אבו שוקרי כתב:
ככל שעובר הזמן אני פחות מתלהם כנגד ההנהלה על כל שנשארנו עם 4 שחקנים בסוף.
מישהו סוכר משחק שלקבוצה יצאו 3 שחקנים ב 5 עבירות ועוד שחקן אחד הורחק. הפועל הייתה צריכה להפעיל מכבש לחצים על הביזיון הזה. ואם זה לא מספיק עוד שחקן נפצע. מי באמת בונה על 5 שחקנים ביחד עם זוסמן מחוץ למשחק?
אם כבר יש לי טענות להנהלה הם שאין גיוון בסגל. אורקו, מורגן וזוסמן הם אותו שחקן הגנה חד מימדי עם קליעה (מינוס אורקו).
גם דברת עם הגובה והירידה במהירות הוא כבר סוג של ס. פורוורד.
פיליפ במקום ספידי מבחינתי זה סבבה. בכל זאת עשה 14 נק' למשחק ביורוקאפ. אבל הוא לא קולע מ-3 טוב. אם היה בסגל ישראלי שקולע טוב כמו מאייר או בורג 7במקום אורקו זר 2-3 טוב זה היה נראה אחרת לגמרי.
גם בגבוהים, אותו הדבר עם סמית. מה הוא כבר נותן לך, 10 דק' של הרכב מהיר ואתלטי? הוא לא שומר טוב גארדים או שחקנים פיזיים בניגוד לגונסון וגם לא קולע מבחוץ. הוא לא באמת מתאים ליד ווילי לוי או צ'אצ'א. על עך קשה להביא 4 עם קליעה מהשלוש ששומר? הרי באירופה מסתובבים לא מעט כאלה 2.04.
ואם כבר טמטום הנהלה. מבין שקשה להביא שחקן זמני שבאמת טוב במקום ווילי וסמית ובנו על כך שאחד מהם יחזור מוקדם מהצפוי. אוגביידה לא כזה רע ועושה את העבודה.
אבל לוי נפצע מוקדם ל 3 חודשים וברור עד שיחזור שיעברו 4 חודשים. זה כבר אומר שאפשר חשים אותו בצד העונה. מקסימום יהיה מחליף. פה היה צריך להביא שחקן רציני ברגע שסמית ווילי נפצעו.
הכל נכון ואני בעצמי מטיף לטיפה פחות הלתהמות. אבל צריך לזכור -
1. בפן הניהולי - מראש הגיע למשחק עם 8 שחקנים (כשחלקם מאד משניים ולא בכושר זו לא קבוצה רגילה עם רוטציה של

זה ביזיון. אנחנו כבר חודשיים במצב של חוסר גדול וההנהלה הימרה שבגלל שרוב היריבות שלנו בליגה ובאירופה חלשות מאיתנו בהרבה זה בגדול יהיה בסדר (ונובמבר בו ניצחנו למרות הכל מן הסתם קיבע חזק יותר התפיסה הזאת). הבעיה בהימורים כאלו של הליכה על הקצה זה שאם אתה טועה זה יכול ליצור מפולת אמיתית...
2. בפן המקצועי - מעבר לפציעות ולכל הנקודות הנכונות שהעלית. רק העובדה שמניחים בבנייה שנמרוד לוי הוא איזה כישרון טופ יורוקאפ בעמדה 4 ושם עליו כזה משקל בתכניות (או לחלופין להעדרו כזה משקל בכישלון) היא טעות של בית כלא מבחינה מקצועית. נמרוד אוטוטו בן 30 ולעולם לא היה שחקן מוביל בקבוצת טופ יורוקאפ (או אפילו יורוקאפ סבירה). בשנה שבעברה הוא נראה בינוני מאד. לחשוב שאם הוא לא היה נפצע משהו היה נראה משמעותית שונה זה להשלות את עצמנו...