סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' דצמבר 28, 2024 5:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 1:01 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
היי, החזקתי את עצמי לא לאזכר את ג'ייסון וויליאמס... :wink:

שמע, במקרה של רוד סטריקלנד אני עושה את היוצא מן הכלל פשוט כי הוא כ"כ פאקינג טוב. סטריקלנד מבחינת כשרון נטו הוא אולי הדבר הכי מדהים שראיתי בעמדת הרכז. הוא עד כדי כך טוב.
כשמדברים על פספוסי קריירה סטריקלנד עבורי יושב בראש הרשימה. שחקן שהיה צריך להיות אגדה.

למען ההגינות אני אומר שכשהתחלתי לדרג- צ'יקס או די.ג'יי היו אמורים לסיים את העשירייה, אבל פשוט לא יכלתי לראות אותם מעל סטריקלנד. יש שחקנים שהתנועה שלהם נשארת חרותה לך בראש, הוא אחד מהם אצלי.
שמע, סטריקלנד הוא כל הדברים שאמרת ולמרות כל זאת הוא עדיין תשיעי ברשימת המוסרים של כל הזמנים, עם כל התנודות בקריירה שלו ועם ישיבות על ספסלים. למעשה רק שישה שחקנים כאן מסרו יותר ממנו. מסירה זה פשוט משהו שבא לו כ"כ בקלות.
אני זוכר משחק שלו בסוף הקריירה באורלנדו כשהוא הוחתם על הדרך ונכנס מהספסל ודפק בתוך 2 דקות שישה אסיסטים כאילו כלום. איזה שחקן.

יש לי בעיה עם מרק ג'קסון. כן, הוא היה מוסר מצוין אבל הוא היה עייף וכבד ולא שמר על כלום. לא יודע, אף פעם לא רציתי אותו בקבוצה שאני אוהד... זו לא מקריות שלמרות שהוא המוסר השלישי בטיבו בהיסטוריה אף אחד לא מחשיב אותו כאחד הגדולים או אפילו קרוב לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 6:38 am 
Hall of Famer

אבל אם כשרון, אז למה סטריקלנד ולא מארבורי או פרנסיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 10:54 am 
Hall of Famer

אני לא מתלהב ממארק ג'קסון, אבל הוא לפחות היה חלק חשוב בקבוצות מנצחות. רוד סטריקלנד הוא חלק חשוב בהפיכת קבוצות למפסידות. כמו שנורטון כתב, אם כבר כשרונות מפוספסים, אז בעיני גם סטארבורי וגם סטיבי פרנצ'ייז היו יותר מוכשרים ממנו (וכבר לפי הכינויים אפשר היה לדעת שטוב לא יצא מהם).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 1:14 pm 
Junior

זה פשוט מאוד. כי קודם כל אשני אלו החלו את דור הרכזי שוט פירסט הידוע לשימצה. אלו שני הסמלים הכי גדולים להריסת עמדת הרכז לאורך כמה שנים.
מדובר בשני שחקנים אנוכיים מאוד, רוויים בכישרון אבל כרכזים נטו הם הרבה פחות טובים מסטריקלנד.
אפשר לומר על רוד הרבה דברים, אבל הוא תמיד חיפש את המסירה, שני אלו חיפשו רק את עצמם.
ואגב, מרבורי הוא דווקא מוסר גדול. לפרנסיס אין רבע מראיית המשחק ויכלת המסירה שלו (פרנסיס היה בעיקר אתלט גדול) אבל מרבורי זה סרטן קבוצתי ממדרגה ראשונה. שחקן שמביא איתו גישה שלילית, שמקבל החלטות רעות ושלא רואה אף אחד חוץ מעצמו.
בעיניי הוא בהחלט אחד הפספוסים הגדולים והוא קיבל עשרות צ'אנסים בקריירה שלו.
איכשהו, כל קבוצה של מרבורי תמיד הייתה טובה יותר כשהוא הוחלף.

אגב עמוס, אם אתה כבר מתעקש על מרק ג'קסון, אני מעדיף עליו בHM גם את דוק ריברס וטרי פורטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 3:03 pm 
Hall of Famer

טרי פורטר אפילו יכול להיות אצלי בטופ 10, בהתלבטות עם צ'ונסי.
מרבורי סרטן קבוצתי ממדרגה ראשונה. יש רכז אחר שהיה סרטן כמוהו, אולי אפילו יותר... רוד סטריקלנד.

אפרופו HM אפילו יותר מדוק ריברס - דרק הארפר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גמליאל ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה