סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 1:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הייתי מעדיף את ספייטס על ווסט (שקראתי לו בת'רד האחר, זונת תארים. ברצינות WTF). כך או כך, הייתי רוצה עדיין לראות החתמה של ספייטס או של דדמון (שלהבנתי שוחרר היום מאורלנדו) כשבנוסף לשני הגבוהים משני הדראפטים האחרונים (לוני ואיך שלא קוראים לבחירה מס' 30) זה בסדר לגבוהים.
ברור שצריך עוד סווינגמן ועוד פוינט גארד נורמליים. לא אוהב בכלל את ראש, את קלארק גם לא, אבל לקראת סוף העונה הוא השתפר מעט. חבל שסת' קארי חתם במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 12:00 am 
Hall of Famer

ג'ו ג'ו לדעתי גמור. בפלייאוף הוא עוד הבליח מעט, אבל חלאס, כמה אפשר.
אם כבר, הייתי במקומם מקווה מאד שאלק ברקס שנתן שליש עונה ראשונה מעולה שנה שעברה יחזור בפורמה, הוא עשוי להיות שחקן שחקן. ואולי גם אקסום למרות שאיתו קשה מאד לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 5:42 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ווסט יקבל את המינימום - 1.3 מיליון דולר לעונה אחת.

המינימום 1.55

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 9:36 am 
Junior

נורטון כתב:
הייתי מעדיף את ספייטס על ווסט (שקראתי לו בת'רד האחר, זונת תארים. ברצינות WTF). כך או כך, הייתי רוצה עדיין לראות החתמה של ספייטס או של דדמון (שלהבנתי שוחרר היום מאורלנדו) כשבנוסף לשני הגבוהים משני הדראפטים האחרונים (לוני ואיך שלא קוראים לבחירה מס' 30) זה בסדר לגבוהים.
ברור שצריך עוד סווינגמן ועוד פוינט גארד נורמליים. לא אוהב בכלל את ראש, את קלארק גם לא, אבל לקראת סוף העונה הוא השתפר מעט. חבל שסת' קארי חתם במקום אחר.

סוויינגמן מילא, כנראה צריך אחד לגיבוי של הגיבוי, אבל פוינט צריך באמת רק בשביל למלא רוסטר של 15 שחקנים. ליווינגסטון הוא הפוינט המחליף, ברבוסה כנראה יישאר, איגי הוא רכז דה פקטו.
קארי, ליווינגסטון
קליי, ברבוסה
דוראנט, איגי
דריימונד, ווסט
זאזא, ספייטס/ורז׳או ואולי שניהם יחד.
הבאים שיוחתמו בקושי ישחקו גם במקרה של פציעה אחת.

אגב, הסתכלתי הלילה על מצבת החוזים שלהם, מרוב התלהבות מהקיץ הנוכחי לא שמו לב בתקשורת לאפשרויות הקיץ הבא של הווריורס. התקרה צפויה להיות באיזור ה-105 מיליון.
הם מחוייבים כרגע לשישים וקצת מיליון, עם הקאפ הולד של קארי ושל חוזי המינימום הדמיוניים שמוצמדים כקאפ הולד, הם על 80 וקצת.
כלומר, אם הם מחכים עם החתימה של סטפ עד ל-10 ביולי בעונה הבאה (ואין סיבה שסטפ לא יזרום בהינתן הבטחה למקד, כלכלית זה לא משנה לו אם יבצעו את החתימה באוגוסט הקרוב או ביולי הבא, בשני המקרים זה תקף רק מתום החוזה הנוכחי) הם יוכלו לעשות רינאונס (וויתור על זכויות הבירד) של כל שאר הסגל שמסיים חוזה (ולנסות לשכנע את ליווינגסטון ואיגי לחתום אח״כ מחדש על המינימום) ויהיו להם עשרים ומשהו פנויים להביא סופרסטאר חמישי. אני לא בנאדם של סימני קריאה אבל בהחלט שקלתי כאן.
איבאקה למשל חופשי בקיץ. גם בלייק גריפין. או פול מילסאפ. אפילו כריס פול נשמע הגיוני שם, אמנם זה יהיה סמול בול שלא מבייש את דוני נלסון, אבל אם כבר סמול בול אז אתה לא ממש יכול לבקש יותר מפול-קארי-קליי-דוראנט-דריימונד. המפלצות מספייס ג׳אם לא יוכלו לשמור על הקבוצה הזו. כנ״ל, ואולי ביתר שאת, אם זה גריפין במקום פול, וכנראה עדיף כי אתה שומר על הגובה ועל הרוב בעמדות שלהם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 10:02 am 
Hall of Famer

אם ברבןסה חותם אתה צודק אבל בכל מקרה גארד חמישי לא יזיק ועדיף שזה לא יהיה ראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 10:26 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
שמע, אם מה שאתה אומר נכון (לא הרצתי את המספרים) אז זה יכול להיות גם, אה... אני לא מאמין שאני שוקל את זה... זה יכול להיות גם לברון.... ואף פעם את תגידו על לברון "הוא בחיים לא יעשה את זה". הוא ודוראנט התאמנו ביחד כמה קייצים רצופים. לקליבלנד הוא כבר מילא את ההבטחה.

קיירי-תומפסון-דוראנט-לברון-דריימונד ?! זה מסוג הקבוצות שהיה משעשע להרכיב פעם בtrade machine ולראות איך הניקס מוסיפים עוד 70 נצחונות לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 12:09 pm 
Junior

זה נשמע יותר סקסי עם לברון, אבל לא יודע אם כ״כ עדיף מגריפין שם. בלייק ודריימונד יכולים לשים גוף כמעט על כל סנטר בליגה, הם לא צפויים להיפגע באיכות הריבאונדרים לעומת התקופה עם בוגוט, ובלייק יכול למלא אולי בצורה הטובה ביותר בליגה את ניהול המשחק מהפוסט שהביא בוגוט. זאת תהיה חמישייה שלאף אחד בה אין בעיה לקחת ריבאונד הגנה ולטוס עם הכדור במתפרצת עד הסוף. לכולם יש טווח שלוש. ועם כל זה, אם נספור סנטימטרים של חמישיות, הם בנחיתות מול מעט מאוד קבוצות.
אגב, בהנחה שלא פספסתי משהו במספרים, סביר להניח שהאופציות של הקיץ הבא עלו בשיחה מול דוראנט, ושבלייק למשל כבר התחיל לחשוב בכיוון. הסוכן שלו בטוח יודע מה המצב הכספי בווריורס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:12 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
שמע, אם מה שאתה אומר נכון (לא הרצתי את המספרים) אז זה יכול להיות גם, אה... אני לא מאמין שאני שוקל את זה... זה יכול להיות גם לברון.... ואף פעם את תגידו על לברון "הוא בחיים לא יעשה את זה". הוא ודוראנט התאמנו ביחד כמה קייצים רצופים. לקליבלנד הוא כבר מילא את ההבטחה.

קיירי-תומפסון-דוראנט-לברון-דריימונד ?! זה מסוג הקבוצות שהיה משעשע להרכיב פעם בtrade machine ולראות איך הניקס מוסיפים עוד 70 נצחונות לעונה.

בהתחשב בזה שהסוכן שלו אומר לכל מי שמתקשר שהוא נשאר בקליבלנד כנראה שזה לא יקרה.
אותי יותר משעשע לחשוב מה הליגה הייתה עושה במצב כזה שבו 3 הכוכבים הכי גדולים משחקים באותה קבוצה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:27 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם פסלו את הטרייד על פול בזמנו, לא יכולים לפסול החתמה כזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:30 pm 
Junior

לא. זכות הוטו על טריידים מעוגנת בחוקים, על החתמות חופשיות לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:45 pm 
Hall of Famer

לברון הרגע זכה באליפות. הוא הביא אליפות לעיר בה גדל ושיחק בשנים הראשונות שלו בליגה. הוא לא עובר לשום מקום.
דוראנט זה סיפור אחר לגמרי. זה לברון אחרי תקופת קליבלנד סטייל, קרוב לאליפות אבל מבין שלא יכול לעשות את זה לבד ולא סומך על פרסטי שיעשה זאת בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 8:57 pm 
Hall of Famer

איך יהיה מקום בקאפ אם קרי יקבל איזה 30 לעונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 9:01 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אם פסלו את הטרייד על פול בזמנו, לא יכולים לפסול החתמה כזו?

1. הפסילה של הטרייד על פול בזמנו לא הייתה מהאירועים שהליגה תרצה לזכור, ואני מזכיר שזה היה בסיטואציה מיוחדת שבה הליגה הייתה הבעלים של הקבוצה.
2. אי אפשר למנוע החתמה של שחקן חופשי. תיאורטית, אם בשביל להחתים אותו צריך לעשות סיין אנד טרייד או משהו בסגנון הזה (כמו שלברון עבר תמורת קאפ ספייס), אפשר לכאורה למנוע את זה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 9:27 pm 
Hall of Famer

ננה ברוקטס עבור 1.29 לעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2016 9:29 pm 
Junior

satriani כתב:
איך יהיה מקום בקאפ אם קרי יקבל איזה 30 לעונה?

יהיה לו קאפ-הולד לפי החוזה הנמוך הקודם. אפשר יהיה להעביר לליגה קודם את המשכורת של השחקן החדש ולהגיע איתו לתקרה, ואז להעביר את החוזה החדש של קארי. מעשית בביצוע פעולות שכזה הם אמורים להיכנס ל-15 מיליון מעל התקרה, בערך מה שהיו בעונה שנגמרה הרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 1:17 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
להגיד על לברון שהוא "לא עובר לשום מקום" זה תמיד מסוכן. וד"א, תמיד יש שתי תיזות סותרות לגמרי בקשר למעברים שלו:

1. הוא לא יעבור לפני שיקח אליפות פה / הוא לא מצליח לקחת אליפות פה, אז הוא יעבור.
2. לא יכול להיות שהוא יעזוב מקום שבו הוא לקח אליפות / הוא כבר לקח אליפות, אז הוא יכול לעזוב בלי רגשי אשמה.

בינתיים הוא כבר עזב פעם אחת בלי אליפות, ופעם שנייה כבר אחרי שלקח אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 1:38 am 
Junior

ובכל זאת, הסבירות שלברון ישחק בווריורס בשנתיים הקרובות היא כמו הסבירות שאני אזכה בלוטו 6 פעמים ברצף כשחנין זועבי ואורן חזן בוחרים לי מספרים. גם כפנטזיה זה מוגזם.
יותר סביר שהם ישלמו סכום גבוה (לא יודע איך יסתכלו על 15 מיליון עוד שנתיים, שכר מינימום משודרג?) לסנטר טוב ולשחקן מחליף יעיל. לא נראה לי שסופרסטאר נוסף זה הגיוני, ממילא משחקים עם כדור אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 2:36 am 
Junior

יש בעיה אחת עם תרחיש הקאפ ספייס של הווריורס בקיץ הבא, והיא שדוראנט אמור להשתחרר מהחוזה ולהישאר (בהנחה שהשילוב שלו עובד כמתוכנן) על מקס.
חוץ מזה, לא רואה את ליבינגסטון ואיגודאלה נשארים על מינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 5:12 am 
Hall of Famer

47 לשתי עונות לווייד הבולס.
כעת הם מנסים להפטר מקלדרון ודנליבי. הקאבס רוצים את דנליבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 5:57 am 
Sophomore

דאנליבי בקאבס. קלדרון בלייקרס.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 6:03 am 
Hall of Famer

דנליבי בקאבס זה טוב להם. קלעי שלוש טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 6:09 am 
Hall of Famer

RJ בקאבס. לא לשנה.לשנתיים. עבר מפרישה לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 6:51 am 
Freshman

ננה לשנה ברוקטס, 2.9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 6:53 am 
Sophomore

ברבוסה בורח לווריורס וחוזר לקדנציה שלישית בפיניקס, 8 מיליון לשנתיים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2016 8:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מאמין שאשכרה אנשים כאן פוסלים את התסריט של לברון לווריורס על בסיס מקצועי. זה הגיוני בערך כמו שארז אדלשטיין יסביר שהוא לא מביא את לברון כי יהיה קשה לצוות אותו לשחר גורדון.

(יש מיליון סיבות אחרות לחשוב שזה לא יקרה, ומצד שני, זה יהיה ממש מגניב אם זה יקרה. עונה אחת של דרים טים מוחלטת ואז ישנו את החוקים או ישימו לסטיב קר ראש של סוס במיטה או משהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: