סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2021
הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 11:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נחמד, ומראה שני דברים:

1. שהיה לו כשרון לא רע בכלל שהיתרגם לקריירה בינונית ביותר עם פחות מ9 נקודות למשחק בפחות מ43% מהשדה

2. מה היתה איכות השליטה שלו בכדור, שהביאה לו את הכינוי המאד מוצלח "Drunken Dribbler"

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 11:14 pm 
Junior

נורטון כתב:
לא חושב שהקריירה של ג'ף גרין מאכזבת, אם כי אני לא זוכר באיזה מקום הוא נבחר. בלי לזכור, נדמה לי שהקריירה שלו שווה טופ 7-8 כזה

(ואז יתברר שהוא בטח נבחר שני)

אגב אותו כנל סמארט, שאני דווקא כן זוכר באיזה מקום נבחר (5) ונותן קריירה של מקום 9-10. לא כ-ז-ה גרוע

האמת שהתלבטתי אם להזכיר את גרין ברשימת המאכזבים, כי הוא בהחלט פתח היטב את הקריירה כחלק מהשלד הצעיר של הסוניקס/תאנדר...והעובדה שאוקלהומה יכלה לסחור בו מול הסלטיקס בשביל לשדרג בסנטר מקרסטיץ' לפרקינס, ממש לקראת סוף העונה הרביעית בחוזה הרוקי שלו, ממחישה את הטענה שלי על הצורך שנבחרי דראפט יוכיחו את עצמם מוקדם ככל האפשר ולפחות עד לסיום חוזה הרוקי שלהם (מקווה שזה לא יצית דיון על חשיבותו של פרקינס באוקלהומה, לפחות עד לפציעה שלו בגמר 2012).

ובכל זאת, שחקן שנבחר חמישי בדראפט וסיאטל נתנה תמורתו את ריי אלן...היית מצפה ליותר.

סמארט נבחר שישי, אחרי אקסום שאורלנדו בחרה חמישי. הוא בהחלט אחד השחקנים היותר מצליחים מהלוטרי של דראפט 2014, אבל ראו בו הרבה יותר ממומחה הגנתי בזמנו...נחשב לרכז שזקוק לליטוש, אבל שיכול להגיע לרמות דרון וויליאמסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 11:17 pm 
Sophomore

קורי ברואר נתן פעם דאנק מדהים על דריק פישר.
אם זה היה קובי או לברון, בכייף זה היה נכנס לעשרת המהלכים הגדולים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 11:30 pm 
Hall of Famer

ברואר היה חלק מאד מרכזי בפלורידה גייטורס שלקחה 2 אליפויות רצופות תחת בילי דונובן ב2006-2007. הוא הגייטור הראשון בהסטוריה שרשם טריפל-דאבל, ו13 האסיסטים שלו באותו משחק שניים בהסטוריה של המכללה רק ל17 שמסר פעם אחד בשם ג'יסון "שוקולד לבן" ויליאמס. הרבגוניות, האתלטיות והיכולת ההגנתית שלו פיתחו ציפיות לשחקן שיכול להצליח גם בליגה של הגדולים. מנגד, היה ברור שלא מדובר בסקורר גדול ועל הכינוי שלו כבר דיברנו. בסוף יצא שחקן בינוני וסביר, לפרקים יותר, לפרקים פחות.

אגב, 3 שחקנים מהאלופה ההיא נבחרו בטופ 10 של הדראפט: הורפורד, ברואר וז'ואקים נואה. בסיבוב השני נבחרו עוד שניים: כריס ריצ'ארד הנשכח והגאורגי לעתיד טוריאן גרין שזכור מאולם היובל בהרצליה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 11:49 pm 
מנהל פורום

לא זכור לי שדיברו על סמארט כרכז שזקוק לליטוש, אלא יותר כמישהו שלא יודעים מה העמדה שלו ושהוא נורא מוכשר אולי אבל פרא אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 11:50 pm 
מנהל פורום

אבל אולי אני מתבלבל עם אפיק ניסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 12:57 am 
Junior

Hacohen כתב:
ברואר היה חלק מאד מרכזי בפלורידה גייטורס שלקחה 2 אליפויות רצופות תחת בילי דונובן ב2006-2007. הוא הגייטור הראשון בהסטוריה שרשם טריפל-דאבל, ו13 האסיסטים שלו באותו משחק שניים בהסטוריה של המכללה רק ל17 שמסר פעם אחד בשם ג'יסון "שוקולד לבן" ויליאמס. הרבגוניות, האתלטיות והיכולת ההגנתית שלו פיתחו ציפיות לשחקן שיכול להצליח גם בליגה של הגדולים. מנגד, היה ברור שלא מדובר בסקורר גדול ועל הכינוי שלו כבר דיברנו. בסוף יצא שחקן בינוני וסביר, לפרקים יותר, לפרקים פחות.

אגב, 3 שחקנים מהאלופה ההיא נבחרו בטופ 10 של הדראפט: הורפורד, ברואר וז'ואקים נואה. בסיבוב השני נבחרו עוד שניים: כריס ריצ'ארד הנשכח והגאורגי לעתיד טוריאן גרין שזכור מאולם היובל בהרצליה.

את האליפות השניה הם לקחו במשחק נהדר מול אוהיו וגרג אודן. אודן היה אדיר בגמר עם 29 נקודות ו-12 ריבאונדים (האמת שזה מהזיכרון אז אני לא סגור על המספרים).
על קונלי דיברו בתור רכז לא מאוד מוכשר אבל סולידי והוא הפך לאחלה רכז שבעולם ואילו אודן שהיה אמור להיות הכוכב הענק... הרס לפורטלנד את השושלת הצפויה. אחר כך רוי נפצע והכל הלך לעזאזל עד שהגיע אחד דמיאן לילארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 04, 2021 12:52 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
- לגמרי יכול לראות את יוג'ירי מספק את ההפתעה הראשונה של הלילה ומעדיף את קומינגה על פני סאגס, ממש לא רק בגלל הסייז טייפ קאסט (סיאקם, אנונובי) והקשר האפריקאי...האפסייד שלו בהחלט גבוה יותר והרפטורס יכולים לתת לו להתבשל לאט ובינתיים להרכיב חמישייה סביב ואן וליט, טרנט ג'וניור, אנונובי וסיאקם.

- מסכים עם החבר'ה מדה רינגר בחדר מלחמה של המוק הדראפט שעשו עם ביל סימונס, הפרוספקט שהכי מתאים לווריורס כאן ועכשיו הוא פרנץ ואגנר. משום מה מדברים עליו כפיט אידיאלי לאורלנדו וסקרמנטו בבחירות שמיד אחרי הווריורס, כשבפועל הוא תפור בשביל השיטה של קר ויוכל לשחק גם 4 בהרכבי גרין-כסנטר (נראה לי שכבר אין הצדקה נוכחית לקרוא להם "חמישיות מוות").

אז ברטרוספקטיבה של כמה חודשים, צדקתי לגבי זה שיוג'ירי יעדיף פורוורד עם סייז על פני סאגס, רק שהוא העדיף את בארנס המוכן ובעל המוטור על פני קומינגה הבוסרי עם סימני השאלה המרובים סביבו.
ובאותו הקשר קומינגי, האם צדקתי גם לגבי ואגנר כפספוס של הווריורס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 04, 2021 2:23 pm 
Senior

עוד מוקדם מאוד מאוד להגיד.
ברמת העיקרון אני נוטה להסכים איתך. אני חושב שהווריורס לא צריכים לנסות לרקוד על שתי החתונות - הם צריכים להתמקד בלבנות קבוצה שתרוץ לאליפות בשנתיים-שלוש הקרובות, או להתחיל לבנות את דור העתיד.
בגלל נקודת הפתיחה המצוינת שלהם לשנים הקרובות, אין לי ספק שאם הם כן מבינים שהם לא יכולים להמשיך לנסות לבנות בו"ז קונטנדרית + את הדור הבא, ההחלטה שלהם צריכה להיות על הכאן ועכשיו.

ככה שכן - אני גם חשבתי ששחקן מוכן לתרום כמו ואגנר (שגם באופן כללי, ממה שאני מכיר, מתאים לשיטה) עדיף להם מאשר קומינגה. גם אם הרעיון הוא להעביר את קומינגה בטרייד, כנראה שהערך של הבחירה היה גבוה יותר ערב הדראפט מאשר שיהיה לקומינגה בהמשך העונה, כל עוד הוא לא משחק. תראו את וויזמן שהערך שלו רק הולך וצונח.
ומצד שני - אם הם באמת מאמינים בקומינגה שיוכל לתת קפיצה משמעותית בשנתיים הבאות, אני חושב שאולי כן נכון שהם הלכו עליו ומהבחינה הזו עוד מאוד מאוד מוקדם להגיד, גם ואגנר עשוי להתברר כסתם שחקן כשהעשן יתפזר, למרות פתיחה יפה של העונה.
אז אני די מסכים איתך, אבל הסכמתי גם מראש, השבועיים האלו לא באמת שינו את דעתי, רק טיפ-טיפה חיזקו אותה, באמת שאי אפשר להסיק כלום בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 12:11 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
מסכים עם החבר'ה מדה רינגר בחדר מלחמה של המוק הדראפט שעשו עם ביל סימונס, הפרוספקט שהכי מתאים לווריורס כאן ועכשיו הוא פרנץ ואגנר. משום מה מדברים עליו כפיט אידיאלי לאורלנדו וסקרמנטו בבחירות שמיד אחרי הווריורס, כשבפועל הוא תפור בשביל השיטה של קר ויוכל לשחק גם 4 בהרכבי גרין-כסנטר (נראה לי שכבר אין הצדקה נוכחית לקרוא להם "חמישיות מוות").

הנה, שלא אואשם שוב בתעופה-עצמית, מסתבר שכן היו מוקים (או לפחות דיבורים שמסביב למוק, לא סגור 100% שזו היתה הבחירה בפועל) שצפו את ההתאמה המפוספסת הזאת.
אגב, באותו עמוד שממנו ציטטתי את ההודעה הזאת (2), סטאבס בסקירת הפרוספקטים שלו מזכיר החלקה של קומינגה עד לבחירה 9 בחלק מהמוקים, ובעצמו מדבר על ההתאמה של ואגנר לקבוצות כמו הווריורס או הגריזליס (שגם נפלו בדראפט הזה עם פרוספקט בום-או-באסט, זאייר וויליאמס, שאף עשו טרייד-אפ ומעט ריץ' עבורו...במקום להישאר במקומם ולהסתפק בטריי מרפי שהפליקנס, שותפיהם לעסקת החלפת הבחירות שכללה גם את ולנצ'יונאס, בלדסו ואדמס, לקחו במשבצת המקורית שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, נורטון ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה