סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 2:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 1:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לי סמית' עשה הרבה מאוד זיכרונות עגומים לקיבו סטיוארט, מקווה שזה רושם ראשוני חסר בסיס.

וצריך להגיד שהמשפט הזה נאמר כבר כל כך הרבה פעמים שכבר יצא ממנו העוקץ, אבל זה באמת אחד ההפסדים המביכים ביותר של הפועל אי פעם. הפועל תל אביב עם סגל לאומית ב' פשוטו כמשמעו, הפועל עם סגל מלא ובלי שום תירוץ, למעט אולי שהעשן של האבוקות הוציא אותם מהריכוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 1:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סיכום הערב הראשון של המחזור:
ירושלים כאמור מפסידה להפו' ת"א 84-77.
ירושלים: קרייג סמית 21 נק' ו-11 ריב', פולן 17 נק' 3 אס' ו-7 איב', לימונד 13 ו-4 איב', טפירו 6 נק' 4 אס' ו-4 איב', דאנקן 7 נק' (2/7 מהשדה) ו-8 ריב'.
מעבר למה שרשמתי כבר, לירושלים היה יתרון אדיר בצבע עם דאנקן וקרייג סמית, ובמקום להמשיך לטחון פנימה בכל התקפה, ראינו יותר מדי זריקות של פלס (3/10 מהשדה) וזריקות לשלוש של דאנקן. עוד משהו חשוב שלא דובר עליו - קרייג סמית הוא לא שחקן פיקנרול כ"כ טוב. הרבה יותר נוח לו לקבל כדור פנימה לפוסטאפ ומשם להתחיל בחפירות (8/11 מהשדה, 7 סחיטות עבירות) או להוציא החוצה. בשתי התקפות קריטיות שטפירו ניסה להריץ איתו פיקנרול זה נגמר רע מאוד.
הפו' ת"א: סטיט 20 נק' (6/16 מהשדה, 9 סחיטות עבירות), שולדבראנד 17 נק' 5 ריב' ו-5 איב', מתנאור 14 נק' 6 חט' ו-4 אס', קרטיס קלי 11 נק' 6 ריב' 3 חט' ו-2 חס', גל איתן 11, בר טימור 7 נק' ו-7 אס' ב-17 דקות. נצחון גדול של הפועל עם רוטציה של 6 שחקנים.

הפועל חולון מביסה את אשדוד 84-62.
חולוניה: ג'רום דייסון 23 נק', לורנס היל 15 ו-9 ריב', פרנק האסל 12 נק' (6/17 מהשדה) 19 ריב' ו-5 חס', שון דניאל 11, זאק רוזן 4 נק' ו-5 אס', טיילר סמית 2 נק'.
סמית עוד יתן את שלו העונה, היה מצוין בטנסי של ברוס פרל. ג'רום דייסון היה סקורר נהדר בקונטיקט ובדיוק מסוג השחקנים שאני רואה בקולג'ים וחושב כמה נחמד יהיה אם יגיעו לארץ. אחלה פיקאפ של דנשה ופיני.
אשדוד: דיימון סימפסון 16 ו-9 ריב', כריס אלן 14, ג'יימי סקין 13 ו-6 ריב', חג'ג' 10 נק' ו-7 ריב', גוני יזרעאלי 7 נק' 5 ריב' ו-5 אס'.
אשדוד אחרי ההצלחה בגביע ווינר נראים לי משום מה כמו קבוצה עם סגל בינוני מינוס.

חיפה מביסה 90-66 את גלבוע/גליל.
חיפה: דונטה סמית 21 ו-8 אס', פת קלאטס 15 נק' 20 ריב' ו-7 אס', סטול 15, קוז'יקרו 13 ו-5 ריב', שגב 10 ו-5 אס'
גלבוע/גליל: קני הייז 19, סנדרס 13, יועד בית יוסף 13, עמית שמחון 10

ראשון של אפי אוספת עוד נצחון 101-90 על אילת.
ראשון: יוטר 23 נק' 12 ריב' ו-9 סחיטות פאולים, ג'וליאן רייט 16 ו-11 ריב', ווילי וורן 15 ו-4 אס', חנוכי 15 נק' 7 ריב' ו-7 אס', לזאריק ג'ונס 14, אור סולומון 13.
ראשון ידברו חזק השנה בצמרת. יוטר בליגת הגמדים שלנו הוא גבוה מצוין, ג'וליאן רייט ו-ווילי וורן כבר התחילו לפרוע שטרות, וגם הסגל הישראלי לא רע בכלל.
אילת: ג'רום טילמן 25 נק' ו-7 ריב', סקוטי הופסון 21 ו-8 אס', אפיק ניסים 17, אוסטין פרימן 10 נק' (1/7 לשלוש) אלי הולמן 10 נק' ו-4 ריב'.
סקוטי הופסון החתמה נהדרת וכבר הראה את יכולות הסקורינג שלו. לעומת זאת, אוסטין פרימן זה יום אסל יום בסל. לבחור היה רישיון חופשי לירי מחוץ לקשת בג'ורג'טאון. בימים שזה נכנס הוא תופר 5/10 לשלוש, וכשזה לא נכנס הוא מסיים את שני המשחקים הראשונים של העונה עם 3/13 מחוץ לקשת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 1:16 pm 
מנהל פורום

בווינר ונגד מכבי הוא דווקא נראה יותר מחובר לשחקנים האחרים
הוציא כדורים החוצה או לפחות העביר את הכדור הלאה
אתמול הוא היה פשוט התחנה הסופית של כל כדור, קיבו סיטיוארט סטייל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 1:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין בכלל מה להשוות בין סמית לקיבו. על כל חסרונותיו, סמית הוא שחקן כדורסל. קיבו היה רובוט לאיסוף סטטיסטיקות אישיות. ההבדל ביניהם מבחינת הבנת המשחק והחיבור למשחק הקבוצתי כל כך תהומי שהם לא ראויים להיות מוקלדים באותה הודעה, אם אתה שואל אותי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 1:28 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

King Chauncey כתב:
עפו פה לגמרי על קלאת'ס. משחק אחד של 20 ריב' והוא שחקן יורוליג, אחרי שבקיץ דיברו כאן על זה שלא מבינים למה הביאו אותו ואף אחד לא פצה פה.
העיקר עליי פתחו מקלדת כי התלהבתי מדונטה סמית'...
אותו סמית' שמאז הספיק לקלוע 28 נקודות על גולדן סטייט, לקלוע חלש נגד מינסוטה אבל לתת 9 ריבאונד ו-6 אס',
והערב לתת על הגליל שורה סטטיסטית של 21 נק' ב 7-12 מהשדה, 8 אסיסטים, 4 חטיפות ו-3 ריבאונדים.

שחקן שלם כאמור.
נו טל, כבר חושבים עליו אחרת בחיפה?
אתה חושב עליו אחרת?

לגבי דונטה סמית - הוא היה אתמול חלש במחצית הראשונה ומצוין בשניה. הוא טוב מאד מאד במגרש פתוח כשהמשחק זורם וההגנות מתרופפות, לכן זו כבר הפעם השלישית שהוא הרבה יותר טוב במחצית השניה מבראשונה. הוא שחקן לא טוב במשחק עומד ובעיקר מול הגנה אזורית וראו את זה במשחקי ההכנה ואתמול המחצית הראשונה. סה"כ מרוצים ממנו בחיפה כי הוא משתלב מצוין במרקם הקבוצתי ליד קלאתיס שיוצא מהצבע אל מחוץ לקשת וליד סטול שמריץ מצוינת משחק מעבר. אני עדיין חושב שאתה מעריך אותו מדי, הוא לא שווה לדעתי 200 אלף דולר שמשלמים לו.
בכלל המשחק אתמול לגבי כל הגבוהים של חיפה לא מהווה מדד של ממש כיוון שבגליל אין שום דבר מתחת לסל, ממש אין. קלאתי'ס לא יעשה העונה יותר מ 7-8 ממוצע למשחק בריבאונד במקרה הטוב והיה לו 13 במחצית ו- 20 בסוף. גליל שיחקה חלק גדול מהמשחק עם הנטר 2.00 כסנטר ולידו 4 גארדי0. גם סמית עשה כמעט את כל הנקודות שלו בתוך הצבע ועידו במחצית הראשונה חגג עם 13 נק'. צריך לראות עוד קצת נגד קבוצות יותר רציניות כדי לנתח. חולון ביום רביעי זה מענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 1:42 pm 
Junior

[אזהרה: ביפ לפניך]
כשג'ובאני רוסו הגיע לבית"ר, כינה אותו בן דודי "גובייני", כי בדומה לשיחת גוביינא, אתה מתחייב לתשלום לפני שאתה יודע מה תקבל.
[סוף קטע ביפ/]
קורטני פלס (שכבר התוודיתי פה על אהבתי אליו) מזכיר לי את הסיפור הזה. קורטני הוא שחקן של הכל או כלום. יש ימים שהוא יטחן את היריבה משלוש, ומחצי מרחק ובדאנקים ובחסימות ויגרום לך לתהות האם באמת יש כח משיכה.
ויש ימים שלא.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 2:45 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
satriani כתב:
ייתכן שה4 הישראלי הכי טוב משחק לראשונה בליגת העל?!?!? הזוי!

שולדברנד? הוא כבר שיחק בליגת העל בעבר.

טוב. תן לי לנסח מחדש:
ייתכן שה4 הישראלי הכי טוב שיחק אתשקד בליגה השניה?!?!?!??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 2:53 pm 
Sophomore

אההם ליאור אליהו אההם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 3:15 pm 
Freshman

ראובן כתב:
לי סמית' עשה הרבה מאוד זיכרונות עגומים לקיבו סטיוארט, מקווה שזה רושם ראשוני חסר בסיס.

וצריך להגיד שהמשפט הזה נאמר כבר כל כך הרבה פעמים שכבר יצא ממנו העוקץ, אבל זה באמת אחד ההפסדים המביכים ביותר של הפועל אי פעם. הפועל תל אביב עם סגל לאומית ב' פשוטו כמשמעו, הפועל עם סגל מלא ובלי שום תירוץ, למעט אולי שהעשן של האבוקות הוציא אותם מהריכוז.

זה ההבדל בין קבוצה מאומנת, מחוברת שרצה כבר הרבה זמן יחד, לבין קבוצה שעדיין מהווה יותר אוסף של שחקנים מאשר קבוצה.

עוד הבדל משמעותי הוא השליטה של המאמן במשחק ובשחקנים והמוכנות של השחקנים לבצע את הוראות המאמן (ומה שביניהם...)
אדלשטיין אמר את זה בסוף המשחק וזה כל כך בולט, אני משער שזה קשור גם להמשכיות של הקבוצה מהשנה שעברה (וזו שלפניה וזו שלפניה) וגם לריבוי הישראלים ומשקלם היחסי בקבוצה. לדעתי, ישראלים יותר קשובים להוראות המאמן מאשר הזרים (החולפים).

יהיה מאד מעניין לראות את הגומלין בהמשך העונה וכמה משחקים הפועל תל אביב תצליח לקחת בזכות היתרון הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 3:17 pm 
Freshman

ובהמשך לפוסט הקודם - קבוצה מאומנת:
כמה קבוצות בארץ יוצאות למחנה אימונים, נו, כזה שהשחקנים נמצאים יחד מספר ימים, לא ליד הבית, במלון או משהו כזה, שהם חייבים לבלות אחד עם השנים יותר משעתיים ביום?....

אפילו חיפה (על אוסף שחקניה כפי שהוסכם פה לפני תחילת העונה) נראה שיצאה נשכרת מהמסע שלה לארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 4:06 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:

כרגע הרושם שלך מסמית הוא מדוייק ,כפיל של קיבו סטיוארט גם במבנה הגוף וגם באנוכיות שלו,נקווה שזה ישתנה בהמשך.

לא מבין למה אומרים על הפועל ת/א שיש להם סגל של ליגה שנייה, יש להם ישראלים ברמה ממוצעת ומעלה בליגה וסגל של 6 ישראלים בכירים ,2 זרים לגיטימים לחלוטין לליגת העל(סטיט את קלי) ,ועוד זר שעושה עבודה אפורה ל10 דקות(אלן). לדעתי הם יביאו מחליף למאט בולדין ויחד עם המאמן שלהם הם יכולים להיות קבוצה לא רעה בכלל.

ירושלים חייבת רכז,אולי לשחרר את פולן שהוא ס.גארד טהור ולהביא זר אחר במקומו או שיגדילו את התקציב ויחתימו את גל מקל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

קובי כתב:
אההם ליאור אליהו אההם

מכבי עדיין בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 4:24 pm 
Hall of Famer

קיבו סטיוארט היה מקרר שהתבסס אך ורק על כוח. לסמית יש טכניקה מצוינת עם הגב לסל וסיומת טובה. אין מה להשוות בכלל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 5:03 pm 
Hall of Famer

מכבי לא קיימת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 5:06 pm 
Sophomore

מל"ק, אם כבר משתמשים במונחים שכאלה.
התותח המפוברק כתב:
קיבו סטיוארט היה מקרר שהתבסס אך ורק על כוח. לסמית יש טכניקה מצוינת עם הגב לסל וסיומת טובה. אין מה להשוות בכלל.

אני חושב שהיינו עסוקים במלחמותינו מול אליצור ראשל"צ ושאר אימפריות אז, אבל באמת שאין להשוות בין קיבו (ששיחק בעונת הכדור הצהוב?) לסמית'. האחרון לקח אתמול כדורים בכדרור והרבה יחסית חוכמת משחק. מזלנו שהצלחנו למלא אותו בעבירות ולמנוע ממנו להוציא בקלות כדורים החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 5:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
התותח המפוברק כתב:

לא מטרידה אותי בכלל יכולת הסיום של סמית' מתחת לסל, כמו גם העובדה שגם אצל קיבו זו ממש לא היתה הבעיה.

הבעיות של קיבו היו אופי מחורבן וחוסר חשיבה קבוצתית, היותו תחנה אחרונה בהחלט בדרך לסל שלא ימסור גם אם יהיו עליו שלושה שחקנים, והיותו שחקן הגנה מהגרועים שנראו אי פעם. אם ליאור אליהו מעלה את הסיכויים של זריקה משלוש להיכנס, אז קיבו היה סל+עבירה כמעט מובטח לכל גארד חודר.

כמובן שמסוכן וחסר היגיון להסיק מסקנות על סמך משחק אחד (ועוד מחצית...), ובטח שאין לי שום יכולת להסיק משהו על העניין הראשון, אבל בנקודה השנייה והשלישית עלו לי כמה וכמה חששות כשראיתי את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 7:15 pm 
Sophomore

satriani כתב:
ודים כתב:
satriani כתב:
ייתכן שה4 הישראלי הכי טוב משחק לראשונה בליגת העל?!?!? הזוי!

שולדברנד? הוא כבר שיחק בליגת העל בעבר.

טוב. תן לי לנסח מחדש:
ייתכן שה4 הישראלי הכי טוב שיחק אתשקד בליגה השניה?!?!?!??

לא קצת הגזמנו?
סך הכול שולדברנד רך בטירוף עם נטייה להשליך שלשות.
נראה שקורטני פלס התקפה אחרי התקפה רק מחפש את הזריקה הכי קשה האפשרית,לא מעט פעמים זה נכנס אבל בדרך כלל זה גם לא נכנס,אם הוא היה מתחיל לנצל את יכולת החדירה שלו הוא היה הופך להרבה יותר מאשר יום עסל יום בסל.

נ.ב. 19 ריב' להאסל,20 ריב' להולמן ו20 ריב' לקלטיס.
מה נסגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 7:42 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
סך הכול שולדברנד רך בטירוף עם נטייה להשליך שלשות.
נראה שקורטני פלס התקפה אחרי התקפה רק מחפש את הזריקה הכי קשה האפשרית,לא מעט פעמים זה נכנס אבל בדרך כלל זה גם לא נכנס,אם הוא היה מתחיל לנצל את יכולת החדירה שלו הוא היה הופך להרבה יותר מאשר יום עסל יום בסל.

נ.ב. 19 ריב' להאסל,20 ריב' להולמן ו20 ריב' לקלטיס.
מה נסגר?

גם אם זה נכון, זה לא שיש עוד 4 (מלבד כמובן אליהו) שטוחנים את הליגה. ביחס לליגת הישראלית הוא נראה לי כרגע כ4 הכי טוב (שוב, מוציא את אליהו ששולט ללא עוררין). נראה יותר טוב מכדיר ובטח מכל מיני יוני נירים שעברו בליגה הזאת בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 8:17 pm 
Junior

טל כתב:
King Chauncey כתב:
עפו פה לגמרי על קלאת'ס. משחק אחד של 20 ריב' והוא שחקן יורוליג, אחרי שבקיץ דיברו כאן על זה שלא מבינים למה הביאו אותו ואף אחד לא פצה פה.
העיקר עליי פתחו מקלדת כי התלהבתי מדונטה סמית'...
אותו סמית' שמאז הספיק לקלוע 28 נקודות על גולדן סטייט, לקלוע חלש נגד מינסוטה אבל לתת 9 ריבאונד ו-6 אס',
והערב לתת על הגליל שורה סטטיסטית של 21 נק' ב 7-12 מהשדה, 8 אסיסטים, 4 חטיפות ו-3 ריבאונדים.

שחקן שלם כאמור.
נו טל, כבר חושבים עליו אחרת בחיפה?
אתה חושב עליו אחרת?

לגבי דונטה סמית - הוא היה אתמול חלש במחצית הראשונה ומצוין בשניה. הוא טוב מאד מאד במגרש פתוח כשהמשחק זורם וההגנות מתרופפות, לכן זו כבר הפעם השלישית שהוא הרבה יותר טוב במחצית השניה מבראשונה. הוא שחקן לא טוב במשחק עומד ובעיקר מול הגנה אזורית וראו את זה במשחקי ההכנה ואתמול המחצית הראשונה. סה"כ מרוצים ממנו בחיפה כי הוא משתלב מצוין במרקם הקבוצתי ליד קלאתיס שיוצא מהצבע אל מחוץ לקשת וליד סטול שמריץ מצוינת משחק מעבר. אני עדיין חושב שאתה מעריך אותו מדי, הוא לא שווה לדעתי 200 אלף דולר שמשלמים לו.

אתה יודע מה אומרים- אם הוא היה טוב מאוד מאוד גם במגרש פתוח וגם במשחק עומד, הוא לא היה מתקרב לסקאלה של מכבי חיפה לעולם..
ברור שיש לו חסרונות.
הוא שחקן הגנה נהדר, חוטף בחסד ולאו דווקא מהימורים על מסירות אלא בגלל ידיים מאוד זריזות,
הוא אול אראונדר שמביא לך ריבאונדים ואסיסטים מעמדה 3.

הוא עושה הכל מצויין לרמה אירופאית, חוץ מלהיות נשק התקפי רציני בהתקפה עומדת.
כמעט ואין שחקנים באירופה מחוץ ליורוליג שיכולים לעשות הכל ברמה גבוהה. לכל אחד חסרונותיו, רובם בעלי מספר חסרונות, גם הבכירים שבהם.
אז קבוצה חכמה תדע להסתיר את החיסרון הזה, ובהתקפה עומדת לשחק את מרבית התרגילים על שחקנים אחרים, די פשוט. במכבי חיפה זה יכול להיות יותר פיק נ רול בין סטול לתומאס שעשו את זה נהדר מהמעט שראיתי, תרגילים לשלשות לקלאת'ס עם השחרור הכל כך מהיר שלו, יותר חדירות של סטול על חסימות.

סמית' לא נראה לי כמו מישהו שידרוש את הזריקות שלו, הוא שחקן שחי מהיותו אול אראונד שמביא מספרים על כל הלוח ולרוב מגיע בכל משחק לכמות זריקות מכובדת רק ממתפרצות.

וזה לא שהוא באמת כזה נטל בהתקפה עומדת, בטח לא בליגה הישראלית, אבל גם לא ברמת יורוקאפ.
אמנם אין לו זריקה יציבה מבחוץ, אבל יש לו יד, הוא יכול לשים את הכדור בסל, וגם בהתקפה עומדת, כשהקבוצה זזה על חסימות ומשחקת תרגיל ראוי הוא בהחלט יכול לחדור בהצלחה על חסימה ולקחת את הגבוה המתחלף עד הטבעת עם הכוח המתפרץ שלו או להוציא כדור לשחקן שמתפנה על הקשת אחרי שההגנה מתכווצת לחדירה שלו, אנחנו יודעים שהוא יודע למסור.
יש המון שחקני חוץ אירופאים שלא יכולים לעשות את אחד מהשניים ברמה שמתקרבת לשלו.

בקיצור, נכון שהוא לא מתאים להיות ג'ורדן של קבוצה, אבל בליגה הישראלית של היום הוא ה-שחקן מבחינתי להיות פיפן של קבוצה,
ואחד הבכירים באירופה שמחוץ ליורוליג לתפקיד הזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 8:21 pm 
Junior

צ'ארלי, חבל שאתה סתם מדבר על שחקנים שאתה בבירור לא מכיר.
שולדברנד הוא לא רך בטירוף ואין לו שום נטייה להשליך שלשות.
העונה הוא עם 2 מ-4 לשלוש. עונה שעברה הוא זרק 31 שלשות ב-24 משחקים. זה נקרא נטייה להשליך שלשות?
הבעיה העיקרית של יונתן היא בראש. יש לו הרבה רגעים במשחק שבהם הוא מאבד פוקוס וזה מתבטא בזריקות לא טובות וחורים בהגנה.
כשהראש במקום מדובר בשחקן מדהים הגנתית והתקפית ואחד הגבוהים הכי מוכשרים שצמחו בישראל אי פעם. אתם אולי תחשבו שאני מגזים, אבל אני חושב שכל מי שמכיר את השחקן יסכים איתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 8:40 pm 
Junior

נראה לי שמוטב שישדרו כל הערב מהרצליה בקצב הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 8:59 pm 
Sophomore

ואו אשקלון...קבוצה פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:23 pm 
Junior

פייייייייי איזה משחק בהרצליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:41 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
צ'ארלי, חבל שאתה סתם מדבר על שחקנים שאתה בבירור לא מכיר.
שולדברנד הוא לא רך בטירוף ואין לו שום נטייה להשליך שלשות.
העונה הוא עם 2 מ-4 לשלוש. עונה שעברה הוא זרק 31 שלשות ב-24 משחקים. זה נקרא נטייה להשליך שלשות?
הבעיה העיקרית של יונתן היא בראש. יש לו הרבה רגעים במשחק שבהם הוא מאבד פוקוס וזה מתבטא בזריקות לא טובות וחורים בהגנה.
כשהראש במקום מדובר בשחקן מדהים הגנתית והתקפית ואחד הגבוהים הכי מוכשרים שצמחו בישראל אי פעם. אתם אולי תחשבו שאני מגזים, אבל אני חושב שכל מי שמכיר את השחקן יסכים איתי.

תמיד נחמד לדעת שיודעים עליך בבירור.
אין טעם להתווכח בסטטיסטיקות (כי אני הסתמכתי על אלו שלפני שהוא הגיע להפועל ת"א)
הנקודה היחידה שאני יכול לחזור בי היא לגבי ההשלכת שלשות וזאת מכיוון שאדלשטיין מרסן אותו מאוד באספקט הזה.
סך הכול שולדבראנד ,עם כל הכבוד ,הוא גבוה רך וחור בהגנה.
בגלל היצע הלא נרחב מידי של הגבוהים בארץ להגדיר אותו כאחד ממספרי ה4 הטובים בארץ לא תהיה טעות אבל לומר שהוא יותר טוב מכדיר? לא ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:44 pm 
Sophomore

ונתניה קבוצת הפח עם ניצחון על הקבוצה המצויינת מהרצליה....מה לעזעזל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: