סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1056 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א מודל 2024/25
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 11:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד משהו בסוגיית הגארדים ובהמשך לשאלה על עומר מאייר -
אם בסקאלה שבין קמפאצו לבין... מייק ג'יימס?! (או לצורך העניין כל גארד שמכדרר ממש טוב וממש ממש אוהב להחזיק בכדור אבל לא באמת מנהל משחק) עומר מאייר הרבה יותר קרוב להיות שחקן בעמדה 2 שיכול קצת להוביל כדור. הוא בטח לא "הרכז הטבעי היחיד שנשאר בסגל" כמו שאמרו באיזה פודקאסט השבוע.

אגב, סייבן לי הוא ממה שאני ראיתי (מול אפס ופרטיזן) הרבה יותר לכיוון הרכז מאשר סתם סקורר. למעשה מול פרטיזן ממש בלט בסוף שהוא כבר ייצר יתרון מכדרור, אבל אז הוריד כדור טוב לגבוה במקום להתפשר על זריקה לעצמו ברמה בינונית. הבעיה היא שלמכבי חוץ מהורד אין גבוהים שיכולים לסיים את המהלכים האלה ומכבי כן היו צריכים ממנו שיזרוק הרבה יותר. אבל מה שאני רוצה להגיד זה שאם אתה שם את סייבן בקבוצה קולסון וניבו ואפילו איזה קלעי טוב בעמדות 2-3-4 אז אתה תקבל ממנו 7-8 אס' כל משחק, לצד 15 נק'. במצב הנוכחי בסגל הוא יהיה חייב לקלוע כל משחק 25 כדי להתמודד בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 2:40 pm 
Junior

מכבי הוציאה אתמול הודעה:

״רוקאס יוקובאיטיס החלים מהשבר באצבע ועשוי להירשם למשחק מול אליצור נתניה.
ווניין גבריאל שב עם הקבוצה לישראל וחוזר לאימונים. כשירותו תיבדק לקראת השבוע הכפול ביורוליג״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 5:18 pm 
מנהל פורום

עוד על החוזה שנחתם עם לי:
ציטוט:
על-פי דונאטאס אורבונאס, כתב "באסקטניוז", השחקן מחזיק באופציית יציאה במהלך העונה, בכל רגע שבו הוא חש שישנה הידרדרות נוספת במצב הביטחוני בישראל.

https://www.ynet.co.il/sport/worldbaske ... hkabymfgjg

האמת נשמע לי קצת מוזר. הוא גם ככה רשאי כנראה ע"פ החוזה שלא להגיע לארץ, אז מה זה כבר משנה אם יש הדרדרות במצב? אני כן יכול להבין אם לפי החוזה/הבנות סוכם שכרגע לא פשוט לא יגיע ארצה, אבל אם המצב בישראל ימשך כפי שהוא אז הוא יכול לעבור לקבוצה אחרת, שבה הוא אשכרה יוכל להתאמן יחד עם הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 5:36 pm 
Junior

מכבי ת"א
ציטוט:
הבהרה: בשעות האחרונות מתפרסמות ידיעות ולפיהן קיים סעיף בחוזהו של סייבן לי שמאפשר לו לעזוב את המועדון בכל עת. אנחנו לא נוהגים להתייחס לפרטי החוזים של השחקנים שלנו, אך במקרה הזה נחרוג ונבהיר שהפרסומים פשוט אינם נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 4:08 pm 
Junior

קטש ממשיך להתראיין עם טרוניות שמופנות להנהלה או לקהל שילחץ על ההנהלה. אני לא מבין מה האנד גיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 4:50 pm 
Junior

Lakic כתב:
קטש ממשיך להתראיין עם טרוניות שמופנות להנהלה או לקהל שילחץ על ההנהלה. אני לא מבין מה האנד גיים שלו.

אם אתה שואל את פיני גרשון, די ברור לו מה האנד גיים.

או שהוא יקבל חיזוק או שהוא יפוטר ויקבל את הפיצויים.
העונה הזאת רק תכתים את השם שלו באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 5:18 pm 
Freshman

מאזן הכוחות השתנה מכבי יותר צריכים את קטש, ממה שהוא צריך אותם, לכן הוא יכול להרשות לעצמו.
אחרי שתי העונות האחרונות המניה שלו בעליה והוא נחשב לאחד המאמנים מובילים באירופה,
למה שיהרוס לעצמו את המוניטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 5:31 pm 
Junior

Dovi כתב:
Lakic כתב:

ההנהלה הנוכחית לא מצליחה להביא סמול פורוורד כבר 4 חודשים.
אז היא תפטר מאמן, תשלם לו פיצויים ואז תביא עוד אחד?
אם אני במקום קטש, אני מתפטר רגע אחרי ז'לגיריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 6:27 pm 
Junior

ספורט 5:
ציטוט:
בקבוצה בוחנים את מועמדותו של הגארד מאליק פארסונס (25, 1.90 מטר).פארסונס מככב מתחילת העונה במדי פרנקפורט מהליגה הגרמנית, והצהובים למעשה יצטרכו לשלם בייאאוט תמורת השחקן, נושא בו כעת דנים במועדון.פארסונס פתח את העונה בצורה מעולה עם 18.0 נקודות לאחר חמישה מחזורים. בנוסף לכך הוסיף 3.6 אסיסטים ו-2.2 ריבאונדים תוך שהוא קולע ב-56.9% לשתיים ו-31.6% לשלוש. זו עונתו השנייה של פארסונס באירופה לאחר שב-23/24 שיחק בבאקן ברס הדנית ורשם ממוצעים של 14.3 נקודות, 3.3 אסיסטים ו-3.2 ריבאונדים.

על פניו נראה כמו סייבן לי שמקפיץ פשוט רחוק מהגוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 6:35 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
Dovi כתב:
Lakic כתב:

ההנהלה הנוכחית לא מצליחה להביא סמול פורוורד כבר 4 חודשים.
אז היא תפטר מאמן, תשלם לו פיצויים ואז תביא עוד אחד?
אם אני במקום קטש, אני מתפטר רגע אחרי ז'לגיריס.

למה שיוותר על הפיצויים שלו?
הוא רוצה את הכסף בחוזה, בצדק
מי שהפר את האמון בין הצדדים זו הקבוצה, לא הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 6:44 pm 
Junior

אתה צודק. אין לי ויכוח איתך.
אבל כרגע זה הולך לכיוון ובו הוא גם מתבזה על הקווים וגם לא יפטרו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 1:25 pm 
Freshman

אני לא חושב שהוא מתבזה על הקווים.
לכל מי שרואה את המשחקים ברור שבלעדיו הם היו חוטפים בראש בכל משחק ומשחק כבר מהרבע הראשון.
מה שהוא עושה עם הסגל הזה הוא בגדר נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 4:11 pm 
Junior

אתר One:
על סף סגירה: דה ג'וליוס בדרך למכבי תל אביב.
הגארד בן ה-25 (1.83) של אריס סלוניקי, שקלע 30 נקודות מול הפועל ירושלים רק לפני כשלושה שבועות, מתקרב אל הצהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 1:21 pm 
Junior

כצפוי, אלפא קאבה לא ממשיך.
מעניין כמה חלש הוא היה שקיבל בסך הכל פחות מ-2 דקות יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 6:15 pm 
Junior

Lakic כתב:
אתר One:
הגארד בן ה-25 (1.83) של אריס סלוניקי, שקלע 30 נקודות מול הפועל ירושלים רק לפני כשלושה שבועות, מתקרב אל הצהובים.

הדיווחים מדברים על כך שייקח חלק במשחק של אריס ביום שבת בליגה היוונית והוא גם יהיה האחרון שלו לפני שיעבור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 1:46 pm 
Junior

Lakic כתב:
אתר One:

טייק של ברק חקלאי, שראוי שיגיע לעוד עיניים:
ציטוט:
דייויד דה ג'וליוס (25, 1.83 מ') הוא לא שחקן שצריך להגיע למכבי תל אביב, לא מבחינת הרזומה, הפוטנציאל, וגם העמדה בה הוא משחק. אפילו אם המצב כ"כ קשה בעקבות המלחמה. אבל לפי הפרסומים הוא כנראה יחתום אצל עודד קטש בזמן הקרוב.

אז מי אתה דויד דה ג'וליוס? לאוניברסיטת מישיגן האיכותית הוא הגיע שנה אחרי שזו הפסידה בגמר טורניר המכללות כשבסגל שלה נמצאים דאנקן רובינסון, ג'ורדן פול, מוריץ ואגנר וזאבייר סימפסון. ארבעה מתוך החמישה עזבו באותו קיץ, אבל דה ג'וליוס לא מצא את מקומו ושותף רק ל-3.8 דקות. בקיץ הבא המאמן ג'ון ביילין קפץ ל-NBA וחתם בקליבלנד, ומי שהחליף אותו היה אגדת מישיגן, ג'וואן הווארד. דה ג'וליוס קודם לעמדת השחקן השישי, קיבל 20.9 דקות ותרם 7 נקודות. אבל אז הגיעה מגפת הקורונה וכדורסל המכללות נעצר.

דה ג'וליוס, שציפה לקבל קרדיט גדול יותר במישיגן, התאכזב ובחר לעזוב למכללה אחרת. הוא בחר בסינסינטי, אך הודיע במפתיע כחודש וחצי לפני סיום עונתו הראשונה כי החליט לקחת פסק זמן מהמשחק בגלל "קשיים מנטליים בצל מגפת הקורונה". בפועל, נראה שהוא פשוט לא הסתדר עם המאמן ג'ון בראנן, יותר מזה, נראה שהוא סבל ממש, כמו שישה שחקנים אחרים שביקשו לעזוב איך שהעונה הסתיימה. באוניברסיטה הבינו שמשהו לא כשורה, פתחו בחקירה והחליטו במהירות לפטר את המאמן. דה ג'וליוס חזר לקבוצה ונתן שנתיים נהדרות, כשבאחרונה רשם ממוצע של 14.8 נקודות ו-5.8 אסיסטים. מצד שני, המכללה לא הגיעה לשום הישג ואכזבה מבחינה קבוצתית.

דה ג'וליוס לא נבחר בדראפט 2023, ומיד חתם בלאבריו הקטנה מהליגה היוונית. חצי עונה בילה שם (14.4 נקודות ו-3.6 אסיסטים), עד שעבר לגוטיגן מהבונדסליגה הגרמנית (13.6 נקודות ו-5.1 אסיסטים). בקיץ האחרון שב ליוון, הפעם לקבוצה טובה יותר, אריס סלוניקי. עד כה בליגה היוונית דה ג'וליוס מרשים מאוד עם 18.5 נקודות, 67.6% לשתיים, 70% לשלוש (זרק רק 10 זריקות), 5.3 אסיסטים ו-3 ריבאונדים ב-27 דקות. גם ביורוקאפ מספריו די זהים, כשהאחוזים לשלוש נורמליים יותר (41.7% על שתי זריקות בממוצע).

מבחינת אופי אין דברים רעים להגיד על דה ג'וליוס, להפך. רק העובדה שבחר מיד אחרי המכללות לצאת ולשחק באירופה, ולא העדיף את הנוחות בליגת הפיתוח או בליגות במרכז אמריקה שקרובות לבית בדטרויט, מראות שלא מדובר במישהו מפונק. תוסיפו לזה את החלטתו בעונתו האחרונה בסינסינטי לתרום את כל הרווחים ממכירת גופיית המשחק שלו (אז כבר שחקנים יכלו להרוויח כסף מזה, למרות ששיחקו במכללות), לרכישת ספרים לילדים שמגיעים מאוכלוסיות במצב סוציו-אקונומי קשה במישיגן וסינסינטי, ותבינו את האופי. "כמי שמגיע מהמעמד הנמוך בדטרויט, ראיתי בעיניים אנשים שלא הייתה להם את האווירה הנכונה, או מי שידריך אותם ללכת בדרך הנכונה. אני מרגיש שספרים זה משהו טוב שיכול לבנות משמעת ולגרום לרעב עבור הילדים לדעת יותר. אני חושב שידע זה הדבר החשוב ביותר עבור בן אדם כדי להיות שלם יותר. אני רוצה שאנשים יידעו שבזה שהם קונים את הגופייה שלי, הם עושים משהו הרבה יותר גדול מאשר לקנות משהו של שחקן שהם אוהבים", סיפר.

מבחינת שגרת אימונים, דה ג'וליוס אוהב גם לשלב יוגה ואימוני אגרוף, כך לפחות היה כששיחק בארה"ב, ובשלב מסוים גם עבר לתזונה טבעונית. כשנשאל מדוע, הסביר שעשה זאת כדי לשפר את הכוח, הכושר והמיקוד שלו: "אני מרגיש חזק ומהיר יותר מהיריבים שלי. הדרך שבה אני זז, זה פשוט מרגיש טוב יותר".

ועכשיו להתרשמות המקצועית. אני מקווה שהטריגר לצירופו של דה ג'וליוס לא היה ההצגה האדירה שלו בהפסד 78:68 להפועל ירושלים ביורוקאפ, כשקלע כמעט מחצית מהנקודות שלו קבוצתו - 30 (10 מ-14 לשתיים, 1 מ-2 לשלוש, 7 מ-8 מהקו) ב-30 דקות. כי אם מסתכלים על חמשת המשחקים הנוספים שלו במפעל האירופי, הוא לא חצה באף אחד מהם את רף 12 הנקודות, וגם מיעט למסור אסיסטים.

אם נתייחס לעמדה, אז דה ג'וליוס הוא רכז, ולא 1-2. כלומר, הוא צריך את הכדור בידיים, והרבה. מדי פעם הוא אולי יכול לשחק לכמה פוזשנים ספורים אוף דה בול, אבל לדעתי זה לא יחזיק מים. למכבי יש עוד שני שחקנים שצריכים את הכדור אצלם ביד. אחד זה כמובן תמיר בלאט, שאמור לשוב בקרוב מהפציעה, והשני הוא סייבן לי, שבינתיים מסרב להגיע לישראל בגלל המצב. אולי כבק-אפ פוינט גארד לבלאט בליגה אפשר להבין את הצירוף של דה ג'וליוס, אבל ביורוליג, כשיש כבר את בלאט, לי ויוקובייטיס בקו האחורי, ועוד לא דיברנו על ג'ון דיברתולומיאו, אני לא רואה איפה הוא משתלב.

אם מנסים להשוות את המשחק שלו לשחקן אחר ששיחק פעם במכבי ת"א, לדעתי הוא הכי מזכיר את דמונד מאלט, שלבש את המדים הצהובים אי שם בעונת 2011/12 (עונת שלוש המסגרות). גם מאלט הגיע למכבי אחרי שפתח את העונה בקבוצה אחרת באירופה (שרלרואה).

אז מה דה ג'וליוס כן עושה טוב? קודם כל יש לו ראיית משחק טובה. במכללות, וגם בליגה היוונית, הוא מצא שחקנים במקומות הנכונים, והרשים מאוד באספקט הזה. הוא אמנם נמוך, אבל יש לו רגליים חזקות מאוד, הוא גם רחב ובכלל די פיזי. דה ג'וליוס ימני, אך אוהב מאוד לכדרר ולחדור בשמאל, ואז להחליף ידיים כדי להקשות על היריב. קשה מאוד לשמור עליו בצורה הזאת. אפשר להוסיף לזה גם ג'אמפ טוב מאוד לחצי מרחק, יכולת פיק-אנד-רול טובה, שקטש יכול עוד לשפר (ואולי זה מה שהוא ראה בו).

שחרור הזריקה של דה ג'וליוס די איטי, אבל הוא יודע ליצור לעצמו מרווח בעזרת הכדרור והטעיות גוף, וגם לצאת טוב על חסימות. הגנתית לא מדובר באיזה עילוי, כשבשלב הזה בקריירה נראה שהוא בעיקר מתרכז בחלק ההתקפי. מצד שני, כדי למצוא את מקומו במכבי ת"א הוא יצטרך להביא דברים שלא הראה עד כה בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 1:56 pm 
מנהל פורום

רוויו מעולה ומאוזן של חקלאי
אני אוהב את הכתיבה שלו בגלל שהיא לא מיופייפת ואין לה אג׳נדה סמויה
לכן אני מתייחס ברצינות למה שהוא כתב
ואני יכול לראות אותו מאוד עוזר למכבי בזמנים שלי לא מגיע לארץ (בהנחה שהוא דווקא כן מגיע)
קטש/בלאט סניור עשו כבר טעויות בציוותים ובחירות אמצע העונה, בעיקר כשהלכו על הפטיש של קטש (בריימו, אדאמס) בגלל שהרקע של דה ג׳וליוס רחוק מרדאר של קטש אני מנחש שבלאט סניור בעניינים ולכן נותן לבחירה סיכוי הצלחה גבוהים מאלה של אדאמס למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 2:06 pm 
Junior

כל יום ובו מוזכר מועמד למכבי שהוא אינו עמדה 3, אני מופתע מחדש - גם בגלל הצורך, אבל גם בגלל משך הזמן שעבר מאז בונזי קולסון עזב. למכבי יש 2 שחקנים ב-3 הראשונים של כמות הדקות בממוצע למשחק ביורוליג -
מקום 1' : שנגליה - 31:03
מקום 2' : רנדולף - 30:32
מקום 3' : הורד - 30:22

מילא הם היו כמו סייבן לי, אבל הם משחקים המון גם בליגה המקומית:
הורד 27 דק' למשחק ב-3 משחקים. רנדולף 24 דק' למשחק ב-2 משחקים.
אחרי זה יגידו שפציעות זה חוסר מזל ולא ניהול סגל מחפיר.
וזה אפילו לא עניין של תקציב, יש פה יותר ממיליון $ (ביחד עם הביי אאוט) של לויד שעזב כבר לפני חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 1:24 am 
Junior

Lakic כתב:
Lakic כתב:
אתר One:

הדיווחים מדברים על כך שייקח חלק במשחק של אריס ביום שבת בליגה היוונית והוא גם יהיה האחרון שלו לפני שיעבור למכבי.

קלע הערב 27 נקודות במשחק הפרידה (?) השם שלו במבטא יווני - אתם חייבים את זה לעצמכם.
https://x.com/dubi_ya/status/1852829098101411934
לעניין עצמו - אני מאוד אופתע אם יצליח להביא משהו מזה גם ליורוליג ונותר בעיקר לקוות שהוא הבחירה, גם כי רצו להשאיר את עיקר הכסף לעמדה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 12:52 pm 
Junior

דיווחים מהבוקר גורסים כי העניין סגור ודה ג'וליוס אפילו עשוי לקחת חלק במשחק היורוליג של מכבי ביום שישי באיטליה. הוא, בניגוד לסייבן לי, אמור לחזור עם הקבוצה לארץ.
ראיון עם קטש ביום המשחק אתמול:
ציטוט:
על הגעתו הצפויה של דייויד דה ג’וליוס אמר המאמן: “מבחינת העמדה שהוא הולך לשחק בה זו עמדה שאנחנו צריכים, גם אם תמיר בלאט היה בריא היינו צריכים עוד מישהו, זו עונה מאוד ארוכה ואינטנסיבית, צריך כמה שיותר שחקנים, מקווה שזה יקרה וכמה שיותר מהר, לא עודכנתי. הוא שחקן צעיר עם אפסייד ונראה, בטח ייקח לו זמן להתרגל, נכניס אותו לעניינים”.

על סייבן לי הוסיף: “ניצחנו את ריאל מדריד עם מאמץ קבוצתי, הוא קלע את הסל האחרון, סל גדול, באמת מרגש, אם הוא היה איתנו גם אנחנו וגם הוא היינו נראים יותר טוב, זה לא מצב אופטימלי, מקווה שהמצב בארץ יהיה רגוע יותר ואז נדבר איתו ונראה אם נוכל לשנות את הסיטואציה. אין לי האשמה כלפיו, זה היה ההסכם מולו, קשה לראות את זה לאורך זמן, אבל כמו שהתרגלנו מאז ה-7 באוקטובר בואו נחשוב שבוע שבוע”.

על האם שחקני הרכש הבאים כן יבואו לישראל אמר: “אם זה תלוי בי הם יבואו לארץ”.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 4:41 pm 
Junior

נחת. כמה אני מעדכן עליו שאני אהיה בריא, כאילו קרלוס ארויו.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 9:26 pm 
Freshman

החתמה טובה, קו אחורי של יוקובאיטיס, לי, בלאט ודה ג'וליוס הוא קו אחורי אמנם נמוך, אבל עם אפסייד גבוה.
הרבה כלים לשחק איתם, וגם ברמת האופי, בלאט יעיל ומנהיג, אבל שקט, יוקובאיטיס מאוד אינטנסיבי ומשקיע אבל לא שחקן
שמכניס "טירוף", לי ייחודי במה שהוא מביא, אבל שוב, גם שחקן שקט באופיו. דה ג'וליוס לדעתי יביא איתו סוג של "אש" לקבוצה.

היתרון הנוסף בסיטואציה הזו הוא שסייבן לי למרות המשחק מול ריאל, יצטרך לחבור לקבוצה בקרוב, לאימונים ולמשחקי הליגה, בסופו של דבר קטש יעדיף ללכת עם שחקנים שנמצאים בשיטה שלו ולא שחקנים שכל מה שיש להם זה המשחק שלהם ולא מכירים את השחקנים שסביבם מקצועית, בפרט שההגנות ילמדו אותו יותר, מה שעוד יותר יפגע במשחק שלו.

נשארה עוד החתמה אחת, חסר פורוורד ארוך ואתלטי שכול ליצור נקודות מכדרר, להוות מאץ' אפ טוב בהגנה על פורוורדים, שחקן עם יד סבירה מחוץ לקשת, סוג של גו טו גאי, לאו דווקא סקורר מטורף, יותר חשוב שחקן יוצר שתורם בכמה פרמטרים ובעיקר בהגנה הקבוצתית מאשר פורוורד שהטיקט העיקרי שלו זה להיות סקורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 10:26 pm 
Junior

אחלה הודעה, למרות שאני לא מסכים איתך לגבי כלום האמת.
אני רק אתעכב לגבי הערכה שלך לגבי זה שסייבן לי יגיע לארץ כי יידחק ברוטציה בהמשך כשכולם יהיו כשירים - מעבר לזה שזה נשמע מאוד תלוש, הייתה לזה איזושהי סבירות של כמה אחוזים אם לויד היה נשאר. אבל, היום הבנו מעבר לכל ספק שסייבן לי הוא לויד, קרי הוא השחקן הבכיר בקו האחורי. ברגע שסגרו איתו הסכם, הם יצטרכו רק להסתמך על הרצון הטוב שלנו שיסכים להגיע לכאן. זרז להחלטה כזו מצידו הייתה יכולה להיות אם מעמדו ביורוליג היה נפגע. מכבי לא שם כרגע ולדעתי גם לא תהיה. אלא אם ג'וליוס יתגלה כהחתמת העשור.

לי מבחינתו עם החלטה גאונית עד כה - הוא לא נשחק בטיסות, הוא לא מופיע למשחקי ליגה והקו האחורי של מכבי כל-כך דליל שעצם זה שהוא לא מגיע לליגה, למעשה תורם לו ביורוליג כי אז שחקנים כמו רנדולף ורוקאס משחקים שם לפחות 25 דקות. ואחרי כל זה, אין מי שיאיים עליו ברמת הכישרון אז הוא פשוט מגיע למשחקי יורוליג עושה מה שהוא עושה והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 7:36 am 
Sophomore

אתה בוחן ומנתח את הדברים בעיניים של מי שאינו עוסק בספורט קבוצתי.

ככלל, עבור שחקן מקצועי (בודאי כזה שאינו בשלהי הקריירה), להתאמן לבד, לשחק רק פעם בשבוע ולא להיות חלק מהדינמיקה הקבוצתית - זה רחוק מלהיות אופטימלי (ובודאי שלא בגדר החלטה או סיטואציה גאונית).

אני שם אפילו בצד את ההיבטים האישיים (לגור במדינה זרה ללא המעטפת החברתית שמעניקה הקבוצה, עם מעגל הזרים של אותה מדינה - בין אם בקבוצה שבה הוא משחק ובין אם זרים בקבוצות אחרות), היות ואיני מכיר את הנסיבות ״האישיות״ של סייבן לי, אבל על-פניו - הפוך לגמרי ממה שאתה מציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 11:31 am 
מנהל פורום

סייבן אגב מגיע ממשפחה נוצרית אדוקה. יש בספוטיפי ראיון נרחב עם אמא שלו (לא מעכשיו) בפודקאסט שמציג אמהות של ספורטאים (שהמנחה שלו היא אמא של קאם בירץ' אגב) ושם אפשר ללמוד קצת על הרקע שלו.
אז חשבתי שאולי לפחות ירצה להגיע ל-Holy land פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1056 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: