נורטון כתב:
המקופחות לדעתי הן:
אוקלהומה - טעות גדולה עם הארדן, אבל איזה קיץ!!
ממפיס - השאירו במשך שנים גרעין של ארבעה שחקנים (גם אם בשנה האחרונה, שניים מהגרעין עזבו). עשו טעות גדולה עם פרסונס לצערי. אבל עוד דבר שהם עשו זה להביא את פיזדייל כמחליף מושלם ליירגר. הנהלה טובה בסך הכל.
ניו אורלינס -אני מבין שיש להם מה להוכיח. אבל הרבה יהיה תלוי בשנה הקרובה, אם הם יעשו מקום 4-6 במערב (כפי שאני מצפה) נדמה לי שההנהלה שיחקה אותה. לא?
הקפצה כדי לבחון עד כה את ההנהלות. השתמשתי בתגובה של נורטון אבל באותה מידה אפשר היה להשתמש באחרות.
אוקלוהומה סיטי - עד כה המקום ה-15 מוצדק דווקא. הטרייד של פול ג׳ורג׳ שנראה נהדר אז, נראה פחות טוב כרגע. אולדיפו בעונת קריירה מופלאה עד כה, סבוניס התגלה כשחקן חביב גם כן. אם פול ג׳ורג׳ יעזוב בקיץ, הטרייד הזה - מי היה מאמין - יהיה לטובת אינדי. הטרייד על מלו בכלל מתברר כטעות אפשרית. צריך עוד לחכות ולראות עם OKC כי הכשרון עדיין גדול אבל כרגע זה לא נראה משהו.
אמשיך עם התגובה של נורטון ואז אעבור לשאר הקבוצות.
ממפיס כבר הספיקו לפטר את פיזדייל, כך שקשה לזקוף את המינוי שלו לטובתם.
אני באמת לא חושב שיש להם מקום ב-15.
ניו אורלינס - במקום ה-7 במערב, מסתובבים סביב 0.500. לא בדיוק שיחוק עד כה. קאזינס חופשי בקיץ וזה יכריע את הגורל שלהם במידה רבה. למרות ההימור הנחמד על רונדו, זו עדיין אחת ההנהלות הגרועות בליגה בעיניי עם עתיד שיכול מהר מאוד להפוך לשחור, אבל יש סיכוי שאתבדה. צריך לבחון את זה אחרי הקיץ הבא.
אני חושב שטעיתי בנוגע לדטרויט שנשארו ב-hm. אני לא מת על האסטרטגיה שלהם אבל המהלכים עצמם הם טובים ושקולים, די מההתחלה. הם מצליחים להשיג שחקנים צעירים יחסית ולא מספיק מוערכים בזול. רג׳י ג׳קסון, טוביאס האריס, איש סמית׳ והקיץ אייברי בראדלי. בהנחה (הלא ברורה מאליה) שהוא יישאר הקיץ, זו קבוצה חביבה שנבנתה מחלקי חילוף, טריידים מצוינים ומהלכי שוק חופשי נאים. זה מכניס אותם לרשימת 15 ההנהלות הטובות.
ברוקלין הוכיחה בעיניי שהיא צריכה להיות ברשימה. הטרייד על אוקאפור, בין אם יצלח או לא, הוא עוד טרייד טוב של ההנהלה שם. הצליחו אפילו לקבל בחירת סיבוב שני. אם בוחנים את המהלכים אחד-אחד, יש סיבה לאופטימיות זהירה בברוקלין.
שמתי את אינדיאנה בגרועות. נראה שזו טעות.
הקליפרס אולי לא אמורים להיות ב-15 ההנהלות המובילות, גם אחרי ההגעה של ווסט. ההחתמה של גלינארי נראית כרגע כמו הימור לא קטן.
יוטה מקבלים קצת יותר קרדיט אחרי הבחירה במיטשל. לא יודע אם זה מספיק כדי להכניס אותם פנימה. כנראה שלא... מאוד לא אהבתי את הטעויות הנגררות בעניינו של הייוורד ואת החוזים הגדולים שהם נתנו בקיץ.
בגדול, עדיין קשה מאוד למצוא 15 הנהלות טובות בליגה. רובן פשוט לא משהו.