סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 22, 2025 6:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 7:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לגבי גרשון והפרשנות לדעתי הוא ממש החזיק את עצמו בכל הקשור לגזענות ולשחקן הבריטי-ניגרי...

בכל מקרה,אחת ההתבזויות הגדולות של הנבחרת אי פעם...מתחילים להראות כמו נבחרת הכדורגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 7:08 pm 
Junior

וההערה על כספי והעבירה הראשונה בדקה ה32 הייתה אחת המשעשעות...

בכל מקרה,אם הוא כבר שם(ואני לא מחסידיו הגדולים),עדיין לא מאוחר להטיס את שיבק הביתה ולראות מה הוא יכול לעשות בזמן שנותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 7:11 pm 
Junior

ציטוט של שיבק:
״לא מאוכזב, זה נראה רע רק כי הפסדנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 7:42 pm 
Sophomore

שיבק משלים תואר משולש.
המאמן הכי גרוע של נבחרת הנשים: בתקופתו חטפו 30 הפרש בבית מקבוצות בינוניות מינוס.
המאמן הכי גרוע של נבחרת צעירה: הבזיון בארגנטינה באליפות העולם.
ועכשיו כבר קשה לחלוק על היותו המאמן הכי גרוע של הבוגרת.
הוא פשוט לא מאמין בתרגילים כי הם מדכאים את היצירתיות.

בעניין אחר.
כספי מדהים אותי בניתוק שלו מהמציאות.
לא מדובר פה באיזה אמריקאי עם אנטוראג' מהשכונה שאומר לו כמה הוא גדול.
קשה לי להבין איך מישהו שכבר 3 שנים לא נתן שני משחקים טובים ברצף, חושב עצמו לסופרסטאר.
אשכרה מזכיר את דנג'ר ממיליון דולר בייבי.
לפחות לו ולדוויט האוורד יש קווים משותפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 8:53 pm 
Junior

הראיון של שיבק כלל גם ירידות על שחקנים.
מילא זה שאי אפשר להתעלם מהחטאות עונשין כאלו,
אבל גם אמר שנתן לאוחיון הוראה לחדור.
השאלה, אם ככה למה אוחיון קיבל גם כדור אחרון בהארכה כנראה לא קשורה..

היה חסר רק שיגיד שנתן הוראה לטבח לא להגיש להלפרין מקושקשת, אלא רק ביצים קשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 9:45 pm 
Junior

טוב, זה היה כל כך גרוע ולא קשור לכדורסל שאני ברצינות מציע להעביר את המשך הדיון לעוף-טופיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 10:32 pm 
Senior

מצפייה בכמה משחקים אחרים באליפות(טל נתן ממש מעצבן בתור פרשן) זה נראה כאילו המשחק של ישראל- בריטניה היה איזה מן קט-סל ששוחק בסלואו מושן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 11:12 pm 
Junior

ניסיתי באמת לחשוב מתי ראיתי משחק כ"כ עלוב של נבחרת ישראל ולא הצלחתי להיזכר.

זה היה כ"כ מביש, כ"כ פאתטי. זה לא היה נראה כמו משחק בין שתי קבוצות מקצועיות. אני זוכר איך במשך שנים היינו צוחקים על הכדורסל של הבלגים וההולנדים (הבריטים לא היו ראויים אפילו לבדיחה) לא להאמין אבל אני לא חושב שקיים דרג יותר נמוך מאיפה שהנבחרת הזו נמצאת כרגע.

שום דבר שדומה לכדורסל, פיקים רכים כחמאה, שום הנעת כדור. יש לך לכאורה שני פורוורדים מהירים ואתה לא עושה מהלכי סלש ובאק דורס (אני זוכר אחד) מה, אנחנו אמורים לבנות על היצירתיות של אוחיון והסטאר פאוור של כספי??

בפסק הזמן של סוף המשחק שיבק ביקש בבירור פיק אנד רול בין יוגב לפניני ויוגב משחק על שעון באחד על אחד ועולה לקליעה כאילו מינימום היה קובי בראיינט... חסר בושה הבחור. לפחות תחדור לסל אולי תוציא עבירה. כמה טיפש אפשר להיות?

ובהארכה הוא שוב רצה ללכת עליו (אני הייתי מספסל אותו כל ההארכה) ואז מישהו אמר לו שאולי יעשו עבירה, אז הוא אמר "לא יעשו" ואז חשב על זה ואמר "או.קיי אז הכדור יילך לאפיק". זה פחות או יותר ממחיש את הליך קבלת ההחלטות של שיבק בכל הנוגע לתרגילים מובנים.
כל טיים אאוט שלו נשמע כמו שכונה ולא היה אחד שבו לא עשו איתו מו"מ...

בכלל לבריטים אין גארדים ואין מחזיקי כדור. הם איבדו 18 כדורים! 18 כדורים במשחק של סקור בסביבות ה60! איך אפשר להפסיד לסטטיסטיקה כזו??
כל מה שהיה צריך לעשות זה ללחוץ אותם בבאק קורט כל המשחק ולשחק איזורית.

אבל מה שהכי עצוב זה שאופי ווייז, זו נבחרת של לוזרים. אליהו וכספי עושים פיפי בקו. הלפרין בכלל עולה עם חיתול ולא ממש ברור לי מה הוא עושה שם. ובכלל אוחיון וכספי בטוחים שהם מינימום דג'ורג'ביץ' ודנילוביץ'...
הנבחרת הזו משחקת כאילו יש לה כוכבים ומוציאים לפועל. כדאי מאוד שהם יוציאו את הראש מהתחת אם הם רוצים לעשות משהו. כי קבוצה הם לא.

אני לא מצליח להבין איך בנבחרת כ"כ אימפוטנטית, לא יוצרת וחסרת ביצים שני שחקנים כמו אפיק ניסים ולימונד לא משחקים יותר ע"ח הלפרין הרכיכה ויוגב אוחיון שמשוכנע שהוא הביאה החדשה של שאראס ומקבל החלטות שערוריתיות.

פשוט נבחרת מעליבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2013 11:48 pm 
Junior

מחצית שנייה משובחת בין ליטא לסרביה.
קרסטיץ חסר החוזה שולט מול הגבוהים הליטאים, כולל השניים של טורנטו. נדוביץ מנווט ואהבתי גם את המשחקן של מרקוביץ. בוגדנוביץ כמעט הרס להם את המשחק ומהצד השני זה היה בעיקר קליינטיס.

גם הפייבורטית הנוספת למקום הראשון בבית הישראלי, צרפת, מפסידה. לגרמניה.

מרק גאסול עוצר את קרואטיה על 40 נקודות והאימפריה הפינית שכבר ניצחה את ישראל בעבר ממשיכה - מנצחים את טורקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 12:12 am 
Senior

המממ, קרסטיץ' חסר החוזה? מאיפה זה בא בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 12:35 am 
Hall of Famer

קודם כל, עומרי כספי פשוט נוראי. דקה וחצי לסוף, הנבחרת ביתרון 7, שחקן בריטי חודר לכיוון הצבע. כספי הוא השחקן מתחת לסל שאמור להגיע ברוטציה ולסגור את הנתיב לטבעת. במקום זאת הוא מסתכל בעניין איך הבריטי מגיע לטבעת. במקרה הוא החטיא וכספי תיכנן להגיע לריב'. ואז הגיע הגיבור השני של הנבחרת (זה שכל אירופה והעולם רודפים אחריו), ליאור אליהו שנתן לאצ'רה להגיע לפניו לריב'. קפיצה של הבריטי מעל לידיים המושטות של כספי ו-2 נק'. סל השדה היחידי של הבריטים ב-3 הדקות האחרונות, אליהן הן נכנסו בפיגור 9. אז איך הם הצליחו לקלוע עוד 7 נק' באותן 3 דקות? אז הקבוצה עם ההתקפה הבאמת מבישה הוסיפה 7 נק' מהקו. 4 מאותן נק' היו בפאולים מטופשים בהתקפה. מספיק שלא היינו עושים פאול אחד, עם איך שנראתה ההתקפה הבריטית, היינו מנצחים.

הדבר המפחיד באמת זה שלאפיק ניסים היה משחק ממש מעולה. מה היה קורה אם ניסים היה ביום ממוצע???

אחד המשחקים הכי גרועים שראיתי מנבחרת ישראל.

באליפות הקודמת שיבק התלונן על כך שפתחנו מול הקבוצות החזקות ולכן בגלל החלודה לא היינו יריבים לנבחרות הללו ועם הגרלה אחרת המצב היה יכול להיות שונה בהרבה. הפעם אני מניח שהתלונה תהיה שהתחלנו מול הנבחרת החלשה ואם היינו מתחילים מול צרפת וכמובן מפסידים, אז היינו מגיעים בפורמה לנבחרות החלשות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 12:42 am 
Freshman

אוחיון הורס , מחרב, ומה לא ,המשחק שלו מול גיאורגיה היה פעם בדור.
נמאס כבר מכל הלוביסטים שלו בתקשורת , כל פעם שהוא על המגרש זה שחקן אחד פחות, על הניהול משחק זה הרע במיעוטו. הבחור פשוט לא יודע לעשות סל . יש לנו מאמנים כתה א איך הם נותנים לו להחזיק כדור אחרון לעזעזל ?!? גם רכז שלישי לא מתאים לו להיות.
כמה שלחתימה שלי יש תוקף לצערי היום....

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 4:09 am 
Junior

שום מילה על נבחרת גרמניה חסרה את כל הגדולים שמנצחת את צרפת של פארקר-באטום-דיאו?
הטורניר הזה עד כדי כך שולי או שארוחת החג הייתה עד כדי כך ארוכה?

תקראו לי פרו-אפרטייהד, אבל אני חושב שצריכים להפריד את התר׳דים, חלק לנציגות המזרח התיכון, חלק לאירופה.
אחר כך אפשר לפתוח תר׳ד נוסף ולשאול האם בעוד מאה שנה, כשכולנו נחיה בשלום ושלווה, יהיה עדיף לשחק באסיה או באירופה?
כקדימון אומר שדעתי האישית היא שעדיף אסיה. העובדות הן שעדיף לחטוף מערבים מאשר מהאירופאים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 9:19 am 
Sophomore

אפשר כבר לספקלץ מי הןלך להחליף את שיבק אחרי הטורניר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 9:58 am 
Junior

אני חושש שילכו על אפי.
מבחינתי המועמד המתאים ביותר זה דן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:12 am 
Hall of Famer

דווקא אפי בעיני יכול להיות מאמן נבחרת מצויין. קבוצה קטנה עם מגבלות, בדיוק הסיטואציה שבירנבוים מצליח בה.

הבית של ישראל נראה מצחיק.
1.גרמניה
2. בריטניה
3. אוקריאנה
4. בלגיה
5. ישראל
6. צרפת

אני בטוח שאם היו מראים לכם את הטבלה הזאת ללא מידע על התוצאות - הייתם בטוחים שהטבלה הפוכה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האם היתה מתפרצת אחת שלנו במהלך המשחק שנגמרה בסל קל?
האם נראה אי פעם פורוורד nba אירופאי יותר מוגבל מכספי? הוא בקושי מצליח לכדרר ורק נכנס בכוח לסל ולא מסוגל לסיים... ועדיין שיבק שם את הכדור בידיים שלו במקום להורות לו לעשות תנועה ולסיים ממסירות של אחרים.
כמה גגות מול סלים כדיר, קוזיקרו וטיוס השיגו?
האם אפשר לעשות הצרחה של פיני מעמדת הפרשן עם שיבק המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:21 am 
Senior

הפעם האחרונה שאפי אימן ברמות האלה נגמרה מהר מאוד, כמדומני(הכוונה לקדנציה במכבי). נבחרת ספרד עם הגאסולים, פרננדז ורוביו יכולה להרשות לעצמה מאמן ליצן כמו סקריולו כי פער הכישרון מהיריבות הוא עצום. נבחרת ישראל צריכה מאמן רציני, ולא הייתי מתבייש לפזול גם למחוזות זרים, לאור זה שהאופציות המקומיות(בלאט לא ירצה, צביקה שרף מיצה את עצמו והשאר לא שם... אולי דן שמיר) לא מלבבות כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:23 am 
Hall of Famer

קטש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:23 am 
Hall of Famer

מה זאת אומרת ברמות האלו? מי ישמע איזה רמה אנחנו מדברים באליפות אירופה?
אפי אימן בהצלחה אדירה גם בארץ וגם במפעלים האירופאים שלא קרויים יורוליג. בעיני מאמן ראוי. אני חושב שבגלל האופי של כדורסל נבחרות והאופי של נבחרת ישראל לדורותיה אפי יכול להצליח מאד. להגיד שהוא המועמד הכי מועדף עלי? לא יודע, אבל אם הוא ימונה אני לא אתבאס רצח בניגוד למינוי של שיבק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:34 am 
Senior

להוציא את המשחק אתמול שהיה מחריד, אנחנו מדברים על רמת יורוליג פלוס מינוס. אפילו היעדר האמריקאים כבר פחות מורגש כשאתה רואה את מקאלב, הולדן ועוד כל מיני אירופאיים צברים מכדררים באליפויות האלה. ברמה הזאת אפי היה כישלון טוטאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:38 am 
Hall of Famer

לא מדובר בכלל על רמת יורוליג, ולאו דווקא בגלל חומר השחקנים (שלפעמים מגיעים מהנ.ב.א, כך שלנבחרות כמו צרפת למשל, יש בהחלט הרבה יותר כשרון מאשר כל קבוצת יורוליג).

אבל בעיקר בגלל שאף אחד לא מצפה שהקבוצות האלה יהיו מאומנות כמו קבוצת יורוליג, אלו נבחרות - ואופי ואופן האימון בהן שונה. מוטיבטורים לדעתי חשובים הרבה יותר מאשר מאמנים מסדרי משחק. מאמנים שמקבלים החלטות אינטואטיביות נכונות או מבריקות חשובים בהרבה מאשר מאמנים שיודעים להעביר אימון, ולתכנן לפרטים תכניות טקטיות.
סוג שונה לגמרי של משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:46 am 
Senior

כלומר, שיטת משחק לא חשובה בנבחרת שיש בה גארדים יוצרים כמו הלפרין ואוחיון וגבוהים נהדרים וטכניים כמו כדיר וגרין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:47 am 
Hall of Famer

כי אצל קצורין, שרף, שיבק היו שיטות משחק מגוונות ונפלאות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 10:54 am 
Senior

לקצורין היה רכז ששלט לחלוטין במשחק, טפירו, ועוד גארד שהיה שחקן חמישייה לגיטימי בקבוצת צמרת ביורוליג, בורשטיין. אליהו וכספי הם שחקנים שצריכים שיפעילו אותם, ואוחיון לא מספיק כריזמטי או טוב בשביל לעשות את זה. היה מעניין לראות את מקל היום, אבל לא יודע אם גם הוא היה מביא בדיוק מה שטפירו אז. אז כן, צריך שיטת משחק שתוציא מהשניים האלה את המקסימום, או לחילופין להתחנן בפני ג'ורדן פארמר שיוותר על קיץ או שניים ויצטרף לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: