סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 1:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: א' יוני 09, 2024 9:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מיכאל כתב:
סיקמה שחקן גמור (שגם בשיאו בעיקר פרח משום ששיחק באלבה ברלין, שבה כל אחד פורח).

עקרונית אני מסכים (אם כי היו לו לקראת סיום העונה פתאום כמה דקות טובות פה ושם, כשאולימפיאקוס הייתה צריכה אותו)
רק אעיר שממש לא כל שחקן "פורח ככה" באלבה ברלין (למשל קרוב ל-5 אסיסטים למשחק בעונה הקודמת, לשחקן בעמדה 4)
חוגג 35 כעת, מעניין לאן פניו בלי קשר לירושלים דווקא, ובאיזו עלות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2024 10:48 pm 
Sophomore

שחקנים בינוניים כמו וטסל, קומאג׳י, תימאן ואולינדה (האחרון לטעמי יותר כשרוני מהאחרים) נראים לא רע בכלל באלבה, כך שבודאי ששחקן מעט כשרוני יותר (כמו סיקמה) ייראה טוב בשיטה של הקבוצה.

אפשר ללכת 5 שנים אחורנית ולרשימה שציינתי אפשר יהיה להוסיף לפחות עוד 10-15 שחקנים (זוסמן למשל…).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2024 9:30 am 
Freshman

Tbowers15 כתב:
ישראלים, כפי שכתבו פה - אני מניח שיישארו כולם למעט עוז (לצערי) וטיוס, ולזה תוסיפו את קרינגטון לרשימה:
דוברת
קרינגטון
זוס
צאצא
לוי
אורקו

בגזרת הזרים זה יהיה יותר מעניין. ג'ונסון יישאר כזר שישי ככל הנראה, ספידי אחרי מה שעשה פה ולאור האזרוח של קרינגטון - יכול להיות שיישאר גם.
את ג'אקורי אני אוהב מאוד אבל יש לי תחושה שלא ימשיך, ואם כן זה יהיה רק בסיטואציה של זר 6-7 ברוטציה (אם משחקים ביורוקאפ אז אני מאמין שגם תהיה חלוקת רישומים רחבה יותר במשחקי הליגה בגלל העומס).
רנדולף אכן נמצא תחת חוזה, אבל יהיה קשה להשאיר אותו. הבחור כבר אוטוטו בן 32 ואם לא יצא עכשיו ליורוליג לא בטוח שתהיה לו עוד הזדמנות. ביי אאוט גדול של הכוכב האדום בטח יעשה את העבודה..אלא אם כן ליוואי מחזיק באיזה חלום להגיע עם הפועל עוד שנה ליורוליג, אבל קשה לי לראות תסריט כזה (הלוואי).

האזרוח של קרינגטון משדרג את הקבוצה בצורה משמעותית, כי בתרחיש הזה אפילו אם ספידי נשאר יש להפועל קו אחורי סופר חזק.
אני הייתי שמח להביא על משבצת הגארד הזר מישהו שיכול להוביל כדור ולמסור אבל גם כזה שהוא סקורר. יש לי שלושה פייבוריטים:

1. האנטר הייל, פרומתיאס. שחקן צעיר רעב וסופר מוכשר, ווינר אדיר עם קליעה מעולה מכל הטווחים וניהול משחק ברמה גבוהה, כל שנה משדרג את עצמו.
2. טרנט פרייזר, זניט. גם צעיר ומוכשר וכזה שעושה כל עונה עוד קפיצה. קלעי מעולה לשלוש ומוסר טוב.
3. מלו טרימבל, צסק"א. השם הכי מוכר ברשימה, פחות מנהל משחק אבל כן יודע למסור ברמה טובה מאוד (4 אס' למשחק זה הכי מעט שלו בקריירה), סקורר ברמות יורוליג.

תחשבו שלמשחקי הליגה אפשר לרשום קו אחורי כזה:
נועם דברת, קאדין קרינגטון, האנטר הייל, ספידי סמית, ליוואי רנדולף
ונשארו לכם עוד שני זרים למשחק - אחד בעמדה 4 ועוד אחד ב-5. זה עומק וכישרון אדירים.

לעמדה 4 הייתי מביא מישהו שקולע טוב מ-3 אבל גם כזה שיכול לשחק ב-5, משהו כמו קרי בלקשייר (הלוואי שאותו ספיציפית, אבל לא רואה אותו עוזב את הכסף והשקט של יפן) אולי אפשר להביא איזה פליט NBA ופה להשקיע את הכסף הגדול.
גם בעמדה 5 צריך להביא מישהו שיהיה מפוצץ בכישרון ואני מניח שיושקע שם לא מעט כסף.

זר שישי ושביעי ברוטציה יכולים להיות כריס ג'ונסון וג'אקורי, אבל הם כן יירשמו לא מעט לליגה אם נהיה ביורוקאפ. במקרה שג'אקורי לא ימשיך, הייתי מביא את כריס בנקסטון מבאר שבע כזר שביעי, שחקן מאוד מעניין שיכול לעשות קפיצה נוספת.

מפה לשם - מלו טרימבל שכתבתי שאשמח מאוד מהאפשרות שיגיע על תקן גארד סקורר שיכול להוביל כדור, מסיים את העונה עם אליפות ה-VTB עם צסק"א (לראשונה מזה 4 שנים) כאשר הוא מרים את הרמה שלו וזוכה גם ב-MVP של סדרת הגמר, ואלה המספרים שלו בסדרה ב-5 משחקים:
ב-28 דקות משחק בממוצע
20.0 נקודות למשחק ב- 44% ל-3
3.0 אסיסטים
2.3 חטיפות

בעיניי הוא חד משמעית אופציה ריאלית. מדובר בשחקן שמבחינת יכולת התקפית הוא חד משמעית ברמת יורוליג, אבל עדיין לא שיחק שם מעשית, חוזה גדול יכול להנחית אותו כאן. לפי דעתי התכונות שהוא מביא איתו הם בדיוק מה שהקבוצה צריכה, גם ההתאמה האפשרית לצד קרינגטון וספידי לצורך העניין (אני מחשיב אותו על המשבצת של למאר, רק בהינתן שקרינגטון ישראלי כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2024 11:57 am 
Hall of Famer

מה קורה בצסק"א מבחינה כלכלית כעת?
לתומי הייתי חושב, ששחקן מוביל שלהם, לא יגיע (בפרט כעת) לשחק דווקא בישראל, ושלא במכבי/יורוליג

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2024 1:00 pm 
Hall of Famer

1. לא מבין את הלהט ל'החתמות מפוצצות' . באמת אתם רוצים מיליארדר שיזרוק ים של כסף ויברח מתסכול אחרי שנתיים-שלוש?
2. בהנחה שהמלחמה לא נגמרת,אני מאוד בעד קבוצת בינונית-משודרגת כמו היום. שמור את הכסף ליום שאחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2024 1:23 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
מה קורה בצסק"א מבחינה כלכלית כעת?
לתומי הייתי חושב, ששחקן מוביל שלהם, לא יגיע (בפרט כעת) לשחק דווקא בישראל, ושלא במכבי/יורוליג

אני מניח שצסק"א זה מועדון שעדיין מעמיד תקציב די גדול כל עונה, אבל בטוח לא כמו בעונות בהם הקבוצה השתתפה ביורוליג. לראיה, שנה שעברה שיחק שם בתפקיד די משמעותי שחקן כמו דאלאס מור, שאני לא בטוח שאוהדי הפועל ת"א זוכרים ששיחק אצלם, ואלה שכן מעדיפים לא להיזכר.
טרימבל היה חתום לעונה אחת בלבד, וזכה בתואר "השחקן השישי" של העונה הסדירה, נטו בגלל שזה התפקיד שנתנו לו בקבוצה (קאספר וויר היה הרכז המוביל), אבל בפועל הוא קלע הכי הרבה נקודות בממוצע למשחק גם בעונה הסדירה במעט דקות (14.6 ב-24 דקות), ובגמר העלה את הרמה שלו בהתאם למעמד.
הקבוצות הבכירות ב-VTB העמידו סגלים יקרים, אבל לא משהו יוצא דופן שהפועל ירושלים והפועל תל אביב של היום לא יכולות להתמודד איתו.
לצורך העניין, בצסק"א שיחקו גם אמבייה (שהוא שחקן ביסיאל בן 34 למעט עונה שעברה שהיה באנדולו) וג'אקירי, וכאמור טרימבל וקאספר וויר (גם בן 34) אבל חוץ מזה אין אף שם גדול בקבוצה. בקאזן הסגנית לדוגמה, חוץ מדימטרייביץ וריינדולס שהם שחקני יורוליג, מרכוס נייט המזדקן ואריק גרין הקשיש קיבלו תפקיד די משמעותי. בקובאן שהגיעה לחצי הגמר, "כיכבו" שמות כמו פטריק מילר (אקס נסצי) מוריס אנדור, דבון אקון-פרסל וגיילן ביופורד, שהם שחקנים חביבים, אבל בטוח לא משהו שבשנים קודמות היה רלוונטי עבור קבוצה בסדר גודל הזה.

בקיצור, אני מאמין שאפשר להחתים שחקן כמו טרימבל, והוא כאמור יכול לשחק גם בעמדה 1 ו-2, ואפשר לרשום אותו ואת ספידי כל משחק לצד קרינגטון ודוברת. זה לפני שאנחנו מדברים על מחליף לרנדולף (כפי שמסתמן שיקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2024 3:11 pm 
Hall of Famer

תודה על התשובה המקיפה
מעניין (וזה בהחלט "חור שחור" עבורי, ואני מניח שלא רק עבורי - הקבוצות הרוסיות בשנתיים וחצי האחרונות)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 3:10 pm 
Freshman

לפי דיווח של "ישראל היום" יש מלפפון ראשון לקיץ: ג'סטין סמית שנתן עונת בכורה יפה בחולון ומעורר עניין גם אצל הפועל תל אביב.

אני חושד שמדובר בכתבה מטעם הסוכן שלו, בעיקר בגלל שעדיין לא הוכרז על מאמן לעונה הקרובה ו/או על מנהל מקצועי, כך שלא רלוונטי לחפש שחקנים בשלב הזה.
אם רוצים להתייחס לזה מקצועית בכל זאת - בעיניי הוא אמנם שחקן טוב עם הרבה פוטנציאל, אבל אנדרסייז רציני לאירופה עם בעיית קליעה חמורה מכל מה שנמצא ברדיוס של 2 מטר מהסל, כולל זריקות עונשין, כך שאין שום סיבה להביא אותו כזר שישי/שביעי ולא להשאיר את ג'אקורי במשבצת הזאת לצורך העניין, מאחר שהוא מביא פחות או יותר את אותם הדברים לשולחן. יחד עם זאת, מדובר בשחקן צעיר ואקספלוסיבי שיודע להוריד כדור לרצפה, וייתכן שהוא יכול לעבוד על אחוזי הקליעה מהעונשין, ואולי אפילו לשפר חצי מרחק ולפתח זריקה לשלוש.
אני אישית מעדיף שהשחקן המוביל בעמדה הזאת יהיה כזה עם יותר סנטימטרים וסייז ועם קליעה אוטומטית ל-3, משהו בסגנון דרק וויליס/קרי בלקשייר, ובאופן כללי לא מדובר בשם שתואם בהכרח את הציפיות והמטרות שהציבו לעונה הקרובה, אבל למרות הכל - לא בלתי מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 4:53 pm 
Sophomore

Tbowers15 כתב:
לפי דיווח של "ישראל היום" יש מלפפון ראשון לקיץ: ג'סטין סמית שנתן עונת בכורה יפה בחולון ומעורר עניין גם אצל הפועל תל אביב.

אני חושד שמדובר בכתבה מטעם הסוכן שלו, בעיקר בגלל שעדיין לא הוכרז על מאמן לעונה הקרובה ו/או על מנהל מקצועי, כך שלא רלוונטי לחפש שחקנים בשלב הזה.
אם רוצים להתייחס לזה מקצועית בכל זאת - בעיניי הוא אמנם שחקן טוב עם הרבה פוטנציאל, אבל אנדרסייז רציני לאירופה עם בעיית קליעה חמורה מכל מה שנמצא ברדיוס של 2 מטר מהסל, כולל זריקות עונשין, כך שאין שום סיבה להביא אותו כזר שישי/שביעי ולא להשאיר את ג'אקורי במשבצת הזאת לצורך העניין, מאחר שהוא מביא פחות או יותר את אותם הדברים לשולחן. יחד עם זאת, מדובר בשחקן צעיר ואקספלוסיבי שיודע להוריד כדור לרצפה, וייתכן שהוא יכול לעבוד על אחוזי הקליעה מהעונשין, ואולי אפילו לשפר חצי מרחק ולפתח זריקה לשלוש.
אני אישית מעדיף שהשחקן המוביל בעמדה הזאת יהיה כזה עם יותר סנטימטרים וסייז ועם קליעה אוטומטית ל-3, משהו בסגנון דרק וויליס/קרי בלקשייר, ובאופן כללי לא מדובר בשם שתואם בהכרח את הציפיות והמטרות שהציבו לעונה הקרובה, אבל למרות הכל - לא בלתי מעניין.

אם כבר מישהו כזה לעמדה 4, שהוא אתלט אנדר סייז עם יכולת סיום בקרבת הסל, אז למה לא ג'יילן הורד?

ובאותו קו, לומר שהפועל ת"א מעוניינת בו אומר שהורד לא ישאר שם.. הם דיי באותה משבצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 4:56 pm 
מנהל פורום

ג'סטין, שחקן מיוחד, הדומיננטיות שלו מתחת לסל עם גובה של סמול פורוורד מאוד נדירה
מבין את ההשוואה לג'אקורי, אבל הוא טוב ממנו לאין שיעור
הוא לא מגן גדול, אבל גם לא חור בהגנה, עם התמחות בהגנת מעבר
בהתחשב בזה שבסוף היום את יכול לשחק רק עם חמישה זרים, מחייבת בחירה קפדנית של זרים.
זה שאין ניסיון ברמות הגבוהות, למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 5:31 pm 
Sophomore

סביר שיהיה קשה מאד להביא זרים שלא שיחקו כאן העונה בעקבות המצב. כך שכל זר איכותי שהיה כאן ומכיר את המצב הוא אופציה לא רעה.
מלבד זה יש כאן קווי דמיון מסוימים לפאואר-סנטר האחרון שהגיע אלינו מחולון, שדווקא מאד הצליח כאן, עד ששבר את ליבנו בבוגדנות זכורה לרע.
אגב, אם איני טועה סמית הוזכר גם כמועמד למכבי (לה דווקא יש מאמן לשנה הבאה), אז אם זה הסוכן או הקבוצה, לא משנה. לחץ על מכבי הוא תמיד טוב.
ועוד אגב אחד, שני סמית באותה קבוצה, זה דבר מאד לא נח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 5:41 pm 
Junior

ג'יילן הורד יושב על אחד החוזים הטובים באירופה, value for money. מרוויח פחות מ-200 אלף דולר למיטב זכרוני.
הוא ישאר בהפועל אלא אם יגיע בייאאוט באמת מפלצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 6:15 pm 
Freshman

האמת שכבר בשנה שעברה אחרי צפייה בשני משחקים של הורד פנטזתי על מעבר שלו למלחה, ולפי מספר שמועות הוא גם היה מועמד בקיץ החולף אבל דזיקיץ בעקשנותו לא הסכים למהלך כזה.
אם בקיץ זה היה מעבר ריאלי - אחרי העונה החולפת אני לא רואה איך שחקן כמו הורד שגם מחזיק באזרחות צרפתית לא עושה את הקפיצה המתבקשת ליורוליג, לקבוצות כמו פריז מונאקו או וילראבן..
הלוואי שהצעה גדולה של אדלסון תשכנע אותו להשאיר את המזוודות בארץ הקודש, אבל זה באמת לא נראה תרחיש סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 6:54 pm 
Junior

הורד גם נמצא בגיל טוב, לפני השיא - בסך הכל בן 25.
בהחלט לא מן הנמנע שנוכל לראות אותו כנוף שגרתי ביורוליג למשך כמה עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 7:08 pm 
Sophomore

הורד כחתום בהפועל ת״א גם לעונה הבאה? או שמסיים בקיץ חוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 8:16 pm 
מנהל פורום

הורד עדיף על ג'סטין סמית' ולא רק בגלל הקליעה מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 8:18 pm 
Hall of Famer

איזו קליעה מבחוץ יש להורד? אני לפחות לא זוכר אותו זורק יותר מדי שם. עונשין זה משהו אחר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ו' יוני 14, 2024 9:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 8:23 pm 
מנהל פורום

נכון טעות שלי
אז אני יורד ממנו
עוד "גבוה" קטן לעמדה 4/5 לא משהו שיקח אותנו רמה אחת למעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 8:47 pm 
Sophomore

כשמסתכלים במבט של קבוצה לטופ יורוקאפ. אז הורד וסמית׳ זה ממש לא 4-5. יותר 4 קטן. נגיד על הפוזיציה של של כריס ג׳ונסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 8:52 pm 
Freshman

עוד מוקדם לומר, אבל לדעתי הורד לא קרוב עדיין למיצוי הפוטנציאל שלו. בעיניי הוא יהיה בשנים הקרובות שחקן טופ יורוליג, מבחינת כישרון לא נופל משחקנים כמו זאק לידיי ודומיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 10:02 pm 
Junior

לא יודע אם טופ יורוליג, אבל יש לו הבנת משחק, איפה כדאי לקבל את הכדור במיקום הנכון, עם התנועה הנכונה שאותי מאוד מרשימה לשחקן פנים שמגיע לכאן בגיל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2024 10:04 pm 
Junior

גמליאל כתב:
הורד כחתום בהפועל ת״א גם לעונה הבאה? או שמסיים בקיץ חוזה?

חתום לעונה הבאה.
והורד דווקא לא קטן לעמדה מספר 4. 2.03 עם ידיים מאוד ארוכות, זה מרחק גדול מה-1.98 של כריס ג'ונסון. אני לא זוכר משחק שהייתה לו בעיה של סייז בעמדה 4. ב-5 כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2024 12:29 am 
Sophomore

בעונה שבה יהיו שלוש קבוצות צרפתיות ביורוליג אין סיבה שהוא לא ימצא את עצמו באחת מהן. חוזה זה נחמד, אבל אם ירצה ללכת הוא יכול לומר שיש כאן מלחמה והחוזה לא תקף, כך שבייאאוט הוא התרחיש האופטימי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2024 12:53 am 
Junior

בוא נראה.
מוכן להתערב שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2024 10:05 am 
Sophomore

כל עוד המדינה במלחמה יהיה קשה מאוד להנחית שמות גדולים, כמו שחלק מהקהל היה רוצה. התאוריה הזאת תחזיק מים רק אם מכבי והפועל תל אביב גם כן יחוו קיץ קשה בגזרה הזאת. נחיה ונראה.

הרבה מאוד תלוי מה יהיה עם הנקנינס ורנדולף.
אם רנדולף עוזב ליורוליג, אני חושב שהפועל צריכה ללכת על מישהו ששיחק כבר בליגה ומכיר אותה. אין הרבה סמול פורוורדים שעולים לי לראש עכשיו, אולי מקריי אבל לא בטוח כמה הייתי לוקח עליו את הסיכון. בכל מקרה, נקווה שליוואי ישאר.
אני חושב שאם הנקינס איכשהו משתכנע להשאר, שווה להשאיר אותו על חשבון ג'קורי, בתור סנטר מחליף. ואם לא, הייתי משאיר את ג'קורי אך ורק אם מגיע סנטר בכיר לפניו. בתור סנטר פותח הוא לא מספיק טוב ולא מספיק יציב. כשחקן האסל שעולה ל15 דקות בערב עם הגל השני, הוא אחלה שחקן לרמות שלנו, מכיר את המערכת, את ישראל, לא צריך להתאקלם וכו'.
שורה תחתונה, ככה או ככה הייתי חותר להחתמת סנטר זר בכיר. כשהמחליף שלו זה הנקינס או ג'קורי בהתאם לנסיבות. אם הסנטר הזה הוא אחד שיכול לתת גם קצת דקות ב4 אז זה האידיאל. נגיד שחקן סטייל דווין בוקר מבאיירן. ברור שהוא לא יבוא (תחת חוזה ועדיין שחקן יורוליג), אבל מבחינת סט היכולות אני מדמיין משהו כזה.
אם טיוס ירצה להשאר ולקבל פירורים פה ושם אז שווה בעיני. לא כמחליף לצ'אצ'א אלא כבקאפ למקרה של פציעות סטייל גלעד לוי, רק עם תרומה קצת יותר אפקטיבית בדקות שישחק.
בקו האחורי, אני מבין שספידי נשאר, אני ממש מקווה שילמדו מהטעות הקשה של הקיץ הקודם. חייב גארד 1-2 עם יכולת הובלת כדור וקליעה טובה. כזה שיוכל להשלים את ספידי או לקחת את המושכות כשצריך. החלום שלי זה קווין פנגוס, הוא בדיוק משתחרר מהחוזה בולנסיה. לא זוכר איך הוא בהגנה אבל הוא אחרי עונת יורוליג קטסטרופלית, לאו דווקא מסיבות מקצועיות. בכל מקרה המניה שלו בירידה ואני לא שולל מצב שהתחנה הבאה שלו היא קבוצת טופ יורוקאפ.

בתסריט הזה הולכים על 6 זרים כשקרינגטון מתאזרח. לדעתי יותר חכם בתור התחלה, משאיר פתח לזר נוסף אם יהיו התפתחויות בהמשך העונה.

גארד זר/ספידי/דוברת
קרינגטון/קורנליוס
רנדולף/זוסמן
לוי/ג'ונסון
גבוה זר בכיר/ג'קורי או הנקינס/ צ'אצ'א/טיוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 90 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: