סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 19 בווינרר
הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 10:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
החתול יובב כתב:
לא כל כך מבין את ההגדרה של באר שבע כ"סתמית". הסיפור של באר שבע וכל התבנית שיצק שם רמי הדר הוא אחד מהמעניינים בליגה. קבוצה עם עמוד שדרה רעיוני, כזה שתמיד יהיה לו אדג על קבוצות תחתית שיסריחו באותה שנה ויהיו לא מחוברות ושבייאושן יפנו לרכבות זרים בלתי נגמרות (הרצליה, נהריה, ראשלצ). הם ימשיכו להיות סתמיים עם זר כמו אמיר בל שיסגור שם חצי קריירה ועמית זיס ה"סתמי" אבל אלה בדיוק מסוג השחקנים שישאירו אותם בליגה שנה אחר שנה.

"סתמית" לא נועד כדי להוריד מהעבודה של רמי הדר.
פשוט כשאני חושב על קבוצת תחתית שנניח תנצח את מכבי בכמה משחקים מתוך 10 - אני חושב על ראשון לציון ואיזה טו הולואיי שתופס משחק קריירה עם 7 שלשות...
הייתי אומר (אולי עד אתמול...) שבאר שבע לוקחים ממכבי משחק 1 מתוך 10, פשוט כי בסוף עובדתית עדיין עולים על המגרש אמיר בל ונטע סגל כקו אחורי מול הכישרון העודף של מכבי.
אבל את המציאות ראינו, ושאפו.

בהפוך על הפוך אני דווקא מחמיא כאן לבאר שבע במקום מסוים... - שלמרות "סתמיותם" מצליחים להיות קבוצה לגיטימית כמה וכמה שנים בליגת העל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 10:58 am 
מנהל פורום

קצת עוף טופיק על באר שבע:
מישהו יודע מה הולך עם הסושיאל שלהם?
יש להם עמוד בפייסבוק עם 5 אלף עוקבים שכל מה שהוא עושה זה לשתף פוסטים של עמוד אחר שלהם שיש לו 700 עוקבים
כמות הלייקים והתגובות בשני העמודים הם כשל קבוצה בליגה לאומית, וזה לא נראה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 12:27 pm 
Sophomore

הערב
הפועל חיפה מול ירושלים
בני הרצליה הפועל ת''א
אילת מול גלילגלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 1:26 pm 
Freshman

אז במכבי מגלים שקבוצה ללא מאמן יכולה להיות עוד יותר גרועה מקבוצה עם מאמן גרוע.
מעניין מה יהיה הניסיון הבא? אולי קבוצה ללא שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 2:00 pm 
Sophomore

עמקי כתב:
חושב שכיום הפער בין הזרים של מכבי לשאר הקבוצות הוא לא כל כך גדול..יש המון זרים עם כישרון מדהים שיכולים להתפוצץ לא פחות מנאלי למשל.
מצד שני הפער של מכבי במתאזרחים ובישראלים הוא מטורף..ולכן בעיני זה עדיין מפתיע שמכבי מפסידה לקבוצה ישראלית מכיוון שיש להם יתרון ענקי עליהם ברמת הישראלים..

איזה הבדל בדיוק יש בין הישראלים של חולון וירושלים לאלה של מכבי ת''א?!כמו שאלי סהר אמר בתחילת העונה זה הסגל הישראלי החלש ביותר של מכבי ב20 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 2:17 pm 
Senior

איזה הבדל יש בין יפתח זיו, דיברתולמאו, עוז בלייזר, סורקין וג'ייק כהן, לבין דברת, גרשון, אריאל, וורקמן ואיתי שגב? הבדל די גדול, לא? אתה רוצה את זה במשחקי יורוליג? בעונות בדו ספרתי בליגת העל? סתם בתיאורי מילולי של רמות הכשרון?
על הנייר לפחות זה שתי ליגות שונות. איך שהישראלים של מכבי נראים העונה במכבי זה כבר משהו אחר אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 2:45 pm 
Hall of Famer

גארדים - 1. ג'ון די. 2-3. דברת זיו, 4 גרשון. מבין הארבעה רק לג'ון די יש מקום ביורוליג.
פורוורדים - 1-3. אריאל, בלייזר, וורקמן. לא רואה הבדל גדול בין השלושה. לכל אחד יש החוזקות והחולשות. אף אחד מהם לא שחקן שצריך להיות ברוטציה של קבוצת יורוליג.
גבוהים - 1. ג'ייק כהן, 2. שגב, 3. סורקין - יש מצב שבעוד עונה זה ישתנה, אם סורקין ימשיך בהתקדמות שלו. שוב, אף אחד מהשלושה לא צריך לשחק ביורוליג.
סה"כ למכבי יש שחקנים יותר טובים. בליגה ג'ון די וג'ייק כהן הם ברמה מעל לאחרים. אבל אחד מהם לא מקבל 20 דקות אפילו, כך שהם לא באמת עושים הבדל קריטי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 2:52 pm 
Hall of Famer

אני חושב שלפחות מבחינת פוטינציאל לדוברת יש ועוד איך מקום שם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 3:09 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
גארדים - 1. ג'ון די. 2-3. דברת זיו, 4 גרשון. מבין הארבעה רק לג'ון די יש מקום ביורוליג.
פורוורדים - 1-3. אריאל, בלייזר, וורקמן. לא רואה הבדל גדול בין השלושה. לכל אחד יש החוזקות והחולשות. אף אחד מהם לא שחקן שצריך להיות ברוטציה של קבוצת יורוליג.
גבוהים - 1. ג'ייק כהן, 2. שגב, 3. סורקין - יש מצב שבעוד עונה זה ישתנה, אם סורקין ימשיך בהתקדמות שלו. שוב, אף אחד מהשלושה לא צריך לשחק ביורוליג.
סה"כ למכבי יש שחקנים יותר טובים. בליגה ג'ון די וג'ייק כהן הם ברמה מעל לאחרים. אבל אחד מהם לא מקבל 20 דקות אפילו, כך שהם לא באמת עושים הבדל קריטי.

זה לא רק מי מתאים ליורוליג, כי מדובר על הליגה הישראלית. לצורך העניין בפורוורדים בלייזר רמה מעל אריאל ובערך 3 מעל וורקמן.

אם היו בונים סגל ישראלי של 5 שחקנים מכל ה-10 הוא היה מורכב מ-5 השחקנים שהיום במכבי. אולי בהסתכלות ארוכת טווח דברת היה נכנס, אבל במבחינת הרמה העונה זה ה-5 של מכבי. עם כל הבעיות הסגל שם הוא כמה רמות מעל הסגל של ירושלים.
חולון איפשהו באמצע. מנקו כנראה היה נכנס ל-5 במקום יפתח זיו. פניני עולה על רוב השחקנים של ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 3:27 pm 
Hall of Famer

אגב , מבחינת מספרי המדד בליגה בלבד , יש שיוויון די מוחלט בין צמד המובילים של מכבי (די וכהן) לצמד המובילים של הפועל (וורקמן ושגב).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 4:09 pm 
Sophomore

מסתכל על הסטטיסטיקות בשני המשחקים הללו, ראשון מול חולון ובאר שבע מול מכבי, וזה מזכיר לי למה התנתקתי בשנה-שנתיים האחרונות מהליגה ה"ישראלית".

בראשון ארצי משחק הרבה אבל לא טוב העונה. יתר הישראלים עם 24 דקות משחק יחד ותרומה מינימלית.
בחולון מנקו שחקן מרכזי, פניני בן ה-80 עוד מקבל דקות, וזהו פחות או יותר מבחינת ישראלים.
בבאר שבע זה זיס וסגל (מי?) עם אזור ה-20 דקות לשחקן ותרומה צנועה.
ומכבי... זיו, בלייזר וסורקין עם פחות מ-40 דקות ו-8 נקודות משותפות (במשחק ליגה).

אין לי עניין להיכנס למה בא קודם -- העובדה שהישראלים המקומיים לא ברמה גבוהה (והם לא) או העובדה שהם נדחקו להיות חוטבי עצים ושואבי מים יותר מכל זמן אחר שזכור לי בהיסטוריה של הליגה הזו.

השורה התחתונה היא שיותר מתמיד, הליגה הזו היא בעיני מוצר משמים וחסר עניין. ג'י ליג שבמקרה משוחק במזרח התיכון עם שחקנים שהיום הם כאן ומחר במקום אחר. ברור לי שלא כולם כאן שותפים לדעה הזו, בעיקר לא אלו שאוהדים קבוצה מסוימת ומתחברים לליגה דרכה. אבל עבורי כאוהב כדורסל ישראלי ליגת העל פשוט איבדה עניין. כמעט לא צופה יותר במשחקים, הפסקתי לבדוק בוקס-סקורינג בעקביות, ובאמת שכבר לא אכפת לי מי מנצחת את מי. למשל, תמיד הייתי בעד האנדר-דוג, אבל הניצחון של באר שבע על מכבי לא עשה לי כלום (ונדמה לי שגם לא עושה כלום לאחרים כאן, אולי כולל אפילו אוהדי מכבי ובאר שבע).

זה תהליך הדרגתי ובטח קשור גם לזה שאני מזדקן, אבל נדמה לי שגם לעייפות החומר הכללית מסביב לליגה. בשנים קודמות היה נראה שלפחות אכפת למישהו מהדקות והתפוקה של השחקנים המקומיים. ארגון השחקנים עוד נלחם על החוק הרוסי המושמץ, שלפחות הבטיח איזשהו רף מינימום. אבל נדמה לי שבשנה שנתיים האחרונות אפילו שם כבר די התייאשו ונכנעו לאינרציה (ניר אלון עזב אחרי 20 שנה, ועם כל הביקורת עליו, נראה שהוא היה האחרון שעוד היה אכפת לו בכלל).

מצטער על הראנט ובאמת שמכבד את מי שעדיין מצליח לשמור על עניין בליגה הזו גם בלי להיות אוהד קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 4:48 pm 
Junior

גם נכון סאבוניס, אבל יש פה עוד גורמים. מאז הקורונה לדעתי 90 אחוז מהשידורים בערוצים בתשלום. פשוט עושים וידוי הריגה למוצר שהוא מפוקפק מלכתחילה.

באר שבע דווקא הפכה למטפחת השחקנים (ישראלים וזרים) מהיחידות בליגה. באף קבוצה אחר נטע סגל לא היה מקבל כזאת אחריות וכזאת כמות של דקות ואמיר בל לא היה ממשיך שנה שלישית בקבוצה.

מה שמדכא מבחינת הישראלים, זה אופנת הזר החמישי. זה החלפות הזרים הלא נגמרות (למשל הנרקוטיות של בית הלחמי להביא מישהו על הראש של הובר). הפתרון היחידי מבחינת שחקן צעיר זה לברוח לליגה אחרת אם הוא יכול. ואנחנו נשאר להיחנק עם יושבי ראש כגון אקוניס וטל פנחס. שעונה אחת יעשו את הרכבת שלהם ויהיו מלכי העולם ובחמש השנים הבאות יהייו מועמדים לירידה ברגע שהתלכיד לא יידבק כמו שרצו.

בד בבד, יש גם הרבה ישראלים שקיבלו דקות ואיכזבו השנה (יותם חנוכי, ליאור קררה ועוד) אבל מה שמדאיג שיש הרבה יותר שפשוט לא מקבלים הזדמנות רצופה ואמיתית (נועם אביבי למשל) ובעיקר ניזונים משאריות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 5:19 pm 
Senior

יש גם כמה קבוצות שנותנות הרבה דקות לישראלים ולא מתחרטות על זה
בראשן כמובן הגליל עם כמעט 50% מהדקות שהולכות לישראלים וגם זה כשמשעור שיחק העונה פחות מחצי מהמשחקים. אם סופרים את אייזנדורף כישראלי (לא כל כך מכיר את הסיפור שלו האמת) אז זה כבר די קרוב ל 60%.
נמרוד לוי עם 29 דקות, צ'אצ'אשווילי עם 22.5, מושקוביץ עם 16 ועומר טל עם 13.
אייזנדורף עם 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 5:24 pm 
Junior

אני חושב שלמכבי יש יתרון בכמות הישראלים ופחות באיכות. לפני שנתיים-שלוש דיברתולומיאו וג'ייק כהן היו יתרון עצום ברמת הליגה, היום כבר הרבה פחות. זיו וסורקין עשו רושם שהם בדרך למעלה בעונה שעברה, אבל העונה הם נעים בין סביר (סורקין) לחלש (זיו).
בשורה התחתונה עמוס צודק. הייתי אומר שמלבד זוסמן (וכמובן אבדיה) אין היום ישראלים שהם שחקני יורוליג מובהקים.

לגבי הישראלים בליגה, האם המצב היום באמת שונה ממה שהיה לפני כמה עונות? לכאורה כל קבוצה יכולה לתת 30 דקות בממוצע לארבעה זרים (חלק מהקבוצות עם חמישה זרים כך שהן אפילו יותר) מה שמסתכם ב-120 דקות לזרים. בפועל רק הרצליה, חולון וראשון לציון מגיעות ל-120 דקות כשהבולטת בקטגוריה (לטובה או לרעה תחליטו אתם) זו הרצליה המהוללת עם לא פחות מ-135 דקות לזרים בממוצע למשחק.
מצד שני יש חמש קבוצות עם פחות מ-110 דקות לזרים בממוצע למשחק, כשגליל עליון נותנת 97 דקות בלבד לזרים שלה.
אז אני באמת שואל, זה כזה קיצוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 6:12 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
זה לא רק מי מתאים ליורוליג, כי מדובר על הליגה הישראלית. לצורך העניין בפורוורדים בלייזר רמה מעל אריאל ובערך 3 מעל וורקמן.

אם היו בונים סגל ישראלי של 5 שחקנים מכל ה-10 הוא היה מורכב מ-5 השחקנים שהיום במכבי. אולי בהסתכלות ארוכת טווח דברת היה נכנס, אבל במבחינת הרמה העונה זה ה-5 של מכבי. עם כל הבעיות הסגל שם הוא כמה רמות מעל הסגל של ירושלים.
חולון איפשהו באמצע. מנקו כנראה היה נכנס ל-5 במקום יפתח זיו. פניני עולה על רוב השחקנים של ירושלים

אולי זה רק אני, אבל אני מאד לא מחזיק מבלייזר. הגיע לבני הרצליה מהליגה הלאומית ומאד הפתיע. התקדם למכבי חיפה ודי דרך במקום, אפילו הלך אחורה במשך 3 שנים. עונה אחת נשכחת בראשון ואז עוד עונה קצת יותר טובה (אפילו לא דאבל פיגרז) שהסתיימה בגמר פיינל פור מפתיע. ואז חוזה במכבי. אני לא רואה את בלייזר כשחקן שמזיז את המחט. לא רואה הבדל גדול בינו לבין אריאל, וורקמן, מנקו ואולי עוד שכחתי מישהו.
באמת חמשת הישראלים של מכבי לא כל כך שונים מהמקבילים, עם הסתייגות של ג'ון די (בעיקר) וג'ייק כהן (לא משוכנע כמה הוא מעל לאחרים, אולי).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 6:54 pm 
Junior

דיברתולומיאו כבר לא יתרון כזה משמעותי על גארדים ישראלים אחרים אם בכלל. בשנתיים-שלוש האחרונות הוא די בירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 7:04 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
דניאל כתב:

אולי זה רק אני, אבל אני מאד לא מחזיק מבלייזר. הגיע לבני הרצליה מהליגה הלאומית ומאד הפתיע. התקדם למכבי חיפה ודי דרך במקום, אפילו הלך אחורה במשך 3 שנים. עונה אחת נשכחת בראשון ואז עוד עונה קצת יותר טובה (אפילו לא דאבל פיגרז) שהסתיימה בגמר פיינל פור מפתיע. ואז חוזה במכבי. אני לא רואה את בלייזר כשחקן שמזיז את המחט. לא רואה הבדל גדול בינו לבין אריאל, וורקמן, מנקו ואולי עוד שכחתי מישהו.
באמת חמשת הישראלים של מכבי לא כל כך שונים מהמקבילים, עם הסתייגות של ג'ון די (בעיקר) וג'ייק כהן (לא משוכנע כמה הוא מעל לאחרים, אולי).

אריאל בטח יותר טוב מבלייזר.
בשימוש מושכל ועם מספר דקות נכון הוא יכול להביא תועלת עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 7:13 pm 
Sophomore

קודם כל, ברור שרמת הישראלים של מכבי ירדה דרמטית. בעשור הקודם היה להם את טיוס (שהיה ביי פאר הישראלי הכי טוב בליגה כששיחק פה), לנדסברג, אוחיון, פניני, אפילו גל מקל למרות שהשנתיים שלו במכבי היו כישלון. אחר כך הייתה ירידה משמעותית אבל עדיין ג'ייק כהן ודיברתולומאו בשיאם היו הישראלים הכי טובים, ונגיד שגם זוסמן, לפחות הגנתית (התקפית הוא היה שחקן חלש גם במונחים של שחקן ישראלי בליגה), עוד עונה אחת משמעותית של אבדיה.
היום? ג'ייק כהן ודיברתולומאו נראים מעבר לשיא למרות שהם לא כאלה מבוגרים, בלייזר היה בסדר ולא יותר מזה גם כשהוא היה בקבוצות מרכז טבלה, יפתח זיו החתמה נוראית (לא היה שום דבר שהצדיק חתימה שלו במכבי), וסורקין שלדעתי הוא כישרון גדול, הגבוה הכי מוכשר שיש כרגע בכדורסל הישראלי אבל את זה נראה בעונות הבאות, כרגע הוא עדיין לא מספיק בשל בשביל מכבי.

העניין המרכזי לדעתי שלא מתייחסים אליו הוא שמכבי כנראה עושה פחות אימונים באופן משמעותי בגלל היורוליג. מאז שינוי הפורמט יש להם הרבה יותר משחקים, ובשבועות של שני משחקים הם כנראה לא מתאמנים בכלל. יחד עם זה שמעשית אין להם ישראלים ברוטציה ביורוליג, הישראלים שם עסוקים רוב השבוע בלחמם את הספסל של אולם כדורסל או של מטוסים. אני מניח שהרבה יותר קשה לעלות אחר כך למשחק ליגה ולתת תפוקה, ויחד עם הפרשי הכישרון שהצטמצמו כאמור, הם נראים עוד פחות טוב מהישראלים המובילים של שאר הקבוצות, שפחות או יותר נבנות על אותם ישראלים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 7:23 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
לגבי הישראלים בליגה, האם המצב היום באמת שונה ממה שהיה לפני כמה עונות? לכאורה כל קבוצה יכולה לתת 30 דקות בממוצע לארבעה זרים (חלק מהקבוצות עם חמישה זרים כך שהן אפילו יותר) מה שמסתכם ב-120 דקות לזרים. בפועל רק הרצליה, חולון וראשון לציון מגיעות ל-120 דקות כשהבולטת בקטגוריה (לטובה או לרעה תחליטו אתם) זו הרצליה המהוללת עם לא פחות מ-135 דקות לזרים בממוצע למשחק.
מצד שני יש חמש קבוצות עם פחות מ-110 דקות לזרים בממוצע למשחק, כשגליל עליון נותנת 97 דקות בלבד לזרים שלה.
אז אני באמת שואל, זה כזה קיצוני?

לא יודע, לתחושתי יש כאן תהליך הדרגתי שנמשך כבר עשור או שניים. קצת כמו הצפרדע המתבשלת בסיר -- הטמפרטורה עולה בהדרגה, כל פעם עוד קצת, עד שבסוף היא מתה (או בנמשל הופכת עבורי ללא מעניינת למעקב).

יש כאן שילוב של גורמים. בעיני זה לא רק כמות הדקות לישראלים/זרים. זה גם המעמד והתפקיד בקבוצה.

דווקא לפני שנתיים עוד היה לי מעניין לעקוב אחרי מכבי עם זוסמן ואבדיה, הפועל עם מדר וגינת, ירושלים עם בלאט (ולוי), חיפה עם סורקין ובריסקר, גלבוע עם זיו (וחנוכי כשעוד נראה כמו שחקן מבטיח), או ראשון עם בלייזר ואריאל בתפקיד מרכזי, אבל בעיקר דברת עם משחקים מבטיחים בגיל 17 ואביבי שהראה ניצוצות יפים. כל אלו לא רק קיבלו דקות אלא גם היו שחקנים מרכזיים בקבוצה שלהם ולא פעם גם הקלעים המובילים, לא סתם פילרים. לא מאשים אף אחד מהם שהלך לשחק באירופה (או ב-נבא) לאור איך שהליגה "שלנו" נראית, אבל עובדתית נשאר כאן חלל גדול.

השנה? הזכירו כאן את גליל. גם בהפועל תל אביב הישראלים עוד איכשהו מרכזיים (למרות שפחות מלפני שנתיים והם גם לא צעירים). אבל עד שיש איזה שחקן כמו הובר שפורץ ומוביל קבוצה יפה, אז ממשיכים להביא לו רכז זר על הראש (כן, אני יודע שהוא גם נפצע ולוקח זמן לחזור ליכולת והביטחון, אבל זה עוד יותר קשה כשהוא צריך עכשיו לעלות מהספסל ולהוכיח את עצמו שוב). לוי עם 14 הוא היחיד מבין השחקנים הישראלים שקולע יותר מ-11 נקודות למשחק. הוא, הובר וגוט היחידים שמקבלים יותר מ-26 דקות למשחק.

בקיצור, זה לא רק ביטול החוק הרוסי (למרות שגם) והגדלת מכסת הזרים (גם) ולא בא לי להתחיל למנות את האשמים במצב (יש לא מעט). רק מציין שעובדתית למי שמחפש לראות את הכדורסלן הישראלי (בעיקר הצעיר יותר) ולא רק אוהד קבוצה, אין כרגע הרבה עניין בליגה "הישראלית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 10:27 pm 
Hall of Famer

הלפרין כדרכו בקודש חייב את הדקות האלה עם האקסטרא נגרים בחמישייה כדי לעשות לנו מותח. אריאל ממשיך להיות נזק עצום בכל הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 10:43 pm 
Hall of Famer

עבודה הגנתית יוצאת מהכלל של חיפה, בעיקר על אדאמס וגם בכלל. הפועל אובדת עצות מאז שהלפרין התחכם עם חמישיית הנגרים שלו באמצע הרבע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 10:58 pm 
Hall of Famer

אין שום סיבה הגיונית ומקצועית שבעולם, שצמד הנזקים אריאל וגרשון (מדד מינוס 11 ביחד) יקבלו ביחד 17 דקות במחצית הראשונה. הלפרין נראה פשוט אובד עצות, אלעד חסין אחלה מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 11:12 pm 
Junior

הפליי ביי פליי של המנהלת כבר הכריז על אילת כמנצחת במשחק. כמה דקות אחרי אני מגלה שזאת הייתה טעות (אין ספק שהמוצרר נהדרר) ובריסקר בהתחרעות שהוא חוטף פעם בכמה משחקים ורוני הארל איכשהו גירדו לגלבוע נצחון.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 11:28 pm 
Hall of Famer

איזה ניהול משחק שערורייתי של הלפרין, מעלה את אדאמס , מחטיא זריקה ומעיף אותו בחזרה לספסל כי העילוי גרשון יחזיר אותו למשחק. החלפות אוטומטיות על כל חצי חסימה של חיפה, משחק התקפה םא קיים, נראה כאילו אורן עמיאל חזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 11:28 pm 
Hall of Famer

במשחק ברוממה אין גולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי, רואה שחורות ו 102 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: