סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 1:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
satriani כתב:
Att כתב:
עמוס לב כתב:
לא התכוונתי שהטרייד של נזיד עדשים על גובר הוא שווה ערך לטרייד על הארדן, אבל הוא נק' שחורה לא קטנה. אם כבר עשית סקאוט על השחקן ובחרת אותו, רצוי שתשמור אותו אצלך ולא תגלה שהוא הפך לאחד הגבוהים הטובים בליגה במקום אחר. ולכן אמרתי, שכמו שהורדת נק' לפרסטי על הטרייד הנוראי על הארדן, גם לג'י.אם של דנבר צריך להוריד נק'.

צודק, אכן צריכות לרדת נק׳.
הורדתי להם על הטרייד על נורקיץ׳ ועל הבחירה במודיאיי. לטרייד של גובר לא הייתי מודע.

והספרס העבירו את דרגיץ׳ בשביל היירסטון.
כל מועדון טועה, השאלה כמה מול כמה.

נכון וגם - חוץ מהטעויות, מדובר גם על דרך/אסטרטגיה, על בחירת מאמן, תרבות ארגונית, יציבות, process נכון (אם כי קשה לאמוד אותו מרחוק) וכו׳. בסך הכל, דנבר בנו קבוצה עמוקה, בחרו לא רע בדראפט (כולל כמה מציאות). אני חושב שהסך הכל של השנים האחרונות הוא חיובי, גם אם לא מעורר התפעלות.

נכון ולכן לא הייתי נתפס על פספוס גובר.
אם כי לתת את נורקיץ ובחירה זה טירוף. למרות שנורקיץ לא יכל להשאר שם. עשה בלאגן אבל פלאמלי עבורו זה הוגן. להוסיף בחירה זה טירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 12:31 am 
Sophomore

בעיניי אין דבר כזה אסתטיקה בלי שהכדור נכנס לטבעת. שחקן שקולע ב25% וזורק כל כך הרבה לא יכול להיות אסתטי במשחק שלו... בייחוד שהסיבה שבריאנט היה כל כך לא יעיל הייתה כי הוא באמת היה גמור מבחינה אתלטית ובלי רגליים וזה היה ניכר בכל תנועה שלו על המגרש...

אגב, אני לא "שונא בריאנט". בריאנט היה אגואיסט אבל שחקן מדהים ממש ובעל משחק מאוד יפה לעין.

לא הבנתי את הטענה על ג'ורדן שהיה משפיל אנשים באימונים... מה זה בא לחזק? זה חיובי כאילו?

אני ממש מבין שאנשים שהיו אוהדי לייקרס ב20 שנה האחרונות מתרגשים מזה שאגדה ממשיכה לעלות על הפרקט. קונים מרצ'נדייז וכו.. אני מבין גם שבהקשר הזה זה ביזנס והנהלה של קבוצת נבא מקבל החלטות מהמקום הזה.
אבל קובי היה גרוע ממש, עלוב שלא מוכן טיפה לזוז הצידה. סטט נוראית וקבוצה שרק מפסידה. לא מבין את הזלזול בראסל ורנדל שהם בהחלט פרוספקטים מעניינים ואני לא מבין את הזלזול המוחלט בכך שבלי הנוכחות של קובי על המגרש שלא מוסר, לוקח את כל הזריקות ואת הרוב המוחלט גם מחטיא הם גם היו מתפתחים יותר טוב על המגרש וצוברים ביטחון. אני בטוח שפולחן קובי לא תרם למוטיבציה שלהם כספורטאים... משוכנע שהוקל להם כשהבנאדם פרש סוף סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 12:43 am 
Hall of Famer

האיש קשיש ועדיין טוב כנראה מכל הסגל של אותה לייקרס. לא חיכה שם דורנט על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 12:44 am 
Sophomore

ואגב, הפתרון התחרותי לא היה בהכרח להושיב את קובי על הספסל! כי בעיניי, כאמור, תחרותיות זה לא הרצון לשים 30 נק' בכל מחיר. זה אגואיסטיות ובמצבו של בריאנט בעונת הפרישה זה פתטיות במיטבה. זה כמו אדם מקריח שלא גוזר את הקוקו.
תחרותיות זה הרצון לנצח בכל מחיר. אז אם בריאנט לא היה על המגר אולי לא היו מנצחים יותר או היה מנצחים מעט יותר, אבל מה היה קורה אם בריאנט היה על המגרש והיה דואג למסור קצת יותר, להנהיג על הפרקט, ללמד, להדריך... היו מנצחים יותר והצעירים היו משתפרים יותר והקבוצה הייתה קבוצתית ובריאה הרבה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 12:48 am 
Sophomore

אני לא מסכים עם מה שכתבת. אני לא חושב שהוא ערב ערב היה שחקן טוב יותר מכל מה שהיה שם כי הוא היה גמור. ברור שהכישרון שלו מאפשר לו לתת 10 דקות אדירות במשחק.

אבל עוד פעם, זה פחות מעניין. יש מושג כזה של הצערה. לא סתם עושים את זה, לפעמים בכוח גם כשנראה שהתחליפים הצעירים עדיין לא ברמה של הקשישים.

שמע, בריאנט באמת היה גרוע באותה עונה. נו צריך עיניים בשביל זה... זה הכל. תשכח לרגע שקוראים לו בריאנט. תקרא לו משה ותראה בעצמך. גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 12:51 am 
Hall of Famer

אגב, בשנה האחרונה, היה בדיוק מישהו שתאם את קובי של העונה האחרונה - ההבטחה העצומה של ברנדון אינגרם על 40% מהשדה ו 29% מהשלוש שלו אבל עם חצי מכמות הנקודות של קובי. לא יודע בדיוק מה זה אומר, אבל זה בטוח אומר משהו.
אולי שראסל ורנדל נותנים לאפסים (ואינגרם של רוב השנה האחרונה היה כזה) לזרוק, ולא לוקחים על עצמם את המשחק.
אולי שזאת הרמה של הלייקרס (מקסימום היו מנצחים עוד 3 משחקים, אחרי הכל, גם בלי קובי המאזן של הלייקרס באותה עונה היה 12-4 מפעים).
אולי שקובי השאיר חור ששוטר לא יעיל אחר היה צריך למלא.

לא יודע בדיוק, ועדיין.

ובמאמר מוסגר - אולי עוד מעט מישהו יאשים את קובי בכך שאשתו של סוואגי פי פתחה רגליים לצעיר ההו כה מוכשר (לא) דאנג'לו ראסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 12:55 am 
Sophomore

אני חושב שלקובי לא חסר גם בהקשר הזה... אבל כל אחד אחראי על השמוק של עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 1:10 am 
Sophomore

אגב זה אולי אומר שמנסים לפתח את אינגרם ומוכנים להפסיד בשביל זה (וגם לא נורא אם זה מחזק עמדה ללוטרי). לא עמדה נוראית. יש כאן נניח ראייה לעתיד.

אינגרם ילד בן 19 שמאכזב מאוד ביחס לציפיות שנגע בכדור הרבה פחות מבריאנט מסר כמעט אותו מספר אסיסטים, איבד פחות כדורים (מתקשר גם לנגיעות מן הסתם), קלע באחוזים יותר טובים במעט וממש לא התקרב ללקחת את אותה כמות זריקות של בריאנט ולכן גם קלע פחות...
אינדיקציה למה זה? בעיקר לזה שבריאנט היה ממש גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 1:15 am 
Sophomore

ומבלי לבדוק לעומק נראה לי שאינגרם עושה סטט דומה לזו של הגריק פריק לדוג' כשהיה בן 19... בעיניי להשקיע בבחור מוכשר בן 19 זה הסתכלות חיובית על העתיד ולתת לשחקן מפורק את הדקות האלה זה לא נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 2:01 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
המקופחות לדעתי הן:
אוקלהומה - טעות גדולה עם הארדן, אבל איזה קיץ!!
ממפיס - השאירו במשך שנים גרעין של ארבעה שחקנים (גם אם בשנה האחרונה, שניים מהגרעין עזבו). עשו טעות גדולה עם פרסונס לצערי. אבל עוד דבר שהם עשו זה להביא את פיזדייל כמחליף מושלם ליירגר. הנהלה טובה בסך הכל.
ניו אורלינס -אני מבין שיש להם מה להוכיח. אבל הרבה יהיה תלוי בשנה הקרובה, אם הם יעשו מקום 4-6 במערב (כפי שאני מצפה) נדמה לי שההנהלה שיחקה אותה. לא?

אוקלוהומה היא בטופ15 כרגע כך שהיא לא יכולה להיות כניסה חדשה לרשימה. בכל זאת, אני מבין מהתגובות שהקונצנזוס הוא שהיא צריכה להתקרב יותר לכיוון הטופ10 (אולי במקום דנבר).
היה להם המון מזל, לדעתי, עם פול ג׳ורג׳. לא ברור לי למה איינג׳ לא הלך עליו במחיר כזה. אוקלוהומה קיבלו אותו די במתנה. הטרייד הזה הוא אחד הפחות מאוזנים והיותר תמוהים שראיתי בשנים האחרונות, לא סתם אינדיאנה נמצאת בתחתית הרשימה (אם מכריחים אותי לבחור את ההנהלה הגרועה ביותר זו הייתה הבחירה שלי למרות שמדובר בהנהלה חדשה יחסית). עדיין, זה לזכותם. גם הטריידים הנועזים והבחירות המוצלחות של אוקלוהומה סיטי בתחילת הקדנציה של פרסטי עומדים לזכותו. היה ברור לי שאני מדרג אותו נמוך יחסית לדעה הרווחת.

לגבי ניו אורלינס - לא. ממש לא. גם אם יגיעו למקומות 4-6 זה לא יהיה סיפור הצלחה מבחינתי. ההתנהלות שם במהלך השנים האחרונות מאז שבחרו ב-ad היא די מביכה, הן מבחינת האסטרטגיה הכושלת והן מבחינת הביצוע. אחת ההנהלות החלשות בליגה בתקופה הזו. אני גם לא מאמין שהם יגיעו למקומות 4-6 (אלא אם מישהו מצליח לשכנע את רונדו שלא מתחילים לשחק כדורסל במאי-יוני). עצם זה שכל המבנה הזה תלוי על שחקן שמשחק תמורת המינימום כבר מסגיר כמה שביר כל הסיפור הזה. זה פחות או יותר כמו לתלות את כל העונה של הקאבס בזה שדרק רוז יהיה בריא ומפוקס. יכול להיות שיקרה, יכול להיות שלא. אני כן מאמין שתהיה להם עונה טובה ושיש להם סיכוי טוב לפלייאוף, יש להם את הקו הקדמי החזק בליגה, אבל אני אהיה מופתע מאוד אם יגיעו לטווח המקומות הזה (אתה מבין שמקום 4 אומר בהכרח שהם יסיימו מעל אחת מ-ג״ס, יוסטון, ס״א ואוקלוהומה סיטי?! בדרך הם צריכים לעבור את מיניסוטה, פורטלנד, ממפיס, את דנבר ואת הקליפרס, קבוצות שנמצאות ברמה שלהם או מעל). בדירוג המשוקלל שלי, אחרי רשימות ה-15, הם במקום ה-8-10. בנוסף, תמיד יש האופציה של טרייד על קאזינס בסוף העונה ושל איבוד ad לקבוצה אחרת בתום החוזה שלו. זה ריאלי פחות או יותר באותה מידה שהתחזית שלך לעונה שלהם ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 2:45 am 
Hall of Famer

שוב מאנו, בעיניך המקצועיות אולי זאת היתה טעות, ועם זה אני אפילו יכול להסכים במידה מסוימת. כן, צעירים צריכים מנטור ולא מישהו שיקלע להם על הגב.
אבל ברמה הניהולית זה היה הכי חכם שיש - לסחוט את הלימון הכלכלי של קובי עד הסוף.
זאת היתה יכולה להיות טעות ניהולית, לו הצעירים האלה, היו בעלי פוטנציאל להיות משהו באמת מיוחד עוד 3-4 שנים או בסיס לקבוצת צמרת שמוכרת המון כרטיסים יקרים ופרנצ'ייז מגניב בגלל השחקנים. מכיוון שדי ברור לכולנו שראסל ורנדל זה לא ממש המצב (אם כי הלייקרס הוא מותג חזק מאד גם בלעדיהם) - הרי שזו לא היתה טעות ניהולית. אבל כן, לו היו מנחיתים את קובי גרסת 2016 לאוקלהומה ת'אנדר גרסת 2011, והוא היה משחק אותו דבר, זאת כנראה היתה טעות מובהקת מכל הבחינות.

כאמור, זה ממש לא היה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 2:52 am 
Hall of Famer

לגבי ניו אורלינס, אם נחיה גם נראה. אני בעדם השנה (וכן, היא יכולה לעבור את סן אנטוניו הזקנה והחבולה, ואולי גם את אחת מאוקייסי או יוסטון, אם דברים שם לא יתחברו).

האמת היא שהתחזית שלי במערב היא קצת מוזרה, למרות שאני יודע שהיא לא מסורתית, אבל כשאני חושב על זה.
1. ווריורס
2. אוקייסי
3-5: מינסוטה, דנבר, ניו אורלינס
6-7 : ס"א, יוסטון (כן כן!! נדמה לי שהראשונה כבר באמת זקנה מדי, והשניה... אני לא מאמין בחיבור של פול והארדן).
8-9 : קבוצה מלוס אנג'לס.
10-11: פורטלנד וממפיס
12: יוטה
13-15: דאלאס, פניקס, סקרמנטו

וכן, אני יודע שיש מצב טוב שאני טועה, ושהרוב שמים את ס"א ויוסטון גבוה יותר, את הלייקרס נמוכים יותר, ואת פורטלנד גם קצת יותר גבוה. אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 3:24 am 
Hall of Famer

טוב, זו באמת תחזית מוזרה.
כל הכבוד על האומץ..

מוכן להמר על זה? 8)
אפשר סתם על משהו ספורטיבי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 10:45 am 
Junior

התחזיות של 538:
https://projects.fivethirtyeight.com/20 ... edictions/

גס
יוסטון
אוקייסי
סן אנטוניו
מינסוטה
דנבר
קליפרס
8.יוטה
ניו אורלינס
פורטלנד

קליבלנד
בוסטון
וושינגטון
שארלוט
טורונטו
מילווקי
פילי
8.מיאמי
אורלנדו
דטרויט
אינדיאנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 3:30 pm 
Junior

רציניים שפורטלנד כל כך נמוך? הפסדנו את המשחק הראשון בפרה-סיזן כשההרכב השלישי הפסיד פער דו ספרתי ומאז ניצחנו את כל המשחקים יותר ויותר בקלות עד שהלילה הבסנו את מכבי חיפה 129-81 בלי דמיאן, סי ג'יי, הארקלס, טרנר ונורקיץ' שיחק 13 דקות.
אז נכון, לא שיחקנו מול קבוצה יותר טובה מטורונטו ונכון שניל אושיי הדפוק החליט לשחרר את איזייה בריסקו (למה?) אבל אנחנו קבוצה ברמה של יתרון ביתיות בסיבוב הראשון, ולא כווישפול ת'ינקינג, תחזית ריאלית, לפחות על סמך הפרי-סיזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 8:24 pm 
Junior

דווקא כן ווישפול ת'ינקינג.
לא מחזיק המון מלילארד, מקקולום ואוון טרנר. נורקיץ עוד צריך להוכיח את עצמו ואני מהמר שסוואניגן לא יהיה בחמישיות הרוקי של העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 8:34 pm 
Junior

כל מה שאמרת רק להיפך. אנחנו נהיה טובים אבל לצערי לא 100 אחוז כי אושיי האידיוט הזה שיחרר את בריסקו, תמיד הוא חייב לבעוט בדלי, מנג'ר מעצבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 4:47 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
המקופחות לדעתי הן:
אוקלהומה - טעות גדולה עם הארדן, אבל איזה קיץ!!
ממפיס - השאירו במשך שנים גרעין של ארבעה שחקנים (גם אם בשנה האחרונה, שניים מהגרעין עזבו). עשו טעות גדולה עם פרסונס לצערי. אבל עוד דבר שהם עשו זה להביא את פיזדייל כמחליף מושלם ליירגר. הנהלה טובה בסך הכל.
ניו אורלינס -אני מבין שיש להם מה להוכיח. אבל הרבה יהיה תלוי בשנה הקרובה, אם הם יעשו מקום 4-6 במערב (כפי שאני מצפה) נדמה לי שההנהלה שיחקה אותה. לא?

הקפצה כדי לבחון עד כה את ההנהלות. השתמשתי בתגובה של נורטון אבל באותה מידה אפשר היה להשתמש באחרות.
אוקלוהומה סיטי - עד כה המקום ה-15 מוצדק דווקא. הטרייד של פול ג׳ורג׳ שנראה נהדר אז, נראה פחות טוב כרגע. אולדיפו בעונת קריירה מופלאה עד כה, סבוניס התגלה כשחקן חביב גם כן. אם פול ג׳ורג׳ יעזוב בקיץ, הטרייד הזה - מי היה מאמין - יהיה לטובת אינדי. הטרייד על מלו בכלל מתברר כטעות אפשרית. צריך עוד לחכות ולראות עם OKC כי הכשרון עדיין גדול אבל כרגע זה לא נראה משהו.

אמשיך עם התגובה של נורטון ואז אעבור לשאר הקבוצות.
ממפיס כבר הספיקו לפטר את פיזדייל, כך שקשה לזקוף את המינוי שלו לטובתם.
אני באמת לא חושב שיש להם מקום ב-15.

ניו אורלינס - במקום ה-7 במערב, מסתובבים סביב 0.500. לא בדיוק שיחוק עד כה. קאזינס חופשי בקיץ וזה יכריע את הגורל שלהם במידה רבה. למרות ההימור הנחמד על רונדו, זו עדיין אחת ההנהלות הגרועות בליגה בעיניי עם עתיד שיכול מהר מאוד להפוך לשחור, אבל יש סיכוי שאתבדה. צריך לבחון את זה אחרי הקיץ הבא.

אני חושב שטעיתי בנוגע לדטרויט שנשארו ב-hm. אני לא מת על האסטרטגיה שלהם אבל המהלכים עצמם הם טובים ושקולים, די מההתחלה. הם מצליחים להשיג שחקנים צעירים יחסית ולא מספיק מוערכים בזול. רג׳י ג׳קסון, טוביאס האריס, איש סמית׳ והקיץ אייברי בראדלי. בהנחה (הלא ברורה מאליה) שהוא יישאר הקיץ, זו קבוצה חביבה שנבנתה מחלקי חילוף, טריידים מצוינים ומהלכי שוק חופשי נאים. זה מכניס אותם לרשימת 15 ההנהלות הטובות.

ברוקלין הוכיחה בעיניי שהיא צריכה להיות ברשימה. הטרייד על אוקאפור, בין אם יצלח או לא, הוא עוד טרייד טוב של ההנהלה שם. הצליחו אפילו לקבל בחירת סיבוב שני. אם בוחנים את המהלכים אחד-אחד, יש סיבה לאופטימיות זהירה בברוקלין.

שמתי את אינדיאנה בגרועות. נראה שזו טעות.

הקליפרס אולי לא אמורים להיות ב-15 ההנהלות המובילות, גם אחרי ההגעה של ווסט. ההחתמה של גלינארי נראית כרגע כמו הימור לא קטן.

יוטה מקבלים קצת יותר קרדיט אחרי הבחירה במיטשל. לא יודע אם זה מספיק כדי להכניס אותם פנימה. כנראה שלא... מאוד לא אהבתי את הטעויות הנגררות בעניינו של הייוורד ואת החוזים הגדולים שהם נתנו בקיץ.

בגדול, עדיין קשה מאוד למצוא 15 הנהלות טובות בליגה. רובן פשוט לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 6:11 pm 
Hall of Famer

והלייקרס נותנים תשובה מה יעשו אם לא יצליחו להשיג 2 שחקני מקס הקיץ:
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... e-For-2019

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]