסין שנאבקים על מקום אחרון בסגל.

ליוטה יש הרבה מאוד נכסים. הבעיה עם לסמוך על קאנטר ועל פייבורס היא שלא בטוח שהם יהיו מספיק טובים באופן יציב. אם הם שומרים על מילסאפ אז בעיה נוספת היא שיש להם שלושה שחקנים על שני מקומות בחמישיה. לפני שנתיים שלוש ליוטה הייתה בעיה של יותר מדי גארדים טובים. הם פשוט נתנו להם ללכת. זה מה שיקרה עם ג'פרסון. הוא פשוט יעזוב בתום העונה. אף קבוצה לא תיתן להם משהו מספיק טוב עבורו. ותהיה כבר קבוצה מספיק גרועה שתיתן לו חוזה יותר גבוה ממה שיוטה תציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 1:10 pm 
Junior

דוויט האוורד בשיאו+ הרבה כסף בLA שתהיה רלוונטית גם אחרי עידן קובי, זה יותר מהצוות המסייע במיאמי של עוד 3 שנים.
shachaf78 כתב:
מה שכן, יהיה משעשע לראות את פלאש מחליף את הכינוי לקינג ג'יימס.

פחחח, בחיים לא, לא סובל את המשחק שלו, אני מעדיף כבר לעבור לקליפרס. או שהתכוונת בהפוכה, לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 1:43 pm 
Senior

מבחינה תדמיתית לברון ישמיד את עצמו אם יעבור ללייקרס אחרי הסיפור של ה-decision, ככה שזה באמת לא רלוונטי. ליאור אליהו יהיה אולסטאר ב-NBA לפני שזה יקרה. ופלאש, אתה בטוח שהווארד יהיה בלייקרס בעוד שתי עונות? האיש לא אמר בשום מקום שהוא הולך להאריך חוזה. באמת שפה אני לא אפול מהכיסא אם האיש ייקח את כישרונו למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 1:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פלאש, בהתחשב בזה שפעם היית שונא וייד מספר אחת בפורום (נרגע קצת בשנה האחרונה, לדעתי), אז ההצעה של שחף נראית לי מאוד הגיונית, בלי קשר למעבר ללייקרס.

אבל תודה על ההודעה שלך - אני לא הצלחתי להבין למה וייד יחליף את הכינוי מפלאש לקינג ג'יימס אחרי המעבר הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 1:52 pm 
Hall of Famer

שחף, כבר ראינו כמה מהר אנשים שוכחים דברים כשאתה מצליח, מהרגע של ה-decision ועד שהוא לקח אליפות אנשים קרעו את לברון לגזרים והתדמית שלו הייתה בשפל נוראי, פלייאוף אחד גדול ואליפות אחת מאוחר יותר ופתאום הדיבורים הם כבר על כמה עמוק הוא יצליח להכניס את עצמו לטופ 10 או טופ 5 בהיסטוריה. אז הוא יאכל קצת חרא מהתקשורת אם הוא יעבור ללייקרס ובארקלי ירד עליו בכל תכנית טלוויזיה שרק תיתן לו לפתוח את הפה, זה נכון, אבל ברגע שהוא יקח שם אליפות זה יעניין לו ול-95% מהעולם את הביצה השמאלית ורק בכל מיני פורומי כדורסל של עכברי NBA ימשיכו פה ושם לקטר. כשזה נוגע לציבור הרחב, מכונת היח"צ של ה-NBA כבר תדאג שלברון לא ממש יפגע גם אם הוא יעבור ללייקרס, להיפך, הוא רק ירוויח.

כמובן שברמה האישית, אם זה יקרה אז מבחינתי זה יהיה עוד פרק גועלי בהיסטוריה הגועלית של הלייקרס ורק יעזור לי לתעב אותם עוד יותר, אבל אני, כאמור, מעניין ללברון וללייקרס את הביצה השמאלית, במיוחד כל עוד הם יקחו אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 2:00 pm 
Senior

ה-decision היה טעות של לברון בעיקר בצורה שהיא נעשתה(מסיבת עיתונאים פומבית, ספיישל ESPN וכו'). תראה לי שחקן במעמד של לברון שעבר בשיאו(לא מדבר על מישהו כמו שאק שהתחיל להחליף קבוצות ששיאו היה הרבה מאחוריו) 3 קבוצות בקריירה. מה שלדעתי יקרה זה שוויד ובוש יחתמו על חוזים נמוכים יותר שיאפשרו לקבוצה להביא עוד שחקנים טובים ולהמשיך להיות רלוונטית בעוד כמה שנים. אני באמת חושב שהסיפור של LA זה במקרה הטוב פנטזיה של קופצ'אק ועוד איזה עיתונאית בקדפמ. בערך כמו הסיפורים שלברון "בטוח" יגיע לניקס שהיו ב-2010.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 2:50 pm 
Junior

לא יודע אם בארקלי במעמד של לברון, לדעתי הוא עבר לקבוצה שלישית כשהוא קצת אחרי שיאו.
בוש ו-וייד מחזיקים באפשרות שחקן לעונות 2015 ו2016 על סך 20 ו22 אלף דולר לעונה. הם לא יקבלו כסף גדול יותר מזה בקרירה. אני רוצה לראות אותם חותמים על חוזה נמוך יותר בשביל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 4:13 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
הם יכולים לעשות אמנסטי על ג'ו-ג'ו?

שלילי, אפשר לעשות אמנסטי רק על שחקן שהיה אצלך בסגל לפני הלוקאאוט ומחזיק בחוזה שנחתם תחת חוקי הcba הישנים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 8:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
תראה לי שחקן במעמד של לברון שעבר בשיאו(לא מדבר על מישהו כמו שאק שהתחיל להחליף קבוצות ששיאו היה הרבה מאחוריו) 3 קבוצות בקריירה.

ווילט צ'מברליין. עבר מהווריורס לפילדלפיה ומשם ללייקרס.
גם מוזס עבר קבוצות כל שנתיים או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 10:03 pm 
Hall of Famer

נוביצקי עבר ניתוח בברך וייעדר 6 שבועות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 10:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא הבנתי את ההסתייגות מהדוגמה של שאקיל. כששאקיל עבר למיאמי הוא עדיין היה הסנטר הטוב בליגה ואאל"ט מועמד סביר לגמרי לMVP. ריי אלן גם דוגמה לא רעה - פרנצ'ייז פלייר של שתי קבוצות ואז חלק מה"ביג ת'רי" של בוסטון. כמובן שאם מדברים על ה"מעמד של לברון" אז אין הרבה דוגמאות כי ממילא אין הרבה שחקנים במעמד הזה. אז ווילט ושאקיל נראים לי מספיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 11:28 am 
מנהל פורום

מחר דוויט האווארד צפוי לעשות את הבכורה שלו בלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 2:31 pm 
Hall of Famer

תוצאות הלילה בפריסיזן:
הניקס חוטפים בראש מהראפטורס 107-88.
ראפס: ברניאני 20 ו-7 ריב', קייל לאורי 17 נק' ו-5 אס', אמיר ג'ונסון 14, דרוזאן 13, ג'ון לוקאס 12. ולנצ'ונאס 4 נק' ו-10 ריב', אלן אנדרסון 4
ניקס: כרמלו 24 נק' (8/20 מהשדה, 0/7 לשלוש) ו-6 ריב', סטודמאייר 18, ריי פלטון 9 נק' 4 אס' על 6 איב', פריג'יוני 9 ו-5 אס' על איבוד אחד.

אורלנדו מביסה 112-96 את אינדיאנה.
מג'יק: ביג בייבי 21, ג'מיר נלסון 15 ו-7 אס', אנדרו ניקולסון 13 ו-5 ריב' ב-16 דקות, איטוואן מור 13 ו-4 אס', רדיק 12 ו-8 אס'
פייסרס: הנסברו 23, ווסט 14, פול ג'ורג' 13 נק' (6/21 מהשדה, 0/8 לשלוש) ו-7 ריב', ג'רלד גרין 13, היברט 10

פילי מנצחת בברוקלין 106-96.
נטס: לופז 23 ו-9 ריב', דרון ויליאמס 22, ג'וג'ו 18. סי ג'יי ווטסון וקית בוגאנס "הצטיינו" עם 2/12 משותפים.
פילי: תדאוס יאנג 24 ו-9 ריב', דורל רייט 18 ו-11 ריב', הוז 13 ו-5 ריב', ג'יי ריץ' 13 ו-6 ריב', הולידיי 11 נק' 12 אס' ו-6 ריב', מאליק ויינס 10, לאבוי אלן 10 ו-8 ריב'

שיקגו מנצחת את מינסוטה 92-81 במשחק הראשון ללא קווין לאב.
בולס: בוזר 24 נק' 9 ריב' 4 אס' ו-4 חט', ריפ המילטון 15, דנג 14, גיבסון 12 נק' 11 ריב' ו-3 חס', היינריך 5 ו-8 אסיסטים, נייט רובינסון 6 ו-4 אס'. עוד מוקדם מדי, אבל לפחות מההתרשמות של מחנה האימונים והפריסיזן, נייט רובינסון השתלב די טוב עד עכשיו, ואם יוכיח את עצמו בהגנה יוכל גם להרוויח את עמדת הרכז הפותח עד החזרה של רוז למגרשים.
וולבס: קירילנקו 12, קנינגהאם 12, באדינגר 10. אלכסיי שווד 7 נק' (2/11 מהשדה ו-0/6 לשלוש).

אוקלהומה 107-97 על פיניקס.
ת'אנדר: דוראנט מחמם את הידית עם 22 נק', ווסטברוק 18 ו-12 אס', איבאקה 13 ו-8 ריב', אלדריץ' 12 ו-6 ריב'.
סאנס: ווס ג'ונסון 15, פי ג'יי טאקר 11 ו-5 ריב', סולומון ג'ונס 10 ו-10 ריב'

הלייקרס עדיין ללא נצחון בפריסיזן מפסידים בבית 103-98 לסקרמנטו.
לייקרס: קובי 22 נק' 6 ריב' ו-4 אס', דווין איבנקס 20, פאו גאסול 20 ו-6 ריב', מו"פ 10 ו-8 ריב'
קינגס: תורנטון 19, קאזינס 18 ו-10 ריב', ג'ימר 14, טייריק 14, ג'יימס ג'ונסון 12 ו-5 ריב' (עוד משתמש פותח ת'רד "איך שיקגו זרקו אותו????" אחרי עוד משחק חסר חשיבות עם סטטיסטיקה סבירה בעוד 3...2....1...)

גולדן סטייט מנצחת 101-97 בפורטלנד.
בלייזרס: למרקוס 18 נק' ו-2 ריב' בלבד, באטום 15, לילארד 15 ו-7 אס', מתיוס 14, נולאן סמית 0/6 מהשדה
ווריורס: דיוויד לי 24 נק' 8 ריב' ו-4 אס', קליי תומפסון 19, קרל לנדרי 18 ו-6 ריב', ברנדן ראש 16, ג'ארט ג'ק 9 נק' 9 אס' ו-5 ריב'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 3:52 pm 
Freshman

התותח המפוברק כתב:
שיקגו מנצחת את מינסוטה 92-81 במשחק הראשון ללא קווין לאב.
בולס: בוזר 24 נק' 9 ריב' 4 אס' ו-4 חט', ריפ המילטון 15, דנג 14, גיבסון 12 נק' 11 ריב' ו-3 חס', היינריך 5 ו-8 אסיסטים, נייט רובינסון 6 ו-4 אס'. עוד מוקדם מדי, אבל לפחות מההתרשמות של מחנה האימונים והפריסיזן, נייט רובינסון השתלב די טוב עד עכשיו, ואם יוכיח את עצמו בהגנה יוכל גם להרוויח את עמדת הרכז הפותח עד החזרה של רוז למגרשים.
וולבס: קירילנקו 12, קנינגהאם 12, באדינגר 10. אלכסיי שווד 7 נק' (2/11 מהשדה ו-0/6 לשלוש).

אני מאד אופתע אם רובינסון יזכה להיות הרכז הפותח, עושה רושם שת'יבודו מאד מרוצה מהיינריך (תאכלס, הוא אחד השחקנים, אם לא השחקן, הכי טובים בפריסיזן של הבולס עד כה) ולפחות כרגע נראה שיש יותר סיכוי שהיינריך יקבל את אותה כמות דקות שמקבל דנג מאשר שרובינסון יפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 4:19 pm 
Junior

היינריך בארבעה משחקי פרי-זיסן - 10 נק', 6.5 אס'(על שלושה איב') ב-37 אחוז לשתיים ו-28 אחוזים לשלוש.
במשחקים שמשוחקים בהליכה אלו מספרים לא מרשימים בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 4:58 pm 
Sophomore

נייט רובינסון שחקן הגנה לא משהו ולעומת זאת יכול ליצר הרבה נקודות במעט זמן, תפור עליו לעלות מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 6:42 pm 
Freshman

יואב כתב:
היינריך בארבעה משחקי פרי-זיסן - 10 נק', 6.5 אס'(על שלושה איב') ב-37 אחוז לשתיים ו-28 אחוזים לשלוש.
במשחקים שמשוחקים בהליכה אלו מספרים לא מרשימים בעליל.

וזאת בדיוק הסיבה שצפייה במשחקים היא הרבה יותר טובה מסתם הסתכלות על סטטיסטיקה. בכל המשחקים עד כה הוא היה אולי שחקן ההגנה הכי טוב של הקבוצה. את המשחק הראשון (נדמה לי מול ממפיס) הוא ניצח כמעט לבדו כשהנהיג ריצה ברבע השלישי שנתנה לשיקאגו יתרון של קרוב ל-20 נק' (והספסל כמעט איבד אותו ברבע האחרון). במשחק השני (קליבלנד) הוא הוביל חזרה של הבולס מפיגור של בסביבות 20 נק' ברבע השלישי עד למצב של שיוויון (63 נדמה לי), בגלל שהוא שיחק כל כך טוב הוא שיחק כל הרבע השלישי ועוד 3 דקות מהרבע הרביעי עד שהוא כבר היה גמור והוחלף ע"י רובינסו, בדקות שהוא שיחק הוא מירר את החיים לאירווינג שסיים עם 2 מ-15 מהשדה. במשחק מול מינסוטה הוא הוחלף ע"י רובינסון בסוף הרבע השלישי כששיקאגו הייתה ביתרון 3 נק', כשהוא חזר 5 דקות לסיום מינסוטה כבר הובילה ב-5 נק', הוא קלע עוד 5 נק' עד סוף המשחק אבל זה לא הספיק. במשחק הרביעי הוא לא שיחק בגלל פציעה באגודל ובמשחק אתמול הוא היה חלש בקליעה ועדיין ניהל את המשחק מצוין ושיחק הגנה טובה כמו תמיד.

ראיתי את כל המשחקים של הבולס בפריסיזן והוא השחקן שהכי הרשים אותי עד כה, נראה הרבה יותר קרוב להיינריך של 2006 מאשר להיינריך של סוף הקדנציה הראשונה בבולס והשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 7:52 pm 
Sophomore

המספרים של סטיב נאש לא משהו, מישהו ראה משחקים של הלייקרס ויכול לספר על ההשתלבות שלו? יש שינוי בהתקפה שלהם או שהכל ממשיך לעבור דרך קובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 8:52 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
נוביצקי עבר ניתוח בברך וייעדר 6 שבועות.

יש לי הרגשה שהמאבס לא יגיעו לפלייאוף השנה וחודש וחצי- חודשיים של דירק בחוץ בטח יעשו את העבודה מהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:06 pm 
Senior

צריך לזכור עוד משהו לגבי נאש. הוא שיחק בקבוצה ששיחקה בקצב גבוה. הלייקרס עם פאו וקובי(הווארד פחות) הם קבוצה של סט אופנס. ככה שלא הייתי מצפה ממנו לשחזר את מספרי האסיסטים מפיניקס(למרות שיש יותר אופציות התקפיות) ובהחלט יכול להיות שייקח לו זמן להתאקלם. אני עדיין סקפטי לגבי השילוב שלו עם קובי ובעיקר עם האגו של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:20 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
...ג'יימס ג'ונסון 12 ו-5 ריב' (עוד משתמש פותח ת'רד "איך שיקגו זרקו אותו????" אחרי עוד משחק חסר חשיבות עם סטטיסטיקה סבירה בעוד 3...2....1...)

זה כבר לא איך שיקאגו זרקו אותו זה איך טורונטו נתנו לו ללכת. ולא רק בגלל השורה הסטטיסטית הזו שלא נראה לי שהיא באיזשהו אופן יוצאת דופן. הוא שחקן טוב מאוד ברמה של לו וויליאמס נגיד, שגם לו פילדלפיה נתנו ללכת (איפה הוא חתם? באטלנטה?). הוא שחקן משלים מצוין בשביל כל קבוצה. במיוחד כזו בלי 3 דומיננטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:25 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
צריך לזכור עוד משהו לגבי נאש. הוא שיחק בקבוצה ששיחקה בקצב גבוה. הלייקרס עם פאו וקובי(הווארד פחות) הם קבוצה של סט אופנס. ככה שלא הייתי מצפה ממנו לשחזר את מספרי האסיסטים מפיניקס(למרות שיש יותר אופציות התקפיות) ובהחלט יכול להיות שייקח לו זמן להתאקלם. אני עדיין סקפטי לגבי השילוב שלו עם קובי ובעיקר עם האגו של קובי.

הלייקרס משחקת לאט בגלל המאמן ולאו דווקא בגלל השחקנים. אם קובי באמת יוותר על הובלת הכדור לטובת נאש, אין שום סיבה שהם לא ירוצו. זה לא שפאו או קובי הם שחקנים כבדים במיוחד.
מה גם שבסה"כ יש בקבוצה הזו המון מוסרים טובים שיכולים להעלות את קצב המשחק גם מבלי לרוץ.

קיו,
המקרים של לו וג'ונסון לא דומים בכלל.
ג'ונסון הלך כי הוא הסתכסך עם המאמן והקינגס פשוט הרוויחו מכך (שחקן נהדר)
לו וויליאמס סיים חוזה ודרש הרבה מאוד כסף. כסף שפילי בצדק לא שפכה עליו, בשביל זה יש את קבוצת השוטים שלנו... לא חושב שלו שווה את הכסף שהוא קיבל. שחקן סטריקי מדי מכדי להיות סקורר מוביל, קטן מכדי להיות 2 ולא מוסר מספיק טוב בכדי להיות 1.
טווינר סוליסט שעולה הרבה מאוד כסף בעקבות עונת וואקום בקבוצת נגרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:40 pm 
Hall of Famer

מוק, סלח לי, אבל הלייקרס בהחלט קבוצה כבדה, כמה פאוורים יש בליגה שיותר כבדים מגאסול? כמה סמולים יש שיותר כבדים מארטסט? אפילו קובי, למרות שביחס לגילו ולקילומטראז' שלו הוא בהחלט במצב טוב, גם הוא לא בדיוק קליל במיוחד ועם הגוף השחוק שלו אני מניח שיותר נוח לו לשחק לאט יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:49 pm 
Junior

אם פילי היו שופכים עליו את הכסף הזה הם היו קבוצה הרבה יותר טובה כרגע. הם חשבו שעם איגודאלה ואוון טרנר הם מספיק מכוסים בעמדה שלו ועכשיו איגודאלה כבר לא שם ואוון טרנר ממשיך להיראות כמו באסט. ואני לא אומר שוויליאמס או ג'יימס ג'ונסון הם בהכרח שחקני מקס אבל שניהם שחקנים טובים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:54 pm 
Senior

שלא לדבר על כמות הגארדים שיותר מהירה ואתלטית מנאש עצמו(90% מהרכזים בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: