סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 10:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
לילארד עבור קיירי? מי לוקח?

המלכוד 22 עם קיירי שהוא בא בדרישה ללכת בדרך ההפוכה מהדרך שכל הכוכבים הגדולים הלכו לאורך השנים האחרונות. הרוב היו בסיטואציה של קבוצה מפסידה / לא מספיק טובה ורוצים להשתדרג לקונטנדרית. הוא בא בתור אלוף אן בי איי וקונטנדר ומוכן להשתנמך ברמת הקבוצה כל עוד הוא בתפקיד מוביל יותר. כל זה טוב ויפה, השאלה רק כמה זמן ההרפתקה הזאת תחזיק מעמד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 11:49 pm 
מנהל פורום

ערן כתב:
דרק רוז הוא על תקן שום דבר כרגע. גם לפני הפציעות שלו ובעונת הMVP הוא לא שמר מי יודע מה, ועכשיו אחרי 4 פציעות ברך די קשות הוא קונוס ובעיקר פוגע בקבוצה שלו.
לא מבין את קליבלנד עם ההבאה שלו.

נו גיבור מקלדת. לא שמעתי על הרבה קונוסים שעושים 18, 4, 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 11:54 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
Shiver כתב:
מותר לו לנהל את הקריירה שלו כרצונו. בסך הכל הבקשה לעבור היא לגיטימית.
ואם מה שהוא רוצה בחיים זה להיות האלפא דוג הבלעדי של הקבוצה ולהיות בסיטואציה שנראית טובה יותר עבורו ועבור ההתפתחות בקריירה שלו, זה יותר ממובן.
הרי דילמות כאלה יש לכולנו בשוק העבודה כשיש איש דומיננטי בצוות/בקבוצה וכעובד "רגיל" יכולים להרגיש שההתפתחות נבלמת ושחוסים בצל שלו.

בוודאי שמותר לו. מותר לו גם מחר להחליט ללכת לדוג ולא לשחק כדורסל, מותר לו גם להפסיק להשקיע בכלל, להעלות 35 קילוגרם ולהפוך לחסר ערך. כל הדברים הללו קרו בעבר דרך אגב, אם אתה שואל.
מצד שני, מותר לנו כאוהדים להתאכזב ממהלך שנראה כולו כמהלך של אגו.
מותר לנו בפורום לפקפק בהצלחה של שחקן כזה ומותר לנו להסתכל על דוגמאות מהעבר ומה היה הסוף של התנהלות כזאת (כשאתה עם היכולת של מרבורי, רע מאד, כשאתה עם היכולת של קובי בראיינט, אז אתה בטעות גם מסוגל לזכות באליפות).

איך אפשר להשוות בין קיירי למארבורי ?
מארבורי היה ידוע כסרטן קבוצתי, מחליף קבוצות סדרתי (9 מעברים בקריירה), שחקן אגואיסט ובעייתי שאי אפשר לסמוך עליו שרק רוצה לנפח את הסטטיסטיקות והמספרים וכמובן בלי הישגים משמעותיים או גרם וינריות.
קיירי הוא סמל לעבודה קשה ושקטה, לכישרון פנומנלי ומה שנקרא טים פלייר.
הם ממש הפכים וגם המקרים שלהם. אני ממש לא רואה את זה שהוא איזה אגו מאניאק שרק רוצה שאור הזרקורים יהיה מופנה אליו. בדיוק בניגוד למארבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 12:21 am 
Hall of Famer

איפה בדיוק קיירי הוא סמל לעבודה קשה ושקטה? איפה ראית טים פלייר?
אני ראיתי שחקן שאוהב את הכדור ביד שלו, שחקן שנראה שמסירה אצלו זה אופציה שלישית או רביעית. שחקן שלפני שלברון הגיע הסתכסך עם השחקן השני בחשיבותו בקבוצה. שחקן שבימים אלו רוצה לעזוב את הקבוצה מספר 2 בליגה כי לא מתאים לו להיות מספר 2.
בעיני קיירי הוא שחקן עם אופי אגואיסטי, שנפל עליו זכייה בלוטו לברון והוא זכה להגיע למקומות הכי גבוהים באן.בי.איי. כמובן שהוא גם שחקן סופר מוכשר. אף אחד לא יכול לקחת את זה ממנו. דרך אגב, גם מרבורי היה סופר מוכשר. בעיני לא פחות מאירווינג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 12:27 am 
Sophomore

Shiver כתב:
ערן כתב:
דרק רוז הוא על תקן שום דבר כרגע. גם לפני הפציעות שלו ובעונת הMVP הוא לא שמר מי יודע מה, ועכשיו אחרי 4 פציעות ברך די קשות הוא קונוס ובעיקר פוגע בקבוצה שלו.
לא מבין את קליבלנד עם ההבאה שלו.

נו גיבור מקלדת. לא שמעתי על הרבה קונוסים שעושים 18, 4, 4.

אני ראיתי המון כאלה, סקוררים שלא יודעים לשמור על כלום יש כמו זבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 12:35 am 
Junior

נכון, אבל רובם לא עושים את זה ב-47% שדה כמו שרוז נתן עונה שעברה.
הכל שאלה של תפקיד. הוא מגיע בחוזה מינימום מול אופציות אחרות שלא מסוגלים לתת את הסקורינג ולא את ההגנה.
אם בונים עליו לחמישייה זה רע מאוד. אם מהמרים עליו להביא סקורינג מהספסל במעט הדקות שלברון נח בחוץ ועל המגרש זאת אחלה החתמה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 12:57 am 
Hall of Famer

כן אירווינג או לא אירווינג, דרק רוז לקליבלנד במינימום זה נו בריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 1:00 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
לילארד עבור קיירי? מי לוקח?

אני במקום פורטלנד לא לוקח. לילארד אנדרייטד, הוא ככל הנראה המנהיג של הקבוצה הזו וקיירי הוא לא שדרוג (בטח לא משמעותי) על פניו. הבעיה של פורטלנד היא בקיץ הטיפשי שהיא עשתה שמונע ממנה להחתים סמול פורוורד מוביל (פול ג׳ורג׳ בקיץ למשל) ולרוץ לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 1:01 am 
Junior

picknroll כתב:
לברון יעזוב עוד שנה, ובינתיים הוא אומר למלו ובילאפס וfa נוספים שלא יבואו לקליבלנד כי הוא לא נשאר.

מאיפה אני מביא את זה:
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2012 ... ned-lebron
https://theringer.com/why-kyrie-irving- ... 80fe2857d9

מאבקי שליטה ואגו הם ללא ספק חלק מהעסק. וזה מתבטא בזה שלברון מעסיק ודואג לחברים שלו, באצל מי נמצא הכדור, וכל הפואנטה היא שאם כולם מוכנים לוותר בשביל טובת הכלל, אז כולם עושים את זה, ואם לא כולם מוכנים לוותר על האגו והביזנס מהצד, קיירי גם לא רוצה.

סליחה על התגובה המאוחרת, אבל מדובר בפייק ניוז כמו שאוהבים להגיד.
מאיפה אני מביא את זה?
מההיגיון, שלא יכול להיות שלברון יגיד לכרמלו לא לבוא לקליבלנד כי הוא ייתקע שם בלעדיו, ושיחכה שנה ויצטרף אליו ללייקרס.
כי לכרמלו יש אופציית יציאה אחרי השנה הזאת. משהו שהכתב שהמציא את השיחה הזו בין לברון לכרמלו שכח לבדוק.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 1:26 am 
Sophomore

ליליארד בתמורה לקיירי זה ברור. ליליארד שחקן שחקן. גם ווינר, קלעי טוב יותר.

שמעו, פרט לאיזו התעללות מאחורי הקלעים או משהו כזה, אין הסבר שיוציא את קיירי טוב מהעניין. הבנאדם זכה באליפות בזכות לברון, שיחק בקבוצה מובילה שלוש שנים, הגיע לפלייאוף בכלל. כרגע הוא מספר 5 במכירת חולצות, אין לי נתונים אבל לא נראה לי שהוא היה בטופ 5 במכירת חולצות כשהוא לא נכנס לפלייאוף.

אני לא מאמין שהייתה התעללות, ולמען האמת זה הרגיש על הפרקט שכמה שקיירי יוכל לקחת ככה הוא גם יקבל מלברון... אם קיירי היה יכול להוביל קבוצה מנצחת ויציבה לאורך זמן, לברון היה נח את הרגעים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 1:49 am 
Junior

מאנו כתב:
אם קיירי היה יכול להוביל קבוצה מנצחת ויציבה לאורך זמן, לברון היה נח את הרגעים האלה.

המספרים של קליבלנד כקבוצה ושל קיירי עצמו היו מזעזעים בעונה האחרונה בדקות שהוא שיחק ללא לברון. משהו כמו -120 נקודות טוטאל אאז"נ, ויוסג' רייט או במילים אחרות "בול הוג" במימדים היסטריים שקובי לא היה מתבייש בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 2:00 am 
Sophomore

לכך כיוונתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 2:07 am 
Hall of Famer

בגלל זה כל הסיפור נשמע מנותק מהמציאות. קיירי קיבל המון במה בפלייאוף ובכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 4:41 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
נכון, אבל רובם לא עושים את זה ב-47% שדה כמו שרוז נתן עונה שעברה.
הכל שאלה של תפקיד. הוא מגיע בחוזה מינימום מול אופציות אחרות שלא מסוגלים לתת את הסקורינג ולא את ההגנה.
אם בונים עליו לחמישייה זה רע מאוד. אם מהמרים עליו להביא סקורינג מהספסל במעט הדקות שלברון נח בחוץ ועל המגרש זאת אחלה החתמה.

לא מסוגל למסור (אחד המוסרים הגרועים בליגה) ונגר. 13 שלשות עונה שעברה. קיירי אחד הקלעים הטובים בליגה.
רוז בתור מחליף סבבה לגמרי. בתור פותח? אולי לקבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 8:45 pm 
Junior

Chauncey כתב:
picknroll כתב:
לברון יעזוב עוד שנה, ובינתיים הוא אומר למלו ובילאפס וfa נוספים שלא יבואו לקליבלנד כי הוא לא נשאר.

מאיפה אני מביא את זה:
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2012 ... ned-lebron
https://theringer.com/why-kyrie-irving- ... 80fe2857d9

מאבקי שליטה ואגו הם ללא ספק חלק מהעסק. וזה מתבטא בזה שלברון מעסיק ודואג לחברים שלו, באצל מי נמצא הכדור, וכל הפואנטה היא שאם כולם מוכנים לוותר בשביל טובת הכלל, אז כולם עושים את זה, ואם לא כולם מוכנים לוותר על האגו והביזנס מהצד, קיירי גם לא רוצה.

סליחה על התגובה המאוחרת, אבל מדובר בפייק ניוז כמו שאוהבים להגיד.
מאיפה אני מביא את זה?
מההיגיון, שלא יכול להיות שלברון יגיד לכרמלו לא לבוא לקליבלנד כי הוא ייתקע שם בלעדיו, ושיחכה שנה ויצטרף אליו ללייקרס.
כי לכרמלו יש אופציית יציאה אחרי השנה הזאת. משהו שהכתב שהמציא את השיחה הזו בין לברון לכרמלו שכח לבדוק.

קווין אוקונר חושב שהכל מזימה של לברון לבנות את הקרקע לעזיבה שלו בעוד שנה. איזה תירוץ הוא ימכור לאוהדים של קליבלנד בעוד שנה כשהוא ילך ללייקרס? הוא צריך למכור את התדמית של הארגון במצב קשה, פיטרו את הג'יאם (למרות שהוא כנראה עודכן מראש), קיירי ניסה לעזוב (למרות שהוא אישר לקאבס להציע אותו בטריידים לפני חודש), ואין לו ברירה אלא ללכת למקום שהוא חלום בשבילו והוא גם במקרה מסתדר עם הרצון שלו לבנות את הקריירה העתידית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 9:20 pm 
Hall of Famer

הלברון הזה עם כוחות העל שלו. שתל מחשבה אצל גילברט כדי שיפטר את הג'י.אם, הכניס בטלקנזיס עמוק עמוק לראש לקיירי שהוא חייב לעזוב ועכשיו בלי שאף אחד יודע באמת, גיבור העל סידר לעצמו תירוץ לעזוב את הקאבס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 9:29 pm 
Junior

embrace yourself, בקצב הזה אנחנו צפויים לראות בעוד כמה חודשים ידיעות סנסציוניות בעלות ערך חדשותי רב, שלא נרקחו במוחות אלה המחפשים קהל שמביא כסף מהמפרסמים, על כך שלברון גם לא מתאמץ במשחקים כקנוניה להצגת כישלון מקצועי כסיבת מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 9:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
והכל בשביל לתרץ מעבר של שחקן חופשי שכבר הבהיר מעבר לכל ספק שהוא עושה מה שבא לו? מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 10:07 pm 
Junior

אני לא חושב שצריך כוחות על. אני חושב שהוא אומר את הדברים במפורש לבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 10:10 pm 
Hall of Famer

לברון לא יודע כלום. לא ידע על פיטורי בלאט, לא ידע על פיטורי גריפין וגם לא על מחשבות העזיבה של קיירי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 10:18 pm 
Hall of Famer

ידע ואף הנדס את הפיטורין של בלאט מצד אחד.
מצד שני, סביר להניח שידע על הפיטורים של גריפין וגם על מחשבות/דרישות העזיבה של קיירי, אבל זה עדיין לא בכיוון של מהלכים בשביל למצוא תירוץ לעזוב את הקאבס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 11:55 pm 
Junior

Chauncey כתב:
embrace yourself, בקצב הזה אנחנו צפויים לראות בעוד כמה חודשים ידיעות סנסציוניות בעלות ערך חדשותי רב, שלא נרקחו במוחות אלה המחפשים קהל שמביא כסף מהמפרסמים, על כך שלברון גם לא מתאמץ במשחקים כקנוניה להצגת כישלון מקצועי כסיבת מעבר.

You meant: brace yourself

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 2:51 am 
Junior

צודק. אם כבר טעות פרוידאנית, אז מביך שפרשנים אמריקאים מטפטפים את המנטרה שלברון "מזהיר את כרמלו מלהיתקע בלעדיו בקליבלנד עוד שנה" כשלכרמלו בכלל יש אופציית יציאה בעוד שנה והוא לא יכול להיתקע בשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 12:53 pm 
Junior

חוסר ההבנה לצעד של אירווינג נובעת מחוסר הערכה לשחקן

קיירי שחקן על. אמרתי את זה עוד בעונותיו מחוץ לפלייאוף. מי ישמע - גם לברון שנתיים לא לקח קבוצה לפלייאוף, קיירי 3 שנים וברור שהוא שחקן פחות טוב מג'יימס.

כל מי שראה את קיירי בגמרים - פשוט שהוא הולך לקלוע +30 למשחק ביעילות גבוהה (47% - 40% - 90%) + 5-6 אס' ולקחת קבוצה לפלייאוף. או לחילופין 26-28 לצד עוד כוכבים.

אני מקווה שבמזרח ושהוא יעיף את לברון, אם לא השנה אז בשנה העוקבת.

מדובר בשחקן ברמת אלן אייברסון, והוא יסיים את הקרירה בלבל של אייברסון. לא פחות. 25-26 למשחק ביעילות גבוהה כסיידקיק בקונטנדרית? פלייאופים וגמרים דורסניים?

זה יכולת סקורינג מטורפת, משהו מאוד מאוד נדיר ב40 שנה אחורה. נראה לי שרק קובי עשה את זה באופן רציף
קיירי שחקן הקלאץ' אולי הכי טוב בNBA.

גמרים:
27 נק' ב47% בגמר 2016 מול קארי (22.6 נק' ב40%) וסה"כ גמר טוב בהרבה מקארי
29.4 נק' ב47% בגמר 2017 מול קארי (27 נק' ב44%) קארי נתן גמר יותר טוב כאן (9.4 אס' ו8 רב' כמדומני)

בסופו של יום אירווינג מכונת נקודות יעילה ודורסנית.

אבל הוא לא מוערך. הוא שחקן סופר מוצלח וסופר מזלזלים בו. הזרקורים על לברון, למרות שקיירי מביא את הסלים החשובים במאני טיים.

הוא לא רוצה עוד אליפות כזו שהוא יורק דם ולברון מקבל את כל הקרדיט, ואז להמשיך לעוד ריצות ב4-5 שנים הבאות לבזבז ככה את שיא הקרירה שלו ולהיחשב על ידי אוהדי הNBA כסוג של טוני פארקר עם 4 אליפויות במקס
הוא לא רוצה גם ריצת אליפות כושלת ולהישאר בקליבלנד הסמרטוטית לבד סוף שנה הבאה.

שתי האופציות עגומות/לא מוצלחות מבחינתו, לעומת החלופות
הוא מעדיף מיאמי וניקס. ערים צבעוניות יותר. טימברוולבס עם הכוכבים הצעירים, ספרס עם השיטה והכוכבים.
הוא רוצה להריץ קבוצה לאליפות עם עוד כוכבי משנה. והוא בודאי יכול. כמו שאייברסון יכל , אם היתה לו הסיטואציה הנכונה.

אני מבין את קיירי לחלוטין. יש לו 7-8 שנים להשיג אליפות עם כוכבי משנה כמו באטלר קא"ט/אחרים. אם הוא מצליח וזוכה בMVP גמר - זו קרירה אדירה של שחקן אדיר, וזה בדיוק מה שהוא רוצה ולא יכול להשיג לצד לברון שלוקח לעצמו במוצהר את כל הזרקורים.

קליבלנד בברוך. ברוך גדול. היא לא תקבל תמורה טובה. לא חושב שקיירי יישאר גם אם לברון יעזוב. להתחיל מחדש במקום אחר עם כוכבים צעירים קורץ הרבה יותר.
הדרך הכי טובה של קליבלנד היא לשכנע את לברון וקיירי ללכת לאליפות אחת אחרונה. אין דרך טובה יותר לאליפות כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 1:35 pm 
Hall of Famer

דווקא השוואה לא רעה לאייברסון. אחד מהאוברייטד הגדולים בהיסטוריה ושחקן שלא יכול היה להביא אליפות בשום מצב, בגלל האופי שלו.
עונה מקרית עם מזרח מביך הביאה אותו לגמר וכנראה הכניסה את המחשבה שהוא יכול להביא קבוצה לאליפות. שאר העונות הרבה יותר מייצגות.
מדובר על 13 עונות. 8 פעמים מתוכם הוא הגיע לפלייאוף, לא עבר את הסיבוב השני, הגיע 3 פעמים לסיבוב השני. בעונה הרגילה הקבוצה שלו פעם אחת הגיע למקום 4. בשאר העונות מקום 6 ומטה.
לא פוסל קריירה כזאת של אירווינג. מכאן ועד בכלל אזכור שלו באותה נשימה עם לברון זה מצחיק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: