סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 2:18 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 2:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אדום88 כתב:
תעשה לי טובה, זה כלום. הוא שווה פי 2 מזה בכל קבוצה אחרת (עדיין מוריד את הכובע בפני ספאחיה אם כי יש מקום לשיפור).

לדוגמה כאשר בלאט היה בתל אביב בגיל של אבדיה הוא קיבל 15 דקות למשחק משרון אברהמי

נתנאל ארצי (!!!!!) מקבל 20 (!!!!!) דקות למשחק עד כה בגלבוע גליל מאופה הלחם הגלילי.....
אלכס צ'וברביץ' מקבל 16 דקות בממוצע למשחק מקטש....
ויש עוד מלא דוגמאות. סתם בחרתי שניים. להזכיר גם את ים מדר? 10 דקות זה כלום בליגה.

כן, בוא נזכיר את ים מדר באמת. ציטטתי אותך כדי שאחרי זה לא תמחק ותגיד שלא אמרת. אשכרה הבאת אותו בתור דוגמא... הוא משחק עד עכשיו 8 דקות ומשהו בליגה העונה, פחות מאבדיה. אבל זה בעיניך דוגמה ומופת לשחקן לא מיובש, כי הוא לא במכבי. אתה רק מדגים את מה שאני טוען, אז תודה.
אלכס צ'וברביץ'? בפעם האחרונה שהסתכלתי הוא היה סנטר בן 32 עם ותק של 9 עונות בליגה, להשוות אותו לאבדיה זה מגוחך, עוד הגדמה ששווה ציטוט.
ועל 15 הדקות של בלאט בהפועל אני מציע שתשאל את אוהדי הפועל אם היה שווה או לא. הוא גם היה מבוגר יותר מאבדיה בשנה באותה עונה.
נתנאל ארצי, אם כבר הזכרת אותו, מבוגר מאבדיה ב-4 שנים; בגילו של אבדיה הוא שיחק 4 דקות בכל העונה בחיפה. לא בממוצע, כן? בכל העונה ביחד.

אתה טוען שיש עוד מלא דוגמאות? הבמה שלך. אני מקווה שהן יותר טובות מאלה שהבאת עד עכשיו. תראה לי עוד בני 17-18 בליגה הזו שמשחקים יותר, ואחר כך תספר לי למה נבחרת העתודה זה פחות או יותר מכבי ושחקני ליגה שנייה. למה שאר השחקנים לא שורפים פרקטים בשאר קבוצות ליגת העל אם צעירים כל כך מצליחים שם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 3:01 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זה משנה שנות הותק והגיל של אלכס ונתנאל ? אבדיה הרבה יותר מוכשר מהם ומסוגל לתרום הרבה יותר בליגה משניהם, זה פשוט דוגמה לשני שחקנים שמקבלים הרבה יותר קרדיט ממנו (על ארצי זה בכלל מדהים, אחרי העונה הקודמת שלו, פשוט כיף להיות תחת בית הלחמי מה אני אגיד לך)

אם זה כ"כ מפריע לך אתה יכול להחליף את צו'ברביץ' באוחיון.

גם לא צריך להשוות את כמות הדקות שארצי קיבל שהיה בן 18 לכמות הדקות שאבדיה מקבל (או זכאי לקבל) כי אבדיה הרבה יותר טוב.

היום זה באמת הזוי שים מדר קיבל רק דקה אחת מפרנקו. אבל זה היה מופיע אימים שלו ושל החבר'ה באדום אז...

לא צריך ללכת לגיל של אבדיה, כרגע הוא אחד הישראלים המוכשרים שיש לנו בליגה, ואם להוציא החוצה את המסגרת האירופאית, הוא שווה הרבה יותר זמן בפרקט בליגת ווינר, קל וחומר במשחק בו קבוצת האם שלו מביסה, דורסת, משפילה ובוזזת את הקבוצה היריבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 3:09 am 
Hall of Famer

אם אתה חושב ש*כיום* אבדיה יכול לתרום יותר בליגה ( ובאירופה ) מאשר אלכס צ'וברביץ' יקירך ( לא שבכלל סביר להשוות שחקנים עם סייז וסגנון כה שונה , שממילא משחקים בעמדות שונות לחלוטין ) - הרי שאין כאן בכלל דיון ראוי .

לא יודע למה אבדיה לא שותף ספציפית היום יותר . אולי לא מרוצים ממנו במשחקים/אימונים אחרונים .
האלמנט היחיד שבו יש לי מילים טובות לגבי ספאחיה זה שיתוף הצעירים : זוסמן מקבל 23 דקות ליגה בינתיים לצד 14.5 דקות יורוליג ( איפה נמצאים כל האלו שאמרו שכדאי לו לעבור לקבל איזה 20 דקות בהרצליה ?! ) , ואם אבדיה יקבל קצת יותר במשך השנה ( שהרי גם מצופה משחקן בגילו להשתפר תוך כדי עונה ) ויסיים עונה עם 12-15 דקות ליגה ממוצעות - זה יהיה דבר נפלא .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 3:13 am 
Junior

shmueliki כתב:
אם אתה חושב ש*כיום* אבדיה יכול לתרום יותר בליגה ( ובאירופה ) מאשר אלכס צ'וברביץ' יקירך ( לא שבכלל סביר להשוות שחקנים עם סייז וסגנון כה שונה , שממילא משחקים בעמדות שונות לחלוטין ) - הרי שאין כאן בכלל דיון ראוי .

אתה מוזמן להשוות את אבדיה לארצי אם כ"כ חורה לך השוואה לאלכס צ'וברביץ'. פחות או יותר באותה עמדה רק שאבדיה גבוה ב-6 ס"מ.

אכן השיתוף של זוסמן מבורך. סביב ה-25 דקות בממוצע בליגת ווינר זה בדיוק מה שמגיע לו. היורוליג זה אקסטרה וכל דקה שם להוריד את הכובע בפני ספאחיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 6:10 am 
Sophomore

באסה לזוסמן שאתה ושכמותך חושבים שהוא מקבל דקות כי ספאחיה עושה לכדורסל הישראלי ג'סטה. איזו הסתכלות עגומה. ועקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 7:32 am 
Freshman

נראה לי שקצת הלכתם לאיבוד!
הלוואי שכל ילד בין 17-18 ישחק עשר דקות למשחק ויותר מזה שיידע שיש לו עשר דקות במשחק ככה יירד ממנו קצת לחץ.
בקשר לזוסמן- לא חושב שאף אחד עושה לו טובה. הוא טוב מאוד בהגנה וטוב בהתקפה. מקווה שרק ילך וישתפר (אבל שיעזוב את מכבי כי מבלבל אותי לרצות בהצלחתו כשהוא שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 8:49 am 
Hall of Famer

עם כמה שאדום 88 מוריד את הכובע בפני ספאחיה, כדאי כבר שישאיר אותו ביד ולא יחזיר אותו לראש.

רק כמובן, לא ברור על מה יש להוריד את הכובע. ספאחיה משתף את זוסמן כי זוסמן ראוי בעיניו לשחק. אף אחד לא עושה פה טובה לאף אחד אחר. אין מאמן בליגה מקצוענית שבאמת משתף שחקן לדקות משמעותיות כדי "לשפשף אותו". מאמן רוצה לנצח, כי אם הוא לא מנצח אולי מחר לא תהיה לו עבודה. בטח שספאחיה הקרואטי לא סופר את ההתקדמות של הכדורסלן הישראלי הצעיר, מה לו ולזה בכלל.

כבר ציינו לפני את ההשוואות המופרכות של אדום, אני רק אוסיף ש"תל אביב" של בלאט זו לא "תל אביב" של אבדיה. מכבי ת"א זה מועדון גדול ברמה האירופית. הפועל ת"א לא. הסטנדרט של מכבי ת"א, גם בשנים פחות טובות, גבוה בכמה דרגות מזה של הפועל ת"א.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:07 am 
Hall of Famer

די נו, ברגע שהביא את ים מדר - אפשר היה לסגור את הדיון. זו בדיוק הנקודה אצל כמה אנשים - 10 דקות למשחק זה מיובש, אבל רק במכבי. צעיר שמקבל 8 דקות למשחק בקבוצה אחרת זה דוגמה ומופת לשחקן לא מיובש שמקבל קרדיט...

אני עדיין מחכה ל"עוד מלא דוגמאות" שהוא הבטיח. אבל מהר לפני שהפופקורן מתקרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
די נו, ברגע שהביא את ים מדר - אפשר היה לסגור את הדיון. זו בדיוק הנקודה אצל כמה אנשים - 10 דקות למשחק זה מיובש, אבל רק במכבי. צעיר שמקבל 8 דקות למשחק בקבוצה אחרת זה דוגמה ומופת לשחקן לא מיובש שמקבל קרדיט...

אני עדיין מחכה ל"עוד מלא דוגמאות" שהוא הבטיח. אבל מהר לפני שהפופקורן מתקרר.

למה אתה מזלזל? הוא אמר שאתה יכול להחליף את הדוגמא של צוברביץ באוחיון... שאם כבר מדברים על י-ם, למה קטש לא משתף את הילד המוכשר הלפרין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:18 am 
Junior

עכשיו רגע ברצינות, צריך להבין שיש הבדל תהומי בין רמות הפיזיות שאבדיה נתקל בהם עד עכשיו לבין אלו שנדרשו בליגת העל, וזה הסיבה המרכזית למה שחקן "מוכשר" כמו אבדיה צריך הרבה הסתגלות ובשלב הזה צוברוביץ הרבה יותר מועיל ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ובלי קשר להשוואות המופרכות של אדום88, אני לא מבין למה אבדייה חייב לקבל דקות רבות גם אם הוא לא מספק את הסחורה? אני לא זוכר כמה דקות הוא קיבל אתמול אבל הוא לא היה שווה (אתמול לפחות) יותר ממה שקיבל.
וכמובן שמילים טובות על השיתוף של ליאור "עשה את טעות חייו שחזר למכבי" לוי - אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:28 am 
Junior

נמרוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:32 am 
Hall of Famer

אפרופו נמרוד לוי, לפני שמנתחים אותו מקצועית, מיובש או לא מיבש, טעות חייו או לא טעות חייו - מישהו צריך לתפוס אותו ולספר לו שמגן שיניים ירקרק זה לא לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 11:08 am 
Hall of Famer

אני עדיין בהלם שהגענו לעידן שבו יש כבר בליגה הבוגרת שחקנים בשם ים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 12:55 pm 
מנהל פורום

oren_80 כתב:

לא רק זה... אלה זה גם שחקנים שנולדו בשנת 2000 והלאה :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 12:55 pm 
Hall of Famer

מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 1:26 pm 
Junior

oren_80 כתב:

זה עדיף מאשר להיות מזועזע מכך שיש בליגה שחקנים ששם המשפחה שלהם מדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 1:56 pm 
Hall of Famer

הפועל ת'א נראתה אתמול כמו הפרצוף של דני פרנקו.
בכל מקרה על פי חלק מאתרי האינטרנט 2זרים יוחלפו בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 2:01 pm 
Hall of Famer

לשם שינוי יש משהו בדבריו של הרדדדדטטטטי. היום בראיון בגל"צ היו"ר רמי כהן אמר שהם יכנסו ישיבה עם הצוות המקצועי היום ובה יוחלט על שינויים בסגל השחקנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 2:10 pm 
Hall of Famer

כי זו לא תבוסה מקרית אותו הפרש היה גם מול באר שבע ובין לבין הפסד ביתי בהפרש דוספרתי.
כרגע זו הקבוצה החלשה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 2:46 pm 
Junior

אילת יותר חלשה מהפועל תל אביב . החבר'ה של דרוקר עדיין לא ניצחון ליגה, לפרנקו יש לפחות אחד (על אותה אילת מהמחזור הראשון בדרייב אין)

מה שמוביל להזכיר שהיום נמשך המחזור הרביעי:
אילת מארחת את הרצליה, 19:50, 5PLUS
אשדוד מארחת את ראשל"צ, 20:15, 5PLUS

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' אוקטובר 29, 2018 2:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 2:51 pm 
Hall of Famer

אדום, אני מבין שאתה אוהד ירושלים ואצלך ה"הפועל" האוסול/אוריגינל/תכלס/ולגמרי היא הפועל ירושלים, אבל ההתעקשות שלך להגיד "תל אביב" כשיש 2 קבוצות מת"א בליגה די מעצבנת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 2:55 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אדום, אני מבין שאתה אוהד ירושלים ואצלך ה"הפועל" האוסול/אוריגינל/תכלס/ולגמרי היא הפועל ירושלים, אבל ההתעקשות שלך להגיד "תל אביב" כשיש 2 קבוצות מת"א בליגה די מעצבנת.

מתוך הרגל. ערכתי, והרגשתי באדום את ה"הפועל" שתהיה מבסוט :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 3:03 pm 
Hall of Famer

רק שאילת בינתיים החליפה זר, ולמרות שעוד לא ניצחה נראית יותר טוב מהפועל במצב הקיים.
אני לא יודע אם הפועל היא החלשה בליגה כרגע, הצורה שהיא מפסידה משחקים אומרת שכנראה כן. בלי שינוי מהותי היא נראית כמו קבוצה שיכולה לרדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 6:40 pm 
Sophomore

הפועל תל אביב יכולה להיות רגועה..
היא תצא מהתקופה הזאת בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: