סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 9:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיתי רק את הרבע האחרון, המרתק ואני חייב להגיד שאו שהיה פה סבוטאז' רציני של השחקנים או שאורן עמיאל הוריד איזה 10 שורות בהפסקה בין הרבע השלישי לרביעי והשחקנים עשו בדיוק מה שהוא רוצה. אני לא רואה שום תסריט אחר אפשרי.
בכל מקרה אני חושב שאפשר לעשות היסטוריה ולהיות הקבוצה הבינלאומית הראשונה שמגיעה לשאקטין א פול. במהלך הרבע הרביעי גייטס לקח ריב' התקפה ודהר לבדו לכיוון הסל של הפולנים. המצב היה 3 על אחד וקייזר כמובן הלך על הדבר ההגיוני היחידי וזה שלשה במעבר. הוא היה פנוי לחלוטין ובכישרון רב הוא עצר את הכדרור ועלה לזריקת שלוש, כשכמובן שאחת הרגליים עמוק בתוך קשת השלוש. הכדור לא ממש איים להיכנס לטבעת ועל הריב' הסתער בנחישות ובגמלוניות אופיינית איתי שגב. הפולני ניצח (גניחת הפתעה עצומה). שגב המשיך בתנועה גמלונית, הסתובב וכאן לא היה לי ברור מה הוא עשה. מאחוריו עמד אדאמס המסכן ואו ששגב דחף לו מרפק חזק לחזה, או שהוא דרך לו על הרגל בתוספת דחיפה לא חזקה. בכל מקרה ההתקפה המופתית הסתיימה כששגב חוזר להגנה בעוד שאדאמס מועף לפארקט. שגב כמובן שלא טרח להסתובב לראות מה קרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 9:48 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ראיתי רק את הרבע האחרון, המרתק ואני חייב להגיד שאו שהיה פה סבוטאז' רציני של השחקנים או שאורן עמיאל הוריד איזה 10 שורות בהפסקה בין הרבע השלישי לרביעי והשחקנים עשו בדיוק מה שהוא רוצה. אני לא רואה שום תסריט אחר אפשרי.
בכל מקרה אני חושב שאפשר לעשות היסטוריה ולהיות הקבוצה הבינלאומית הראשונה שמגיעה לשאקטין א פול. במהלך הרבע הרביעי גייטס לקח ריב' התקפה ודהר לבדו לכיוון הסל של הפולנים. המצב היה 3 על אחד וקייזר כמובן הלך על הדבר ההגיוני היחידי וזה שלשה במעבר. הוא היה פנוי לחלוטין ובכישרון רב הוא עצר את הכדרור ועלה לזריקת שלוש, כשכמובן שאחת הרגליים עמוק בתוך קשת השלוש. הכדור לא ממש איים להיכנס לטבעת ועל הריב' הסתער בנחישות ובגמלוניות אופיינית איתי שגב. הפולני ניצח (גניחת הפתעה עצומה). שגב המשיך בתנועה גמלונית, הסתובב וכאן לא היה לי ברור מה הוא עשה. מאחוריו עמד אדאמס המסכן ואו ששגב דחף לו מרפק חזק לחזה, או שהוא דרך לו על הרגל בתוספת דחיפה לא חזקה. בכל מקרה ההתקפה המופתית הסתיימה כששגב חוזר להגנה בעוד שאדאמס מועף לפארקט. שגב כמובן שלא טרח להסתובב לראות מה קרה.

נשמע כמו איתי שגב קלאסי , אם תחפש בyoutube יש קליפ משעשע על "היכולות" שלו , שילוב בלתי נתפס של אתלטיות זריקה מגוחכת וחוסר קורדינציה.
לעולם לא אצליח להבין איך שחקן כזה מגיע לאיזו שהיא קבוצה עם שאיפות , אפילו לבניה סרור יש תקרת זכוכית יותר גבוהה. מקומו של שגב הוא בלאומית , לא יותר מזה.
כפי שכתבתי מקודם , ירושליים כפי שהיא בנויה תלויה בצורה מוחלטת באחוזי ה 3 שלה (שגם זה לא מבטיח כלום - קרשיאקה לדוגמא) , שהיא מצליחה לחבר דו ספרתי של קליעות 3 היא עוד תחרותית
אין לירושליים משחק פנים כלל וכלל , אז היא זורקת 43!! פעמים מה3 ועוד במשחק חוץ , זה פשוט לא יכול לעבוד אלא אם אתה ג"ס.
לא יודע מי בנה את הקבוצה הזאת , אבל הוא לא צריך לבנות קבוצה יותר בחיים שלו , ועם כל הכבוד לרצון למשוך מנויים , להביא 2 באסטים כאלה מה NBA , וביהירות אפיינית
להצהיר שפה הם יצילו את הקרייריה שלהם (מה שעשרות ומאות אנשי מקצוע לא הצליחו) , זה אשכרה לעבוד על אנשים בעיניים , אין קבוצה עם קו קדמי יותר חלש מירושליים בליגת העל , אז ליגת האלופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 9:51 am 
Senior

תומר כתב:
אין ספק שאתם מכירים את הקבוצה שלכם יותר טוב ממני

בחיי שזה היה משול בעיני למישהו שצופה בקומדיה רומנטית יחד עם חובב מושבע של הז'אנר ואומר לו באמצע הסרט 'אני לא מבין למה אתה כל-כך משוכנע ששתי הדמויות הראשיות יהיו ביחד בסוף, הם ללא ספק ממש שונאים אחד את השנייה', ואז לאחר הסוף הצפוי מודיע בהכנעה שהחבר מכיר את הז'אנר יותר טוב ממנו.

באמת שאני לא מבין איך הקבוצה הזו מצליחה להראות יותר גרוע משבוע לשבוע.
אחת התלונות שהכי חוזרות על עצמן היא לגבי הבנייה המאוחרת, זה שלקבוצה לא היה מספיק זמן להתכונן לעונה אירופאית קצרה גם ככה.
בפועל, עם איך שהקבוצה נראית, נראה שמוטב היה שהיו מתחילים להתאמן מאוחר יותר, אולי אפילו אם כולם היו נפגשים בפעם הראשונה בצהרי המשחק מול קרשיאקה.

די נמאס לי להאשים את עמיאל, תכננתי לא להגיד עליו כלום השבוע, אבל אז הוא הכניס את בנט 5 דקות לסוף והסתבר שהאחרון, ש'בשביל לא לייבש אותו שבועיים ברצף' הוא לא רשם את מייקר למשחק מול מכבי, בכלל היה כשיר למשחק ועמיאל מבחירה לא חשב על להכניס אותו שלושה וחצי רבעים.
כל דקה נוספת של הליצן הזה במועדון היא טעות בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 12:16 pm 
Freshman

ראובן כתב:
violin כתב:
שנואה זו מילה קשה.
מביכה. פשוט מביכה.
אני לא זוכר כזו רמה נמוכה לפחות 20 שנה.
אולי היה משהו כזה בעונה השנייה של שמיר שהכל התפרק והוא התפטר.

עונת הבלבוש עדיין בטווח של 20 שנה. עד כה מה שקרה שם חוזר על עצמו די במדויק, אבל הפועל עוד לא החתימו את בראיין ברייסי ועוד לא ברח לה אף זר באמצע העונה (אבל מצד שני, קשה לי לראות את הפועל מנצחים את מכבי בעונה הזו).

וואלה נכון. איך שהזמן עובר...
בהתחשב בקופה הריקה יש מצב שינחיתו כאן זרים שבראיין ברייסי יהיה לברון ג'ימס מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 12:27 pm 
מנהל פורום

עונת הבלבוש זו העונה ביורוצ'אלנג' (2008-09)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 12:34 pm 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
65:76 לפולנים באחד המשחקים הכי בזיוניים שראיתי.

20 הפרש היה יותר משקף את הביזיון שהיה ברבע האחרון שכמעט כל הזריקות של י-ם היו לטווח ה3 והיא נראתה כמו עדר ללא רועה כי אין לה רכז טבעי .שימו את רגלנד מחולון בקבוצה הזאת וגם עם מאמן ליצן כמו עמיאל היא תראה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 12:34 pm 
Senior

blue כתב:

לא, עונת 2002-03, העונה הראשונה של אדלשטיין שבראיון אחרי משחק (אני אנחש שנגד ימבולגאז) אמר שזה 'גביע קשקוש בלבוש' על המפעל שבו הקבוצה השתתפה, שלפי ויקיפדיה קראו לו יורו-קאפ צ'אלנג', אבל בחיי שלא זכרתי שהיה שם כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 12:37 pm 
Hall of Famer

blue כתב:

2002-2003 בשיא האניתפידה שאף זר לא רצה להתקרב ובצדק לירושלים וארז אדלשטיין אמר לזרים שכן חתמו שהפיגועי התאבדות הם רק במזרח ירושלים והם קנו את זה וכל השאר היסטוריה .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 2:43 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:

בול.
בהיסטוריה זה ירשם כסתם עוד הפסד חוץ ב11 הפרש, שום דבר מיוחד.
על המגרש זה היה נראה כמו טיפשים בלי הפסקה פוגש את מלך הסלים, ודובי גל היה בצד שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 2:58 pm 
Junior

לתיאור המהלך האיקוני ההוא צריך להוסיף שלפחות 4-5 מהחטאות השלשות של הרבע האחרון היו בסוג של מתפרצת-מעבר כשיש אופציה של דאנק חופשי בצבע. הם פשוט הרגישו כל כך בטוחים בקליעה בשלב הזה של המשחק שחבל ללכת על 2 בטוחות כשהשלשה זה כמו לייאפ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 3:03 pm 
Freshman

לזכותם יאמר שבשלב הזה כל כידרור נוסף היה בסיכון גבוהה של איבוד מרושל + התרסקות על הפרקט.
בשלב הזה אני לא חושב שהשלשות היו מתוך מחשבה על נק׳ הבונוס, נטו להפטר מהכדור כמה שיותר מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 28, 2021 3:23 pm 
Junior

הטחת השלשות כנראה נבעה מהמחשבה שהסטטיסטיקה תמיד מתיישרת ולכן אם החטאנו כבר 30 שלשות, אז הבאה בטח תכנס.....

נדמה לי שהפועל קלעה ארבע מעשר השלשות הראשונות ואחר כך היא קלעה עוד אחת מתוך השלושים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון, סאבוניס ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה