סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 9:08 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא מבין כמה דברים:
1. אם הפועל כפי שהם טוענים , קיבלה אישור רשמי מהאיגוד , למה היא לא מפרסמת אותו ?
2. אם הפועל ביקשה את הבקשה לפני ההגרלה והיא אושרה לה , למה מישהו מנסה להפוך את זה למשהו שהפועל עושה נגד מכבי ? (כשהם ביקשו את זה הם לא ידעו שהם יהיו נגד מכבי )
3. איך נראה למישהו מוזר שערוץ טלווזיה שבעליו הוא חלק מבעלי קבוצת כדורסל , לא מוגבל בחוזה שבנוגע למשחקים של הקבוצה הזאת הוא לא יכול "לקבוע" בשל ניגוד אינטרסים.

עכשיו מה יהיה ?
מכבי תל אביב יעלו בליגה עם הרכב משני ויתפרו את הפועל תל אביב
ואז מכבי תל אביב תעלה בהרכב החזק בגביע מול הפועל ושם הם באמת באמת יביסו אותם
ואז מכבי יפסידו בשלב הבא לחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 9:14 pm 
Sophomore

תסריט סביר.
למה הפועל צריכה לפרסם את האישור? אם לא קיים כזה, שהאיגוד יבוא ויגיד. כל עוד האיגוד אינו מפריך את הטענה, אני מקבל את הגרסא של הפועל (אם כי אני מניח שהאישור בכתב של האיגוד זה איזה ניסוח מעורפל שממנו הפועל מסיקה ה שנוח לה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 9:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
uriel17 כתב:
ההתחשבות במכבי והיורוליג מוצדקת לגמרי, הפועל ירושלים שיחקה במפעל דומה עם כתם דומה וקיבלת התחשבות.

למה היה צריך להתחשב בהפועל ואיך זה מצדיק את ההתחשבות במכבי?

בכל מקרה אם אכן הדרבי בליגה משוחק בשלישי כדי להתחשב במכבי ביורוליג ואז דוחים ליום ראשון כדי להתחשב במכבי ביורוליג זה כבר לא "התחשבות במכבי" אלא פשוט לדרוך ולסובב את הרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 9:39 pm 
Sophomore

ראובן שכחת לציין שמכבי משוריינת לעשר שנים( בעצם 9 אבל מי סופר). ולמה אתה לא מזכיר באותה נשימה שקבוצתך משוריינת גם כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 9:40 pm 
Sophomore

אפשר לפתור את זה בקלות ע"י דחייה של דרבי הליגה למועד מאוחר יותר (למשל כשמכבי משחקת ביורוליג בשישי). רק עניין של רצון וירידה מהעץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 10:33 pm 
Freshman

הצביעות חוגגת!
אין סיבה שהפועל תשחק שני משחקים תוך 48 שעות רק בגלל שמכבי משתתפת במפעל פרטי.

כשמשחק הדרבי בליגה נקבע ליום שלישי כדי לאפשר למכבי ימי מנוחה לפני המשחק במדריד בשישי, הפועל לא התלוננה וגם אין סיבה.
אבל לגרור את הפועל לשני משחקים תוך יומיים רק כי זה יותר נוח למכבי-עד כאן.
התחשבות-כן, התחשבות רק בצד אחד-לא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 10:39 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
אפשר לפתור את זה בקלות ע"י דחייה של דרבי הליגה למועד מאוחר יותר (למשל כשמכבי משחקת ביורוליג בשישי). רק עניין של רצון וירידה מהעץ...

בדיוק
ולכן זה כנראה פיתרון שלא מקובל על אף אחד מהצדדים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 10:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני דווקא לא רואה למה מכבי תתנגד. היא תשמח למשחק אחד פחות בשבוע הזה. אם מישהו יתנגד זו הפועל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 11:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אני דווקא לא רואה למה מכבי תתנגד. היא תשמח למשחק אחד פחות בשבוע הזה. אם מישהו יתנגד זו הפועל.

בכל מצב אחר הפועל היו מתנגדים רק בשביל לעשות דוקא אבל במקרה הזה, אם מקניל אכן יורחק ממשחק הליגה הבא אז הפועל יעדיפו לדחות את הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2017 11:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני בספק אם על נסיון לתקוף שופט הוא יורחק רק ממשחק אחד, אבל אפשרות מעניינת העלית - נראה אם הוא יחזור בדיוק לדרבי השני.
אני אגב במקומם הייתי שם את הרגש בצד, הם מועמדים להפסד בדרבי גם עם מקניל, והוא חשוב להם הרבה יותר במשחקים אחרים. אבל זו הפועל ששיתפה את לימונד על רגל אחת בדרבי וגמרה לו אפקטיבית את העונה, אז כנראה אתה צודק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 8:45 am 
Junior

מי זה האיגוד שהחליט להודיע להפועל שמשחקים בשבת?
זה החלטה של ועידת שיבוצים? בן אדם אחד? יש נוהל מסויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 10:10 am 
Junior

giladco כתב:
התחשבות-כן, התחשבות רק בצד אחד-לא!

אני מבין שאתה חדש בעולם הכדורסל הישראלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 11:57 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קובי כתב:
ראובן שכחת לציין שמכבי משוריינת לעשר שנים( בעצם 9 אבל מי סופר). ולמה אתה לא מזכיר באותה נשימה שקבוצתך משוריינת גם כן?

צודק, טוב שהזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 12:33 pm 
Hall of Famer

אגב, אם היורוליג (ובמשתמע-גם היורוקאפ) הוא מפעל פרטי כפי שטוענת הנהלת הפועל ת"א, האם זה לא אומר שהשיריון של מכבי וירושלים אליהם לגיטימיים בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 12:52 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהעובדה שהיורוליג והיורוקאפ הם מפעלים פרטיים aעושים מה שבראש שלהם , זה ידוע לכולם , ולא סוד. אני מניח שמה שהפועל ת"א , ושאר אנשים וקבוצות מבקשים ודורשים (ובצדק) , זה לנקוט צעדים נגד קבוצות שמשתמשות בשריונים האלה , ויותר רלוונטי למקרה הזה - טוענות (ושוב בצדק רב) שאין שום סיבה לקחת את המפעלים הפרטיים האלה כשיקול שגובר על שיקולים מקומיים אחרים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 1:02 pm 
Sophomore

רגע אז מה זה ליגת האלופות? לא מפעל פרטי?
אני מנסה להבין מה מבדיל מפעל פרטי ממפעל שאינו פרטי. השיריונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 1:04 pm 
Hall of Famer

לגיטימי לגמרי, אבל אני לא חושב שהוגן מצד אחד לבטל את השיריון בטענה שמדובר במפעל הבכיר ושהאלופה צריכה להשתתף בו, ומצד שני לדרוש שלא להתחשב בו כי מדובר במפעל פרטי. אם אתה גורס שזה ה-מפעל ה-רשמי ושהאלופה צריכה לקבל בו מקום אז הלו"ז שלו חייב להיות שיקול בהחלטות הלו"ז של הליגה והגביע. מצד שני, אם זה "מפעל פרטי" כהגדרתם, אז לא צריך להתחשב בלו"ז שלו ואם יש התנגשויות, זו אך ורק בעיה של הקבוצה שמשתתפת בו, אבל אז אין (בעיני) שום צידוק להתנגדות לשיריון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 1:36 pm 
Freshman

ערן כתב:
רגע אז מה זה ליגת האלופות? לא מפעל פרטי?
אני מנסה להבין מה מבדיל מפעל פרטי ממפעל שאינו פרטי. השיריונים?

מי אחראי עליהם. פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 1:41 pm 
Sophomore

לדעתי מה שהופך את המפעל ללהיות פרטי זה העובדה שהוא לא כפוף לאיגוד הכדורסל האירופאי.
ואתם מדברים פה על עניין ביצה ותרנגול.
השיריונים שהם גורם משמעותי ביותר בהפיכת המפעל ל"פרטי" ואפשר להתלונן עליהם תוך כדי זה שכל עוד הם קיימים לקרוא למפעל "פרטי" ולא להתחשב בו.
וברגע שהשריונים לא יהיו קיימים ומיקום הקבוצה בליגה יקבע את ההשתתפותה במפעל , אז יהיה צורך להתחשב בתאריכי המפעל.

וזה נכון גם לגבי הפועל ירושלים וגם לגבי מכבי תל אביב

אגב , לא צריך לדפוק את הקבוצות בכוונה , והכי טוב זה למצוא פתרון שטוב לכולם.
אבל אם מגיע הרגע שבו אין פתרון שטוב לכולם, האינטרס של המפעל הפרטי חייב להיות בעדיפות משנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 2:02 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
לגיטימי לגמרי, אבל אני לא חושב שהוגן מצד אחד לבטל את השיריון בטענה שמדובר במפעל הבכיר ושהאלופה צריכה להשתתף בו, ומצד שני לדרוש שלא להתחשב בו כי מדובר במפעל פרטי. אם אתה גורס שזה ה-מפעל ה-רשמי ושהאלופה צריכה לקבל בו מקום אז הלו"ז שלו חייב להיות שיקול בהחלטות הלו"ז של הליגה והגביע. מצד שני, אם זה "מפעל פרטי" כהגדרתם, אז לא צריך להתחשב בלו"ז שלו ואם יש התנגשויות, זו אך ורק בעיה של הקבוצה שמשתתפת בו, אבל אז אין (בעיני) שום צידוק להתנגדות לשיריון.

הטיעון שלך קצת מצחיק...... הרי ברור שכרגע מדובר במפעל פרטי שלא מתחשב במיקומי הליגה הישראלית , לכן כרגע אין שום סיבה להכניס את השיקולים של הליגה הזאת לתוך השיקולים של הליגה והגביע המקומיים. ברגע שהמצב ישתנה ויהיה קשר בין הליגה להשתתפות במפעלי יול"ב , אז גם החץ השני במערכת היחסים הזאת ישתנה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 2:03 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
אבל אם מגיע הרגע שבו אין פתרון שטוב לכולם, האינטרס של המפעל הפרטי חייב להיות בעדיפות משנית

מדוייק וממצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 2:07 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
rony כתב:

הטיעון שלך קצת מצחיק...... הרי ברור שכרגע מדובר במפעל פרטי שלא מתחשב במיקומי הליגה הישראלית , לכן כרגע אין שום סיבה להכניס את השיקולים של הליגה הזאת לתוך השיקולים של הליגה והגביע המקומיים. ברגע שהמצב ישתנה ויהיה קשר בין הליגה להשתתפות במפעלי יול"ב , אז גם החץ השני במערכת היחסים הזאת ישתנה.

לא הבנת אותי, אני לגמרי בסדר עם זה שלא מתחשבים בלו"ז של היורוליג כשקובעים משחקים בגביע או בליגה, לגיטימי לחלוטין, אבל אם לא מתחשבים בלו"ז של היורוליג כי הוא "מפעל פרטי" (שוב-לגיטימי ומובן לחלוטין), אני לא רואה לגיטימציה להתנגדות לשיריון, זה הכל. הליגה מסונפת לפיב"א? לפיב"א יש מפעל רשמי לאלופות? מתחשבים רק בלו"ז של המפעל הזה ומי שלא משתתף בו אלא במפעלים אחרים שלא מוכרים זו זכותו המלאה, אבל שלא יצפה שיתחשבו בו בקביעת לו"ז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 2:11 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
אבל אם לא מתחשבים בלו"ז של היורוליג כי הוא "מפעל פרטי" (שוב-לגיטימי ומובן לחלוטין), אני לא רואה לגיטימציה להתנגדות לשיריון

אתה שוב חוזר על אותה לוגיקה מוטעה...... אין שום דבר לא לגיטימי בלהתנגד לשיריון , ובו בעת לטעון שכל עוד יש שריונים , אין שום סיבה להתחשב בלו"ז של הליגה המשוריינת.... זה אפילו הולך יופי ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 2:20 pm 
Hall of Famer

אם מתייחסים ליורוליג כאל ה-מפעל ה-רשמי, מסכים איתך, הגיוני להתנגד לשיריונים והגיוני להתנגד להתחשבות בלו"ז של קבוצה שמשוריינת בו ולא הרוויחה את מקומה דרך דירוג בליגה המקומית, אבל ברגע שאתה מתייחס אליו כמפעל פרטי, וכך התייחסה אליו הנהלת הפועל, זה כבר לא תקף בעיני. במפעל פרטי כל קבוצה יכולה להשתתף כרצונה, אבל לא יכולה לצפות להתחשבות בלו"ז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 26, 2017 2:24 pm 
Sophomore

rony כתב:
אם מתייחסים ליורוליג כאל ה-מפעל ה-רשמי, מסכים איתך, הגיוני להתנגד לשיריונים והגיוני להתנגד להתחשבות בלו"ז של קבוצה שמשוריינת בו ולא הרוויחה את מקומה דרך דירוג בליגה המקומית, אבל ברגע שאתה מתייחס אליו כמפעל פרטי, וכך התייחסה אליו הנהלת הפועל, זה כבר לא תקף בעיני. במפעל פרטי כל קבוצה יכולה להשתתף כרצונה, אבל לא יכולה לצפות להתחשבות בלו"ז.

אתה מתיחס אליו כאל מפעל פרטי בגלל השריון.
ואתה נלחם בשריון בלי קשר.

לא מבין איך זה לא מסתדר לך בראש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 131 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: