סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 22, 2023 10:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הסר דאגה מלבך

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 22, 2023 10:11 pm 
מנהל פורום

נראה שלא כל יום, אבל היום פילי שמחה שהאריס שחקן שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 22, 2023 10:44 pm 
Hall of Famer

ברוקלין היא הקבוצה החלשה ביותר בפלייאוף לטעמי.
הקבוצה שאחרי הטרייד, קבוצה שמכילה בעיקר רול פליירס חביבים ביותר,
זו לא קבוצה שהייתה מגיעה לפלייאוף אם הייתה מתחילה כך את העונה.

הארדן ומקסי הלילה עם 10-38. לא מדהים. האריס מצידו סוגר סדרה יציבה ומצוינת מבחינת סקורינג.

פילי עשתה את שלה אבל הייתה צריכה להגן על אמביד טוב יותר (מסכים שהוא מזנק על הרצפה ועושה המון מהלכים מסוכנים שלא שווים את הבריאות שלו).
בכל מקרה, במעבר חד, הם יעברו כנראה מהתמודדות עם הקבוצה החלשה בפלייאוף להתמודדות עם קבוצה אולי החזקה ביותר בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:25 am 
מנהל פורום

אנטטוקונמפו בחוץ למשחק במיאמי ועדיין הם הפייבוריטים שלי לקחת את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:32 am 
מנהל פורום

למרות הסוויפ, עדיין לא בטוח שאמביד יהיה כשיר לתחילת הסדרה מול בוסטון
50% כך אומרים המקורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 7:26 am 
מנהל פורום

מיאמי מפרג'עים את הבאקס נטולי יאניס ועולים ל-2-1. הכל ערוך לגמר מזרח מיאמי-אטלנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 8:22 am 
Senior

מיאמי היו אחת מקבוצות ההתקפה החלשות בליגה העונה. 3 משחקים לתוך הפלייאוף, מול אחת ההגנות החזקות בליגה (לכאורה, כי בפועל אין יאניס וכו'), והם עומדים על 127 נק' למשחק ו16 שלשות למשחק ב50%. לך תבין.

אני עדיין חושב שאם יאניס חוזר וחוזר לעצמו מהר, מילווקי ב6 זו אחת התוצאות הסבירות, בין השאר כי כשהוא הופקד על באטלר לפני שנתיים, ג׳ימי סיים את הסדרה עם פחות נקודות מברין פורבס, אבל כל עוד יאניס לא מאה אחוז, זו סדרה פתוחה למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 8:27 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
אנטטוקונמפו בחוץ למשחק במיאמי ועדיין הם הפייבוריטים שלי לקחת את המשחק

תשתחוו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:17 pm 
Hall of Famer

ללמדכם משהו על ערך תאוריית ה"כוכבים הנוספים" שפשוט חייבים שיהיו לצדך כדי שתהיה מועמד לאליפות. הנה מה ששווים כוכבי הבאקס-להזכירכם יחד עם יאניס מדובר במועמדת מספר 1 לאליפות לפי וגאס-בלי יאניס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 2:57 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ללמדכם משהו על ערך תאוריית ה"כוכבים הנוספים" שפשוט חייבים שיהיו לצדך כדי שתהיה מועמד לאליפות. הנה מה ששווים כוכבי הבאקס-להזכירכם יחד עם יאניס מדובר במועמדת מספר 1 לאליפות לפי וגאס-בלי יאניס.

לא מבין את הטענה. הכוכבים הנוספים זה תנאי הכרחי, לא תנאי מספיק. יותר מזה, הם תנאי הכרחי יחד עם הכוכב הראשי. לא חושב שיש מועמדת אחרת לאליפות שתראה אחרת בלי הכוכב שלה - דנבר בלי יוקיץ', בוסטון בלי טייטום, פילי בלי אמבייד - כל אחת תתקשה מאד לעבור סיבוב ראשון, בדיוק כמו שהבאקס מתקשים כעת.

כלומר - אתה צריך גם כוכב על וגם כוכבים נוספים. לכן מה שרואים עכשיו לא מלמד אותנו כלום.

אגב, מיאמי חתיכת קבוצת פלייאוף קשוחה, לא אחת שאתה רוצה לפגוש ברגע שהסגל שלך חורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 3:13 pm 
מנהל פורום

ערב הפלייאין היה מעין קונצנזוס שמבין קבוצות הפלייאין אתה הכי לא רוצה לפגו את מיאמי ואת הלייקרס
אחרי ההפד לאטלנטה כולם הבינו שמיאמי קטנה ואיטית והספידו אותה
ועכשיו הם מובילים 1:2 על מובילת המזרח הגאה
נפלאות דרכי אלוהי הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 5:24 pm 
Senior

דניאל כתב:
Hacohen כתב:

לא מבין את הטענה. הכוכבים הנוספים זה תנאי הכרחי, לא תנאי מספיק. יותר מזה, הם תנאי הכרחי יחד עם הכוכב הראשי. לא חושב שיש מועמדת אחרת לאליפות שתראה אחרת בלי הכוכב שלה - דנבר בלי יוקיץ', בוסטון בלי טייטום, פילי בלי אמבייד - כל אחת תתקשה מאד לעבור סיבוב ראשון, בדיוק כמו שהבאקס מתקשים כעת.

כלומר - אתה צריך גם כוכב על וגם כוכבים נוספים. לכן מה שרואים עכשיו לא מלמד אותנו כלום.

אגב, מיאמי חתיכת קבוצת פלייאוף קשוחה, לא אחת שאתה רוצה לפגוש ברגע שהסגל שלך חורק.

אני חושב שמה שנדב טוען זה שאם ככה הם נראים בלי יאניס, אז אולי הם לא באמת כוכבים, אלא יותר בכיוון של שחקנים משלימים ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 5:47 pm 
Junior

stavs כתב:
דניאל כתב:
Hacohen כתב:

אני חושב שמה שנדב טוען זה שאם ככה הם נראים בלי יאניס, אז אולי הם לא באמת כוכבים, אלא יותר בכיוון של שחקנים משלימים ברמה גבוהה.

הבנתי למה הוא התכוון, אני פשוט לא חושב שהמשחק אתמול רלוונטי. כדי לשפוט אם הם עומדים ברף הציפיות מ"כוכבים נוספים" צריך לבחון האם ביחד עם כוכב על כמו יאניס הם מצליחים לאיים ברצינות על האליפות, ולא האם בלעדיו הם עוברים סדרה. אגב הם לגמרי עומדים ברף, כמו שהוכח לפני שנתיים.

לגבי מיאמי - הם אכן נחשבו חלשים יותר מאטלנטה, אבל בתור אוהד בוסטון רווח לי שלא קיבלנו אותם (ומקווה לא להתבדות מול אטלנטה). יש כמה סיבות - זו קבוצה עם שלד שהגיע לגמר לפני 3 שנים ולמשחק 7 בגמר המזרח לפני שנה, יש להם סופר סטאר ברמה גבוהה מאד (יותר מאשר יאנג לצורך העניין), יש להם את אחד המאמנים הכי טובים בליגה, זו קבוצה פיזית שגורמת לך לירוק דם עד שתעבור אותם. לדעתי הסדרה מולם בשנה שעברה היא אחת הסיבות שבוסטון הגיעה עם הלשון בחוץ לגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 6:03 pm 
Hall of Famer

דניאל, אני לא מבין את הטענה שלך.

"כוכב" הוא לכאורה שחקן מוביל, שיכול להוביל בפני עצמו קבוצה להצלחה. לא לבד כמובן. אני תמיד טענתי בהקשר של הבאקס שההתייחסות למידלטון והולידיי כ"כוכבים" בפני עצמם היא כי יאניס כלכך טוב, שהוא מאפשר להם להיות טובים ויעילים במה שהם טובים ויעילים. לא כי הם בפני עצמם "כוכבים" (ולפחות הולידיי הוא שחקן שאני אוהב הרבה שנים בליגה).

עכשיו, מילווקי זה מקרה מובהק שמראה התייחסות ל"כוכבים" בדיעבד, עקב הצלחה. יאניס הוא ארגיובלי השחקן הטוב בעולם, והבאקס איתו הם הקבוצה הטובה בליגה הסדירה והפייבוריטס לאליפות של וגאס. כשיאניס לא שיחק רוב משחק מספר 1, הבאקס הפסידו בבית לקבוצה מהמקום השמיני במזרח. כשיאניס לא שיחק בכלל במשחק 3, הבאקס חטפו 22 הפרש. סבבה לעוף על ההיט ועל כל מיני תכונות שלהם, ועדיין הנתונים ברורים מאד. בלי יאניס, ההיט פייבוריטים במובהק על הבאקס למרות הפרשי הדירוג והציפיות. לדעתי זה אומר משהו על ה"כוכבים" מידלטון והולידיי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 7:01 pm 
Junior

אני לא חושב שאי פעם מישהו התייחס להולידיי ולמידלטון ככוכבים בפני עצמם או ככאלה שיכולים להוביל קבוצה להצלחה. אני חושב שתמיד התייחסו אליהם ככוכבי משנה מעולים, מספרי 2 ו-3 בקבוצה לאליפות. תפקיד שהשיא שלו הוא סקוטי פיפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 7:15 pm 
Hall of Famer

"כוכב הוא לכאורה שחקן מוביל, שיכול להוביל בפני עצמו קבוצה להצלחה"

אני לא בהכרח חולק על ההגדרה, אבל היא די בעייתית (בטח במצב הליגה היום - אולי פעם היה יותר פשוט...).
לברון כוכב? אני לא חושב שהוא כבר עונה על התנאי
מוראנט זה מורכב אני מניח
דוראנט? לא יודע
קוואי? חובת ההוכחה לגמרי עליו בעקבות פציעות חוזרות ונשנות

זה משאיר משהו כמו איזה 7-10 "כוכבים" בליגה, לא?
במידה וכן - אז ברור שאף אחד לא טען או יטען שמידלטון או הולידיי הם עד כדי כך מהטופ של הליגה...

האם מילווקי ללא יאניס היא קבוצה בסדר הגודל של מיאמי?
סביר שכן
אבל אני מצטרף לדניאל, כמעט בלתי אפשרי להיות קבוצה טובה מכך ללא השחקן הכי טוב שלך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 7:27 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
אני לא חושב שאי פעם מישהו התייחס להולידיי ולמידלטון ככוכבים בפני עצמם או ככאלה שיכולים להוביל קבוצה להצלחה. אני חושב שתמיד התייחסו אליהם ככוכבי משנה מעולים, מספרי 2 ו-3 בקבוצה לאליפות. תפקיד שהשיא שלו הוא סקוטי פיפן.

זה אחד הויכוחים שלי עם אטט לאורך השנים, על הגדרת "כוכב".

ברור שיאניס בתור האולטרה-מגה-סטאר שהוא, חשוב בצורה יוצאת דופן לבאקס. בכל זאת היית מצפה שאם יש לקבוצה חוץ מיאניס שני כוכבים "אמיתיים" (ועוד איזה ברוק לופז), היא לא תתרסק באחת מהמועמדת מספר 1 לאליפות לקבוצה שמפסידה בבית ומובסת בחוץ מול הקבוצה מהמקום השמיני בקונפרנס.

זה שמידלטון והולידיי השלימו מעולה את יאניס, ברור. האם הם "כוכבים" בפני עצמם? אני חושב שרואים עכשיו גם את זה באופן די ברור.

אגב גם ההיט איבדו איזה שחקן די חשוב, ברור שלא בספירה של יאניס אבל עדיין השחקן השישי של העונה, זה לא שהם בהרכב מלא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 8:21 pm 
Hall of Famer

הניקס באו לפלייאוף כמו קבוצה שבאה לפלייאוף. קשוחים מאד בהגנה, סבלנות בהתקפה, זה נראה כמו מבוא לסיבוב שני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 8:33 pm 
Hall of Famer

רק כ3 דקות לסוף הרבע הראשון ורק הפרש 9 לניקס, אבל קליבלנד לא ינצחו את זה גם אם המשחק ישוחק חודשיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 9:17 pm 
מנהל פורום

הניקס זה הפועל ירושלים של הNBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 9:30 pm 
מנהל פורום

צריך שהניקס חנקה את הקאבס בהגנה שלטה בריבאונד וזה רק 9 הפרש במחצית
העסק פתוח עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 9:31 pm 
מנהל פורום

והנה זה רק 4 הפרש
מובילי יהיה שחקן גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 9:38 pm 
מנהל פורום

גרלנד לקח את ברנסון כפרויקט, בהגנה ובהתקפה וזה כבר שוויון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 9:38 pm 
Hall of Famer

גארלנד בא הכי חם שיש לרבע השלישי, ועדיין הניקס ינצחו

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 9:39 pm 
Hall of Famer

אבל נהיה מאד מעניין. קליבלנד ברבע שלישי אגדה, כבר ביתרון 61-63

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: