סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 1:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני באופן אישי מקווה שכולם יהיו בריאים וביכולת שיא ושיפסידו בגמר ב-7 משחקים, אם אפשר לסלטיקס אז הכי טוב, אם לא, אז גם שחזור מדוייק של הגמר האחרון יהיה נחמד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 1:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא נראה לי שזו תקווה ריאליסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 2:29 pm 
Hall of Famer

עבר יום, אני אוהד של הווריורס ואני עדיין מודאג.

הפעם הראשונה שאני זוכר שכוכבים התקבצו להם ביחד היתה ביוסטון באמצע שנות התשעים כשבארקלי הצטרף לאלופים האקים וקלייד. לשווא חיכיתי 3-4 שנים לגמר אולטימטיבי ביניהם לבין הבולס, גמר שמעולם לא הגיע.
אחר כך, פייטון ומאלון הצטרפו לקובי ושאק. לא קבוצה רעה, אבל ממש לא אלופה.
אלן, גארנט ופירס חברו להם יחדיו בבוסטון. אליפות וגמר זה יבול לא רע אבל לא לגמרי מדהים.
קובי הביא את נאש והווארד לצידו ולצד גאסול... כולנו זוכרים איך זה נגמר.
לברון חבר לוויד ובוש. גם כאן, היבול היה לא רע (שתי אליפויות ועוד שני גמרים), אבל קצת פחות ממה שהיה צפוי לדעתי.
אלדרידג' חבר ללאונרד, דאנקן ופארקר רק לפני שנה. היתה עונה רגילה מדהימה ופלייאוף לא משהו.

ההבדל - פרט לקבוצה ההיא של מיאמי, זאת הפעם הראשונה שכל הכוכבים שחוברים להם יחדיו נמצאים בשיא כושרים ומתחת לגיל שלושים. ועדיין... לא יודע, יש לי תחושה רעה משהו. כאמור, הייתי מעדיף בהרבה חיזוקים יותר ממוקדים (ובעיקר את פרסונס או טרנר. הראשון הוא מטובי השחקנים ללא כדור בליגה. השני הוא אחד הפוינט פורוורדים הטובים בליגה. אחד מהם בנוסף לסנטר טוב יותר מזאזא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 3:23 pm 
מנהל פורום

לא אוהד הווריוס אבל בהחלט בעדם והחשש שלי הוא פחות מפציעות ויותר מהערכת חסר של בוגוט והתרומה שלו
חופן הדולרים שנחסך זכות הטרייד עליו עלול לעלות יוקר, המחיר על חסרונו יהיה הרבה יותר יקר מהחיסכון בטרייד עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 3:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נורטון, סירייסלי? כלומר, ברור שיכולים לקרות מיליון דברים אבל מדובר במשהו שהוא רמה אחת לפחות מעל הדוגמאות שנתת וחתיכת זכייה בפיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 3:45 pm 
Hall of Famer

לא יודע, אולי זה הפסימיסט שבי, אולי זה העובדה שאני באמת לא מחזיק מדוראנט כשחקן קבוצתי. אולי זה שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 3:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
לא אוהד הווריוס אבל בהחלט בעדם והחשש שלי הוא פחות מפציעות ויותר מהערכת חסר של בוגוט והתרומה שלו
חופן הדולרים שנחסך זכות הטרייד עליו עלול לעלות יוקר, המחיר על חסרונו יהיה הרבה יותר יקר מהחיסכון בטרייד עליו

אמנם פאצוליה מבוגר מבוגוט (בעשרה חודשים) וזוהי עונתו ה-13 (לעומת 11 של האוסטרלי) והוא לא מהווה איום חסימה, אבל הוא יותר עמיד ממנו (בממוצע 68 משחקים לעונה לעומת 58 של בוגוט ובשתי העונות האחרונות 73 ו-76 משחקים לעומת האוסטרלי שלא עבר את ה-70 משחקים מאז עונתו השלישית בליגה) הוא מוסר וריבאונדר לא פחות טוב, עושה הרבה דברים קטנים שעוזרים לקבוצה ובעיקר קלע עונשין הרבה יותר טוב שאי אפשר לעשות עליו האק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 3:57 pm 
Hall of Famer

פצ'וליה גם ביום הכי טוב שלו לא יודע למסור כמו בוגוט.

הווריורס בשיאם היו קבוצה שבה כולם הם מיני רכזים. בוגוט, דריימונד, קרי, איגודלה, ליווינגסטון הם חמישה שחקנים שאתה רוצה את הכדור בידיים שלהם כי הם מנהלים את המשחק היטב, כשגם חבר'ה כמו קליי או בארנס הם אמנם לא מנהלי משחק, אבל בהחלט לא אגואיסטים ומקבלים החלטות סבירות.
דוראנט הוא לא כזה.
וגם פצ'וליה, עם כל הכבוד הוא לא כזה. אבל כן, הוא בריא יותר ומסוגל לקלוע מהעונשין. סך הכל, החתמה שאני מאד מבסוט ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 4:28 pm 
Junior

נדמה לי שהשוו פה או קליי תומפסון לרגי מילר? אתם התחרפנתם?
בעיניי הוא ברמה של גלן רייס לכל היותר וזה גם לא מעט

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 4:34 pm 
Hall of Famer

אני חושב שיש הערכת חסר חמורה לתרומה של בוגוט. בעיניי אחת הסיבות המרכזיות שהווריורס לא זכו באליפות זו הפציעה שלו.
הם צריכים מחליף איכותי. זאזא אחלה אבל לא הייתי מסתפק בו. הוא בסדר כגבוה מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 5:16 pm 
Hall of Famer

מצד שני, מה שניצח לווריורס את האליפות ב 2015, זה גם ואולי בעיקר הסמול בול עם דריימונד (ולא בוגוט בסנטר).

רג'י מילר הוא אחד משלושת השחקנים שגרמו לי לאהוד קבוצה (לצד קארי וקובי), אבל האמת צריכה להיאמר - קליי עולה עליו בכל פרמטר כדורסלני טהור. הוא קלעי טוב יותר, חודר טוב יותר ובעיקר שומר טוב פי אלף.
מה שעדיין לא מוכח אצלו זה הווינריות, (שזה מה שגרם לי לאהוב את רג'י), אבל בסופו של דבר אם רג'י ככדורסלן היה 8 אז קליי לעומתו הוא 10. רג'י ניצל 120% מה-8 האלה, כרגע קליי מנצל אולי 95% מה 10 שלו. לכן, כרגע רג'י חשוב יותר בדברי ימי הליגה מקליי, אבל התחושה שלי היא שזה לא יימשך המון זמן. אולי עד האליפות הבאה של הווריורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 5:32 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מה שעדיין לא מוכח אצלו זה הווינריות, (שזה מה שגרם לי לאהוב את רג'י), אבל בסופו של דבר אם רג'י ככדורסלן היה 8 אז קליי לעומתו הוא 10. רג'י ניצל 120% מה-8 האלה, כרגע קליי מנצל אולי 95% מה 10 שלו. לכן, כרגע רג'י חשוב יותר בדברי ימי הליגה מקליי, אבל התחושה שלי היא שזה לא יימשך המון זמן. אולי עד האליפות הבאה של הווריורס.

משחק 6 באוקלהומה לא היתה תצוגת ווינריות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 5:33 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שבכלל לא. אבל לדרגות רג'י הוא עדיין לא הגיע. עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 6:49 pm 
Senior

לא אוהב השוואות ורג'י הוא אחד השחקנים הכי כיפים ששיחקו, אבל קליי יותר טוב ממנו בכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 7:18 pm 
Hall of Famer

הייתי מגדיר את זה ככה-קליי כמעט בוודאות יעבור את רג'י אם הקריירה שלו לא תחטוף איזו עצירה פתאומית בקרוב (פציעות או משהו אחר בסגנון), אבל כרגע לטעמי הרזומה שלו לא מספיק עבה כדי לעקוף אותו בדירוג היסטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 7:26 pm 
Junior

רג'י היה שחקן שהוביל קבוצה שהגיעה לגמר הNBA ואאלט יותר מגמר אזורי אחד. קליי קלעי מחונן ובכל זאת, שחקן שרוב הנקודות שלו בדרך כלל במחצית הראשונה והשחקן השלישי, עכשיו הרביעי, בקבוצה שלו. לקליי יש ויהיו יותר אליפויות מרג'י, כמו כל שחקן שזכה באליפות ובכל זאת רג'י שחקן יותר גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 7:30 pm 
Hall of Famer

בדיוק מה שרוני אמר. וגם בדיוק מה שיובל אמר (שאמר בדיוק את מה שאני אמרתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 7:34 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מצד שני, מה שניצח לווריורס את האליפות ב 2015, זה גם ואולי בעיקר הסמול בול עם דריימונד (ולא בוגוט בסנטר.

לא מבין למה זה מצד שני. הווריורס צריכים את שתי האופציות ובאופציה הקלאסית שהיא מעין ברירת מחדל, הגבוה הוא סנטר אמיתי. כסנטר אמיתי בוגוט עשה עבודה נהדרת. לא מבין ממה התאכזבו שם בווריורס (זאת השמועה לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 7:43 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
נורטון כתב:
מצד שני, מה שניצח לווריורס את האליפות ב 2015, זה גם ואולי בעיקר הסמול בול עם דריימונד (ולא בוגוט בסנטר.

לא מבין למה זה מצד שני. הווריורס צריכים את שתי האופציות ובאופציה הקלאסית שהיא מעין ברירת מחדל, הגבוה הוא סנטר אמיתי. כסנטר אמיתי בוגוט עשה עבודה נהדרת. לא מבין ממה התאכזבו שם בווריורס (זאת השמועה לפחות).

מי התאכזב? הם צריכים לבחור בין בוגוט ובין איגי.
אין להם כסף לשניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 7:56 pm 
Junior

רג'י הוביל את אינדיאנה כשחקן מוביל סופר מוביל לגמר נ.ב.א ולקח את מייקל לסדרה של הטוב מ7 עד הקצה כשמייקל בשיאו.

קליי שחקן 2 אולי אפילו 3 בשיטה מאד קבוצתית שמבליטה מאד את הקליעה שלו (שהיא טובה משל רג'י כנראה)
כשחקן מוביל אני לא חושב שהוא יכול היה לעשות מה שמילר עשה.
מעמדו כנראה עכשיו רק יירד וכל עוד ישאר כזה מבחינתי הוא לא יותר מהקלעי שדופק את הקליעות החשובות עבור קבוצה מנצחת. אבל לא ברמת הכוכבים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 8:03 pm 
Hall of Famer

beatla כתב:
רג'י הוביל את אינדיאנה כשחקן מוביל סופר מוביל לגמר נ.ב.א ולקח את מייקל לסדרה של הטוב מ7 עד הקצה כשמייקל בשיאו.

קליי שחקן 2 אולי אפילו 3 בשיטה מאד קבוצתית שמבליטה מאד את הקליעה שלו (שהיא טובה משל רג'י כנראה)
כשחקן מוביל אני לא חושב שהוא יכול היה לעשות מה שמילר עשה.
מעמדו כנראה עכשיו רק יירד וכל עוד ישאר כזה מבחינתי הוא לא יותר מהקלעי שדופק את הקליעות החשובות עבור קבוצה מנצחת. אבל לא ברמת הכוכבים.

רג'י היה מעולה. אבל אני לא מבין את ההערה לגבי השיטה.
קליי ורג'י שניהם לא יוצרים לבד אוף דה דריבל (כלומר מוסגלים לקבל כדור, כמה כדרורים וללכת לסל אבל הם לא הארדן סטייל).
אחד מאחורי מלא חסימות והשני נהנה מסוויטצ'ים של ההגנה אבל בגדול הם מאד דומים ביכולות ההתקפיות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 8:16 pm 
Sophomore

אולי כדאי למקד את הדיון טיפה. מה שמדהים בצירוף של השלושה הוא לא האיכות הכוללת שלהם (שניתן להתווכח עליה), אלה יכולת הקליעה משלוש. אלו אולי שלושת קלעי השלוש הטובים בהיסטוריה, וגם אם לא, זה לא רחוק מכך. במיוחד מדהים טווח הקליעה שלהם. לא רק שאי אפשר להשאיר אותם חופשיים על קו השלוש גם אי אפשר להשאיר אותם חופשיים מטר מאחוריו. אם לוקחים בחשבון שיש עוד קלעי שלוש טובים בקבוצה ושגם כולם חודרים לא רעים קשה לראות מישהו עוצר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 8:45 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
אולי כדאי למקד את הדיון טיפה. מה שמדהים בצירוף של השלושה הוא לא האיכות הכוללת שלהם (שניתן להתווכח עליה), אלה יכולת הקליעה משלוש. אלו אולי שלושת קלעי השלוש הטובים בהיסטוריה, וגם אם לא, זה לא רחוק מכך. במיוחד מדהים טווח הקליעה שלהם. לא רק שאי אפשר להשאיר אותם חופשיים על קו השלוש גם אי אפשר להשאיר אותם חופשיים מטר מאחוריו. אם לוקחים בחשבון שיש עוד קלעי שלוש טובים בקבוצה ושגם כולם חודרים לא רעים קשה לראות מישהו עוצר אותם.

הכל שם מטורף. התזמון שם פשוט מטורף. כולם בשיא. אפילו דורנט בפלייאוף הזה התחיל לשמור ולתת גגות אחרי כל השנים, גולדן סטייט תקבל אותו גם שומר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 8:50 pm 
Hall of Famer

קראתי את מה שנורטון כתב על קבוצות כוכבים, ואני חושב שהשאלה המתבקשת פה היא האם המרקם הקבוצתי / סגנון המשחק של הווריורס הולך להשתנות באופן משמעותי בעקבות ההגעה של דוראנט. בספרס ראינו בפלייאוף האחרון שעם כל הכבוד למשחק קבוצתי, ברגעים המכריעים זה הפך להיות הירובול של למרקוס ולאונרד מול הת'אנדר.
אני חושב שההבדל במקרה של הווריורס הוא שדוראנט מוסיף להם בדיוק את מה שהיה חסר להם בגמר האחרון, וזה גו-טו-גאי מזן אחר. שחקן שהוא מכונת התקפה אדירה, מגוונת והרבה יותר בלתי-עצירה מאשר קארי, לטעמי. אחד ששובר הגנות ברגעים שהכל תקוע.
אפרופו, דיברו פה על השלשות, אבל גם בגזרת אחוזי העונשין זו קבוצה מטורפת עם קארי, תומפסון ודוראנט, כשהחגיגה של היריבות עם האק-דה-בוגוט תיפסק כי פצ'וליה יודע לקלוע עונשין (75% מהקו בקריירה).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 9:06 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
קראתי את מה שנורטון כתב על קבוצות כוכבים, ואני חושב שהשאלה המתבקשת פה היא האם המרקם הקבוצתי / סגנון המשחק של הווריורס הולך להשתנות באופן משמעותי בעקבות ההגעה של דוראנט. בספרס ראינו בפלייאוף האחרון שעם כל הכבוד למשחק קבוצתי, ברגעים המכריעים זה הפך להיות הירובול של למרקוס ולאונרד מול הת'אנדר.
אני חושב שההבדל במקרה של הווריורס הוא שדוראנט מוסיף להם בדיוק את מה שהיה חסר להם בגמר האחרון, וזה גו-טו-גאי מזן אחר. שחקן שהוא מכונת התקפה אדירה, מגוונת והרבה יותר בלתי-עצירה מאשר קארי, לטעמי. אחד ששובר הגנות ברגעים שהכל תקוע.
אפרופו, דיברו פה על השלשות, אבל גם בגזרת אחוזי העונשין זו קבוצה מטורפת עם קארי, תומפסון ודוראנט, כשהחגיגה של היריבות עם האק-דה-בוגוט תיפסק כי פצ'וליה יודע לקלוע עונשין (75% מהקו בקריירה).

מסכים שדורנט מכניס מימד של איסו שאין להם. חשבנו שלקרי יש אבל בגמר ראינו שלא. נזכור לעד את המהלך מול קווין לאב בסיום שהיה מביך.
באותו מצב דורנט קובר מעל לאב.

קבוצתיות זה אחלה עד שזה מגיע להגנה חזקה שסוגרת את האופציות ואז אתה נתקע עם סוף שעון וזריקות קשות וזה מה שהספרס ראו מול OKC וגם הלוחמים מול הקאבס.
שיש לך שחקן כמו דורנט אתה יכול להנצל. הגבוה שלו וסוגי הזריקות (זריקות דירק) גורמות לו להיות כמעט בלתי עציר.

שמעתי שהרבה היה קשור לשיחה שלו עם איגי וזה מה ששכנע אותו להצטרף.
משער שאיגי אמר לו משהו כמו "תגיד, בא לך עוד פלייאוף שאני שומר עליך?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], uriel17 ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: