סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 7:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:19 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ביזאד סופריאן כתב:
מכל מקום, אם ננצח את הפועל בבית ואת אשדוד בחוץ יש סיכוי סביר שנסיים 2.

כדי שזה יקרה הפועל ירושלים צריכה להפסיד גם כן, נגד ראשון לציון בארנה או נגד ת"א בדרייב אין. הרי במאזן הפנימי 1:2 לזכות האדומים.

בינינו, מקומות 3-2 לא כזה משנה; כולם מאחלים להיפגש עם באר שבע ברבע גמר הפלייאוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מקווה שחמום המוח האלים והטיפש יורחק עד סוף העונה. שירות טוב לענף הכדורסל בכללותו. שירות טוב גם ספציפית למכבי שתוכרח להושיב אותו בצד, וגם אלה שיש להם משום מה פטיש אליו לא יוכלו להימנע מזה.

מצד שני, הרחקה שלו אומרת שחברו הטוב פארגו (או יותר נכון - הגוויה של מי שהיה פעם פארגו) ישחק וזה נזק אדיר בפני עצמו, גדול אפילו יותר מזה של קיין. האמת ששניהם צריכים מהקיץ הקרוב להפסיק עם הכדורסל המקצועני ולהתמקד במשחקים של 3 על 3.

לפחות הוא לא חמום מוח אלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:34 am 
Sophomore

אדום88 כתב:
ביזאד סופריאן כתב:

כדי שזה יקרה הפועל ירושלים צריכה להפסיד גם כן, נגד ראשון לציון בארנה או נגד ת"א בדרייב אין. הרי במאזן הפנימי 1:2 לזכות האדומים.

בינינו, מקומות 3-2 לא כזה משנה; כולם מאחלים להיפגש עם באר שבע ברבע גמר הפלייאוף...

אני לא בטוח שלמכבי או ירושלים עדיף לפגוש את באר שבע המפורקת כי זה אומר בעצם לא לשחק משחק תחרותי במשך שלושה שבועות. מאחר שממילא שתיהן יעברו כל קבוצה, עדיף להן סדרה יותר תחרותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:39 am 
Hall of Famer

ניחוש:
כמה חסימות נתן אמארה בליגה בשבעת המחזורים האחרונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:45 am 
Sophomore

אדום88 כתב:
כנראה שהסדרה הכי מעניינת הולכת להיות של חולון-ראשל"צ (מקום 3 vs מקום 6). אבל קצת מוקדם לקבוע שזו תהיה הסדרה מכיוון שבמקומות 6-8 הכל עוד פתוח.
.

לא באמת הפועל תפסיד כנראה את שתי המשחקים הבאים וכנראה גם באר שבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:50 am 
Junior

אבימאל כתב:
ניחוש:

6, וכמה זריקות בצבע הוא שינה בלי לחסום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 10:58 am 
Hall of Famer

arie כתב:
אבימאל כתב:
ניחוש:

6, וכמה זריקות בצבע הוא שינה בלי לחסום?

תחלק ב6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:03 am 
Junior

לא ענית לי כמה זריקות הוא שינה, אני יודע שאתה חובב טינוף סגל הפועל בכל מצב, אבל אולי עדיף להסתכל על כל התמונה, למשל שהקבוצה הפסידה רק פעם אחת מאז שהוא הצטרף גם לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:06 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ביזאד סופריאן כתב:

יש סיכוי סביר שבאר שבע לא תהיה הפלייאוף.
כבר מחר יש עוד מחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:41 am 
Junior

RREEDDTT. כתב:
תסביר בבקשה כיצד אתה אומר שזה "סיכוי סביר".

מדובר סיכוי מאוד קלוש על גבול הדימיוני, כדי שבאר שבע תהיה מחוץ לפלייאוף, אשדוד צריכה לנצח את שני המשחקים שנותרו לה, והם: מכבי ביד אליהו וחולון באשדוד.
בנוסף, גם גלבוע/גליל צריכה לנצח את 2 המשחקים שנותרו לה (משחקים יותר קלים, אך אין טעם לפרט כי ממילא אני לא רואה תסריט שבו אשדוד מנצחת גם את מכבי וגם את חולון בחמישה ימים).

אז נכון, אמנם יש סיכוי על הנייר, אבל הוא לא ריאלי. בוודאי שלא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:44 am 
Sophomore

אדום88 כתב:
RREEDDTT. כתב:
סיכוי מאוד קלוש על גבול הדימיוני, כדי שזה יקרה אשדוד צריכה לנצח את שני המשחקים שנותרו לה, והם: מכבי ביד אליהו וחולון באשדוד, וגם גלבוע/גליל צריכות לנצח את שני המשחקים שנותרו לה (משחקים יותר קלים, אך אין טעם לפרט כי ממילא אני לא רואה תסריט שבו אשדוד מנצחת גם את מכבי וגם את חולון).

אז אמנם יש סיכוי על הנייר, אבל הוא לא ריאלי.

שים את אשדוד בצד.
גלבוע מנצחת את שני המשחקים שלה והפועל מנצחת אחד מתוך השניים שלה ובאר שבע בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 11:53 am 
Junior

ביזאד סופריאן כתב:
אדום88 כתב:
RREEDDTT. כתב:
סיכוי מאוד קלוש על גבול הדימיוני, כדי שזה יקרה אשדוד צריכה לנצח את שני המשחקים שנותרו לה, והם: מכבי ביד אליהו וחולון באשדוד, וגם גלבוע/גליל צריכות לנצח את שני המשחקים שנותרו לה (משחקים יותר קלים, אך אין טעם לפרט כי ממילא אני לא רואה תסריט שבו אשדוד מנצחת גם את מכבי וגם את חולון).

שים את אשדוד בצד.
למה?
נניח שגלבוע מנצחת את השניים שנותרו לה, ובאר שבע מנצחת רק אחד (הרצליה בחוץ).
אז לשתיהן יהיה אותו מאזן (14 ניצחונות) אך באר שבע ביתרון ניצחונות 1:2. במצב כזה היא צריכה להיות מעליה בטבלה. בכלל לא מחשיב את תל אביב.

בלי קשר נראה כי בבית משולש של ת"א, ב"ש וגלבוע - באר שבע מקום ראשון, ת"א שנייה, גלבוע אחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 1:11 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
ביזאד סופריאן כתב:
אדום88 כתב:
RREEDDTT. כתב:

שים את אשדוד בצד.
למה?
נניח שגלבוע מנצחת את השניים שנותרו לה, ובאר שבע מנצחת רק אחד (הרצליה בחוץ).
אז לשתיהן יהיה אותו מאזן (14 ניצחונות) אך באר שבע ביתרון ניצחונות 1:2. במצב כזה היא צריכה להיות מעליה בטבלה. בכלל לא מחשיב את תל אביב.

בלי קשר נראה כי בבית משולש של ת"א, ב"ש וגלבוע - באר שבע מקום ראשון, ת"א שנייה, גלבוע אחרונה.

באר שבע לא עוברת סדרת רבע גמר בלאומית בסגל הנוכחי ובצורה שהיא מתפקדת. לא רואה אותה מנצחת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 1:31 pm 
Sophomore

בית המשפט נוקט ביד קשה מאוד נגד הפרחח שהיכה את הפיזיוטרפיסט של מכבי (ושיש לו כבר עבר של אלימות במגרשים) ומרחיק אותו ממשחקי הבית של הפועל עד... סוף העונה. כלומר הרחקה ממשחק אחד או שניים. הזוי, מדהים ומביש. איזו מין הרתעה זו? למה שתיפסק האלימות אם זה העונש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 2:04 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
בית המשפט נוקט ביד קשה מאוד נגד הפרחח שהיכה את הפיזיוטרפיסט של מכבי (ושיש לו כבר עבר של אלימות במגרשים) ומרחיק אותו ממשחקי הבית של הפועל עד... סוף העונה. כלומר הרחקה ממשחק אחד או שניים. הזוי, מדהים ומביש. איזו מין הרתעה זו? למה שתיפסק האלימות אם זה העונש?
עכשיו, אתה צודק שבית המשפט הוא עלוב, אבל, ואבל גדול, זהות האוהד ידועה לראשי הנהלת תל אביב (שלא נאמר לכל מי שקרא את הכתבות ביממות האחרונות), הם יכולים למנוע את כניסתו למשחקי הבית והחוץ באופן חוקי והם לא זקוקים לשום גיבוי בית משפט בשביל זה.

אבל מנהיג האולטראס מר רמי כהן בחיים לא יעשה את זה. וזה בעיקר מה שעצוב.

שוב אני מדגיש: בית המשפט הוא ביזיון אחד גדול וההרתעה נמצאת מתחת לקו השחור של הכנרת. ועד שלא יקנסו את המתפרעים המכוערים ב-5 ספרות (אם כי אני בעד לפחות 100,000) זה לא ייפסק. אבל - אם ראשי ת"א רוצים באמת להתנער מהאוהד הזה, הם לא זקוקים לשום בית משפט. בית המשפט הכריח את גיא הראל לפתוח במלחמת חורמה כנגד השוררים מארגון הבריגדה? ממש לא. הוא לקח יוזמה אמיצה וד"א זכה לגיבוי כמעט מוחלט מהקהל. יש אחוזים בודדים שנגד זה והגזמתי. שרמי כהן ינסה ואולי הוא יופתע לגלות, שוואלה, רוב יושבי הדרייב אין בכלל מעניקים לו תמיכה מלאה שאינה משתמעת לשני פנים.

הבשורה העצובה היא שהנהלת תל אביב פשוט לא מעוניינת לנקוט שום יוזמה, הם עסוקים בלהעביר מסרים דרך הפייסבוק והטוויטר ומשכנעים את עצמם שזה טיפות גשם כאשר קומץ האולטראס משתין לכל עבר בכל פעם מחדש. כנראה שבשנה הבאה, אולי בעוד שנתיים, אולי בעוד שלוש, אנו נדון כאן בסל ניוז בעוד מקרה מכוער שהעבריין יואב אמיר שותף לו באחד ממשחקי הפועל ת"א. בארץ, בחו"ל...לא יודע. אבל זה יקרה.

אה, ועוד משהו שנראה לי ראוי לציין. נלקח מפורום אוהדי הפועל תל אביב shedim:
ציטוט:
כשהיועץ המשפטי של העמותה, שגם מכהן כחבר הנהלה, הוא זה שמגן על האוהד יואב אמיר בבית משפט אז אין סיכוי גדול שיעשו משהו לאוהדים שפוגעים בקבוצה.
מישהו יכול לתייג את ידידי היוזר נביא בעירו? אשמח לשמוע אם הוא כבר עשה חברות בעמותה המהממת הנ"ל. אולי תתנצל על הניטפוק אחרי פיסת האינפורמציה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 3:28 pm 
Junior

להתנצל? אני?! חלילה. סגנון הכתיבה שלך עדיין מתלהם, צדקני, יללני ומעיק, ושום פסיקה של בית השלום (או ציטוט של הודעה מפורום השדים האדומים) לא תשנה את זה, לצערי.

לעניין עצמו, אני לא חושב שהסיפור הוא משפטי ואני לא בטוח שבית המשפט צריך להרחיק בנאדם לכל החיים כשמה שמובא בפניו זה דחיפה. לצורך העניין, אם אני אדחוף אדם בסופר (או אפילו אתנהג באופן מחפיר בסופר באופן כרוני) אני לא חושב שהפסיקה המשפטית צריכה להיות הרחקה מהסופר לכל החיים. מי שצריכה להרחיק את האוהד המבחיל הזה זו הפועל תל אביב עצמה ומי שצריך להכריח אותה לעשות את זה זה בית הדין של האיגוד. אלה ואלה הם האימפוטנטים האמיתיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 3:33 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
לא ענית לי כמה זריקות הוא שינה, אני יודע שאתה חובב טינוף סגל הפועל בכל מצב, אבל אולי עדיף להסתכל על כל התמונה, למשל שהקבוצה הפסידה רק פעם אחת מאז שהוא הצטרף גם לליגה.

תשתולל עד מחר, העובדה שאמארה הוא צל של מה שראינו בקדנציה הקודמת בהגנה גלויה לכולם. אולי חוץ ממך.
לראות כארם משעורים וזלמנסונים קולעים על הראש שלו ב1:1, מביש אותי כל פעם מחדש.
(ועדיין הוא הישראלי הטוב ביותר שיש לסייז שלו, בתור זר - אולי ברמה של הרצליה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 3:52 pm 
מנהל פורום

בינתיים בהנהלת הפועל ת"א מצאו שורה בתקנון שלכאורה אמורה לגרום לקניסה של מכבי ת"א ב200,000 ש"ח לאחר האיום של שמעון מזרחי לא להופיע למשחקים מול הפועל ת"א.

המכתב התייחס ישירות להודעה של שמעון מזרחי כי קבוצתו לא תופיע למשחקים: "בתקנון המנהלת מופיע סעיף לפיו 'קבוצה שתאיים לא להופיע למשחק ליגה, תחויב בהיטל בסך 200,000 ש"ח'. די באיום בלבד מצד נושא משרה במועדון כדי להפעיל את הקנס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 4:32 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
להתנצל? אני?! חלילה. סגנון הכתיבה שלך עדיין מתלהם, צדקני, יללני ומעיק, ושום פסיקה של בית השלום (או ציטוט של הודעה מפורום השדים האדומים) לא תשנה את זה, לצערי.

לעניין עצמו, אני לא חושב שהסיפור הוא משפטי ואני לא בטוח שבית המשפט צריך להרחיק בנאדם לכל החיים כשמה שמובא בפניו זה דחיפה. לצורך העניין, אם אני אדחוף אדם בסופר (או אפילו אתנהג באופן מחפיר בסופר באופן כרוני) אני לא חושב שהפסיקה המשפטית צריכה להיות הרחקה מהסופר לכל החיים. מי שצריכה להרחיק את האוהד המבחיל הזה זו הפועל תל אביב עצמה ומי שצריך להכריח אותה לעשות את זה זה בית הדין של האיגוד. אלה ואלה הם האימפוטנטים האמיתיים...

אני מנחש גם שזו לא "פסיקה" אלא החלטת ביניים מינהלית בהליך שבקושי התחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 4:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל ולפני הכל אני אגיד שהאיומים של מכבי מגוחכים, לא להתייצב למשחק זה דבר מטופש מלכתחילה, ובפרט כשזה משחק לידיים של מי שאתם כאילו מענישים. וממילא מכבי לא עומדת מאחורי האיומים שלה אף פעם אז עדיף שיסתמו.
אבל לשמוע את הבכי הצבוע של הפועל... קבוצה שבעבר איימה מספר פעמים לא להופיע למשחקים מכל מיני סיבות, ושלמעשה הסעיף הנ"ל בתקנון נקבע בגלל איומים שלה, של הפועל, לא להופיע למשחק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 5:04 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קודם כל ולפני הכל אני אגיד שהאיומים של מכבי מגוחכים, לא להתייצב למשחק זה דבר מטופש מלכתחילה, ובפרט כשזה משחק לידיים של מי שאתם כאילו מענישים. וממילא מכבי לא עומדת מאחורי האיומים שלה אף פעם אז עדיף שיסתמו.
אבל לשמוע את הבכי הצבוע של הפועל... קבוצה שבעבר איימה מספר פעמים לא להופיע למשחקים מכל מיני סיבות, ושלמעשה הסעיף הנ"ל בתקנון נקבע בגלל איומים שלה, של הפועל, לא להופיע למשחק.

אוי, האירוניה.
הסעיף הזה הוכנס לתקנון המנהלת לפני 6 שנים ביוזמתה של מכבי, לאחר שמכבי סירבה להעביר להפועל 750 כרטיסים לדרבי ביד אליהו כנדרש לפי התקנון, והפועל איימה לא להופיע. שיאכלו את הדייסה שהם בישלו.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 5:06 pm 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אוי, האירוניה.
הסעיף הזה הוכנס לתקנון המנהלת לפני 6 שנים ביוזמתה של מכבי, לאחר שמכבי סירבה להעביר להפועל 750 כרטיסים לדרבי ביד אליהו כנדרש לפי התקנון, והפועל איימה לא להופיע. שיאכלו את הדייסה שהם בישלו.

מניח שזה די ברור לכולם שבמקרה הזה אף אחד לא יאכל שום דייסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 5:09 pm 
Sophomore

מן הסתם אני לא מצפה שהם אכן ייקנסו, אבל אני מקווה שזה לפחות יעזור להשתיק קצת את הבכיינות שלהם.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 5:10 pm 
Hall of Famer

ההתנצחות המיותרת הזאת היא בדיוק הסימפטום של הפועל.
במקום לתת לשמעון מזרחי לפזר איומים מטופשים ולהוציא תגובה שקולה שמסבירה את הסיטואציה שקרתה, את הצעדים של ההנהלה נגד האוהד ולציין את ההתנהגות של דיאנדרה קיין, הם מגישים איזה תלונה על שורה מטופשת בתקנון, כשברור שמכבי לא ישלמו 200 אלף שקל. בשביל מה זה טוב ההתנצחות הזאת? כדי שהנהלת הפועל יצאו גברים ויחשבו שהם הזיזו משהו למזרחי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 5:14 pm 
Junior

אבימאל כתב:
arie כתב:

תשתולל עד מחר, העובדה שאמארה הוא צל של מה שראינו בקדנציה הקודמת בהגנה גלויה לכולם. אולי חוץ ממך.
לראות כארם משעורים וזלמנסונים קולעים על הראש שלו ב1:1, מביש אותי כל פעם מחדש.

(ועדיין הוא הישראלי הטוב ביותר שיש לסייז שלו, בתור זר - אולי ברמה של הרצליה)

בחיאת... אתה מודד אותו רק על חסימות, כשמה לעשות יש פרמטרים אחרים שהוא בהחלט טוב, עד טוב מאוד. קצת צניעות כשאתה מדבר על אמארה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: