סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 10:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA ל 29 באקטובור
הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2018 12:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
kakon3 כתב:
אני גם חושב שהאצת בנייה היתה לא נכונה במקרה של פיניקס וסאק, אורלנדו זה סתם החלטות רעות ולא ברורות, לייקרס חייבים להאיץ כי הם מוצר שלא מרשה לעצמו שנים בתחתית בחוסר עניין, ובכל מקרה יהיו כוכבים שירצו להצטרף גם אם אין הרבה כמו לברון אז אין דאגה להתקע.

יש 3 שלבים אפשריים של חוסר בהאצה אם ניקח את פיניקס למשל, אז אחד זה לא להחתים שחקנים וטרנים תורמים כמו אריזה וקרופורד זה לא יראה חשוד לאף אחד, שניים לעומת זאת שכבר מסתכלים על זה בעין רעה זה לעצור את התקדמות הקבוצה ולתת שחקנים צעירים בינונים שלא יהיו כוכבים לדעתך תמורת בחירות דראפט נגיד את טיג'י וורן, גם הצערת עוד יותר את הקבוצה ונתת עוד הזדמנות קטנה לסופרסטאר, שלוש זה לשים שחקנים ברמת ג'לייג לבד עם בוקר ואייטון כדי בטוח להיות הכי גרועים, על השלישי אני חושב שגם הינקי/att איכולים כבר לוותר היום עם החוקים החדשים, המועדף עלי זה גם לא לעשות את השני המוגזם ולהשאר עם שלב האי האצה הראשון.

ועם כל ההסכמה העקרונית שלי עם att לגבי בנייה גולדן זה אכן דוגמא שנוגדת את האסטרטגיה לגמרי. אי אפשר להגיד שהיה את סטף קליי ודרימונד מהדראפט אז זה דומה, כי אף אחד לא יכל לצפות שהם יתקרבו ליכולות שלהם היום גם אם הם סקאוטרים הכי טובים בעולם, אפשר היה רק לקוות שישתפרו ולהצעיד אותם קדימה עם החתמות של וטרנים טובים, וזה האצה שנוגדת לגמרי את האסטרטגיה הזאת.

אני לא חושב שהדוגמה של ג"ס נוגדת את זה.
הם ללא ספק קיבלו את ההחלטה הנכונה.
אם הם ידעו מה יש להם ביד (לפחות בכל הקשור לקארי ותומפסון) אז כל הכבוד להם.
אם לא אז הם ניצלו במזל מהאצה מוקדמת.
אישית אני מאמין שהם ידעו מה יש להם ביד.

לגבי פיניקס, אני מסכים שאין סיבה להקיף את בוקר ואייטון בשחקני ג'י-ל^ג.
אריזה וקרופורד - החתמות מיותרות גם בעיניי.
וורן ושות' - הייתי שוקל זאת. מאוד תלוי בעסקה ובהערכת הכישרון של השחקנים הרלוונטיים.
מה שכן, הייתי משתמש בקאפ ספייס בצורה חכמה יותר ומקבל עליו בחירת סיבוב ראשון לכל הפחות (כולל על חוזים שממשיכים לשנה הבאה, לא חושב שפיניקס תהיה שחקן משמעותי בשוק).

המשמעות היא שמעבר לבחירת דראפט גבוהה נוספת, יש לך בנוסף או בחירת סיבוב ראשון (קאפ ספייס) או שתיים (טרייד על שחקני ביניים) ואתה גם משחרר דקות לצעירים כדי שיוכלו להתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, עופר האדום ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה