סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 20, 2025 12:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 10:08 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא, פשוט צ'ונסי מוציא ממני כל חשק להמשיך לתרום בצורה הזאת לפורום. הוא כנראה מרגיש שאני חייב לו משהו או שאני עובד אצלו. חבל.
דרך אגב, לא ממש פוספסו דיונים. אחת הסיבות שפתחתי את הת'רד הזה, כי הת'רד הענק של החתמות, מדרכם של ת'רדים כאלו הפך בעיקר להודעות נטו ומעט דיונים. היחידי שגורם לדיונים זה מוק שחזרתו לפעילות כל כך מבורכת. חבל שהוא בחר את הנושא שלי לזירת הדיונים שלו, אבל אין מה לעשות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 2:15 pm 
Junior

ודאי, הרי באתי בדרישות כלפיך, אז אפשר להבין למה אתה חושב שאני מרגיש שאתה חייב לי משהו.
או שממש לא..
מה שחבל כאן זה שאתה מחליט לשחק את תפקיד הנרדף בלי קשר למציאות, אבל אם טוב לך ככה אז בכיף.
אני הייתי מעדיף שתתייחס עניינית לנקודות שרשמתי בהודעה הקודמת, אבל איך שבא לך.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 4:05 pm 
Hall of Famer

התייחסתי מאד עניינית, אמרתי שאני לא יכול לחייב אותך בשום דבר, אבל ביקשתי בנושא שאני פתחתי ואני השקעתי לא לקיים דיונים, אלא הודעות ענייניות בלבד. זה מה שלי נראה. אתה מצד שני, שבכלל לא מרגיש נרדף, מדבר על צנזורה ונעליים.

מה שמעניין הוא שלפני שפתחתי את הנושא הזה, בנושא הענק של חדשות אן.בי.איי לא הייתה תנועה גדולה יותר או דיונים מרובי משתתפים, אלא אם כן היה באמת איזה נושא משמעותי. כנראה שגם בנושא הזה השאר לא הגיבו כדי לבאס אותי אך התבאסו קלות עם עצמם.

אני מצטער צ'ונסי, אם יש בעיה בפורום הזה, שאני כל הזמן מתבאס עליה וגם אפילו מתבטא עליה, זה שהמון דיונים מפוספסים. למען האמת אני גם האדם האחרון בפורום שאפשר לבוא אליו בטענות על כך, כי כל פעם שאני כן חושב שיש נושא שיכול להפוך לדיון אני כן כותב עליו.

וכן, הודעות מסוג "X חתם על חוזה Y" זה בדיוק מה שאני הייתי רוצה בנושא הזה (ושוב זה רק רצון שלי. הסנקציה הכי גדולה שאני יכול לנקוט בנושא הזה, זה פשוט לא לפתוח נושאים כאלו בעתיד, אם אני ממש אתעצבן, חוץ מזה, כלום בערך.ממש סתימת פיות). אני לא מבין, פורום של אנשים באמת אינטליגנטים, אבל אם אין איזה נושא פתוח בראש הדף, אף אחד לא מסוגל לדון בדברים במקום אחר?

מעצבן אותך שאין הודעות? למה שלא תנקוט עמדה ותפתח נושא ותנסה לגרום לאנשים להגיב על כך. אני למשל עשיתי על נושא הכי שולי, כתבה מטומטמת באי.אס.פי.אן על נושא טנקינג והתפתח דיון חביב בגודל של שני עמודים. בעיה בשבילך לפתוח נושא על פאב מלו וזריקת הזין שלו ולקוות שיתפתח דיון? במקרה הכי גרוע אז זאת תישאר הודעה בודדת ללא תגובה, הו האימה. אבל כנראה שהרבה יותר קל לבוא בתלונות למי שכן מחפש איך להשקיע בפורום מאשר לעשות קופי-פייסט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 4:30 pm 
Hall of Famer

אני רק רוצה להוסיף שבפורום הזה אמנם אין שווים יותר ושווים פחות. אבל כשמישהו שאולי תרם לפורום יותר מכל אחד אחר (בטח אם מדובר רק בנ.ב.א, כי מוק נמצא חודש כן, חודשיים לא) מבקש משהו, אחרי עוד השקעה שלו, אין סיבה שלא להיענות. זאת לכל הפחות דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 11:37 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
לא, פשוט צ'ונסי מוציא ממני כל חשק להמשיך לתרום בצורה הזאת לפורום. הוא כנראה מרגיש שאני חייב לו משהו או שאני עובד אצלו. חבל..

בלי להכנס לויכוח בינכם, הסיבה שצ'ונסי מרגיש כך כנראה היא שהוא בחר בך בדראפט.http://salnews.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=12926

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 7:27 am 
Hall of Famer

לא בדיוק החתמה, אבל פול ג'ורג' יאריך חוזה באינדיאנה, כנראה ל-5 שנים נוספות על 90 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 12:02 pm 
Hall of Famer

אתר חביב שמרכז את השינויים בסגלים בקיץ:
http://en.hispanosnba.com/transactions

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Euro_Basket, Google [Bot], rony, uriel17 ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: