סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 7:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 9:48 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
בשני המקרים, זה לגמרי היה קבוצה של לברון והרבה שחקני משנה. מאד מאד שונה ממה שיש בגולדן סטייט.

אתה זוכר שוויד ב2 עונות האליפות קלע 22 ו21 נקודות למשחק כן? ושקיירי בעונה שעברה קלע 25.2 נקודות ( כמעט נקודה יותר מאשר בבוסטון) כן?
זה נכון שלברון היה השחקן הדומיננטי מבין השניים בשתי הקבוצות אבל בשני המקרים השחקנים לא ירדו בסטטיסטיקה שלהם בצורה משמעותית ובטח לא היו רול פליירז.
גם עם ג'ורדן ששיחקו 2 HOFים זה היה לחלוטין הקבוצה של ג'ורדן וגם באליפויות של קובי אלו היו האליפויות של קובי וכו'...
מה שכן גם לאב וגם בוש בהחלט הלכו אחורה מבחינת היכולות שלהם עם לברון...

גולדן סטייט זו דוגמא יחסית קיצונית של קבוצה עם כמה כוכבי על שמצליחים לחיות ביחד, לא זכור לי עוד קבוצה כזאת ב20 שנה האחרונות וגם שם די ברור שסטפ ודוראנט הם המובילים וקליי וגרין הם המשלימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 9:51 am 
Hall of Famer

בוסטון 2008?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 10:15 am 
Hall of Famer

קיירי הוא תותח, אבל גם שנה שעברה וגם לפני שנתיים זאת היתה לגמרי הקבוצה של לברון.
רבים זוכרים לחיוב את ה MVP של סדרת הגמר מלפני שנתיים, והאמת - גם אני. זאת היתה סדרת גמר לדורות, פנומנלית לגמרי, מהטובות אי פעם.
אבל זאת גם היתה סדרה גמר שבה לברון עשה הכל פחות או יותר לבד, בטח בדקות שהוא על המגרש. קיירי? מדי פעם קיבל להוביל את הכדור, ואז הוא זה שעשה את הכל לבד, רק שלברון עשה את זה 70% מהזמן, וקיירי 30% מהזמן. ויותר מכך - לברון כמוסר עצום, מסר המון לקיירי כשהוא שלט במגרש. בעוד קיירי מסר פחות ללברון כשהוא הוביל את הכדור.

שחקנים בהחלט יכולים לקלוע המון ליד לברון, אין שום ספק ולו משום שהוא מוסר גדול. אבל לברון הוא האיש ששולט בכל מהלך ומהלך. ההרמוניה של קבוצה כמו גולדן סטייט מעולם לא היתה בקבוצות כמו לברון.
וגם בשיקגו ההיא, ג'ורדן היה המוציא לפועל העיקרי, אבל הרכז האמיתי היה בכלל פיפן, שכמעט תמיד הוביל את הכדור ואת המהלך. למעשה, עצם העובדה שג'ורדן קלע 30+ כל הזמן, כשפיפן הוא מנהל המשחק דה פאקטו היא נקודת זכות עצומה למייקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 10:16 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
בוסטון 2008?

המקרה של בוסטון הוא קצת שונה, אני מסכים איתך ששם היה 3 שחקנים מובילים אבל כולם ירדו דרסטית בתפוקה שלהם:
ריי אלן ירד מ26.4 נקודות עונה קודם ל17.4
פול פירס ירד מ25 נקודות עונה קודם ל19.6
גארנט ירד מ22.4 ו12.8 עונה קודם ל18.8 ו9.2

לצורך העניין כולם ירדו הרבה יותר מאשר וויד או קיירי ירדו תחת לברון ( והרבה פחות מלאב ובוש).
אבל כן, בוסטון זה חצי גולדן סטייט חצי דטרויט 2003 מהבחינה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 10:16 am 
Hall of Famer

וראובן, אני בעד חיסונים (בעצם, אני לא בעד או נגד. אני בעד מה שהרופאים אומרים לי. אין לי דיעה של ממש כשלעצמי פרט להאמין לרופאים).
ובכל זאת, כאן אני במחנה האנטי. אבל אתה יודע מה - נשאל אותך - איך לדעתך היתה נראית גולדן סטייט לו היו מחליפים את דוראנט בלברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 10:23 am 
Junior

נורטון כתב:
שחקנים בהחלט יכולים לקלוע המון ליד לברון, אין שום ספק ולו משום שהוא מוסר גדול. אבל לברון הוא האיש ששולט בכל מהלך ומהלך. ההרמוניה של קבוצה כמו גולדן סטייט מעולם לא היתה בקבוצות כמו לברון.

מסכים עם זה לגמרי... לטעמי גם דוראנט די הרס את ההרמוניה של גולדן סטייט אבל עם לברון זה היה הרבה יותר בולט.
מספר הסופר סטארים שיכולים לשחק כל כך קבוצתי כמו סטפ הוא ממש נמוך... גם הספרס הפכו לקבוצה של קאווי ברגע שהוא עלה לרמת סופרסטאר וגם GSW עם דוראנט על המגרש משחקת המון ISO. אני חושב שדאנקן הוא הכוכב על היחיד שאני יכול לחשוב עליו בתקופה המודרנית שהיה מתאים לשם (פרט לסטפ כמובן).

לצורך הענין אתה רואה את קובי מסתדר בקבוצה כזאת? נוביצקי? מייקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 11:35 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עכשיו גם עשית הזזת שער שזו עוד טקטיקה ידועה.

בכל אופן אין לי יכולת לנבא השפעה של החלפת סופר סטאר בסופרסטאר. אני חושב שג'ס היתה משתפרת אבל לא יכול להתחייב על זה. זה בכל אופן שונה מאוד מנשאלה ששאלת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 11:43 am 
Sophomore

רגע נורטון אתה חושב שהם לא היו משתפרים? זה די ברור בעיניי. אתה מחליף שחקן בידודים בשחקן בידודים אחר שהוא גם סקורר ענק וגם מוסר ענק (בניגוד לדוראנט שהוא רק הראשון). אולי ההתקפות היו מתחילות מלברון אבל זאת אחלה נקודה להתחיל בה התקפה. לתת כדור לסטף אחרי שכל ההגנה התקבצה סביב לברון זה מפחיד.
דוראנט לא מצליח להוציא את הכדורים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 02, 2018 11:49 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סליחה, פספסתי את זה שגם במקור זה היה לברון מול דוראנט. אפשר לשאול את זה על כל שני שחקנים אחרים ואין לשאלה משמעות בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 11:22 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
טוב אני מהמר נגדך
לברון מאוד דואג למורשת שלו ולמאבק עם MG על הגדול בכל הזמנים, הוא יבחר קבוצה שתתן לו סיכוי הכי טוב להגיע לגמר, היות והאליפות כבר תפוסה לשנתיים הקרובות
אם אני מפסיד אני אצא החוצה לחצר למשך חמש דקות בפריט לבוש צהוב כלשהו למשך חמש דקות תמימות

:wave: :wave: :wave:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 64 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה