סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 1:40 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att

אוקלהומה הגיעו להישגים נהדרים
גמר nba , שלוש גמרי מערב ב6 עונות, בשתיים האחרות דוראנט/ווסטברוק היו פצועים. כלומר 4 עונות הישגיות ב4 עונות. כל עונה נעצרו אצל קבוצת על-דאלאס מיאמי ספרס ג"ס

לא היה שום כשלון בדרך של okc. רק פלייאופים אדירים של דוראנט&ווסטברוק, שנעצרו בקבוצות מנוסות (דאלאס היט ספרס) וטובות יותר (ג"ס )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 1:50 am 
Junior

תותח
אני מסכים שווסטברוק עבר את אייברסון במעט

אלו השחקנים שהייתי לוקח לסדרה לפניו:

גורדן קארים מגיק ווילט בירד קובי לברון שאק דאנקן ראסל
האקים דוראנט קארי אוסקר ווסט מוזס הד"ר קארל וייד נוביצקי
בארקלי תומאס פטיט האבליצק מיקן ביילור רובינסון גארנט ריד דרקסלר בארי סטוקטון יואינג

זהו.
אני רואה את ווסטברוק עושה ריצה-שתיים בפלייאוף, אולי אליפות בסיטואציה חלומית ממש, אבל אני לא רואה סרט שהוא עובר את אייזאה או בארקלי. גם לא האבליצק. טופ 30 היסטורי כנראה

תכלס? אני חושב שעד סוף הקרירה, תעלה ההתלבטות דרקסלר/ווסטברוק/אולי הארדן. אבל לא אייברסון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 9:21 am 
Hall of Famer

אלוהים יודע מה אנשים מוצאים הנאה מויכוחים על טופ 30-20 היסטורי כאילו מדובר במחקר עם תוצאות בינאריות. אבל בכיף שיהיה.

FLASH כתב:
Att

אוקלהומה הגיעו להישגים נהדרים
גמר nba , שלוש גמרי מערב ב6 עונות, בשתיים האחרות דוראנט/ווסטברוק היו פצועים. כלומר 4 עונות הישגיות ב4 עונות. כל עונה נעצרו אצל קבוצת על-דאלאס מיאמי ספרס ג"ס

לא היה שום כשלון בדרך של okc. רק פלייאופים אדירים של דוראנט&ווסטברוק, שנעצרו בקבוצות מנוסות (דאלאס היט ספרס) וטובות יותר (ג"ס )

1) השמטת או שכחת את עונת 2013, פציעה של ווסטברוק בתחילת הפלייאוף שלא הפריעה לת'אנדר לעבור את יוסטון, אבל בסיבוב השני הם עפו באופן מביך למדי מול ממפיס.

2) דאלאס, ספרס והיט היו קבוצות מצוינות, אבל אני לא רואה במה הן היו "קבוצות על" לעומת החומר שהיה באוקלהומה. גולדן של שיא הנצחונות היתה קבוצת-על ומן הסתם אחרי שדוראנט הצטרף היא כבר נהייתה טובה מדי (ומגעילה מדי) בשביל הליגה, אבל לתאר את כל השאר כ"קבוצות על" זה סתם טיעון אפולוגטי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה